Jump to content

Phone 8 Plus

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση θελω να κανω . Εχω το 7 plus και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα απο την μπαταρια και θελω να μου πειτε αξιζει η μεταβαση σε 8 Plus ή να παραμεινω στο 7αρι?

δεν εχει νοημα να περασεις στο 8Plus...περιμενε και μαζεψε κανενα όβολο για να παρεις iPhone επομενης γενιας beseless

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Γειά σας παιδιά. Μετά από 7 χρόνια φανατικός Android User και Developer έκανα τη μετάβαση στο 8 Plus από S7 Edge. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Για να δούμε μελλοντικά! ;)

Γειά σας παιδιά. Μετά από 7 χρόνια φανατικός Android User και Developer έκανα τη μετάβαση στο 8 Plus από S7 Edge. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Για να δούμε μελλοντικά! ;)

Όλα τα λεφτά δεν είναι η μπαταρία. Καθώς όπως βλέπεις ο ανταγωνισμός έχει μεγαλύτερες μπαταρίες. Η επιτομή όμως είναι ο επεξεργαστής. Θα παρατηρήσεις λοιπόν ότι τα βράδια που κοιμάσαι θα σου καταναλώνει απο 1-2%. Κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις σε άλλα στρατόπεδα. Καλορίζικο το νέο σου τηλέφωνο λοιπόν

Κι εγώ από s7 edge πήγα σε 8 plus 256 και η μπαταρία είναι τρομερή τόσο σε αναμονή όσο και σε ώρες χρήσης και να σκεφτείς το s7 έχει 3600 μπαταρία έτσι 1000 mah παραπάνω! Δεν με βλέπω να ξαναγυρίζω σε Android γιατί βρήκα την ησυχία μου με αυτό όλα δουλεύουν όπως πρέπει

Κι εγώ από Android ήρθα και δεν σκοπεύω να επιστρέψω ξανά εκεί. Πέρα απ’το ότι το iOS ως λογισμικό λειτουργεί άψογα κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο από κολλήματα και το άνω-κάτω μενού του Android, είναι κι αισθητικά όμορφο το iPhone 8 Plus. Δεν μου λείπει κάτι και δεν μετάνιωσα ούτε 1 cent από την αγορά!

Κι εγώ από Android ήρθα και δεν σκοπεύω να επιστρέψω ξανά εκεί. Πέρα απ’το ότι το iOS ως λογισμικό λειτουργεί άψογα κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο από κολλήματα και το άνω-κάτω μενού του Android, είναι κι αισθητικά όμορφο το iPhone 8 Plus. Δεν μου λείπει κάτι και δεν μετάνιωσα ούτε 1 cent από την αγορά!

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα

Και λέω δυστυχώς γιατί η Apple το γνωρίζει και έτσι δεν κάθεται να φτάνει το iOS ακόμα καλύτερο αφού υπάρχει περιθώριο βελτίωσης

Επίσης ανεβάζουν συνέχεια και τις τιμές

Όλα αυτά είναι εναντίον μας αφού ο ανταγωνισμός δεν λέει να μπει στο παιχνίδι για τα καλά

Nokia 8800 Scirocco

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα

Και λέω δυστυχώς γιατί η Apple το γνωρίζει και έτσι δεν κάθεται να φτάνει το iOS ακόμα καλύτερο αφού υπάρχει περιθώριο βελτίωσης

Επίσης ανεβάζουν συνέχεια και τις τιμές

Όλα αυτά είναι εναντίον μας αφού ο ανταγωνισμός δεν λέει να μπει στο παιχνίδι για τα καλά

η ομοιογενεια σε ολο το λειτουργικο ,οι καλογραμμενες apps και το point n shoot ειναι φοβερο στα apple products.

αυτο ειναι που μας κανει ολους να γυριζουμε σε αυτη.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Είναι σε μεταβατικό στάδιο όσον αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι, περιμένουμε να δούμε τα 3 επερχόμενα μοντέλα που θα βγάλει φέτος, να δούμε πώς θα εξελίξει και το θέμα της μπαταρίας και από το 2019 εδώ είμαστε :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παλιά που μου άρεσε και είχα χρόνο να πειράζω τα κινητά ήθελα root για να επεξεργάζομαι τα πάντα όμως με τον καιρό ήθελα σταθερότητα κάτι που δεν μπόρεσα να βρω στο Android. Δηλαδή απλά να κάνει τη δουλειά του χωρίς ένα σωρό πειράγματα και αναβαθμίσεις όποτε βγαίνουν.

Στα σχετικά με το 8 plus (για να μη βγαίνω και εκτός θέματος) με άφησε έκπληκτο η μπαταρία που αν και αρκετά μικρή σε χωρητικότητα σε σχέση με τον ανταγωνισμό κρατάει τόσο πολύ. Πόση διαφορά κάνει τελικά η προσοχή στη λεπτομέρεια!

(Α και by the way ήδη ετοιμάζω την εφαρμογή της υπογραφής μου για iOS ;) )

Καλημέρα δεν περίμενα οτιθα έγραφα ποτέ σε νήμα για τα Iphone αλλα μιας και βλέπω οτι όλοι έχουμε πιάσει σημέρα σανανωνυμοι αλκοολικοι και λεμε τον πονο μας θα πω και εγω το δικό μου.

Μετά απο 4-5 χρόνια σε Nexus συσκευές με απειρα ρουτ και πειράγματα μεχρί όσο δεν πάει εχω να πω τα εξής.

1.Το 5ΧNexus έτσι όπως το είχα φέρει στα μετρά μου για τα λεφτα του και τα χρόνια του ήταν οκ

αλλα όντως καταλαβαίνεις αμέσως ποσο καλογραμμένες ειναι οι εφαρμογές στο μήλο

2.Περιμένα περισσότερα απο το IOS να πω την αληθεία πχ...δεν έχεις επιλογή να ρυθμίσεις τους διάφορους ήχουν (κλήσης, μουσικη εφαρμογών) όπως στο android

3. το αθορυβο με τις εξαιρέσεις απο τους αγαπημένους αριθμους μου έχει λείψει

4.κάμερα η κάνω κάτι λάθος (πχ δνε παταω την εστίαση μάλλον και τις τραβάω πολύ γρήγορα) αλλα περίμενα πιο άψογες φώτο.

5.Βλέπω πως έχει μάθει πολλα απο το android to IOS και τούμπαλην αλλα οντως το IOs θα μπορουσε να είναι πιο ευέλικτο στις αλλαγές που πραγμτικά δεν θα έπερνε χρόνο στους προγραμματιστές της απλα δείχνουν πως έχουν κόλλημα η στρατιγική πωλήσεων

6. Είναι ασύλληπτο αυτο που γίνεται με την μπαταρια εχω παθει πλακα

7. δεν ασχολούμαι πλεον μιας και πλεον δεν έχω και χρόνο καθολου με το κινητο και τα κάνει ολα τέλεια

8. το μικροφωνο οταν απομακρύνο το κινητο δεν ακουει καλα η είανι ιδέα μου?

9.το πως δουλέυει με το MAc είναι τρελό

10. το back up που γίνεται τοσο γρήγορα είναι απο τα μεγαλύτερα + που μου εβγαλε την ψυχη με τα απανωτά ρουτ στο android

11. Παιδιά γενικα θα χαρακτήρζα τον εαυτο μου μη υλιστή και γενικα τα έκραζα όλα αυτα....αλλα τελικα η apple διαχρονικα με τον τροπο που το εχει πλασαρει στηνκοινωνια το IPHONE το έχει κάνει να αποτελει ενα ανθρωπινο αξεσουαρ που αποκτοντας το και βγάζοντας τας το απο την τσέπη σε μια παρέα σου δινει αμέσως ψυχολογικά να νιώσεις γαματος....

και αν και πολλοί απο εδω μέσα η τα άλλα φορουμ θα θέλανε να με κράξουν ας το δουν λίγο βαθυά μέσα τους και θα κταλαβουν πως είναι κατι που ισχυεί για το 90% των Iphone Users

αυτά!!!

Android you have been so good to me but.... i got tired of you deeply man!!!:lol:

Σχετικά με το 3., αν πας στις ρυθμίσεις και στο Μην ενοχλείτε θα δεις ότι σου επιτρέπει να ορίσεις να σε ενοχλούν οι επαφές που ανήκουν στην κατηγορία Αγαπημένα.

Για τσέκαρε το και θα δεις ότι θα σε βολέψει

Σχετικά με το 3., αν πας στις ρυθμίσεις και στο Μην ενοχλείτε θα δεις ότι σου επιτρέπει να ορίσεις να σε ενοχλούν οι επαφές που ανήκουν στην κατηγορία Αγαπημένα.

Για τσέκαρε το και θα δεις ότι θα σε βολέψει

Θενξ δεν το είχα προσέξει με μπερδευει που είναι τοσο απλό να πω την αληθεια :lol:

Υ.Γ. όταν το κάνεις με το πλαινό διακόπτη στο Silence δεν επιτρέπει όμως τιποτα...

Edited by manolisv

Καλημέρα δεν περίμενα οτιθα έγραφα ποτέ σε νήμα για τα Iphone αλλα μιας και βλέπω οτι όλοι έχουμε πιάσει σημέρα σανανωνυμοι αλκοολικοι και λεμε τον πονο μας θα πω και εγω το δικό μου.

Μετά απο 4-5 χρόνια σε Nexus συσκευές με απειρα ρουτ και πειράγματα μεχρί όσο δεν πάει εχω να πω τα εξής.

1.Το 5ΧNexus έτσι όπως το είχα φέρει στα μετρά μου για τα λεφτα του και τα χρόνια του ήταν οκ

αλλα όντως καταλαβαίνεις αμέσως ποσο καλογραμμένες ειναι οι εφαρμογές στο μήλο

2.Περιμένα περισσότερα απο το IOS να πω την αληθεία πχ...δεν έχεις επιλογή να ρυθμίσεις τους διάφορους ήχουν (κλήσης, μουσικη εφαρμογών) όπως στο android

3. το αθορυβο με τις εξαιρέσεις απο τους αγαπημένους αριθμους μου έχει λείψει

4.κάμερα η κάνω κάτι λάθος (πχ δνε παταω την εστίαση μάλλον και τις τραβάω πολύ γρήγορα) αλλα περίμενα πιο άψογες φώτο.

5.Βλέπω πως έχει μάθει πολλα απο το android to IOS και τούμπαλην αλλα οντως το IOs θα μπορουσε να είναι πιο ευέλικτο στις αλλαγές που πραγμτικά δεν θα έπερνε χρόνο στους προγραμματιστές της απλα δείχνουν πως έχουν κόλλημα η στρατιγική πωλήσεων

6. Είναι ασύλληπτο αυτο που γίνεται με την μπαταρια εχω παθει πλακα

7. δεν ασχολούμαι πλεον μιας και πλεον δεν έχω και χρόνο καθολου με το κινητο και τα κάνει ολα τέλεια

8. το μικροφωνο οταν απομακρύνο το κινητο δεν ακουει καλα η είανι ιδέα μου?

9.το πως δουλέυει με το MAc είναι τρελό

10. το back up που γίνεται τοσο γρήγορα είναι απο τα μεγαλύτερα + που μου εβγαλε την ψυχη με τα απανωτά ρουτ στο android

11. Παιδιά γενικα θα χαρακτήρζα τον εαυτο μου μη υλιστή και γενικα τα έκραζα όλα αυτα....αλλα τελικα η apple διαχρονικα με τον τροπο που το εχει πλασαρει στηνκοινωνια το IPHONE το έχει κάνει να αποτελει ενα ανθρωπινο αξεσουαρ που αποκτοντας το και βγάζοντας τας το απο την τσέπη σε μια παρέα σου δινει αμέσως ψυχολογικά να νιώσεις γαματος....

και αν και πολλοί απο εδω μέσα η τα άλλα φορουμ θα θέλανε να με κράξουν ας το δουν λίγο βαθυά μέσα τους και θα κταλαβουν πως είναι κατι που ισχυεί για το 90% των Iphone Users

αυτά!!!

Android you have been so good to me but.... i got tired of you deeply man!!!:lol:

Σχετικά με το Νο 2 μπορείς σε κάθε επαφή να ορίσεις οποιο ήχο θέλεις πατώντας στην αλλαγή

Σχετικά με το Νο 2 μπορείς σε κάθε επαφή να ορίσεις οποιο ήχο θέλεις πατώντας στην αλλαγή

Μάλλον εννοεί να ρυθμίσει διαφορετική ένταση σε ήχο κλήσης και σε πολυμεσα και ήχους εφαρμογών, που και αυτό όμως γίνεται ούτως η άλλως. Με τα hardware buttons ρυθμίζεις ήχο κλήσης και από το αναδυόμενο μενού ρυθμίζεις ήχο εφαρμογών. Επίσης ΜΕΣΑ σε εφαρμογές αν χρησιμοποιήσεις τα hardware buttons ρυθμίζεις πάλι τον ήχο των εφαρμογών και όχι κλήσης.

Υ.Γ. όταν το κάνεις με το πλαινό διακόπτη στο Silence δεν επιτρέπει όμως τιποτα...

Σωστά! Με τον διακόπτη έχεις μόνο δόνηση βάζοντας το τηλ αθόρυβο

Μάλλον εννοεί να ρυθμίσει διαφορετική ένταση σε ήχο κλήσης και σε πολυμεσα και ήχους εφαρμογών, που και αυτό όμως γίνεται ούτως η άλλως. Με τα hardware buttons ρυθμίζεις ήχο κλήσης και από το αναδυόμενο μενού ρυθμίζεις ήχο εφαρμογών. Επίσης ΜΕΣΑ σε εφαρμογές αν χρησιμοποιήσεις τα hardware buttons ρυθμίζεις πάλι τον ήχο των εφαρμογών και όχι κλήσης.

Να έχεις τον πλήρη έλεγχο όποτε θές εσυ για ξυπνητηρι, εφαρμογες, ηχο κλήσης, πολυμέσα όωπς στο android...αυτο λεω και οχι οταν παιζει καποια εφαρμογη λεπτομέρεια είναι απλα το παρατήρησα...

Επισης ο μόνος τρόπος να ξεζουμισεις την μπαταρία γιατί πραγματικά δεν έχω βρει άλλο...είναι να παίζεις τέρμα μουσική από τα ηχεία τα οποία τα σπάνε By the way

Edited by manolisv

Καλησπέρα σε όλους. Χθες ενώ με καλούσαν και χτυπούσε το κινητό δεν άνοιξε η οθόνη. Πάτησα το lock button και άνοιξε ακυρώνοντας όμως την κλήση. Παλιότερα στο iPhone 7 που είχα μου το έκανε πολύ συχνά. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Χθες ενώ με καλούσαν και χτυπούσε το κινητό δεν άνοιξε η οθόνη. Πάτησα το lock button και άνοιξε ακυρώνοντας όμως την κλήση. Παλιότερα στο iPhone 7 που είχα μου το έκανε πολύ συχνά. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό. Κι εγώ το 7αρι έχω από πέρσι τον Δεκέμβριο και δεν είχα ούτε μια φορά τετοιο θέμα.

Μήπως έχεις κάποια προστασία οθόνης που επηρεάζει τον αισθητήρα εγγύτητας και δεν ανάβει η οθόνη όταν πρέπει;

Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό. Κι εγώ το 7αρι έχω από πέρσι τον Δεκέμβριο και δεν είχα ούτε μια φορά τετοιο θέμα.

Μήπως έχεις κάποια προστασία οθόνης που επηρεάζει τον αισθητήρα εγγύτητας και δεν ανάβει η οθόνη όταν πρέπει;

Ένα απλό tempered glass έχω.

Ειναι πολυ πιθανόν να φτάσει το tempered glass ειδικά αν το εχεις βάλει πρόσφατα

Ειναι πολυ πιθανόν να φτάσει το tempered glass ειδικά αν το εχεις βάλει πρόσφατα

Ίσως να ναι αυτό. Έχει κανα 10ημερο που το έβαλα μόλις πήρα τη συσκευή.

Τίποτα από αυτά. Είχα και εγώ σχεδόν το ίδιο θέμα. Εγώ το είχα κάποιες φορές και με την κάμερα και με τις δυο. Έβγαζα φωτογραφίες όλα καλά στην δέκατη φωτογραφία σα να έκανε respring το κινητό και με πετούσε μαύρη οθόνη. Το έκανε τυχαία μπορέ να το έκανε στην πρώτη φωτογραφία αλλά μπορεί και στη δέκατη. Από διαγνωστικό το τηλέφωνο ήταν οκ και δεν είχε κανένα hardware πρόβλημα σε δυο καταστήματα το πήγα εν τέλει Θεσσαλονίκη και Αθήνα και σε απομακρυσμένο διαγνωστικό έλεγχο δεν φάνηκε κανένα μα κανένα πρόβλημα στο hardware και ούτε οι ίδιοι μπόρεσαν να αναπαράγουν το πρόβλημα. Εν τέλει το θέμα ήταν software. Πρέπει να κάνεις restore και να μην περάσεις κάνενα αρχείο από τα back up σου. Τότε το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίζεται πλήρως. Εάν δεν με πιστεύεις γράψε στο apple discussion iphone 8 crash και θα δεις πως και άλλοι χρήστες έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα. Συμβαίνει και σε άλλες εφαρμογές και βέβαια με τον καιρό και τα update σχεδόν εξαφανίστηκε σε εμένα. Μου το είχε κάνει και στις κλήσεις και στην κάμερα και στο facebook. Edited by billy1986

Έτυχε και σε μένα πολλές φορές με διαφορετικές συσκευές, πάντα όταν έβαζα πολύ χαμηλά τη φωτεινότητα αυτό γινόταν.

Τίποτα από αυτά. Είχα και εγώ σχεδόν το ίδιο θέμα. Εγώ το είχα κάποιες φορές και με την κάμερα και με τις δυο. Έβγαζα φωτογραφίες όλα καλά στην δέκατη φωτογραφία σα να έκανε respring το κινητό και με πετούσε μαύρη οθόνη. Το έκανε τυχαία μπορέ να το έκανε στην πρώτη φωτογραφία αλλά μπορεί και στη δέκατη. Από διαγνωστικό το τηλέφωνο ήταν οκ και δεν είχε κανένα hardware πρόβλημα σε δυο καταστήματα το πήγα εν τέλει Θεσσαλονίκη και Αθήνα και σε απομακρυσμένο διαγνωστικό έλεγχο δεν φάνηκε κανένα μα κανένα πρόβλημα στο hardware και ούτε οι ίδιοι μπόρεσαν να αναπαράγουν το πρόβλημα. Εν τέλει το θέμα ήταν software. Πρέπει να κάνεις restore και να μην περάσεις κάνενα αρχείο από τα back up σου. Τότε το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίζεται πλήρως. Εάν δεν με πιστεύεις γράψε στο apple discussion iphone 8 crash και θα δεις πως και άλλοι χρήστες έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα. Συμβαίνει και σε άλλες εφαρμογές και βέβαια με τον καιρό και τα update σχεδόν εξαφανίστηκε σε εμένα. Μου το είχε κάνει και στις κλήσεις και στην κάμερα και στο facebook.

Είναι γνωστό πρόβλημα και νομίζω ότι έχει πει και η ίδια η απλ ότι το ψάχνει...

Δλδ πάγωμα οθόνης σε κλήση για λίγα δευτερόλεπτα κ πάγωμα εφαρμογών όχι όμως εντελώς αλλά επιλογών σε εφαρμογές, αυτά είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά.

Σε εμένα είχε συμβεί το δεύτερο κ με το 8 πλας κ με το χ

Edited by nikos36

• The title was changed to Phone 8 Plus
  • The topic was unpinned