Jump to content

Phone 8 Plus

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα

2 φορές στα 4 λεπτά κλήσης δεν με ακούν καθόλου κε ξανά καλούν:blink:

Μου κάνει εντύπωση ότι κ τις δύο φορές έγινε στα 4 λεπτά ακριβώς :confused:

Λογικά κάτι με το δίκτυο δεν πρέπει να είναι???

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα

2 φορές στα 4 λεπτά κλήσης δεν με ακούν καθόλου κε ξανά καλούν:blink:

Μου κάνει εντύπωση ότι κ τις δύο φορές έγινε στα 4 λεπτά ακριβώς :confused:

Λογικά κάτι με το δίκτυο δεν πρέπει να είναι???

Βάλε-βγάλε sim.

Μπορεί σύμπτωση να ήταν που και στις 2 περιπτώσεις στα 4 λεπτά έκατσε.

Εκτός αν συνεχίσει να στο κάνει σε επόμενες συνομιλίες :worry:

Πάντως το έχει λίγο παράδοση η Apple με bug που σχετίζονται με αριθμούς η ημερομηνίες η χρονολογίες..:p

Η 11.2 αυτό διόρθωσε σε πολλούς.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Βάλε-βγάλε sim.

Μπορεί σύμπτωση να ήταν που και στις 2 περιπτώσεις στα 4 λεπτά έκατσε.

Εκτός αν συνεχίσει να στο κάνει σε επόμενες συνομιλίες :worry:

Πάντως το έχει λίγο παράδοση η Apple με bug που σχετίζονται με αριθμούς η ημερομηνίες η χρονολογίες..:p

Η 11.2 αυτό διόρθωσε σε πολλούς.

Μα είναι τελείως κουλό αυτό!!!!

Update : Αυτές τις 2 φορές που μου το έκανε ητο από Vodafone αριθμούς όπου με είχαν καλέσει αυτοί!!!

Ίσως να έτυχε!!!

Edited by evelinalex

Μα είναι τελείως κουλό αυτό!!!!

Update : Αυτές τις 2 φορές που μου το έκανε ητο από Vodafone αριθμούς όπου με είχαν καλέσει αυτοί!!!

Ίσως να έτυχε!!!

Πολλές λουπες έχουν τα δίκτυα κινητής.

Δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν φταίει η συσκευή

Στις περισσότερες των περιπτώσεων φταίει η κινητή όποτε μην ασχολείσαι

Nokia 8800 Scirocco

Πολλές λουπες έχουν τα δίκτυα κινητής.

Δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν φταίει η συσκευή

Στις περισσότερες των περιπτώσεων φταίει η κινητή όποτε μην ασχολείσαι

Ναι δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω γιατί εαν έφταιγε η συσκευή φαντάζομαι θα το έκανε με όλους που με καλουσαν ή καλουσα!!!:)

Ναι δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω γιατί εαν έφταιγε η συσκευή φαντάζομαι θα το έκανε με όλους που με καλουσαν ή καλουσα!!!:)

Θα σου το έκανε παντού πάντα και με όλες τις εταιρίες κινητής

Ενώ πχ τώρα το κάνει μόνο όταν είσαι σπίτι ή μόνο ο συνομιλητής σου είναι στην δουλειά. Δεν έχει καλό σήμα εκεί και γίνονται αυτά

Τέτοια φαινόμενα παρατηρώ συνέχεια επειδή στο χωριό έχουμε πολύ χάλια σήμα και όποτε πηγαίνω έχω προβλήματα.

Το ίδιο και στο εξοχικό λίγο έξω από παραλία Κατερίνης. Δείχνει να έχει 2-3 γραμμές σήμα αλλά δεν μπορείς ούτε αναπάντητη να κανείς

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εσυ μπορεί να βλέπεις σαν μπάρες σήματος ότι έχεις αλλά στην ουσία δεν μπορείς να κανείς κλήση ή κατά την διάρκεια αυτής να έχεις συνεχώς διακοπές και λοιπά

Nokia 8800 Scirocco

Δοκίμασε κάποιος από σας να βάλει Live Wallpaper; Το επιλέγω από τις ταπετσαρίες, αλλά δεν λειτουργεί.

Δοκίμασε κάποιος από σας να βάλει Live Wallpaper; Το επιλέγω από τις ταπετσαρίες, αλλά δεν λειτουργεί.

μηπως εχεις απενεργοποιησει κατι στις ρυθμισεις;;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Tα Live Wallpaper στο 8/8 plus δεν κάνουν την κίνηση από μόνα τους.

Πρέπει εσύ να το πιέσεις με το δάκτυλο για να δεις την κίνηση.

Οι κινούμενες ταπετσαρίες που υπάρχουν στο iphone X (10) λέγονται "Dynamic wallpaper" και είναι διαφορετικές από τις "Live wallpaper" για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.

Edited by HillmasterGR
Προσθήκη στοιχείων
iPhone 8+

Αν είναι έτσι, αλλάζει το πράγμα..

Οπότε να φανταστώ, ότι από τις τρεις επιλογές "Στατική" "Προοπτική" και "Live Photo", έχοντας επιλέξει "Live Photo", δεν κινείται η εικόνα όταν την πιέζεις με το δάκτυλο;

iPhone 8+

Ακριβώς αυτό. Έχοντας επιλέξει Live Photo, δεν αλλάζει τίποτα. Έχω ψάξει ρύθμιση, δεν βρίσκω τίποτα που να είναι λάθος ρυθμισμένο. Η εικόνα παραμένει ακίνητη όταν αγγίζω την οθόνη.

Μια λύση που κάποιοι προτείνουν είναι να ορίσεις αρχικά ως ταπετσαρία κάποια από την ομάδα "Ακίνητες" και αμέσως μετά να επιλέξεις κάποια από την ομάδα "Live".

Το κόλπο αυτό, λένε, ότι σε κάποιους "ξεμπλοκάρει" τις Live.

iPhone 8+

Δυστυχώς όχι. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με κάποιο κόλλημα του iOS και σε μελλοντικά updates θα επανέλθει (ή θα το βγάλουν εντελώς). Εν τω μεταξύ τα Δυναμικά Wallpaper λειτουργούν κανονικά και κινούνται μόνα τους (χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις την οθόνη).

Για δες εδώ ..ισως σε βοηθήσει

https://www.igeeksblog.com/how-to-set-and-use-live-wallpaper-on-iphone-6s-and-6s-plus/

Η εδώ

https://www.howtoisolve.com/set-live-wallpaper-iphone-7-plus/

Edited by pavlosdr

11.2.1 το καλυτερο update. Πλεον το τηλεφωνο πεταει. Την εχει βαλει κανενας να πει γνωμη;

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

11.2.1 το καλυτερο update. Πλεον το τηλεφωνο πεταει. Την εχει βαλει κανενας να πει γνωμη;

Το πέρασα χθες! Πολύ καλό update!

:D

Το πέρασα χθες! Πολύ καλό update!

Ειστε σίγουροι;

Μόνο ένα bug που αγορά το apple home kit λέει ότι διορθώνει

Δεν έχει άλλες αλλαγές. Έτσι λέει τουλάχιστον

Nokia 8800 Scirocco

Ειστε σίγουροι;

Μόνο ένα bug που αγορά το apple home kit λέει ότι διορθώνει

Δεν έχει άλλες αλλαγές. Έτσι λέει τουλάχιστον

Και στο 7αρι της γυναίκας μου αλλά και στο δικό μου , ρολάρει άψογα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα!

:D

Εγώ, από τη στιγμή που το έβαλα χθες το απόγευμα στο 7 plus, παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση.

Βέβαια, είμαι και σε ξενοδοχείο με το WiFi να μην έχει καλό σήμα, αλλά και με όλα κλειστά, πάλι το είδα να πέφτει...

Σήμερα θα δείξει.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

μετα απο καποιες μερες με το κινητο ας καταθεσω τις παρατηρησεις μου ,OCD και τι μου εκανε εντυπωση.

~το mute button παιζει οταν ειναι στην θεση unmute. Παιζει εννοω αν το ακουμπησω εχει τζογο και δεν επανερχεται εντελως στην θεση unmute.

αντιθετα στην θεση mute ειναι εντελως σταθερο και rock solid .Γενικα και στο 7αρι το ειχα αυτο απλα εκει επανερχοταν εντελως,απλα εδω ειναι πιο χαλαρο.

μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ εδειξε οτι μαλλον ειναι οκ,το προβλημα υπαρχει οταν τζογαρει στο mute και οχι στο unmute :lol:

~η οθονη ειναι πολυ καλυτερη απο του 7/7plus.Εχει καλυτερα χρωματα,πιο εντονο λευκο,αλλα και αυτη παρουσιαζει την γνωστη φουμε εκδοση του ασπρου πανω δεξια στην γωνια της οθονης εκει που ειναι η ενδειξη της μπαταριας,προφανως οταν η φωτεινοτητα ειναι κατω απο 50%.Το εχουν ολα.

Βοηθαει αν στην προσβασιμοτητα παιξετε με το display settings accomodations και παιξετε με το ''white ''

~το σημα του κινητου δεν παιζεται καθως και η ποιοτητα κλησης.Ισως ειναι η πρωτη φορα που βλεπω iPhone να φθανει τα επιπεδα Huawei ,HTC σε αυτον τον τομεα.

~επισης η μπαταρια του ειναι απλα φοβερη.στην πρωτη φορτιση εβγαλε 9 ωρες usage,ενω με την 11.2.1 την οποια θεωρω την καλυτερη μεχρι τωρα,ειμαι απο χθες με 60% μπαταρια ,20 ωρες stand by και 4,5 ωρες usage.

~η καμερα του ειναι πραγματικα καλυτερη απο τα 7 ειδικα σε χαμηλο φως.Μου το ελεγαν και δεν το πιστευα αλλα τελικα ειχαν δικιο,μια χαρα .

~για να φορτισει απο περιπου 10% πληρως θελει 3 ωρες τουλαχιστον αναλογα τον φορτιστη.Ευτυχως ομως δεν θελει με τιποτα συχνο φορτισμα.

~τελικα δεν αντεξα και θα μπει σε θηκη :D

ps. με την 11.2.1 το κινητο ειναι οπως επρεπε να ηταν,δεν υπαρχει καν το γνωστο lag οταν ανοιγεις με 3d touch τα υπομενου στο home πανω στις εφαρμογες.

τους πηρε 8 αναβαθμισεις σε 3 μηνες αλλα τα καταφεραν

καμμια σχεση με το κινητο που ειχα στα χερια μου,οχι δικο μου, οταν πρωτοβγηκε.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εκεί στο 10ωρο έχω δει και γω μέσους όρους σε φίλου

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Τι γινεται με την διαθεσιμοτητα στα σκρουτζομαγαζα.. Ήμουν σε διλημμα 1 βδομαδα τωρα να παρω το 7plus (128gb) ή το 8plus (64gb) και βλεποντας καποια video στο youtube συγκριτικα για τις διαφορες στην καμερα, αποφασισα τελικα να παρω το 8αρι 64gb (ελπιζω να ειναι υπεραρκετα)..

Νομιζα οτι δεν ειχαν διαφορα στην καμερα αλλα ειναι αισθητες οι διαφορες που εχουν και ειδικα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου/ φλας/ βιντεο/ πορτραιτο..

Και πανω που κατασταλαξα μπαινω skroutz και *boom*.. Διαθεσιμοτητα στον πάτο.. μονο κατι 950αρια βλεπω.. στα 880 που το εβλεπα τωρα εχει λιγα κομματια σε αλλο χρωμα (το μαυρο θελω).. τι φάση. Δεν με θελει!

Οσοι ειστε κατοχοι πως σας φαινεται η καθημερινη χρηση με το γυαλι πισω? Μια θηκη spigen σιλικονης σας μειωνει ελαφρως το αγχος ή ειστε με το τρεμουλο μονιμως μην γινει καμμια στραβη?

Ερχομαι απο Lumia 1020 παρεπιπτοντως, και για καποιο λογω μου αρεσε το matte black του 7 περισσοτερο.. αλλα δεν ξερω.. για 100 διαφορα κερδιζω αρκετα στην καμερα και στον επεξεργαστη.. (αν αναλογιστει κανεις οτι θα το κρατησω 2 χρονια σιγουρα πριν παω σε επομενο)

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

• The title was changed to Phone 8 Plus
  • The topic was unpinned