JIMBOAthens Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μεγειές και καλοδούλευτο και από εμένα. Κουκλί είναι! Να το χαίρεσαι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μεγειές και καλοδούλευτο και από εμένα. Κουκλί είναι! Να το χαίρεσαι! :) Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά:) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά:) Μεγεια και με χαρά!! Το πήρα κι εγώ μαύρο αρχικά αλλά τώρα πήρα το ασημί, βολεύει γιατί δεν λερώνεται εύκολα με δακτυλιές κτλ.. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μεγεια και με χαρά!! Το πήρα κι εγώ μαύρο αρχικά αλλά τώρα πήρα το ασημί, βολεύει γιατί δεν λερώνεται εύκολα με δακτυλιές κτλ.. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Σε ευχαριστώ, καλορίζικο σου εύχομαι και το δικό σου:D Ωραίο είναι και το άσπρο(έχει ένας φίλος μου το 8 σε ασπρο) αλλά με ενοχλούν τα bezels, φαίνονται πολύ σε αυτο το χρώμα όταν η οθόνη είναι σβηστή. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Δεν το πιστεύω ότι σε 20 ώρες αναμονής είμαι με 64% Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Σε ευχαριστώ, καλορίζικο σου εύχομαι και το δικό σου:D Ωραίο είναι και το άσπρο(έχει ένας φίλος μου το 8 σε ασπρο) αλλά με ενοχλούν τα bezels, φαίνονται πολύ σε αυτο το χρώμα όταν η οθόνη είναι σβηστή. Ναι δυστυχώς φαίνονται τα περιθώρια στα ασημί και χρυσά αλλά who cares εν τελεί;;;!!!! Είδα και τα bezel-less ποσο βολικά είναι στο χέρι! Δεν το πιστεύω ότι σε 20 ώρες αναμονής είμαι με 64% Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Η μπαταρία στο 8plus είναι πολύ καλύτερη, αυτό βλέπω σήμερα δεύτερη φόρτιση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μεγεια και με χαρά!! Το πήρα κι εγώ μαύρο αρχικά αλλά τώρα πήρα το ασημί, βολεύει γιατί δεν λερώνεται εύκολα με δακτυλιές κτλ Σε ευχαριστώ, καλορίζικο σου εύχομαι και το δικό σου:D Ωραίο είναι και το άσπρο(έχει ένας φίλος μου το 8 σε ασπρο) αλλά με ενοχλούν τα bezels, φαίνονται πολύ σε αυτο το χρώμα όταν η οθόνη είναι σβηστή. Μολις συνοψισατε τους λογους για τους οποιους εχω το διλλημα μαυρο/ασημι και ειπα να ρωτησω εδω για καμια γνωμη κατοχων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μολις συνοψισατε τους λογους για τους οποιους εχω το διλλημα μαυρο/ασημι και ειπα να ρωτησω εδω για καμια γνωμη κατοχων. :) Εγω παντα μαυρα επαιρνα, αλλα αυτη τη φορα πηρα το ασημι και ειναι εκπληκτικο... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ναι δυστυχώς φαίνονται τα περιθώρια στα ασημί και χρυσά αλλά who cares εν τελεί;;;!!!! Είδα και τα bezel-less ποσο βολικά είναι στο χέρι! Η μπαταρία στο 8plus είναι πολύ καλύτερη, αυτό βλέπω σήμερα δεύτερη φόρτιση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι δεν είπα ότι τα bezel-less είναι πιο βολικά στο χέρι, αλλά οτι στο άσπρο φαινονται πολύ τα περιθώρια για τα δικά μου γούστα;) Όντως έχει πολύ καλή μπαταρία. Το έβγαλα από τη μπριζα το πρωι και τώρα που το εβαλα για φορτιση έχει 64% μπαταρία με αυτή τη χρήση: Καθόλου άσχημα για πρώτη φόρτιση!:D Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Με δεύτερο σε κατανάλωση την οθόνη κλειδώματος, δηλαδή το κινητό στο τραπέζι με απλά ανοιχτή οθόνη, θα έβγαζα και γω τόσο. Όχι πώς δεν έχω δει ήδη πολύ καλές αυτονομίες από το συγκεκριμένο τηλέφωνο Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Με δεύτερο σε κατανάλωση την οθόνη κλειδώματος, δηλαδή το κινητό στο τραπέζι με απλά ανοιχτή οθόνη, θα έβγαζα και γω τόσο. Όχι πώς δεν έχω δει ήδη πολύ καλές αυτονομίες από το συγκεκριμένο τηλέφωνο Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Ναι αλλά αν λάβεις υπόψιν ότι το facebook(μια από τις πιο κακογραμμένες και ενεργοβόρες εφαρμογες και στο ios και στο android) είναι πρωτο με 26% και ακολουθει και ο messenger, είναι καλή αυτονομία. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ναι δεν είπα ότι τα bezel-less είναι πιο βολικά στο χέρι, αλλά οτι στο άσπρο φαινονται πολύ τα περιθώρια για τα δικά μου γούστα;) Το who cares πήγαινε σε εκείνους που μας έχουν πρήξει ότι τα iphones έχουν μεγάλα bezels (που φυσικά και έχουν)... είχα μαύρο το 7plus (τους πρώτους μήνες, μετά πήρα και ασημί και τελικά μου έκατσε καλά) και ήταν πολύ όμορφο στο μάτι όντως Η μπαταρία όπως είδες κι εσυ πολύ καλή, με ίδια χρήση σε iOS 11 βλέπω αρκετή διαφορά με το δικό μου στήσιμο, λογαριασμούς, φωτεινότητα κτλ. Εν τω μεταξύ άφησα και το TrueTone να δω πως θα μου κάτσει, συνήθεια στο μάτι είναι τελικά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Το who cares πήγαινε σε εκείνους που μας έχουν πρήξει ότι τα iphones έχουν μεγάλα bezels (που φυσικά και έχουν)... είχα μαύρο το 7plus (τους πρώτους μήνες, μετά πήρα και ασημί και τελικά μου έκατσε καλά) και ήταν πολύ όμορφο στο μάτι όντως Η μπαταρία όπως είδες κι εσυ πολύ καλή, με ίδια χρήση σε iOS 11 βλέπω αρκετή διαφορά με το δικό μου στήσιμο, λογαριασμούς, φωτεινότητα κτλ. Εν τω μεταξύ άφησα και το TrueTone να δω πως θα μου κάτσει, συνήθεια στο μάτι είναι τελικά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Έτσι όπως τα λες είναι για τα bezels;) Που να δεις στη δευτερη φορτιση σημερα με πιο εντονη χρήση:D Από τις 5 το πρωι τώρα το εβαλα για φορτιση με 24% υπολοιπο. Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Έτσι όπως τα λες είναι για τα bezels;) Που να δεις στη δευτερη φορτιση σημερα με πιο εντονη χρήση:D Από τις 5 το πρωι τώρα το εβαλα για φορτιση με 24% υπολοιπο. Ναι πολύ δυνατό, κι εγώ πρώτη εργάσιμη σήμερα της εβδομάδας (Μέση Ανατολή) με πολύ email και κλήσεις είμαι στο 47% με 6 ώρες χρήσης και όρθιος από τις 6:30 εκτός πρίζας φυσικά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ναι πολύ δυνατό, κι εγώ πρώτη εργάσιμη σήμερα της εβδομάδας (Μέση Ανατολή) με πολύ email και κλήσεις είμαι στο 47% με 6 ώρες χρήσης και όρθιος από τις 6:30 εκτός πρίζας φυσικά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Που να βγει και η 11.1:lol: Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Το who cares πήγαινε σε εκείνους που μας έχουν πρήξει ότι τα iphones έχουν μεγάλα bezels (που φυσικά και έχουν)... είχα μαύρο το 7plus (τους πρώτους μήνες, μετά πήρα και ασημί και τελικά μου έκατσε καλά) και ήταν πολύ όμορφο στο μάτι όντως Η μπαταρία όπως είδες κι εσυ πολύ καλή, με ίδια χρήση σε iOS 11 βλέπω αρκετή διαφορά με το δικό μου στήσιμο, λογαριασμούς, φωτεινότητα κτλ. Εν τω μεταξύ άφησα και το TrueTone να δω πως θα μου κάτσει, συνήθεια στο μάτι είναι τελικά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Προσωπικά μόνο μαύρο χρωμα. Έχω δοκιμάσει το χρυσό όντως κτυπαει στο μάτι ως χρωμα αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω τα άσπρα περιθώρια στην μπροστά μεριά. Μου αποσπούν την προσοχή όταν χρησιμοποιώ πολύ ώρα το τηλέφωνο. Βέβαια αυτό είναι προσωπική οπως προείπα άποψη σε αλλους το άσπρο χρώμα φαίνεται όμορφο. Στην μόνη περίπτωση που θα επέλεγα άσπρο θα ήταν στο νέο iPhone X που στα βίντεο που είδα στο YouTube η άσπρη έκδοση είναι κούκλα. Δυστυχώς όμως θα είναι πανάκριβο και θα αρκεστώ μόνο να το χαζεύω από μακριά με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορέσω να το αποκτήσω έστω μεταχειρισμένο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπερα! Υπαρχει καποιος τροπος να μπορω να προγραμματισω να σταλει ενα sms σε συγκεκριμενη ωρα και μερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Καλησπερα! Υπαρχει καποιος τροπος να μπορω να προγραμματισω να σταλει ενα sms σε συγκεκριμενη ωρα και μερα? Ψάξε την εφαρμογή text timer στο AppStore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παράθεση από Fadarakos > Ανεγκεφαλοι, δινετε 1000 ευρω για παροχημένο hardware σε γυαλισμενο αλουμινιο με μπαταρια που σκαει. Να σας καει κανα @ρχιδι να δω τη θα πειτε στη φουκαριαρα τη μανα σας που εδωσε 1000 ευρω απο το μειομενο εισοδημα της για να μη δει εγγονια. Αυτό το παραλήρημα επιβεβαιώνει αυτό που διαπίστωσα διαβάζοντας ειδήσεις που αφορούν τα νέα iphones. Και αυτό που διαπίστωσα είναι η συνεχής προσπάθεια υποτίμησης των κατόχων συσκευών iphone από συγκεκριμένα μέλη(δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι). Αν πιστέψουμε τα συγκεκριμένα μέλη, οι κάτοχοι iphone είναι άσχετοι ποζεράδες που δεν έχουν ιδέα από άλλα λειτουργικά και τα αγοράζουν για να κάνουν επίδειξη στις καφετέριες και οι μόνες εφαρμογές που χρησιμοποιούν είναι facebook, snapchat instagram κλπ, εν αντιθέσει φυσικά με αυτούς που έχουν τα κινητα ελβετικούς σουγιάδες. Μπαίνω να διαβάσω μια είδηση που αφορά τα iphones και κουράζομαι από το τουπέ που έχουν και την υπεροπτική στάση τους, ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο και έχουν κάνει τη σωστή επιλογή στο κινητό που έχουν εν αντιθέσει με τα πρόβατα/sheeple που τους πιάνει κότσο η apple και τους πουλάει πανάκριβα κινητά που δεν αξίζουν(γιατί τα άλλα αξίζουν το 1000ρικο...) και άλλα τέτοια χαριτωμένα... Ζητώ συγγνώμη για το offtopic αλλά έπρεπε να το πω... Αύριο θα γράψω για όσους ενδιαφέρονται τις εντυπώσεις μου μετά από μια εβδομάδα χρήσης του 8 Plus μου;) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Αυτό το παραλήρημα επιβεβαιώνει αυτό που διαπίστωσα διαβάζοντας ειδήσεις που αφορούν τα νέα iphones. Και αυτό που διαπίστωσα είναι η συνεχής προσπάθεια υποτίμησης των κατόχων συσκευών iphone από συγκεκριμένα μέλη(δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι). Αν πιστέψουμε τα συγκεκριμένα μέλη, οι κάτοχοι iphone είναι άσχετοι ποζεράδες που δεν έχουν ιδέα από άλλα λειτουργικά και τα αγοράζουν για να κάνουν επίδειξη στις καφετέριες και οι μόνες εφαρμογές που χρησιμοποιούν είναι facebook, snapchat instagram κλπ, εν αντιθέσει φυσικά με αυτούς που έχουν τα κινητα ελβετικούς σουγιάδες. Μπαίνω να διαβάσω μια είδηση που αφορά τα iphones και κουράζομαι από το τουπέ που έχουν και την υπεροπτική στάση τους, ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο και έχουν κάνει τη σωστή επιλογή στο κινητό που έχουν εν αντιθέσει με τα πρόβατα/sheeple που τους πιάνει κότσο η apple και τους πουλάει πανάκριβα κινητά που δεν αξίζουν(γιατί τα άλλα αξίζουν το 1000ρικο...) και άλλα τέτοια χαριτωμένα... Ζητώ συγγνώμη για το offtopic αλλά έπρεπε να το πω... Αύριο θα γράψω για όσους ενδιαφέρονται τις εντυπώσεις μου μετά από μια εβδομάδα χρήσης του 8 Plus μου;) Μην ασχολείσαι. Πρόκειται για τους γνωστούς αγνώστους που έχουν ψυχολογικά και προσπαθούν να σπάνε τα νεύρα μας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Μην ασχολείσαι. Πρόκειται για τους γνωστούς αγνώστους που έχουν ψυχολογικά και προσπαθούν να σπάνε τα νεύρα μας Σιγά μη σπάσουν τα νεύρα μας με τέτοια τρολοσχόλια. Εγώ ρίχνω άπειρο γέλιο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Nαι ρε μην τρελενεστε... Ολοι πισω απο το keyboard ειναι "ηρωες"! Το θεμα ειναι να χαιρεται ο καθενας την επιλογη του (συσκευη). Αυτο μετραει. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Σας εχει συμβει στο unlock για 2-3 δευτερολεπτα να σερνεται το κινητο λες και δεν εχει ξυπνησει καποιος πυρηνας; Μου το εχει κανει 3-4 φορες στις 2 εβδομαδες που εχω τη συσκευη! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Σας εχει συμβει στο unlock για 2-3 δευτερολεπτα να σερνεται το κινητο λες και δεν εχει ξυπνησει καποιος πυρηνας; Μου το εχει κανει 3-4 φορες στις 2 εβδομαδες που εχω τη συσκευη! Σε ποια έκδοση είσαι; Μέχρι και στην 11.1 beta 2 υπήρχε αυτό Στην beta 3 έχει διορθωθεί Αναμένουμε αρκετές διορθώσεις στην official 11.1 όποτε λίγο υπομονή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Σε ποια έκδοση είσαι; Μέχρι και στην 11.1 beta 2 υπήρχε αυτό Στην beta 3 έχει διορθωθεί Αναμένουμε αρκετές διορθώσεις στην official 11.1 όποτε λίγο υπομονή Στην τελευταια (11.0.3). Ειναι software η hardware? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts