Tasos19s Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Τι εννοείς; Να κατεβάσω την εφαρμογή gmail; :blink: Είναι σίγουρο οτι δεν γίνεται; Ούτε αν περάσω χειροκίνητα τον λογαριασμό; Γιατί και την εφαρμογή που είχα βάλει στην αρχή, δεν μου έστελνε ειδοποίηση για τα emails που είχα λάβει όταν ήμουν εκτός ιντερνετ, παρά μόνο όταν ήμουνα σε wi-fi... Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, καθώς όλες οι άλλες ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά! Είναι σαν να μη συγχρωνίζει στο παρασκήνιο..... Ναι η google έκοψε την υποστήριξη με την μαμά εφαρμογή Πρέπει να βάλεις την επίσημη Gmail Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ έχω όλα τα mail στο μαμά, έχω απενεργοποιήσει ώθηση και είναι όλα στη μετάκληση με έλεγχο ανα ώρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ έχω όλα τα mail στο μαμά, έχω απενεργοποιήσει ώθηση και είναι όλα στη μετάκληση με έλεγχο ανα ώρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι έτσι τρώει μπαταρία αρκετή Και επίσης ένα email θα σου έρθει μετά από ώρα όχι άμεσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dad21 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ έχω όλα τα mail στο μαμά, έχω απενεργοποιήσει ώθηση και είναι όλα στη μετάκληση με έλεγχο ανα ώρα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ακριβώς αυτό βρήκα κι εγώ εδώ: https://discussions.apple.com/thread/8431109 δεν δουλεύει το αυτόματο που έχει από default και πρέπει να επιλέξεις τον χρόνο που σε βολεύει! :mad: Αυτό ξεκίνησε από την 11.2.6 απ' ότι διαβάζω... έλεος!! Αν θες άμεση ενημέρωση δηλαδή για τα email σου τη πάτησες! :wacko: Ξέρουμε αν τρώει αρκετή μπαταρία, γιατί το έχω ρυθμίσει στα 15 λεπτά και παίζει, αλλά αν είναι να το πάω κι εγώ στο μισάωρο ή ώρα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ότι θεωρείς σωστό, εγώ που δεν καίγομαι για τα mail, τα έχω ανα ώρα και θεωρώ καταναλώνουν έτσι λιγότερη μπαταρία σε σχέση με ώθηση ή τρίτες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dad21 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 (edited) Ότι θεωρείς σωστό, εγώ που δεν καίγομαι για τα mail, τα έχω ανα ώρα και θεωρώ καταναλώνουν έτσι λιγότερη μπαταρία σε σχέση με ώθηση ή τρίτες εφαρμογές Έτσι ακριβώς τα έχω κι εγώ, αλλά με την ώθηση ενεργοποιημένη (δε ξέρω βέβαια αν έχει νόημα)! Μόνο μετάκληση, γιατί ώθηση δεν έχει ούτε το gmail ούτε το yahoo, μόνο το icloud... Θα το αφήσω στο τέταρτο, γιατί μ' ενδιαφέρουν τα emails και θα τσεκάρω τη κατανάλωση... Ευχαριστώ! Edited October 19, 2018 by dad21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Γεια σας παιδια! Ενδιαφέρομαι για την αγορα του iphone 8 και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες ειναι οι εντυπώσεις σας απο την μπαταρία. Σας βγάζει μια μέρα δική σας χρήσης? Επίσης ξέρετε τι ισχύει με την εγγύηση? στα μαγαζιά απο σκρουτζ βλέπω ότι γράφουν 1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας. Κανονικά όλες οι συσκευές που πωλούνται στη ΕΕ δεν καλύπτονται απο τουλάχιστον 2 έτη? Edited November 4, 2018 by nickka Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 παιδια διαλυθηκε η οθονη. Στα εξουσιοδοτημενα service βαζουν την original? Υπαρχει καποια πιο φθηνη αλλα καλη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Γεια σας παιδια! Ενδιαφέρομαι για την αγορα του iphone 8 και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες ειναι οι εντυπώσεις σας απο την μπαταρία. Σας βγάζει μια μέρα δική σας χρήσης? Μια μέρα θα σου τη βγάλει άνετα, η συσκευή έχει καλή αυτονομία σε σχέση με τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Επίσης ξέρετε τι ισχύει με την εγγύηση? στα μαγαζιά απο σκρουτζ βλέπω ότι γράφουν 1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας. Κανονικά όλες οι συσκευές που πωλούνται στη ΕΕ δεν καλύπτονται απο τουλάχιστον 2 έτη? Έχεις ένα έτος εγγύηση από την Apple και το δεύτερο έτος εγγύηση από το επίσημο service της χώρας μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 παιδια διαλυθηκε η οθονη. Στα εξουσιοδοτημενα service βαζουν την original? Υπαρχει καποια πιο φθηνη αλλα καλη επιλογη? Μην το κανείς. Θα χάσεις αδιαβροχοποιηση κ home button. 170 έχει στους επισήμους. Άλλαξε το εκεί βάλε και tempered glass και παρήγγειλε playproof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Μην το κανείς. Θα χάσεις αδιαβροχοποιηση κ home button. 170 έχει στους επισήμους. Άλλαξε το εκεί βάλε και tempered glass και παρήγγειλε playproof ευχαριστω για την απαντηση. Οταν λες θα χασω home button τι εννοεις? το playproof τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 ευχαριστω για την απαντηση. Οταν λες θα χασω home button τι εννοεις? το playproof τι ειναι? Δεν θα δουλεύει και θα σου βάλουν άλλο και θα χάσεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Εμένα και μόνο η αδιαβροχοποιηση μου είναι αρκετή για να επιλέξω επισήμους. Για μένα μην το ρισκάρεις. Playproof είναι η απόλυτη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Συμφωνώ με billy1986. Δεν αξίζει για λίγα ευρώ να υποβαθμίσεις σοβαρά τη συσκευή σου. Μόνο επίσημο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Δεν θα δουλεύει και θα σου βάλουν άλλο και θα χάσεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Εμένα και μόνο η αδιαβροχοποιηση μου είναι αρκετή για να επιλέξω επισήμους. Για μένα μην το ρισκάρεις. Playproof είναι η απόλυτη θήκη. ειναι δεδομενο οτι δεν θα δουλευει το δακτυλικο με οποιοδηποτε ανταλλακτικο εκτος απο τα original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 ειναι δεδομενο οτι δεν θα δουλευει το δακτυλικο με οποιοδηποτε ανταλλακτικο εκτος απο τα original? Είμαι σχεδόν σίγουρος. Θα πρέπει να μεταφερθεί στην άλλη οθόνη. 1% αν δεν στο μεταφέρει σωστά θα το βγάλεις off το τηλέφωνο. Δεν είναι όμως κρίμα να μην έχεις εγγύηση να αποκλειστείς και από το πρόγραμμμα αλλαγής μπαταρίας με 39 ευρώ; Εάν αλλάξεις οθόνη θα χάσεις τη δυνατότητα να αλλάξεις μπαταρία με 39 ευρώ στο μέλλον(όλες οι μπαταρίες εκτός των επισήμων είναι σάπιες και ίσως πέφτει σε αλλεπάλληλα restart η συσκευή) Χάνεις και αδιαβροχοποίηση. Το κόστος είναι 170 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Εννοείται ότι θα το παντρευτείς αν για κάποιον λόγο δεν λειτουργεί κάτι σωστά από μη αυθεντικό ανταλλακτικό. Δεν θα σου το παίρνει κανείς σαν μεταχειρισμένο με πρόβλημα. Σκέψου το και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Είμαι σχεδόν σίγουρος. Θα πρέπει να μεταφερθεί στην άλλη οθόνη. 1% αν δεν στο μεταφέρει σωστά θα το βγάλεις off το τηλέφωνο. Δεν είναι όμως κρίμα να μην έχεις εγγύηση να αποκλειστείς και από το πρόγραμμμα αλλαγής μπαταρίας με 39 ευρώ; Εάν αλλάξεις οθόνη θα χάσεις τη δυνατότητα να αλλάξεις μπαταρία με 39 ευρώ στο μέλλον(όλες οι μπαταρίες εκτός των επισήμων είναι σάπιες και ίσως πέφτει σε αλλεπάλληλα restart η συσκευή) Χάνεις και αδιαβροχοποίηση. Το κόστος είναι 170 ευρώ. Τι πραγμα να μεταφερθει? μαζι με την καινουρια οθονη παει κ το κουμπι απο οτι εχω δει. Την αδιαβροχοποιηση γιατι την χανω με την μη original οθονη ενω με την original δεν την χανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Τι πραγμα να μεταφερθει? μαζι με την καινουρια οθονη παει κ το κουμπι απο οτι εχω δει. Αν οθόνη και κουμπί δεν είναι γνήσια δε θα έχεις touch id. Την αδιαβροχοποιηση γιατι την χανω με την μη original οθονη ενω με την original δεν την χανω? Γιατί άλλο να σου κάνει τη δουλειά ο τεχνικός της γειτονιάς και άλλο το επίσημο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Αν οθόνη και κουμπί δεν είναι γνήσια δε θα έχεις touch id. Γιατί άλλο να σου κάνει τη δουλειά ο τεχνικός της γειτονιάς και άλλο το επίσημο service. μου φαινεται παρα πολυ περιεργο να υπαρχουν στην αγορα και να βαζουν τετοιες οθονες χωρις να δουλευει το touch id. το εχεις διαβασει καπου αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Το Touch ID για λόγους ασφαλείας η Apple το έχει σετάρει με τον επεξεργαστή του ίδιου του κινητού και μόνο αυτή μπορεί να σου σετάρει το αλλαγμένο Δηλαδή και γνήσιο κουμπί να σου βάλουν πχ από άλλο iPhone δεν θα δουλεύει το Touch ID ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μου φαινεται παρα πολυ περιεργο να υπαρχουν στην αγορα και να βαζουν τετοιες οθονες χωρις να δουλευει το touch id. το εχεις διαβασει καπου αυτο? Το Touch ID για λόγους ασφαλείας η Apple το έχει σετάρει με τον επεξεργαστή του ίδιου του κινητού και μόνο αυτή μπορεί να σου σετάρει το αλλαγμένο Δηλαδή και γνήσιο κουμπί να σου βάλουν πχ από άλλο iPhone δεν θα δουλεύει το Touch ID Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 μου φαινεται παρα πολυ περιεργο να υπαρχουν στην αγορα και να βαζουν τετοιες οθονες χωρις να δουλευει το touch id. το εχεις διαβασει καπου αυτο? Οι οθόνες μια χαρά είναι Το πάντρεμα της μητρικής γίνεται με το συγκεκριμένο home button Εάν ένα από τα δύο αλλαχτεί τότε για ασφάλεια δεν δουλεύει το touch id Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitek Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα για αλλαγή πισω προστατευτικό τζαμι της κάμερας ξέρουμε κάτι; Ρώτησα στους επισήμους και είπαν δεν αλλάζει μόνο του και το μόνο που γίνεται από αυτούς είναι να δωσω όλη την συσκευή πίσω στην Apple συν 400κατι € για αντικατάσταση ολόκληρη τη συσκευή. Είτε σπάσει αυτό είτε όλη η πλάτη μου είπαν αλλάζει όλο μαζί είναι το ίδιο κόστος( Είναι και εντός εγγύησης άσχετο). Ρώτησα έξω σε γνωστό κατάστημα τρίτο και μπυ το φτιάχνουν κάπου στα 100€ με αδιάβροχοποίηση δικη τους χάνοντας εγγύηση φυσικά. Κάποιες γνώμες ; Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα για αλλαγή πισω προστατευτικό τζαμι της κάμερας ξέρουμε κάτι; Ρώτησα στους επισήμους και είπαν δεν αλλάζει μόνο του και το μόνο που γίνεται από αυτούς είναι να δωσω όλη την συσκευή πίσω στην Apple συν 400κατι € για αντικατάσταση ολόκληρη τη συσκευή. Είτε σπάσει αυτό είτε όλη η πλάτη μου είπαν αλλάζει όλο μαζί είναι το ίδιο κόστος( Είναι και εντός εγγύησης άσχετο). Ρώτησα έξω σε γνωστό κατάστημα τρίτο και μπυ το φτιάχνουν κάπου στα 100€ με αδιάβροχοποίηση δικη τους χάνοντας εγγύηση φυσικά. Κάποιες γνώμες ; Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία Ρώτησε και στην InfoQuest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Την στεγανοποίηση που προσφέρει η apple ακόμα και το ifixit με την Τσιμούχα του, δεν το φτάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dad21 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλημέρα παιδιά, προχωράμε άφοβα στην αναβάθμιση 12.1??? :confused: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts