Jump to content

iPhone 8

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά και το raise to wake. Να φανταστώ ότι από τα χ και πάνω τα έχουν και τα δυο;

Ναι έτσι

Το πιο βολικό είναι το rase to wake για μένα

Δεν πατάς τίποτα μόνο σηκώνεις την συσκευή και ανάβει

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 756
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι έτσι

Το πιο βολικό είναι το rase to wake για μένα

Δεν πατάς τίποτα μόνο σηκώνεις την συσκευή και ανάβει

ναι και εμένα βολεύει ευχαριστώ.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Συγγνώμη έχει. Νόμιζα Tao to wake.

τι εννοείς ότι το iphone 8 έχει raise to wake αλλά όχι tap to wake,έτσι;

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

τι εννοείς ότι το iphone 8 έχει raise to wake αλλά όχι tap to wake,έτσι;

Το raise to wake είναι όταν πιάνεις την συσκευή στο χέρι τότε η οθόνη ανάβει αυτόματα

Το tap είναι απλά χτυπώντας επάνω στην οθόνη με το δάχτυλο

Nokia 8800 Scirocco

Το raise to wake είναι όταν πιάνεις την συσκευή στο χέρι τότε η οθόνη ανάβει αυτόματα

Το tap είναι απλά χτυπώντας επάνω στην οθόνη με το δάχτυλο

ok όποτε καταλήξαμε ότι το iphone 8 έχει raise to wake αλλά όχι tap to wake,σωστα;

ok όποτε καταλήξαμε ότι το iphone 8 έχει raise to wake αλλά όχι tap to wake,σωστα;

Ναι όπως ακριβώς στο είπε ο Τάσος. Συμβουλή μου. Αν το πάρεις πήγαινε μέχρι την 12.0.1 όχι παραπάνω γιατί από την 12.1 κολλάς το throttling.

Ναι όπως ακριβώς στο είπε ο Τάσος. Συμβουλή μου. Αν το πάρεις πήγαινε μέχρι την 12.0.1 όχι παραπάνω γιατί από την 12.1 κολλάς το throttling.

Είναι χρήσιμο και αυτό

Έχω ξανά πει την άποψη μου

Εάν είχες iPhone 6 και λόγο μπαταρίας σου έκλεινε ενώ έκανες κάτι σημαντικό τότε καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται, εάν η μπαταρία σου δεν είναι καλη, να γίνεται αυτόματα το throttling για να αποφύγεις τυχόν μεταπτώσεις του επεξεργαστή και ενώ έχεις 30%, ξαφνικά να σου κλείνει το κινητό και να μένεις στα κρύα του λουτρού

Nokia 8800 Scirocco

Είναι χρήσιμο και αυτό

Έχω ξανά πει την άποψη μου

Εάν είχες iPhone 6 και λόγο μπαταρίας σου έκλεινε ενώ έκανες κάτι σημαντικό τότε καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται, εάν η μπαταρία σου δεν είναι καλη, να γίνεται αυτόματα το throttling για να αποφύγεις τυχόν μεταπτώσεις του επεξεργαστή και ενώ έχεις 30%, ξαφνικά να σου κλείνει το κινητό και να μένεις στα κρύα του λουτρού

Ξέρεις τι γίνεται; Μπορείς σε επισήμους document να ζητήσεις να μην σου αναβαθμίσουν το κινητό. Εγώ στο 8αρη μου έχω θέματα με το WiFi. Είμαι συνδεδεμένος κάποιες φορές και πατάω από το διακόπτη να κλείσει και με ξανά δείχνει συνδεδεμένο, το κλείνω από τις ρυθμίσεις και με ξανά δείχνει συνδεδεμένο στο wifi(είδες θέληση αυτό το κινητό;). Μόλις το πατήσω 2,3 φορές το on off από τις ρυθμισεισ αποσυνδέεται. Γύρισα στην 12.0.1 και το πρόβλημα φαίνεται να επιλύθηκε. Συν ότι η ταχύτητα επανήλθε και στα geekbench συν την μπαταρία που δεν θα εμφανίζει το throttling.

Ξέρεις τι γίνεται; Μπορείς σε επισήμους document να ζητήσεις να μην σου αναβαθμίσουν το κινητό. Εγώ στο 8αρη μου έχω θέματα με το WiFi. Είμαι συνδεδεμένος κάποιες φορές και πατάω από το διακόπτη να κλείσει και με ξανά δείχνει συνδεδεμένο, το κλείνω από τις ρυθμίσεις και με ξανά δείχνει συνδεδεμένο στο wifi(είδες θέληση αυτό το κινητό;). Μόλις το πατήσω 2,3 φορές το on off από τις ρυθμισεισ αποσυνδέεται. Γύρισα στην 12.0.1 και το πρόβλημα φαίνεται να επιλύθηκε. Συν ότι η ταχύτητα επανήλθε και στα geekbench συν την μπαταρία που δεν θα εμφανίζει το throttling.

Μα αυτό σου εξηγώ ότι όταν φτάσει στο 80% η μπαταρία σου θα το έχεις ανάγκη το throttling

Αλλιώς θα έχεις πρόβλημα με ξαφνικές επανεκκινήσεις

Το αγκάθι τον αναβαθμίσεων δεν θα το αποφύγεις γιατί αλλιώς θα μείνεις πίσω σε θέματα υποστήριξης εφαρμογών και νέων προσθηκών κάποιες από τις οποίες είναι αρκετά χρήσιμες και βολικές

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
Αν αγοραστεί σήμερα το iPhone 8 από κατάστημα στο skroutz , με ποια έκδοση λέτε να έρθει?

Δεν μπορεις να το προβλέψεις. Λογικά με την 11, εκτός αν είναι πρόσφατη παρτιδα, οποτε θα έχει την 12.

Τι σημασία έχει όμως;

Δεν μπορεις να το προβλέψεις. Λογικά με την 11, εκτός αν είναι πρόσφατη παρτιδα, οποτε θα έχει την 12.

Τι σημασία έχει όμως;

Πιστεύω με ios 12

Nokia 8800 Scirocco

Με έχει εκνευρίσει το iOS 12.0.1 έχω παρατηρήσει χαζοlags. Πχ ο ήχος παίζει κανονικότατα. Εάν κλείδωσε συσκευή ο ήχος κλειδώματος δεν ακούγεται. Εάν κλείσω όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο και ξανακλειδώσω τη συσκευή τότε ο ήχος κλειδώματος ακούγεται. Δεν το κάνει πάντα.

Με έχει εκνευρίσει το iOS 12.0.1 έχω παρατηρήσει χαζοlags. Πχ ο ήχος παίζει κανονικότατα. Εάν κλείδωσε συσκευή ο ήχος κλειδώματος δεν ακούγεται. Εάν κλείσω όλες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο και ξανακλειδώσω τη συσκευή τότε ο ήχος κλειδώματος ακούγεται. Δεν το κάνει πάντα.

Πήγαινε στην 12.1.1 τι το σκέφτεσαι;

Nokia 8800 Scirocco

Βρώμικη ή καθαρή εγκατασταση; Δηλαδή update ή αναβάθμιση μέσω iTunes και άνοιγμα διακοπτών iCloud? Χωρίς επαναφορά από backup(καθαρή καθαρή εγκατάσταση)

Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να ρωτήσω. Αναφέρομαι σε όλους τους κατόχους iPhone από 6s και πέρα που έχουν Live Photo.

Παιδιά το έχετε ενεργοποιημένο ή όχι; Το είχα ενεργοποιημένο έβγαινε οκ η φωτογραφία αλλά κάτι με χαλούσε. Το έκλεισα και είδα πως οι φωτογραφίες βγαίνουν πολύ πολύ καλύτερες. Είναι ιδέα μου ή όχι; Δεν ξέρω αλλά στην κίνηση δεν αποτυπωνόταν τόσο καλά όσο όταν το έβγαζα.

Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να ρωτήσω. Αναφέρομαι σε όλους τους κατόχους iPhone από 6s και πέρα που έχουν Live Photo.

Παιδιά το έχετε ενεργοποιημένο ή όχι; Το είχα ενεργοποιημένο έβγαινε οκ η φωτογραφία αλλά κάτι με χαλούσε. Το έκλεισα και είδα πως οι φωτογραφίες βγαίνουν πολύ πολύ καλύτερες. Είναι ιδέα μου ή όχι; Δεν ξέρω αλλά στην κίνηση δεν αποτυπωνόταν τόσο καλά όσο όταν το έβγαζα.

Λίγο λογικό αφού είναι σαν μικρό βιντεάκι οι live photos

Nokia 8800 Scirocco

Λίγο λογικό αφού είναι σαν μικρό βιντεάκι οι live photos

Άρα καλά έκανα και το έκλεισα. Δεν μου άρεσε κάτι με το διάφραγμα. Σε να έμενε περισσότερη ώρα ανοικτό.

Το ίδιο πράγμα είναι και η ίδια ποιότητα βγαίνει, εγώ το χρησιμοποιώ όταν είμαι με κόσμο ή σε κάποιο πάρτυ-event-συναυλία, έχει γέλιο να ακούς τις συνομιλίες πριν η μετά τις λήψεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 weeks later...
Πόσο καλά προστατεύουν οι θήκες οι silicon της apple? Ζαχαρώνω μια cosmos blue ή blue cobalt και με ενδιαφέρει να μην σπάσει το πίσω τζάμι και το κάτω τμήμα του κινητού φοβάμαι. Η playproof το προστατεύει απόλυτα αλλά το μαύρο το κουράστηκα. Επίσης, το iPhone 8 μπορεί να χάσει χρωμα από κάτω με μια apple case? Μπορεί να γρατζουνιστεί ή είναι δύσκολο;

• The title was changed to iPhone 8
  • The topic was unpinned