panos1985 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά σος. Έκανα αντιγραφή επαφών από Σιμ και μου έβαλε τους αριθμούς χωρίς τα ονόματα. Τι κάνω τώρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά σος. Έκανα αντιγραφή επαφών από Σιμ και μου έβαλε τους αριθμούς χωρίς τα ονόματα. Τι κάνω τώρα ; Υπάρχει άτομο ακόμα που αντιγράφει τους αριθμούς στην σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά σος. Έκανα αντιγραφή επαφών από Σιμ και μου έβαλε τους αριθμούς χωρίς τα ονόματα. Τι κάνω τώρα ; Σβήστε από το iPhone. Πάνε στο παλιό σου τηλέφωνο. Κατέβασε το mcbackup τρέξε το και θα σ κάνει backup όλες τις επαφές και τις στέλνεις σε κάποιο mail σου. Μπαίνεις από το iPhone στο mail σου και τις αποθηκευεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Σβήστε από το iPhone. Πάνε στο παλιό σου τηλέφωνο. Κατέβασε το mcbackup τρέξε το και θα σ κάνει backup όλες τις επαφές και τις στέλνεις σε κάποιο mail σου. Μπαίνεις από το iPhone στο mail σου και τις αποθηκευεις Με έσωσες φίλε δούλεψε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Με έσωσες φίλε δούλεψε ευχαριστώ Για σένα μόνο 50.000 ευρώ η συμβουλή! Υγ : τόσα μου λείπουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Για σένα μόνο 50.000 ευρώ η συμβουλή! Υγ : τόσα μου λείπουν Δεν έχω αν θέλεις να σου δώσω ένα νοκια με κουμπιά που έχω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Δεν έχω αν θέλεις να σου δώσω ένα νοκια με κουμπιά που έχω :p Αν έχεις Nokia 8210 να το δεχτώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Κανένα καλό τζαμάκι για το 8 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Κανένα καλό τζαμάκι για το 8 ; Klearlook από Amazon Hd να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Στο Κίν σας χρησιμοποιήται 4g η 3g ; Επίσης ζεστένεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Στο Κίν σας χρησιμοποιήται 4g η 3g ; Επίσης ζεστένεται ; 4g Ανάλογα την περιοχή και την κάλυψη δικτύου ζεσταίνεται Ειδικά όσο περνάει ο καιρός που αυξάνει και η εξωτερική θερμοκρασία θα βλέπεις διαφορά προς τα πάνω στην θερμοκρασία που έχει η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 4g Ανάλογα την περιοχή και την κάλυψη δικτύου ζεσταίνεται Ειδικά όσο περνάει ο καιρός που αυξάνει και η εξωτερική θερμοκρασία θα βλέπεις διαφορά προς τα πάνω στην θερμοκρασία που έχει η συσκευή Τάσο και εγώ 4g χρησιμοποιώ αλλά βλέπω ότι ζεστένεται περισσότερο από το mi6 που έχω. το δεύτερο δεν έχει και την 800αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Στο Κίν σας χρησιμοποιήται 4g η 3g ; Επίσης ζεστένεται ; Δεν με άφησε να σου απαντήσω με προσωπικό μήνυμα. Ναι ζεσταίνεται και είναι φυσιολογικό. Εγώ προσωπικά με την κοσμοτε πάω Ρυθμίσεις- δεδομένα - επιλογές - ενεργοποίηση 4g το έχω στο όχι. Αποτέλεσμα αυτού το κινητό δε ζεσταίνεται, λειτουργεί με 3g και η μπαταρία κρατάει πολύ πολύ περισσότερο και τα δεδομένα κρατάνε παραπάνω. Μου αρέσει το 4g γιατί είναι σβέλτο όμως έχω δει μείωση στη μπαταρία και στη διάρκεια ζωής + ότι στον ίδιο χρόνο που φορτώνεις κάτι με 3g με 4g επειδή θα γίνει τάχιστα θα έχεις ανοίξει άλλες 15 σελίδες από πίσω. Αποτέλεσμα αυτού τα 4g να μη μου φτάνουν ούτε για ζήτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Πως ειναι το κινητο απο θεμα wifi. Πχ στο iphone 7 δεν ειχα καλο σημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Κανένα καλό τζαμάκι για το 8 ; G.D Smith από εμένα άριστο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Πως ειναι το κινητο απο θεμα wifi. Πχ στο iphone 7 δεν ειχα καλο σημα. Κανένα θέμα. Αψεγάδιαστα δουλεύει στην 11.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω η έκδοση 64 GB, πόσα GB δίνει διαθέσιμα στο χρήστη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω η έκδοση 64 GB, πόσα GB δίνει διαθέσιμα στο χρήστη; Δεν θυμάμαι αλλά υπολόγισε 1042 φωτό ...27 video και 36 εφαρμογές έχω ελευθερα 48 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Γύρω στα 55 έχει αλλά υπολόγισε πως τα love photo καταλαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Love photo? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Love photo? Live photo θα εννοει ο φιλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καλημέρα. Όταν πάω να βγάλω μια φωτογραφία τραβάει και ένα βιντεάκι 3-4 δευτερόλεπτα μαζί με κάθε φωτό πως το αλλάζω αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καλημέρα. Όταν πάω να βγάλω μια φωτογραφία τραβάει και ένα βιντεάκι 3-4 δευτερόλεπτα μαζί με κάθε φωτό πως το αλλάζω αυτό ; Είναι η Live Photo αυτή. Όταν ανοίξεις την κάμερα , επάνω στο κέντρο έχει κουκλάκι , πατά το να σβήσει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Είναι η Live Photo αυτή. Όταν ανοίξεις την κάμερα , επάνω στο κέντρο έχει κουκλάκι , πατά το να σβήσει. Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ Βαγγέλη. Επιτέλους κανονικές φωτό τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Για το iOS 11.4 χρειάζεται να κάνω factory reset μετά την εγκατάσταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts