Jump to content

iPhone 8

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σος. Έκανα αντιγραφή επαφών από Σιμ και μου έβαλε τους αριθμούς χωρίς τα ονόματα. Τι κάνω τώρα ;

• Απαντήσεις 756
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά σος. Έκανα αντιγραφή επαφών από Σιμ και μου έβαλε τους αριθμούς χωρίς τα ονόματα. Τι κάνω τώρα ;

Υπάρχει άτομο ακόμα που αντιγράφει τους αριθμούς στην σιμ;

Σβήστε από το iPhone. Πάνε στο παλιό σου τηλέφωνο. Κατέβασε το mcbackup τρέξε το και θα σ κάνει backup όλες τις επαφές και τις στέλνεις σε κάποιο mail σου. Μπαίνεις από το iPhone στο mail σου και τις αποθηκευεις

Σβήστε από το iPhone. Πάνε στο παλιό σου τηλέφωνο. Κατέβασε το mcbackup τρέξε το και θα σ κάνει backup όλες τις επαφές και τις στέλνεις σε κάποιο mail σου. Μπαίνεις από το iPhone στο mail σου και τις αποθηκευεις

Με έσωσες φίλε δούλεψε ευχαριστώ

Για σένα μόνο 50.000 ευρώ η συμβουλή!

Υγ : τόσα μου λείπουν

Δεν έχω αν θέλεις να σου δώσω ένα νοκια με κουμπιά που έχω :p

Στο Κίν σας χρησιμοποιήται 4g η 3g ; Επίσης ζεστένεται ;

4g

Ανάλογα την περιοχή και την κάλυψη δικτύου ζεσταίνεται

Ειδικά όσο περνάει ο καιρός που αυξάνει και η εξωτερική θερμοκρασία θα βλέπεις διαφορά προς τα πάνω στην θερμοκρασία που έχει η συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

4g

Ανάλογα την περιοχή και την κάλυψη δικτύου ζεσταίνεται

Ειδικά όσο περνάει ο καιρός που αυξάνει και η εξωτερική θερμοκρασία θα βλέπεις διαφορά προς τα πάνω στην θερμοκρασία που έχει η συσκευή

Τάσο και εγώ 4g χρησιμοποιώ αλλά βλέπω ότι ζεστένεται περισσότερο από το mi6 που έχω. το δεύτερο δεν έχει και την 800αρα

Στο Κίν σας χρησιμοποιήται 4g η 3g ; Επίσης ζεστένεται ;

Δεν με άφησε να σου απαντήσω με προσωπικό μήνυμα. Ναι ζεσταίνεται και είναι φυσιολογικό. Εγώ προσωπικά με την κοσμοτε πάω Ρυθμίσεις- δεδομένα - επιλογές - ενεργοποίηση 4g το έχω στο όχι. Αποτέλεσμα αυτού το κινητό δε ζεσταίνεται, λειτουργεί με 3g και η μπαταρία κρατάει πολύ πολύ περισσότερο και τα δεδομένα κρατάνε παραπάνω.

Μου αρέσει το 4g γιατί είναι σβέλτο όμως έχω δει μείωση στη μπαταρία και στη διάρκεια ζωής + ότι στον ίδιο χρόνο που φορτώνεις κάτι με 3g με 4g επειδή θα γίνει τάχιστα θα έχεις ανοίξει άλλες 15 σελίδες από πίσω. Αποτέλεσμα αυτού τα 4g να μη μου φτάνουν ούτε για ζήτω!

Πως ειναι το κινητο απο θεμα wifi. Πχ στο iphone 7 δεν ειχα καλο σημα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήθελα να ρωτήσω η έκδοση 64 GB, πόσα GB δίνει διαθέσιμα στο χρήστη;

Δεν θυμάμαι αλλά υπολόγισε

1042 φωτό ...27 video και 36 εφαρμογές έχω ελευθερα 48 gb

Καλημέρα. Όταν πάω να βγάλω μια φωτογραφία τραβάει και ένα βιντεάκι 3-4 δευτερόλεπτα μαζί με κάθε φωτό πως το αλλάζω αυτό ;

Καλημέρα. Όταν πάω να βγάλω μια φωτογραφία τραβάει και ένα βιντεάκι 3-4 δευτερόλεπτα μαζί με κάθε φωτό πως το αλλάζω αυτό ;

Είναι η Live Photo αυτή. Όταν ανοίξεις την κάμερα , επάνω στο κέντρο έχει κουκλάκι , πατά το να σβήσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D

Είναι η Live Photo αυτή. Όταν ανοίξεις την κάμερα , επάνω στο κέντρο έχει κουκλάκι , πατά το να σβήσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχαριστώ Βαγγέλη. Επιτέλους κανονικές φωτό τώρα

• The title was changed to iPhone 8
  • The topic was unpinned