energetic Δημοσιεύτηκε September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2017 iPhone 8 This is 8. A beautiful mind. ______________________________________ Ημερομηνίες: Ανακοίνωση: 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κυκλοφορία: 22 Σεπτεμβρίου 2017 Περιγραφή συσκευής: iPhone 8 introduces an all‑new glass design. The world’s most popular camera, now even better. The smartest, most powerful chip ever in a smartphone. Wireless charging that’s truly effortless. And augmented reality experiences never before possible. iPhone 8. A new generation of iPhone. ______________________________________ Λειτουργικό σύστημα: Αρχική έκδοση: iOS 11 Τρέχουσα: iOS 11 Χρώματα: Silver / Gold / Space Gray Χωρητικότητα: 64 / 256 GB ______________________________________ Οθόνη: Τύπος: Retina HD display 4.7-inch (diagonal) widescreen LCD Multi-Touch display with IPS technology 1334-by-750-pixel resolution at 326 ppi 1400:1 contrast ratio (typical) Επεξεργαστές: A11 Bionic chip with 64-bit architecture Neural engine Embedded M11 motion coprocessor Μνήμη RAM: 2 GB Κάμερες: Οπίσθια: 12 MP, f/1.8, 28mm, phase detection autofocus, OIS, quad-LED (dual tone) flash, 1/3" sensor size, geo-tagging, simultaneous 4K video and 8MP image recording, touch focus, face/smile detection, HDR (photo/panorama) Εμπρόσθια: 7 MP, f/2.2, 1080p@30fps, 720p@240fps, face detection, HDR, panorama Βίντεο: 2160p@24/30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps 4K video recording at 24 fps, 30 fps, or 60 fps 1080p HD video recording at 30 fps or 60 fps 720p HD video recording at 30 fps Optical image stabilization for video Optical zoom; 6x digital zoom (iPhone 8 Plus only) Quad-LED True Tone flash Slo‑mo video support for 1080p at 120 fps or 240 fps Time‑lapse video with stabilization Cinematic video stabilization (1080p and 720p) Continuous autofocus video Body and face detection Noise reduction Take 8MP still photos while recording 4K video Playback zoom Video geotagging Video formats recorded: HEVC and H.264 Περισσότερα: Optical image stabilization Six‑element lens Quad-LED True Tone flash with Slow Sync Panorama (up to 63MP) Sapphire crystal lens cover Backside illumination sensor Hybrid IR filter Autofocus with Focus Pixels Tap to focus with Focus Pixels Live Photos with stabilization Wide color capture for photos and Live Photos Improved local tone mapping Body and face detection Exposure control Noise reduction Auto HDR for photos Auto image stabilization Burst mode Timer mode Photo geotagging Image formats captured: HEIF and JPEG Μπαταρία: 1821mAh Χρήση μπαταρίας: Lasts about the same as iPhone 7 Talk time (wireless): Up to 14 hours Internet use: Up to 12 hours Video playback (wireless): Up to 13 hours Audio playback (wireless): Up to 40 hours Fast-charge capable: Up to 50% charge 30 minutes Συνδεσιμότητα: GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE Αισθητήρες: Αισθητήρας εγγύτητας, Γυροσκόπιο τριών αξόνων, Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, Αισθητήρας εγγύτητας, Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, Βαρόμετρο Ανθεκτικότητα σε: Νερό & Σκόνη Κατά IP67 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529 Δείκτης SAR (?)Apple iPhone 8 - SAR Levels USA SAR Level FCC Approval Date 10 July 2017 FCC ID BCG-E3159A US SAR Ratings USA Legal Limit is 1.6 W/kg - FCC SAR testing is measured in watts per kilogram (or W/kg) averaged over ONE gram of simulated biological tissue. Head SAR Level 1.14 w/kg Body SAR Level 1.08 w/kg Product Specific Use 1.08 w/kg Simultaneous Transmission 1.56 w/kg Simultaneous Head SAR 1.51 w/kg Simultaneous Body SAR 1.56 w/kg Hotspot SAR 1.56 w/kg ______________________________________________________ Εκδόσεις: Model A1863* Model A1864* FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 66) TD-LTE (Bands 34, 38, 39, 40, 41) TD-SCDMA 1900 (F), 2000 (A) CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900, 2100 MHz) UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz) GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) Model A1905* Model A1897* Models A1905 and A1897 do not support CDMA networks, such as those used by Verizon and Sprint. FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 30, 66) TD-LTE (Bands 34, 38, 39, 40, 41) UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz) GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) All models 802.11ac Wi‑Fi with MIMO Bluetooth 5.0 wireless technology NFC with reader mode Αναλυτικά περί LTE ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 το gold ειναι πλεον ενα mix ροζ εντονο με ανοιχτο ροζ/gold και δεν μου αρεσε καθολου,πραγματικα εξαφανισαν το gold. Το silver ειναι ομορφο χρωμακαι ομοιογενες οπως και το μαυρο . ομορφο το true tone πραγματικα βοηθαει το ματι μεσα σε καθε χωρο και οντως αλλαζει,το δοκιμασα σε αυτοκινητο σε γραφειο και σε εξωτερικο χωρο. Η καμερα του ειναι καλυτερη απο του 7. μπαταρια ειναι προφανως νωρις. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το έχει πάρει κανένας; Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το χρυσό είναι απίθανο ως χρώμα εννοώ την πίσω μεριά., μιας και ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω αυτό το άσπρο bezel που έχουν τα χρυσά και τα silver μοντέλα. Ιδιαίτερα όταν διαβάζω κείμενο στο internet ή βλέπω κάποια ταινία πάντα μου αποσπούσε την προσοχή όταν είχα iphone & iPad λευκό. Αλλά όντως το καινούριο χρυσό χρωμα στην πίσω πλευρά είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το χρυσό είναι απίθανο ως χρώμα εννοώ την πίσω μεριά., μιας και ποτέ δεν μπόρεσα να συνηθίσω αυτό το άσπρο bezel που έχουν τα χρυσά και τα silver μοντέλα. Ιδιαίτερα όταν διαβάζω κείμενο στο internet ή βλέπω κάποια ταινία πάντα μου αποσπούσε την προσοχή όταν είχα iphone & iPad λευκό. Αλλά όντως το καινούριο χρυσό χρωμα στην πίσω πλευρά είναι όλα τα λεφτά. Πως σου εχουν αποσπασει την προσοχη τα ασπρα απο μπροστα iPhone φιλε μου δηλ ; εγω που ειχα το iPhone 6S σε Siver χρωμα δεν μ εχει αποσπασει καμια προσοχη και θα το παρω και αυτο σε χρυσο χρωμα μιας και μ αρεσουν τα μικρα iPhone και εχω και το 7 Plus 32GB Matte Black. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Απλά είπα την άποψη μου σίγουρα υπάρχουν άτομα που τους αρέσει το τηλέφωνο μπροστά να είναι λευκό εμένα απλά το μάτι μου χτυπάει εκεί θέλω όταν βλέπω κάτι ή διαβάζω κάτι να έχω μαύρο φόντο αλλιώς με κουράζει στα μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το silver μου κάνει σαν λευκό στο πίσω μέρος. Συνήθως μου είναι το πιο αδιάφορο χρωμα αλλά στο iPhone 8 μου άρεσε σε όσα βιντεάκια το είδα. Άντε με το καλό να τα δούμε και από κοντα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) IMG_0507 by Tna, on Flickr IMG_0506 by Tna, on Flickr IMG_0503 by Tna, on Flickr IMG_0508 by Tna, on Flickr ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικές παρατηρήσεις: Ειναι γρήγορο... Η κάμερα μπροστά - πίσω ειναι πολύ καλές. το "φλας" με την οθόνη (που ανοίγει η οθόνη) έχει γινει γίνει ΠΟΛΥ αποδοτικό σε σημείο που σε τυφλώνει η οθόνη ακριβώς σαν φλάς (πολυυυ πιο έντονο από το 7) το ηχείο στις κλήσεις ειναι κάπως βαθύ ( δεν μου αρέσει όπως ακούγεται... ελπίζω να μην είναι προβληματικό) Ειναι πιο βαρύ από το 7 και το 6 και αυτό κάπως φαίνεται ειναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακό στην εμφάνιση Ζεσταίνεται η πλάτη όταν φορτίζει Η αλλαγή από 7 δε νομίζω πως αξίζει Η αλλαγή από 6s δε νομίζω πως αξίζει η αλλαγή από 6 είναι αμφισβητούμενη Το truetone ειναι όπως στο iPad Pro συνέχεια Η οθόνη φαίνεται σα να καμπυλώνει (χωρίς να ισχύει) λόγω του ελαφρώς ανασχεδιασμένου πλαισίου Το πίσω γυαλί γεμίζει δαχτυλιές περισσότερο από το S8 τα ακουστικά που περιλαμβάνονται ειναι σαν κινέζικη απομίμηση των παλιών και ειναι μέτριας ποιότητας . Τα default με το 6 ήταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερα Edited September 29, 2017 by Tna Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καλορίζικο ! Ιδανικο μέγεθος, πολύ όμορφο με την γυάλινη πίσω πλάτη....το σκέφτομαι με δυσκολία σαν μετάβαση από το δικό μου 7 Jet black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Κανένας λόγος από το 7 να έρθεις στο 8 ... βασικά και από το 6 δεν βλέπω λόγο αλλά τέλος πάντων Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Κανένας λόγος από το 7 να έρθεις στο 8 ... βασικά και από το 6 δεν βλέπω λόγο αλλά τέλος πάντων Το 6 με το 7 έχουν πολλές και μεγάλες αλλά ουσιαστικές διάφορες Φυσικά για κάποιον που γνωρίζει Ένας που ενδιαφέρεται μόνο για κλήσεις και μηνύματα και το 5s του αρκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Ναι , προφανώς δεν γνωρίζω .μονο την οθόνη ανάβω για φακό όποτε δεν βλέπω κάτι . Ευχαριστώ για την ενημέρωση Edited September 30, 2017 by Tna Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ναι , προφανώς δεν γνωρίζω .μονο την οθόνη ανάβω για φακό όποτε δεν βλέπω κάτι . Ευχαριστώ για την ενημέρωση Δεν κοροϊδεύω αντιθέτως με εσένα που νομίζω ότι ειρωνεύεσαι Αν το 6 με το 7 δεν έχει διάφορες τότε ποιο έχει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To πήρα δώρο για το κορίτσι από Γερμανό στη Βέροια Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 30, 2017 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Καλορίζικο σε όσους το απέκτησαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 (edited) Προσωπικά ευχαριστώ και θα περιμένω το X. Το συγκεκριμένο κατάστημα το είχε μονο σε Silver. Edited October 1, 2017 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Θεωρώ ότι το 8 είναι μία πολϋ καλή αναβάθμιση για όσους προέρχονται από παλιότερα μοντέλα (6) και/ή με μικρότερη οθόνη (5S, SE). Όσοι έχουν από 6S και πάνω πραγματική αναβάθμιση είναι το Χ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Δεν κοροϊδεύω αντιθέτως με εσένα που νομίζω ότι ειρωνεύεσαι Αν το 6 με το 7 δεν έχει διάφορες τότε ποιο έχει; Η αλήθεια είναι πως έχει το 6 με το 7 & μάλιστα σημαντικές . Απλά η apple αυτή τη φορά νομίζω πως άφησε το 8 σε πολύ κοντινό επίπεδο με το 7 σε σημείο που πραγματικά δεν πιστεύω πως αξίζει . Από το 6 στο 8 πιστεύω αν κάποιος μπορεί καλύτερα να περιμένει και να μην το αλλάξει . Ειρωνεύομαι με το φακό γιατί πρακτικά είναι το πιο εντυπωσιακό feature που έχει στις selfie φωτογραφίες ( το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αποδοτικό βέβαια ) αλλά δεν αποτελεί και καμία καινοτομία , ένα τούτοις το χρησιμοποίησα κατά κόρον Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Η αλήθεια είναι πως έχει το 6 με το 7 & μάλιστα σημαντικές . Απλά η apple αυτή τη φορά νομίζω πως άφησε το 8 σε πολύ κοντινό επίπεδο με το 7 σε σημείο που πραγματικά δεν πιστεύω πως αξίζει . Από το 6 στο 8 πιστεύω αν κάποιος μπορεί καλύτερα να περιμένει και να μην το αλλάξει . Ειρωνεύομαι με το φακό γιατί πρακτικά είναι το πιο εντυπωσιακό feature που έχει στις selfie φωτογραφίες ( το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αποδοτικό βέβαια ) αλλά δεν αποτελεί και καμία καινοτομία , ένα τούτοις το χρησιμοποίησα κατά κόρον Η μόνη αλλαγή που δεν αξίζει είναι από το 7 στο 8 Από οποιο άλλο παλαιότερη μοντέλο Παρί κανείς στο 8 αξίζει και πολύ μάλιστα Πχ δεν αξίζει κάποιος από 5s να Παρί στο 7αρι. Πάει κατευθείαν στο 8αρι και έχει νέο τηλέφωνο με ότι αυτό συνεπάγεται όχι περσινό όπως το 7αρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 παιδια εχει κανεις δοκιμασει το 4κ 60 fps? κατι βιντεο που ειδα στο youtube επαθα πλακα! απιστευτα τελειο.... και αν μπορει να μας πςι το 1 λεπτο ποσα mb ειναι...για να δουμε σε συγκριση με το 4κ στα 30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 350 mb το 1 λεπτό Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παρατηρώ πως το τηλέφωνο σε ανύποπτο χρόνο κάνει κάποιες διεργασίες στο background και γίνεται πολύ laggy (σαν android ) και μετά συνέρχεται ... Μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παρατηρώ πως το τηλέφωνο σε ανύποπτο χρόνο κάνει κάποιες διεργασίες στο background και γίνεται πολύ laggy (σαν android ) και μετά συνέρχεται ... Μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος Κάποιες διεργασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο προφανώς δεν δουλεύουν σωστά. Είναι ακόμα πολύ αρχή για το ios αν και θα έπρεπε να δουλεύει άψογα μετά από τόσες beta Επίσης μπορεί να μην δουλεύει καμία εφαρμογή σωστά από αυτές που έχεις κατεβάσει και δημιουργεί πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Τι SAR έχει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Head SAR Level 1.14 w/kg Body SAR Level 1.08 w/kg Product Specific Use 1.08 w/kg Simultaneous Transmission 1.56 w/kg Simultaneous Head SAR 1.51 w/kg Simultaneous Body SAR 1.56 w/kg Hotspot SAR 1.56 w/kg Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts