Jump to content

[Note 8] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα ενα καλωδιο 3 μετρα και οταν το συνδεω με το κινητο μου γραφει οτι θα κανει πανω απο 5 ωρες για πληρη φορτιση απο 20%.Κανει κακο στην μπαταρια η φορτιση με αυτο το καλωδιο που αργει τοσο πολυ;
το καλωδιο πρέπει να υποστηρίζει τα ampere που δίνει ο φορτιστής αλλιώς κάνει αργή φόρτιση

πχ αυτό το blitzwolf...2.4 A

https://m.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC5-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1144832.html?rmmds=search

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 605
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το καλωδιο πρέπει να υποστηρίζει τα ampere που δίνει ο φορτιστής αλλιώς κάνει αργή φόρτιση

πχ αυτό το blitzwolf...2.4 A

https://m.banggood.com/BlitzWolf-AmpCore-BW-TC5-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1144832.html?rmmds=search

Πολύ σωστός.Πολλοι έχουν καλώδια από άλλες συσκευές και δεν το γνωρίζουν αυτό που αναφέρεις.

Η ερώτηση είναι αν κάνει κακό στην μπαταρία (ή και καλό μιας και φορτίζει αργά).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Η ερώτηση είναι αν κάνει κακό στην μπαταρία (ή και καλό μιας και φορτίζει αργά).
Το καλύτερο είναι να έχεις ένα σωστό καλώδιο και να επιλεξεις αργή φόρτιση από τις ρυθμίσεις....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Το καλύτερο είναι να έχεις ένα σωστό καλώδιο και να επιλεξεις αργή φόρτιση από τις ρυθμίσεις....

Βέβαια η αργή φόρτιση δεν κάνει 4 ώρες. Αυτή που έχει από τις ρυθμίσεις. Θέλω να πω ότι δεν είναι και τόσο αργή. Προσωπικά έχω επιλέξει αργό φορτιστή. Δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει με καλώδιο που δε σηκώνει μεγάλη τάση, ενώ ο φορτιστής τη δίνει. Το φοβάμαι λίγο για καμιά υπερθέρμανση του καλωδίου

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Σήμερα το πρωί έβαλα να φορτίσει το κινητό και ενώ κάνει τον ήχο μόλις το συνδέω με το καλώδιο δεν φορτίζει καθόλου! Σαν να μην αναγνωρίζει τον φορτιστή?

Με άλλο φορτιστή(iPhone 5s) δείχνει να φορτίζει κανονικά αλλά θέλει 4μιση ώρες από το 32% για πλήρη φορτιση).

Επίσης ένα άλλο κουλό, ο φορτιστής του note 8 φορτίζει αλλες συσκευές όπως το iPhone 5s που έχω Σαν δεύτερη συσκευή!

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο? Να φταίει ο φορτιστής ή το κινητό?

Καλές γιορτές σε όλους!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά αλλαχτηκε η πλακέτα φόρτισης, ο φορτιστής(travel adapter) καθώς επίσης και το καλώδιο τροφοδοσίας usb type C! Όλα φαίνεται να δουλεύουν όπως πριν!

Η όλη διαδικασία διήρκησε 1 ώρα και κάτι!

Τελικά αλλαχτηκε η πλακέτα φόρτισης, ο φορτιστής(travel adapter) καθώς επίσης και το καλώδιο τροφοδοσίας usb type C! Όλα φαίνεται να δουλεύουν όπως πριν!

Η όλη διαδικασία διήρκησε 1 ώρα και κάτι!

Στο επίσημο σέρβις μέσα στα πλαίσια της εγγύησης έγιναν όλα αυτά ε?

Αν Ναι σχετικά με την αδιαβροχοποιηση σου είπαν τίποτα?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Στο επίσημο σέρβις μέσα στα πλαίσια της εγγύησης έγιναν όλα αυτά ε?

Αν Ναι σχετικά με την αδιαβροχοποιηση σου είπαν τίποτα?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Σωστά σε επίσημο service χωρίς να θελω να κανω διαφήμιση στην smartech πίσω απο την λεωφόρο Αθηνών(παλιάς Καβάλας)!

Σχετικά με την αδιάβροχοποίηση τους ρώτησα τι έκαναν και μου ανέφεραν οτι ισχύει κανονικά. Μαλλον έβαλαν νέες κόλλες και οτι το έβαλαν στο μηχάνημα δοκιμάζοντας αν "δουλευει" η αδιάβροχοποίηση!

Τέλος στο χαρτί γράφουν τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν με κάποιους κωδικούς. Δεν πλήρωσα κατι σε ολα αυτα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η χαρά κράτησε δυο ημέρες μονο...!

Ξανα τα ιδια και αναμονή εκ νέου για την Τετάρτη!

Θα ενημερώσω όταν εχω νεότερο.

Καλη χρόνια να έχουμε με υγεία!

Η χαρά κράτησε δυο ημέρες μονο...!

Ξανα τα ιδια και αναμονή εκ νέου για την Τετάρτη!

Θα ενημερώσω όταν εχω νεότερο.

Καλη χρόνια να έχουμε με υγεία!

Ωρε φίλε.... Πάλι τα ίδια σου κάνει...? Τι περίεργα πράγματα είναι αυτά... Πακέτο έφαγες.

Υπομονή, τριξε τους και λίγο τα δόντια πέτα τους και την πρόθεση σου να σου αλλάξουν συσκευή με καινούργια.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Σήμερα το πρωί έβαλα να φορτίσει το κινητό και ενώ κάνει τον ήχο μόλις το συνδέω με το καλώδιο δεν φορτίζει καθόλου! Σαν να μην αναγνωρίζει τον φορτιστή?

Με άλλο φορτιστή(iPhone 5s) δείχνει να φορτίζει κανονικά αλλά θέλει 4μιση ώρες από το 32% για πλήρη φορτιση).

Επίσης ένα άλλο κουλό, ο φορτιστής του note 8 φορτίζει αλλες συσκευές όπως το iPhone 5s που έχω Σαν δεύτερη συσκευή!

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο? Να φταίει ο φορτιστής ή το κινητό?

Καλές γιορτές σε όλους!

Έτσι όπως τα λες μάλλον φταίει το καλωδιο

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα ανέβηκα Αθήνα για μια δουλειά από Σπάρτη. Έφυγα 6.30 και 2 ήμουν πίσω . Μόνο 4g και χαζεμα στο δρόμο . 3ωρες οθόνη και γύρισα με 28% .

Πραγματικά χάλια με δεδομένα η μπαταρία. Κάποιοι με κορόιδευαν ότι πόσο συχνά θα τύχει να κάνεις δραστηριότητες κτλ . Μισή μέρα ήμουν έξω και χαζεψα λίγο και πραγματικά μηδέν απόδοση. Με s8 plus & s7 edge σε ανάλογα ταξίδια γυρνούσα τουλάχιστον με 50% και έβγαζα την υπόλοιπη μέρα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έτσι όπως τα λες μάλλον φταίει το καλωδιο

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα παρατηρήσεις ότι εκτός από την πλακέτα φόρτισης αλλαχτηκε και το καλώδιο USB TYPE C καθώς επίσης και το πριζακι(travel adapter) με καινούργια! Μακάρι να ήταν το καλώδιο έλα Δυστυχώς...!

Σήμερα ανέβηκα Αθήνα για μια δουλειά από Σπάρτη. Έφυγα 6.30 και 2 ήμουν πίσω . Μόνο 4g και χαζεμα στο δρόμο . 3ωρες οθόνη και γύρισα με 28% .

Πραγματικά χάλια με δεδομένα η μπαταρία. Κάποιοι με κορόιδευαν ότι πόσο συχνά θα τύχει να κάνεις δραστηριότητες κτλ . Μισή μέρα ήμουν έξω και χαζεψα λίγο και πραγματικά μηδέν απόδοση. Με s8 plus & s7 edge σε ανάλογα ταξίδια γυρνούσα τουλάχιστον με 50% και έβγαζα την υπόλοιπη μέρα.

Καλή Χρονιά Νίκο.

Στο ταξίδι επειδή γίνονται τακτικές εναλλαγές στο σήμα, την μπάντα κτλ να ξέρεις ότι πάντα η αυτονομία θα είναι πεσμένη. Όχι μόνο στο Note αλλά σε όλα τα τηλέφωνα. Επίσης γνωστό ότι παίζει ρόλο αν το ταξίδι το κάνεις μέρα, νύχτα κτλ καθώς η φωτεινότητα της οθόνης επηρεάζει πάρα πολύ την αυτονομία.

Επειδή τυγχάνει και έχω ταυτόχρονα και το Mate 10 Pro και το Note 8, είναι αλήθεια ότι το Mate 10 Pro έχει καλύτερη μπαταρία. Το ένα μπορεί στο τέλος της ημέρας να έχει 20-25% υπόλοιπο και το άλλο 40-45%. Παρόλο αυτά τις 360 από τις 365 ημέρες θα μπουν στην πρίζα και τα 2 για την επόμενη ημέρα. Και προσοχή συγκρίνω με το Mate 10 Pro που θεωρείται σήμερα ο βασιλιάς της αυτονομίας σε flagship.

Αν με ρωτούσες αν θα ήθελα το επιπλέον 20-25% του Mate στο Note...φυσικά και θα το ήθελα για μια ώρα ανάγκης. Αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω και όλας γιατί τα προτερήματα του Note είναι επίσης πολλά.

Στην περίπτωση σου...γύρισες πίσω όπως λες με 30%. Με μια φόρτιση 20-30 λεπτών το 30% θα γίνονταν 70%-80% και δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα για το υπόλοιπο της ημέρας και της νύχτας. Επίσης ένα μικροσκοπικό power bank, με πολύ καλή φορητότητα θα σε απάλλασσε εντελώς από αυτό το άγχος που έχεις με την μπαταρία. Προσωπικά δεν χρειάστηκα ποτέ power bank για το Note, παρόλο που υπάρχει backup πάντα στο αυτοκίνητο μου, ανεξαρτήτως ποιας συσκευής έχω την περίοδο εκείνη. Απλά το αναφέρω ως option.

Τα πράγματα είναι απλά:

Αν το τηλέφωνο δεν σε καλύπτει στην αυτονομία για την χρήση που κάνεις (...που δεν σε καλύπτει όπως έχει πει δεκάδες φορές) και το θεωρείς πολύ σημαντικό μειονέκτημα, το πουλάς και πας για κάποιο άλλο τηλέφωνο που ενδεχομένως θα σε καλύψει περισσότερο (στείλε και ένα p.m. γιατί ενδιαφέρεται φίλος για αγορά μεταχειρισμένου Note :) Μπορεί να βολευτείτε και οι δύο... :) ).

Αν πάλι θεωρείς τα προτερήματα του Note σημαντικότερα, επιλέγεις πρίζα ή power bank, αν και όποτε τα χρειαστείς.

Edited by panosf

Ναι όντως ισχύει, η αυτονομία του ειναι πολυ πίσω από s7edge

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Πολυ λυπηρο για τοσα λεφτα κινητο αλα εχεις απολυτο δικιο

Πολυ λυπηρο για τοσα λεφτα κινητο αλα εχεις απολυτο δικιο
Δεν είναι οτι δεν σε βγάζει αλλα σε βγάζει την ψυχη οταν έχεις ενα 28% στης 8 το απόγευμα και σχολας 10το βράδυ είναι ψυχοφθορο θα σε βγάλει η οχι... Ναι στο τέλος ολα τα κινητά θα τα φορτίσεις το βράδυ αλλα θέλεις να είχε 3500μα.. Δεν δίνεις 1000ε για να έχεις power bank, mp3 player γιατί δεν ακούς μουσική γιατί θα πέσει η μπαταρία... Και αλλα τόσα... Τωρα σαν λειτουργιες είναι τέλειο...

qus qustodet ipsos qustodies

Δεν είναι οτι δεν σε βγάζει αλλα σε βγάζει την ψυχη οταν έχεις ενα 28% στης 8 το απόγευμα και σχολας 10το βράδυ είναι ψυχοφθορο θα σε βγάλει η οχι... Ναι στο τέλος ολα τα κινητά θα τα φορτίσεις το βράδυ αλλα θέλεις να είχε 3500μα.. Δεν δίνεις 1000ε για να έχεις power bank, mp3 player γιατί δεν ακούς μουσική γιατί θα πέσει η μπαταρία... Και αλλα τόσα... Τωρα σαν λειτουργιες είναι τέλειο...

Αυτο ακριβως αυτο που λες παρα πολυ σοστο ακριβως ετσι. Το εκανα root και ησυχασα.

Αν βάλεις και κάνα smartwatch μονιμα, bt ακουστικό και δε συμμαζεύεται, είναι δεδομένο το κρέμασμα αν είναι να γυρίσεις αργά σπίτι.

Με μονιμα φορτισμένο power bank ήμουν, αλλα δεν ήθελα να αγχώνομαι για την υπόθεση αυτονομια.

Κρίμα, γιατί η οθοναρα και το feeling σε αυτή την κινηταρα είναι μοναδικά.

Άντε να δούμε στο σ9 αν θα κάνουν το προφανές -να δώσουν 3650+

Screenshot_20171219_222156.jpg

Screenshot_20171219_222148.jpg

Screenshot_20171219_222142.jpg

GPS off , aod off

2 Email να συγχρονιζουν, Bluetooth ανοιχτό, φωτεινότητα πάνω απ την μέση την μέρα,το βράδυ χαμηλότερα

Καμία ώρα 4g και μετά WiFi επειδή ήμουν σπίτι

Δεν μπορώ να έχω παράπονο,αν δω ότι δεν με βγάζει η μπαταρία λύση υπάρχει! Ναι θα ήθελα μπαταρία σε επίπεδα s7 Edge αλλά...

GPS off , aod off

2 Email να συγχρονιζουν, Bluetooth ανοιχτό, φωτεινότητα πάνω απ την μέση την μέρα,το βράδυ χαμηλότερα

Καμία ώρα 4g και μετά WiFi επειδή ήμουν σπίτι

Δεν μπορώ να έχω παράπονο,αν δω ότι δεν με βγάζει η μπαταρία λύση υπάρχει! Ναι θα ήθελα μπαταρία σε επίπεδα s7 Edge αλλά...

Καλησπερα Χρονια Πολλα με υγεια:D

Μια χαρα ειναι η μπαταρια με 3 ωρες τηλ.κλησεις και τα υπολοιπα...

Καλησπερα Χρονια Πολλα με υγεια:D

Μια χαρα ειναι η μπαταρια με 3 ωρες τηλ.κλησεις και τα υπολοιπα...

Χρόνια πολλά με υγεία!! Για την χρήση την δική μου δεν έχω παράπονο. Στην αρχή όταν το είχα αγοράσει πίστευα θα ήταν χειρότερη η μπαταρία. Κάποιους δεν θα τους καλύψει όμως. Προσωπικά δεν κάθομαι να βλέπω πόσο sot θα μου βγάλει και όλα αυτά. Αν χρειαστεί το φορτίζω ενδιάμεσα για λίγο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Καλή Χρονιά Νίκο.

Στο ταξίδι επειδή γίνονται τακτικές εναλλαγές στο σήμα, την μπάντα κτλ να ξέρεις ότι πάντα η αυτονομία θα είναι πεσμένη. Όχι μόνο στο Note αλλά σε όλα τα τηλέφωνα. Επίσης γνωστό ότι παίζει ρόλο αν το ταξίδι το κάνεις μέρα, νύχτα κτλ καθώς η φωτεινότητα της οθόνης επηρεάζει πάρα πολύ την αυτονομία.

Επειδή τυγχάνει και έχω ταυτόχρονα και το Mate 10 Pro και το Note 8, είναι αλήθεια ότι το Mate 10 Pro έχει καλύτερη μπαταρία. Το ένα μπορεί στο τέλος της ημέρας να έχει 20-25% υπόλοιπο και το άλλο 40-45%. Παρόλο αυτά τις 360 από τις 365 ημέρες θα μπουν στην πρίζα και τα 2 για την επόμενη ημέρα. Και προσοχή συγκρίνω με το Mate 10 Pro που θεωρείται σήμερα ο βασιλιάς της αυτονομίας σε flagship.

Αν με ρωτούσες αν θα ήθελα το επιπλέον 20-25% του Mate στο Note...φυσικά και θα το ήθελα για μια ώρα ανάγκης. Αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω και όλας γιατί τα προτερήματα του Note είναι επίσης πολλά.

Στην περίπτωση σου...γύρισες πίσω όπως λες με 30%. Με μια φόρτιση 20-30 λεπτών το 30% θα γίνονταν 70%-80% και δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα για το υπόλοιπο της ημέρας και της νύχτας. Επίσης ένα μικροσκοπικό power bank, με πολύ καλή φορητότητα θα σε απάλλασσε εντελώς από αυτό το άγχος που έχεις με την μπαταρία. Προσωπικά δεν χρειάστηκα ποτέ power bank για το Note, παρόλο που υπάρχει backup πάντα στο αυτοκίνητο μου, ανεξαρτήτως ποιας συσκευής έχω την περίοδο εκείνη. Απλά το αναφέρω ως option.

Τα πράγματα είναι απλά:

Αν το τηλέφωνο δεν σε καλύπτει στην αυτονομία για την χρήση που κάνεις (...που δεν σε καλύπτει όπως έχει πει δεκάδες φορές) και το θεωρείς πολύ σημαντικό μειονέκτημα, το πουλάς και πας για κάποιο άλλο τηλέφωνο που ενδεχομένως θα σε καλύψει περισσότερο (στείλε και ένα p.m. γιατί ενδιαφέρεται φίλος για αγορά μεταχειρισμένου Note :) Μπορεί να βολευτείτε και οι δύο... :) ).

Αν πάλι θεωρείς τα προτερήματα του Note σημαντικότερα, επιλέγεις πρίζα ή power bank, αν και όποτε τα χρειαστείς.

Πανο το ξερω αλλα επιτηδες ανεφερα τα s8+ και s7 edge που ειχα ακριβως πριν. ΕΠισης το ιδιο ταξιδι το εχω κανει πολλες φορες και με τον ιδιο τροπο, να χαζευω ιντερνετ, να μιλαω social Κτλ σε ενα μεγαλο μερος αυτου, και ποτε δεν γυρισα με τοσο μικρο ποσοστο, σκεψου οτι μεσημερι ειχα 28%. Δεν μιλαμε για βραδυ, και εννοειται οτι με κρεμασε. Τωρα το Mate με αφηνει αδιαφορο προσωπικα οποτε δεν κανω συγκριση.

Και σκεψου οτι εμενα με εφερε με 28 μεχρι το μεσημερι. Δεν ξερω αν φταιει κατι στην τελευταια αναβαθμιση, αλλα οκ δε γινεται να εχασε 20% στην αναβαθμιση.

Παρολα αυτα, απλα λεω οτι αν μπορουσαν να βαλουν 300 Mha παραπανω ισως να ηταν ικανα να σε βγαζουν σε καθε συνθηκη.

Αν βάλεις και κάνα smartwatch μονιμα, bt ακουστικό και δε συμμαζεύεται, είναι δεδομένο το κρέμασμα αν είναι να γυρίσεις αργά σπίτι.

Με μονιμα φορτισμένο power bank ήμουν, αλλα δεν ήθελα να αγχώνομαι για την υπόθεση αυτονομια.

Κρίμα, γιατί η οθοναρα και το feeling σε αυτή την κινηταρα είναι μοναδικά.

Εννοειται οτι δεν ειχα κανενα ΒΤ. Για 1 λεπτο εβαλα GPS να διαλεξω διασταυρωση καπου, κατα τα αλλα μονο whatsapp Που μιλησα με μηνυματα και συνολο 2,5 ωρες οθονη.

Διπλή κάμερα θα βάλουν στο s9 τελικά?

Εγώ σήμερα είπα να του κάνω ένα stress test να δω τι ψάρια πιάνει. Από τις 10 περίπου το πρωί που το άνοιξα το έβαλα να φορτίσει στις 8 παρά με 11% με 4 ώρες και 45 λεπτά sot. Από τις 12 μέχρι τις 6.30 περίπου ήμουν με 4g+ και volte όπου έγινε και η περισσότερη χρήση (περίπου 3+ ώρες sot υπολογίζω). Aod,συγχρονισμοί σε 4 mails, viber, facebook (μέσω της εφαρμογής friendly)και location στο high acuracy μόνιμα ανοιχτά, 40 λεπτά κλήσεις, tapatalk,reddit,λίγο ίντερνετ και μπόλικες φωτογραφίες ήταν η χρήση ενώ ήμουν σε 4g. Όταν γύρισα σπίτι λίγο youtube και γύρω στο μισάωρο έπαιξα need for speed και gods of rome σε φουλ ανάλυση/textures κτλ και performance στο +5 από το game tuner. Φωτεινότητα στο γύρω στο 60-65% το 6ωρο που ήμουν έξω,γύρω στο 35% τις υπόλοιπες ώρες. Δεδομένου πώς ήταν στη 4η φόρτιση θεωρώ πως είναι ικανοποιητικά για τα δικά μου δεδομένα αλλά αν το σκίσεις σίγουρα δε θα βγάλει μέρα. Εντύπωση μου έκανε πως στο gaming έχασε μόνο 3% σε μισή ώρα. Απ'την άλλη θεωρώ πως το location στο high accuracy σκοτώνει τη μπαταρία, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους που ζορίζεται, απ την άλλη όμως είναι αρκετά ανακριβές στις άλλες ρυθμίσεις.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Edited by tzin1

• The title was changed to [Note 8] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία