Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

από flash.gr:Ένα δράμα που δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους παίζεται στη νοτιοανατολική Ασία με αντίκτυπο σε πολλές χώρες της Δύσης ...

κι εδώ τώρα ασχολούμαστε με τον τάδε και τη δείνα αν βρίστηκαν κι αν δεν βγήκαν έξω κάι ποιός είναι ωραίος και αν είναι χοντρός...ΕΛΕΟΣ. στείλτε κάνα ρουχαλάκι εκεί κάτω, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ευτυχισμένο νέο έτος, καλά μυαλά σε ΟΛΟΥΣ μας...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο ΟΗΕ γιαυτο υπαρχει και ηδη εχουν μπει σε εφαρμογη μετρα για βοηθεια στις Ασιατικες πολεις που πληγηθησαν δεν νομιζω πως ωφελει να μην μιλαμε για αλλα θεματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (30 Δεκ. 2004 , 21:34)

Συν το οτι μιλησαμε στο κινητο οταν ηταν εξω με την παρεα της και ειπε

" Μηπως εισαι χοντρος και ντρεπεσαι να ερθεις ? "

Και αρχισε να χασκογελαει η παρεα της

Χωρις να ξερω ακριβως τι εγινε,μονο και μονο γι'αυτο το σχολιο περι "χοντρων" καταδικαζω την powerz...οπα ρε κουκλαρα εσυ! :mad: :whistle: δηλαδη οσοι ειναι χοντροι,κοντοι ή δεν ξερω εγω τι,τους κοροιδευουμε & τους διαπομπευουμε στην παρεα μας,χωρις να τους εχουμε γνωρισει καν?Εσυ δηλαδη για τι περνιεσαι,ισαξια της Σκλεναρικοβας? :whistle: Για ξεκαβαλα λιγακι το καλαμι(που λεει & ο φιλος μου ο Μαζωνακης :p )γιατι αυτη δεν ειναι συμπεριφορα...δικαιωμα σου να μη σου αρεσουν οι χοντροι,αλλα το να κρινεις εκ των προτερων ειναι το λιγοτερο ανωριμο...και ναι,καλα εκανε ο hellasvagabond & δεν ηρθε...εσενα θα σου αρεσε να ηταν με 2-3 φιλες του & να πηγαινες μονη σου? :rolleyes:

Υ.Γ.Ουτε χοντρος ειμαι,ουτε ασχημος...το αντιθετο μαλιστα... ;) απλα οταν ακουω τετοιες ρατσιστικες αντιληψεις εν ετει 2005 & μαλιστα απο νεες κοπελες,ε,κατι με πιανει... :mad:

Egw 8a pigaina. Edw mesa mas to paizeis magkas, kai oti exeis kataktiseis, pou basika mas lene oti pisteueis oti eisai oraios (opos kanw ki egw). Ama htan etsi, kai exeis thn autopepi8ish pou exeis, tote 8a pigenes ekei me thn parea ths! Giati? Egw 8a pigena giati apla pisteuw oti ontos 8a mporousa na thn boulwsw kai na thn kanw na allaksei gnwmh, kai mazi kai oloklhrh parea pou simainei diladi akoma megalhtero xtipima gia authn, kai akoma megalhterh euxaristhsh gia esena!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (31 Δεκ. 2004 , 02:17)

Egw 8a pigaina. Edw mesa mas to paizeis magkas, kai oti exeis kataktiseis, pou basika mas lene oti pisteueis oti eisai oraios (opos kanw ki egw). Ama htan etsi, kai exeis thn autopepi8ish pou exeis, tote 8a pigenes ekei me thn parea ths! Giati? Egw 8a pigena giati apla pisteuw oti ontos 8a mporousa na thn boulwsw kai na thn kanw na allaksei gnwmh, kai mazi kai oloklhrh parea pou simainei diladi akoma megalhtero xtipima gia authn, kai akoma megalhterh euxaristhsh gia esena!

Kι εσένα τι πιστεύεις να σε κάνει ότι ήθελε να το παίξει μάγκας δηλαδή; Να γνωρίσει την κοπέλα ήθελε κι όχι να το παίξει εραστής.

Και έτσι να ήταν πάντως, η συμπεριφορά της PowerZ ήταν το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Λίγη ευγένεια δε βλάπτει μερικές φορές ότι κι αν είναι ο άλλος. :mad:

Tετοιες βλακειες και χειροτερες (βλεπε στησιμο χοντρο ομως) εχω κανει δεκαδες..Αλλα τουλαχιστον παραδεχομαι το λαθος μου,ετεροχρονισμενα βεβαια,πραγμα το οποιο δε με δικαιολογει σε καμια περιπτωση.

Αν και δεν εχω επιχειρησει ποτε να βγω με καποιον-καποια που γνωρισα μεσω νετ και επομενως δεν ειμαι σε θεση να ξερω την ψυχολογια και τις σκεψεις της Power,παρολα αυτα θεωρω τη συμπεριφορα της εντελως ''μ@λ@κισμενη΄''-σορρυ κιολας-(οπως ειπα κ εγω δεν ειμαι καλυτερη).

Παντως ρε συ επρεπε να σκεφτεις οτι θα τον εφερνες σε πολυ δυσκολη θεση αν τον συναντουσες για πρωτη φορα,ενω ηταν μπροστα και οι φιλοι σου.Ακομη και μπαζο και χοντρος να ειναι το παιδι,εσενα τι σε νοιαζει δηλαδη?

Οντως μπορει να ειναι χαλια (μπορει ειπα (!) ) και να μη γουσταρει να ειναι και αλλοι παροντες.Αυτο τουλαχιστον επρεπε να το σεβαστεις,εφοσον κι εσυ συμφωνησες να τον δεις απο κοντα.

Φαντασου πχ σκηνικο να σε χαιρεταει ''Γεια σου ειμαι ο ταδε'' και οι υπολοιποι να χασκογελουν απο πισω.

.Ε νταξει,δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.Νομιζω οτι ουτε εσενα θα σου αρεσε.

Θα μπορουσες να τον συναντουσες πριβε και αν στη χειροτερη περιπτωση δε γουσταρες καθολου,να εβρισκες μια οποιαδηποτε δικαιολογια και να την εκανες με ελαφρα,ευγενικα και ωραια!

Τεσπα,αλλο φυσικα αυτο που κανουμε και αλλο αυτο που πρεπει να κανουμε!Ας μη σε κραζω αλλο,γιατι κι εγω μπορει στη θεση σου να συμπεριφερομουν αναλογως!

Φιλια

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (31 Δεκ. 2004 , 02:40)

Kι εσένα τι πιστεύεις να σε κάνει ότι ήθελε να το παίξει μάγκας δηλαδή; Να γνωρίσει την κοπέλα ήθελε κι όχι να το παίξει εραστής.

Και έτσι να ήταν πάντως, η συμπεριφορά της PowerZ ήταν το λιγότερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Λίγη ευγένεια δε βλάπτει μερικές φορές ότι κι αν είναι ο άλλος. :mad:

1.Νομιζω ότι καλύτερο είναι να επικεντρώσουμε την κουβέντα στο τι κάνει ή γιατί η γυναίκες έχουν τέτοια συμπεριφορά απέναντι στους άντρες στην σημερινή Ελλάδα (και λέμε Ελλάδα γιατί πραγματικά μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό)

2.Απαράδεκτη ξε-απαράδεκτη η συμπεριφορά νομίζω καλύτερα να αφήσουμε το όνομα-άτομο (powerZ) και να πάρουμε μόνο τα λόγια ως θέμα προς συζήτηση και σχολιασμό "όλα αυτά αναρωτώντας τι δουλειά έχει αυτός ο πάσσαλος με ξύλα γύρω γύρω στη μέση της πλατείας" :whistle:

Οσες γνωριμιες εχω κανει μεσω Internet κ κανονισα για να βρεθουμε απο κοντα,πηγα μονος (καθως εμενα ηθελε να δει,οχι ενα ταγμα ανδρων) κ το θεωρω ΣΕΒΑΣΜΟ να ερθει κ η ιδια μονη.

Τα περι φοβων κ λοιπων τα ακουω βερεσε,πως δλδ μια κοπελα κυκλοφορει μονη της με μινι φουστα 4 τα ξημερωματα,γιατι αν υπηρχε φοβος θα κοβοταν η επικοινωνια αμεσως.

Και εγω εχω να περιγραψω μια ιστορια με μια χοντρη κ ασχημη κοπελα (βαριεμαι αφανταστα να καταναλωσω πολυτιμες θερμιδες να πληκτρολογω για αυτην) που διενυσα 500χμ να την βρω στην πολη της για να την δω απο κοντα καθως δεν μου εστελνε φωτο της για καιρο(ειχα στειλει απο την πρωτη στιγμη δικια μου φωτο,με επακολουθω-απο τα λεγομενα της-να με ερωτευτει κ να καψουρευτει μαζι μου)

Το αποτελεσμα...βρεθηκα μεχρι κ εξω απο το σπιτι της και την παρακαλουσα να με συναντησει και τελικα ΔΕΝ την ειδα ποτε(μετα απο 4 μερες υπομονης/παραμονης στην πολη της,παρα μονο απο ενα MMS που εστειλε οταν εγω ημουν στο δρομο της επιστροφης (ξερασα απο την αηδια μου μολις την ειδα κ κυριως απο την ηλιθιοτητα μου)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ντρεπομαι,αηδιαζω κ λυπαμαι που οι αντρες ειμαστε απειρες φορες πιο ΒΛΑΚΕΣ κ απο τις κοτες που κανουμε τετοιες θυσιες για μια γυναικα που στην τελικη ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ σαν ατομα πρωτα κ μετα σαν "υποψηφιους" εραστες.

ΔΟΞΑ το ΘΕΟ που δεν θα ξαναντιμετωπισω την σιχαμερη κ τρισαθλια συμπεριφορα παμπολλων Ελληνιδων (το 98%) που καταχαρακωνει τα ΚΑΛΑ κοριτσια κ τις βαζουμε ολες στον βουρκο...

ΚΡΙΜΑ ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ που εν ετει 2005,η συμπεριφορα των Ελληνιδων παει απο το κακο στο χειροτερο...

Οταν θα μας ψαχνουν (γιατι ηδη το κανουν που ειναι περισσοτερες απο εμας-μια βολτα στην Κομοτηνη θα σας πεισει για του λογου το αληθες) θα ειναι ΠΟΛΥ αργα καθως ουτε να τις φτυσουμε δεν θα ειναι αξιες με τις συμπεριφορες που βλεπω διαρκως

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (31 Δεκ. 2004 , 02:17)

Δεν το παιζω μαγκας, το να εχει καποιος κατακτησεις ειναι αλλο θεμα και οχι μαγκια.

Αν πηγαινα εκει θα ηταν ακριβως για εκεινο τον λογο που λες, να το παιξω μαγκας και να παω εκει για να την βουλωσω, μαζι και την παρεα της. Το ζητημα ειναι πως ποτε δεν το σκεφτηκα ετσι , απλα ειπα να την γνωρισω απο κοντα, ισως και αυτο να ηταν το λαθος μου.

Παντως ειναι πραγματι λυπηρο να βλεπεις ποσο ευκολα μπορει μια ελληνιδα να πει πραγματα χωρις να τα σκεφτει πρωτα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος _Crazygirl_ (31 Δεκ. 2004 , 03:07)

Αν και δεν εχω επιχειρησει ποτε να βγω με καποιον-καποια που γνωρισα μεσω νετ και επομενως δεν ειμαι σε θεση να ξερω την ψυχολογια και τις σκεψεις της Power,παρολα αυτα θεωρω τη συμπεριφορα της εντελως ''μ@λ@κισμενη΄''-σορρυ κιολας-(οπως ειπα κ εγω δεν ειμαι καλυτερη).

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι οι γυναικες θεωρουν απαραδεκτο το να γνωρισουν ενα ατομο μεσω νετ οταν μαλιστα το νετ εχει γινει μερος της ζωης μας......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (31 Δεκ. 2004 , 09:32)

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι οι γυναικες θεωρουν απαραδεκτο το να γνωρισουν ενα ατομο μεσω νετ οταν μαλιστα το νετ εχει γινει μερος της ζωης μας......

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το κάνουν αυτό. Είναι οι περισσότεροι άνθρωποι μεσογειακής φιλοσοφίας (ταπεραμέντου), μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι και εγώ. Είμαστε πιο "ανοιχτοί" από άλλους λαούς, πως να το κάνουμε, και θεωρούμε τις γνωριμίες μέσω διαδικτίου την καταδίκη των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν είναι απαραίτητα σωστό αυτό που συμβαίνει, αλλά...συμβαίνει!

αρε Ελληνιδες τι κανετε στα παιδια μας !

στην τελικη αφου το βλεπεται ετσι το θεμα με τις γυναικες μην κανετε σχεσεις ! μια βραδια 2 το πολυ και αντε γεια ! αφου δεν αξιζουν οπως λετε μην τους δινεται σημασια . ψυχρα και αναισθητα .

μην τους δινεται σημασια οτι και να κανουν γραψτε τες περαστε καλα και αν δεν γουσταρουν αυτες χανουν !

εγω παντος δεν συμφωνω με την συμπεριφορα της powerz αλλα δεν μπορει τωρα μια κοπελα να φτιαξει το συνολο ! ΚΡΙΜΑ που μερικες Ελληνιδες εχουν χασει εντελος την ομορφια και την θυληκοτητα της γυναικας !

no hard feelings

i love u

Giv3 mE a b3aT !

Ρε παιδιά είναι προφανές πως έχετε πρόβλημα επικοινωνίας :rolleyes: :alien:

Μη το κουράζετε άλλο! :D

υ.γ: Πάντως φίλε James(Vaga)Bond :) πιστεύω πως ,άσχετα με το τι ειπώθηκε μετά, έπρεπε να πας :rolleyes: Δεν είχες να χάσεις τίποτα. Χώρια που μπορεί να έλυνες και τις όποιες παρεξηγήσεις είχατε μέχρι τώρα με την κουβεντούλα... :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Ρε παιδια αν πηγαινα θα ηταν σαν να ελεγα πως φταις αλλα ερχομαι απο πανω.

Ελεος δλδ, εγω το μονο που ηθελα ηταν να την γνωρισω επειδη πιστευα πως οσα ειχαν ειπωθει εδω μεσα ηταν αδικα για την κοπελα.

Δυστυχως εμαθα με τον χειροτερο τροπο πως ηταν ολα σωστα και αυτο αν και πολλοι αδυνατουν να το πιστεψουν με στεναχωρησε αρκετα.

Αν ετσι εχει καταντησει η ελλαδα τοτε σταληθεια ντρεπομαι γιατι ενω θεωρουμαστε απο ολο τον κοσμο ο ποιο εξυπνος λαος καθως και αναμεσα στους ποιο ωραιους λαους οι γυναικες μας εχουν καταντησει να μην το βλεπουν. Πραγματικα ειναι λυπηρο το ποσο χαμηλα εχουν φτασει οι ελληνιδες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (31 Δεκ. 2004 , 18:10)

Ρε παιδια αν πηγαινα θα ηταν σαν να ελεγα πως φταις αλλα ερχομαι απο πανω.

Ελεος δλδ, εγω το μονο που ηθελα ηταν να την γνωρισω επειδη πιστευα πως οσα ειχαν ειπωθει εδω μεσα ηταν αδικα για την κοπελα.

Δυστυχως εμαθα με τον χειροτερο τροπο πως ηταν ολα σωστα και αυτο αν και πολλοι αδυνατουν να το πιστεψουν με στεναχωρησε αρκετα.

Αν ετσι εχει καταντησει η ελλαδα τοτε σταληθεια ντρεπομαι γιατι ενω θεωρουμαστε απο ολο τον κοσμο ο ποιο εξυπνος λαος καθως και αναμεσα στους ποιο ωραιους λαους οι γυναικες μας εχουν καταντησει να μην το βλεπουν. Πραγματικα ειναι λυπηρο το ποσο χαμηλα εχουν φτασει οι ελληνιδες

προφανως θεωρησε οτι πας να την μαμησεις :p ξερεις ποσα τετοια ψωνια υπαρχουν;αποκλειουν οτι υπαρχει η περιπτωση να θελεις να εχεις μια φιλια!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (31 Δεκ. 2004 , 12:57)

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το κάνουν αυτό. Είναι οι περισσότεροι άνθρωποι μεσογειακής φιλοσοφίας (ταπεραμέντου), μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι και εγώ. Είμαστε πιο "ανοιχτοί" από άλλους λαούς, πως να το κάνουμε, και θεωρούμε τις γνωριμίες μέσω διαδικτίου την καταδίκη των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν είναι απαραίτητα σωστό αυτό που συμβαίνει, αλλά...συμβαίνει!

Εισαι σιγουρος πως μιλας για τον λαο μας ? Μεχρι πριν το πολυ 50 χρονια ειχαμε το προξενιο σαν μεσω παντρειας και η γνωριμια μεσω νετ φανταζει κατι το τρομερο ????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaxos1 (31 Δεκ. 2004 , 18:36)

προφανως θεωρησε οτι πας να την μαμησεις :p ξερεις ποσα τετοια ψωνια υπαρχουν;αποκλειουν οτι υπαρχει η περιπτωση να θελεις να εχεις μια φιλια!!!

Μα ποτε δεν αποκλειω τιποτα απο τα 2.

Λογικο ειναι αν πηγαινα και αρεσε ο ενας στον αλλο να γινοταν κατι.

Αν οχι θα βγαιναμε για καφε και θα μεναμε φιλοι.

Δεν νομιζω πως κατι τετοιο δικαιολογει το οτι ηθελε και σωματοφυλακες μαζι γιατι εγω ετσι ενιωσα......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (30 Δεκ. 2004 , 23:14)

Χωρις να ξερω ακριβως τι εγινε,μονο και μονο γι'αυτο το σχολιο περι "χοντρων" καταδικαζω την powerz...οπα ρε κουκλαρα εσυ! :mad: :whistle: δηλαδη οσοι ειναι χοντροι,κοντοι ή δεν ξερω εγω τι,τους κοροιδευουμε & τους διαπομπευουμε στην παρεα μας,χωρις να τους εχουμε γνωρισει καν?Εσυ δηλαδη για τι περνιεσαι,ισαξια της Σκλεναρικοβας? :whistle: Για ξεκαβαλα λιγακι το καλαμι(που λεει & ο φιλος μου ο Μαζωνακης :p )γιατι αυτη δεν ειναι συμπεριφορα...δικαιωμα σου να μη σου αρεσουν οι χοντροι,αλλα το να κρινεις εκ των προτερων ειναι το λιγοτερο ανωριμο...και ναι,καλα εκανε ο hellasvagabond & δεν ηρθε...εσενα θα σου αρεσε να ηταν με 2-3 φιλες του & να πηγαινες μονη σου? :rolleyes:

Υ.Γ.Ουτε χοντρος ειμαι,ουτε ασχημος...το αντιθετο μαλιστα... ;) απλα οταν ακουω τετοιες ρατσιστικες αντιληψεις εν ετει 2005 & μαλιστα απο νεες κοπελες,ε,κατι με πιανει... :mad:

κατσε γιατι πολυ φορα πηρες και δεν μας τα λες καλα..

πρωτον ΠΟΤΕ ΔΕΝ ειπα πως ειμαι κουκλαρα το σχολιο που εκανα αν ειναι χοντρος δεν ερχεται το εκανα καθαρα για πλακα μπας και τον πεισω να σηκωθει να ερθει ! Μην τα ισοπεδωνουμε ολα και κρινουμε εχοντας ακουσει μονο την μια πλευρα !

Δευτερον οχι αγορακι μου δεν περνιεμαι για καμια ισαξια της Σκλερανικοβας και τριτον και σημαντικοτερο ΜΗΝ μου μιλας για καλαμια γιατι περνω αναποδες ποτε μου δεν ανεβηκα σε κανενος ειδους καλαμι και παντα κατεκρινα αυτες/ους που το καβαλουσαν και οποιον παρει ο χαρος ! ΔΕΝ ειμαστε απολυτοι ουτε σιγουροι σε κατι οταν δεν γωριζουμε τον αλλον προσωπικα γι αυτο αλλη φορα να βουτας λιγακι την γλωσσιτσα σου στο μυαλουδακι και να σκεφτεσαι οσα σου ειπα πριν μιλησεις ! οχι και οτι εχω καβαλησει το καλαμι εγω αν με ηξερες εστω και λιγακι θα εβλεπες πως ειμαι εντελως μα εντελως στο αλλο ακρο.

βλεπω το λουκετο να φτανει...............ηρεμια παιδια , παραμονη πρωτοχρονιας ειναι, βγειτε και διασκεδαστε λιγακι, δεν αξιζει να σφαχτειτε, οτι εγινε εγινε, προχωρα μπροστα και ο ενας και η αλλη

ολα αυτα φιλικα παντα ε?

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (31 Δεκ. 2004 , 18:39)

κατσε γιατι πολυ φορα πηρες και δεν μας τα λες καλα..

πρωτον ΠΟΤΕ ΔΕΝ ειπα πως ειμαι κουκλαρα το σχολιο που εκανα αν ειναι χοντρος δεν ερχεται το εκανα καθαρα για πλακα μπας και τον πεισω να σηκωθει να ερθει ! Μην τα ισοπεδωνουμε ολα και κρινουμε εχοντας ακουσει μονο την μια πλευρα !

Δευτερον οχι αγορακι μου δεν περνιεμαι για καμια ισαξια της Σκλερανικοβας και τριτον και σημαντικοτερο ΜΗΝ μου μιλας για καλαμια γιατι περνω αναποδες ποτε μου δεν ανεβηκα σε κανενος ειδους καλαμι και παντα κατεκρινα αυτες/ους που το καβαλουσαν και οποιον παρει ο χαρος ! ΔΕΝ ειμαστε απολυτοι ουτε σιγουροι σε κατι οταν δεν γωριζουμε τον αλλον προσωπικα γι αυτο αλλη φορα να βουτας λιγακι την γλωσσιτσα σου στο μυαλουδακι και να σκεφτεσαι οσα σου ειπα πριν μιλησεις ! οχι και οτι εχω καβαλησει το καλαμι εγω αν με ηξερες εστω και λιγακι θα εβλεπες πως ειμαι εντελως μα εντελως στο αλλο ακρο.

Δε σημαινει πως επειδη δε γνωριζομαστε δεν εχω το δικαιωμα να κρινω οσα λες(προσεξε:οσα λες,οχι εσενα ).Αν εσυ διασκεδαζεις με το να κοροιδευεις χοντρους & γενικα οποιον ειναι διαφορετικος απο σενα,δικαιωμα σου...οσοι διαβαζουν κρινουν... :rolleyes: Επισης,αν δεν ειχε καβαλησει το καλαμι οπως λες,θα ειχες τα κοτσια να τον συναντησεις μονη σου & οχι με αλλους παρατρεχαμενους μαζι...επαναλαμβανω οτι δεν ειναι κακο να βγεις για ενα καφε με ενα ατομο απ'το νετ εντελως φιλικα :!:

Οπως βλεπεις δεν σου απαντησα με το εντονο υφος που ειχες εσυ... ;) περιμενω αναλογη απαντηση,αλλιως ασε τον καθενα να κρινει απο μονος του...επισης δεν καταλαβα γιατι απομονωσες το δικο μου μηνυμα ενω εχουν καταδικασει τη συμπεριφορα σου αλλα 5-6 ατομα εδω μεσα,αναμεσα τους & γυναικες... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (31 Δεκ. 2004 , 18:47)

Δε σημαινει πως επειδη δε γνωριζομαστε δεν εχω το δικαιωμα να κρινω οσα λες(προσεξε:οσα λες,οχι εσενα ).Αν εσυ διασκεδαζεις με το να κοροιδευεις χοντρους & γενικα οποιον ειναι διαφορετικος απο σενα,δικαιωμα σου...οσοι διαβαζουν κρινουν... :rolleyes: Επισης,αν δεν ειχε καβαλησει το καλαμι οπως λες,θα ειχες τα κοτσια να τον συναντησεις μονη σου & οχι με αλλους παρατρεχαμενους μαζι...επαναλαμβανω οτι δεν ειναι κακο να βγεις για ενα καφε με ενα ατομο απ'το νετ εντελως φιλικα :!:

Οπως βλεπεις δεν σου απαντησα με το εντονο υφος που ειχες εσυ... ;) περιμενω αναλογη απαντηση,αλλιως ασε τον καθενα να κρινει απο μονος του...επισης δεν καταλαβα γιατι απομονωσες το δικο μου μηνυμα ενω εχουν καταδικασει τη συμπεριφορα σου αλλα 5-6 ατομα εδω μεσα,αναμεσα τους & γυναικες... :whistle:

μα εσυ πρωτος απαντησες με εντονο υφος και οσο για το γιατι απομονωσα το δικο σου μηνυμα δεν μπορω να απαντησω σε ολους βαριεμαι..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος _Crazygirl_ (31 Δεκ. 2004 , 01:07)

ποια ψυχολογια μωρε ? χρειαζεται ιδιαιτερη ψυχολογια για να καταλαβει καποιος ? ηρθε αυτος εβγαλε τα απλυτα του στην φορα για μενα και αμεσως ολοι τον υποστηριξατε χωρις να ακουσετε και την αλλη μερια!

και οσο για το ''μ@λ@κισμενη΄'' πεστα καπου αλλου αυτα..

easy παίδες :!:

(το τόπικ δεν έχει κλειδωθεί ακόμα, ωστόσο αν διαβάσετε για ποιο λόγο το ξεκίνησε ο Κώστας στην πρώτη σελίδα, μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι έχουμε ξεφύγει αρκετά...) :worry:

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...