HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Δεν θα κατσω να μαθω τροπους σε καποιον σαν εσενα S3 γιατι θα ηταν χασιμο χρονου. Αν ποτε ομως καποιος σου κλεψει την κοπελα ειμαι σιγουρος πως θα το δεις αλλιως, ακομα περισσοτερο αν εισαι παντρεμενος με την κοπελα αυτη. Τιποτα δεν ειναι δεδομενο στον κοσμο αλλα η αγαπη υπαρχει ωστε να μην χρειαζεται συνεχεια να παλευεις για να εχεις καποια μαζι σου. Αν ισχυε κατι τετοιο τοτε ολοι οι αντρες θα ειχαν παθει νευρικο κλωνισμο και δεν θα υπηρχαν ζευγαρια στον κοσμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Ρε Νίκο συμφωνώ να παλεύεις, να αγωνίζεσαι και να διεκδικείς. Αυτό δεν ισχύει παντού όμως. Μην γενικολογείς. Μιλάμε για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Εσύ είσαι Αγγλία-Γαλλία-Ουγκάντα και η κοπέλα σου Ελλάδα, ε όπως και να το κάνουμε δεν είανι ότι πιο σωστό να εκμεταλλευτείς την απόσταση του ζευγαριού για να φας τη γκόμενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (22 Δεκ. 2004 , 00:13) Δεν θα κατσω να μαθω τροπους σε καποιον σαν εσενα S3 γιατι θα ηταν χασιμο χρονου. Αν ποτε ομως καποιος σου κλεψει την κοπελα ειμαι σιγουρος πως θα το δεις αλλιως, ακομα περισσοτερο αν εισαι παντρεμενος με την κοπελα αυτη. Τιποτα δεν ειναι δεδομενο στον κοσμο αλλα η αγαπη υπαρχει ωστε να μην χρειαζεται συνεχεια να παλευεις για να εχεις καποια μαζι σου. Αν ισχυε κατι τετοιο τοτε ολοι οι αντρες θα ειχαν παθει νευρικο κλωνισμο και δεν θα υπηρχαν ζευγαρια στον κοσμο. το αν έχω τρόπους ή όχι, άσε να το κρίνουν άλλοι... :!: ναι μου έχουν 'κλέψει'' κοπέλα και υπεύθυνος ήμουν εγώ 100% αφού δεν της έδινα την δέουσα προσοχή...με πείραξε και έμαθα να διεκδικώ καθημερινά το θεωρητικά δικό μου...εσύ ακόμα δεν το έχεις μάθει μάλλον και στηρίζεσαι στο γεγονός ότι αφού είναι δικιά σου , τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει...πλανάσαι οικτρά.. :rolleyes: την αγάπη μην την μπερδεύεις...αν η κοπέλα σε αγαπάει δεν θα μπει καν στην διαδικασία να δώσει την παραμικρή ελπίδα σε άλλον...για να σε αγαπήσει όμως θα πρέπει όπως προείπα να μάχεσαι γι'αυτήν καθημερινά και όχι απλά να την θεωρείς κτήμα σου... :rolleyes: άντρες με νευρικό κλονισμό υπήρχαν και θα υπάρχουν και συνήθως είναι αυτοί που νιώθουν ανασφάλειες και φοβούνται μην τους κλέψουν την κοπέλα... :rolleyes: άλλη απορία...??? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Κύριοι...οι γυναίκες επιλέγουν ,καταλάβετέ το. Κανείς δεν τρώει γκόμενα αν δεν θέλει η ίδια... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (22 Δεκ. 2004 , 00:16) Ρε Νίκο συμφωνώ να παλεύεις, να αγωνίζεσαι και να διεκδικείς. Αυτό δεν ισχύει παντού όμως. Μην γενικολογείς. Μιλάμε για μια συγκεκριμένη περίπτωση. Εσύ είσαι Αγγλία-Γαλλία-Ουγκάντα και η κοπέλα σου Ελλάδα, ε όπως και να το κάνουμε δεν είανι ότι πιο σωστό να εκμεταλλευτείς την απόσταση του ζευγαριού για να φας τη γκόμενα. έχεις σκεφτεί ότι στο φινάλε η απόφαση είναι της κοπέλας και ότι για να μπει έστω στον πειρασμό να κάνει κάτι με άλλον, πάει να πει πως κάτι της λείπει από σένα...πως ίσως δεν σε ''αγαπάει'' και τόσο πολύ...πως ίσως δεν της δίνεις αυτό που θέλει κτλ κτλ κτλ...????? :rolleyes: όταν υπάρχει αγάπη,σεβασμός,εμπιστοσύνη δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε...άρα για να είστε στην πρίζα ...ξανατσεκάρετε την σχέση σας... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (22 Δεκ. 2004 , 00:24) Κύριοι...οι γυναίκες επιλέγουν ,καταλάβετέ το. Κανείς δεν τρώει γκόμενα αν δεν θέλει η ίδια... πέσ'τα χρυσόστομε...:up: p.s : πάω για νάνι...αύριο η συνέχεια... και προσοχή γιατί στον ύπνο μου κλέβω γυναίκες... :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Απορια δεν εχω , απαντησες μονος σου στο ζητημα. Σου κλεψανε κοπελα που δεν σε ενοιαζε και πολυ, thanks για την επησημανση. Αν σου κλεψουν καποια κοπελα που θα αγαπας τοτε ελα να μου ξαναδιατυπωσεις την γνωμη σου. Τωρα αν το εχεις κανει λειτουργημα να κυνηγας κοπελες που εχουν σχεση τοτε σταληθεια νιωθω πως εχεις προβλημα. Ισως μονο και μονο επειδη καποιος σου εκλεψε την δικια σου θελεις να αποδειξεις πως μπορεις να κανεις το ιδιο. Κανεις αλλος που να πιστευει το ιδιο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (22 Δεκ. 2004 , 00:26) έχεις σκεφτεί ότι στο φινάλε η απόφαση είναι της κοπέλας και ότι για να μπει έστω στον πειρασμό να κάνει κάτι με άλλον, πάει να πει πως κάτι της λείπει από σένα...πως ίσως δεν σε ''αγαπάει'' και τόσο πολύ...πως ίσως δεν της δίνεις αυτό που θέλει κτλ κτλ κτλ...????? :rolleyes: όταν υπάρχει αγάπη,σεβασμός,εμπιστοσύνη δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε...άρα για να είστε στην πρίζα ...ξανατσεκάρετε την σχέση σας... :) Φυσικά και της λείπουν αρκετά πράγματα. Πράγματα που είναι απόρροια της απόστασης όμως. Δεν μιλάω για την περίπτωση που εγώ είμαι τραμπάκουλας και ηλίθιος και την έχω στο φτύσιμο. Μιλάω για τη περίπτωση που η απόσταση μου απαγορεύει να της προσφέρω αυτά που θα μπορούσα και ήθελα, αν ήμασταν κοντά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (22 Δεκ. 2004 , 00:28) Αν σου κλεψουν καποια κοπελα που θα αγαπας τοτε ελα να μου ξαναδιατυπωσεις την γνωμη σου. Τωρα αν το εχεις κανει λειτουργημα να κυνηγας κοπελες που εχουν σχεση τοτε σταληθεια νιωθω πως εχεις προβλημα. Ισως μονο και μονο επειδη καποιος σου εκλεψε την δικια σου θελεις να αποδειξεις πως μπορεις να κανεις το ιδιο. Κανεις αλλος που να πιστευει το ιδιο ? το θέμα είναι να σε αγαπάει αυτή ....τότε δεν φοβάσαι τίποτα... :rolleyes: αν κηνυγάω κοπέλες που έχουν σχέση, τότε το πρόβληα το έχουν οι άντρες τους και όχι εγώ... :rolleyes: δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν...ξέρω ποιος είμαι και τι αξίζω...ξέρω να χάνω μα και να κερδίζω.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 ρε παιδιά ανάψτε το φως να οργανωθούμε λίγο, έχω κλέψει μια και μου έχουν φάει 2-3 αρραβωνιαστικές... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Εισαι ζωντανο παραδειγμα του οτι η ηλικια δεν εχει σχεση με την ωριμοτητα και τις εμπειριες. Οσο για αυτο που ειπες, και να σαγαπαει η αλλη μπορει παντα να μπει στον πειρασμο για κατι αλλο, δεν μπορω να πιστεψω πως ολες οι παντρεμενες δεν αγαπανε τους αντρες τους και πανε με αλλους οποτε αυτο που ειπες καθησταται ατοπο. Μεχρι τωρα πολλες γυναικες δεν κανουν παρεα με γυναικες με φοβο πως θα τους κλεψει τον αντρα καποια φιλη. Αντρες σαν εσενα ειναι απειλη πως καποτε θα καταντησουμε και εμεις σαν τις γυναικες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (21 Δεκ. 2004 , 22:24) Κύριοι...οι γυναίκες επιλέγουν ,καταλάβετέ το. Κανείς δεν τρώει γκόμενα αν δεν θέλει η ίδια... Διαφωνω καθετως.Ειναι σαν να μου λες οτι δεν υπαρχουν κοπελες που θελησαν καποιον κ αυτος δεν τις ηθελε.Απλα στην Ελλαδα,το οτι αυτες εχουν το «προνομιο» της επιλογης η απορριψης ειναι κατι στο οποιο μεγαλωσαμε κ τις «μεγαλωσαμε». Τα πραγματα εξω απο την Ελλαδα ειναι πολυ διαφορετικα απο την αποψη σου για τις πανεμορφες Θεσ/νικες. Ας πεις μια φορα οχι για σεξ σαν αντρας (ελαχιστοι το κανουν) να δεις που εχεις περαση κ εσυ (δεν σερνει μονο το μ**** καραβια) ;) Οι σχεσεις ειναι κατι αμοιβαιο,βαλτε το στο μυαλο σας. Ειναι σαν να μου λες οτι με το ζορι σου καθεται η αλλη,λες κ αυτη δεν θελει... ελληνικη νοοτροπια κυριοι :whistle: The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 όχι , είναι σαν να λέω ότι εγώ σαν αρσενικό θα υποκύψω στα κάλη μιας ελκυστικής νεαράς (πιπίνι ή και πουροπιπίνι)πολύ εύκολα, ενώ αντιθέτως για να υποκύψει μια κοπέλα σε sexουαλική σχέση μαζί μου θα το σκεφτεί καλύτερα, θα κάνει μια επιλογή μεταξύ εμού, του δικού της αν έχει και όλων των άλλων που παίζουν σαν επιλογές εκείνη τη στιγμή...εγώ δεν χρειάζεται να το σκεφτώ, όπως λέει και ένας φίλος αλκοόλα και αιώνιος φοιτητής"αφού το σκέφτηκες κάντο" ή "πίνεις και μετά δεν έχει σημασία"... χε χε. Μιλάμε για σεξ τώρα κι όχι για μόνιμη σχέση έτσι, εκεί αλλάζουν πολλά το σκέφτεσαι και το παρασκέφτεσαι...αλλά πως να το κάνουμε ξεκινάς από τις ευκαιριακές σχέσεις για να προχωρήσεις σε κάτι ουσιαστικότερο... NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Οι ελληνιδες αγαπητε ποτε δεν νοιαστηκαν αν δεν βρουν αντρες να τις βαλουν στο κρεβατι,παντα τους ειχαν μια ματια... Για ελα πιο βορεια στας Ευρωπας να δεις πως οι γυναικες κυνηγουν τους αντρες με το τουφεκι :) Κ μετα απο ολα αυτα,οταν βλεπεις οτι εχεις αξια κ το να βρεις κοπελα ειναι υποθεση λεπτων,γιατι να γυρισεις πισω στην μιζερια; Υ.Γ.Εαν κερασεις σφηνακι (ουτε καν ποτο) εισαι ο θεος τους,οχι σαν τις ελληνιδες που θελουν πρωτα να τις κερασεις μια καβα ποτα για να σου πουν το ονομα τους...ελεος πια! The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (22 Δεκ. 2004 , 00:26) έχεις σκεφτεί ότι στο φινάλε η απόφαση είναι της κοπέλας και ότι για να μπει έστω στον πειρασμό να κάνει κάτι με άλλον, πάει να πει πως κάτι της λείπει από σένα...πως ίσως δεν σε ''αγαπάει'' και τόσο πολύ...πως ίσως δεν της δίνεις αυτό που θέλει κτλ κτλ κτλ...????? :rolleyes: όταν υπάρχει αγάπη,σεβασμός,εμπιστοσύνη δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε...άρα για να είστε στην πρίζα ...ξανατσεκάρετε την σχέση σας... :) NikoS3, sumfwnw mazi sou sto 8ema ths diekdikishs, alla oxi sthn sigkekrimenh periptwsh tou Nick, kai alles tetoies sxeseis eks apostasews. Egw spoudazw amerikh, kai katalaba oti einai adunaton na kinigas thn kopela sou apotelesmatika apo apostash. Otan o allos einai ekei mazi ths kai mporei o idios na prospa8isei na kratisei thn kopela tou, tote den einai anandro na prospa8iseis na thn pareis, giati pezete kai oi duo sto idio epipedo. Alla an o allos leipei, de mporei na ths dei3ei kai polu eukola poso thn 8elei, klp, klp. Panta mia sxesh xwris apostash einai pio bolikh, kai oso kai na se 8elei kapoia, mporei estw kai duskola na se afisei gia allon "ntopio". Auto pisteuw pws simbenei twra me ton Nick. Ton agapaei polu mallon ton allon, alla blepei oti oso kalos kai na einai o allos, o Nick 8a einai pi8anotata kai autos polu kalos mazi ths gia na kanei toses treles gia partu ths, kai exei omos kai to pleonekthma oti briskete konta ths anti8eta me to nun gomeno ths! An den ton h8ele ton allon kai toso, 8a ton eixe idi afisei, alla oute kan 8a eixe prospa8isei wste na petixei mia sxesh eks apostasews pou 8elei polles 8usies kai polu douleia. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (22 Δεκ. 2004 , 00:28) Απορια δεν εχω , απαντησες μονος σου στο ζητημα. Σου κλεψανε κοπελα που δεν σε ενοιαζε και πολυ, thanks για την επησημανση. Αν σου κλεψουν καποια κοπελα που θα αγαπας τοτε ελα να μου ξαναδιατυπωσεις την γνωμη σου. Τωρα αν το εχεις κανει λειτουργημα να κυνηγας κοπελες που εχουν σχεση τοτε σταληθεια νιωθω πως εχεις προβλημα. Ισως μονο και μονο επειδη καποιος σου εκλεψε την δικια σου θελεις να αποδειξεις πως μπορεις να κανεις το ιδιο. Κανεις αλλος που να πιστευει το ιδιο ? Vagabond hremise! Olo sthn tsita eisai me olous kai meta milas sunexeia gia to poso orimos eisai! O nikoss3 den eipe pote oti kinigaei sunexeia desmeumenes. Apla leei oti den einai kai anandro. Sumfwnw mazi tou AN o allos pou thn exei briskete ekei kai oxi se allh xwra wste na mporei na thn uperaspistei epi isis oris, pou den isxiei me ton Nick kai giauto tou lew na mhn sunexisei na thn kinigaei kai na thn afisei na epile3ei monh ths. Episis, pisteuw pws o S3 ontos pligw8ike, alla exei perasei kairos kai twra to blepei logika. Kai egw exasa kopela palia epidi thn eixa "for granted". Tote ponesa ligaki, alla twra pleon to blepw logika, kai nai ftaiw o idios pou efige! Etsi kai o Nikos (I assume so). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (22 Δεκ. 2004 , 00:57) όχι , είναι σαν να λέω ότι εγώ σαν αρσενικό θα υποκύψω στα κάλη μιας ελκυστικής νεαράς (πιπίνι ή και πουροπιπίνι)πολύ εύκολα, ενώ αντιθέτως για να υποκύψει μια κοπέλα σε sexουαλική σχέση μαζί μου θα το σκεφτεί καλύτερα, θα κάνει μια επιλογή μεταξύ εμού, του δικού της αν έχει και όλων των άλλων που παίζουν σαν επιλογές εκείνη τη στιγμή...εγώ δεν χρειάζεται να το σκεφτώ, όπως λέει και ένας φίλος αλκοόλα και αιώνιος φοιτητής"αφού το σκέφτηκες κάντο" ή "πίνεις και μετά δεν έχει σημασία"... χε χε. Μιλάμε για σεξ τώρα κι όχι για μόνιμη σχέση έτσι, εκεί αλλάζουν πολλά το σκέφτεσαι και το παρασκέφτεσαι...αλλά πως να το κάνουμε ξεκινάς από τις ευκαιριακές σχέσεις για να προχωρήσεις σε κάτι ουσιαστικότερο... Sorry alla den einai panta oi gunaikes pou exoun tis polles epiloges ;) :whistle: . Kai ontos an den upokipseis sto pipini na deis pws kanoun sa treles meta! Na mh sou pw pws 8a kontepsei na se biasei h idia! Sto eksoteriko idika de xreiazete oute na thn peiseis me polu mpla mpla gia na kanei one night stand! To 8ewroun normal kai ugeies! Thn 8eleis, se 8elei, monoi kai oi duo gia to bradu toulaxiston....giati na pate monoi sto spiti? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (22 Δεκ. 2004 , 00:40) Εισαι ζωντανο παραδειγμα του οτι η ηλικια δεν εχει σχεση με την ωριμοτητα και τις εμπειριες. Οσο για αυτο που ειπες, και να σαγαπαει η αλλη μπορει παντα να μπει στον πειρασμο για κατι αλλο, δεν μπορω να πιστεψω πως ολες οι παντρεμενες δεν αγαπανε τους αντρες τους και πανε με αλλους οποτε αυτο που ειπες καθησταται ατοπο. Μεχρι τωρα πολλες γυναικες δεν κανουν παρεα με γυναικες με φοβο πως θα τους κλεψει τον αντρα καποια φιλη. Αντρες σαν εσενα ειναι απειλη πως καποτε θα καταντησουμε και εμεις σαν τις γυναικες. ευτυχώς που πήγα για ύπνο... :rolleyes: καλημέρα σου και να παρακαλάς η κοπέλα σου να μην συχνάζει στα μέρη μου... :rolleyes: :) thanks και για τον χαρακτηρισμό ''απειλή''... :cool: πρώτη φορά μου το λένε και ήδη νιώθω σαν το alien... :lol: γουστάρωωωω.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Βλεπω η κοντρα καλα κρατει... ωραιοτατα... τωρα αρχισατε να τρωγεστε και μεταξυ σας... Τεσπα.. το θεμα ειναι πως σε καθε περιπτωση μπορει να ισχυουν και διαφορετικοι παραγοντες που αυτοι οριζουν τις επιλογες και κινησεις μας, οποτε μπορει και η "κλεψια" γυναικας/αντρα να ειναι τελικα σωστη κινηση... το θεμα ειναι επαναλαμβανω, τι ειδους ευκαιριες δινουμε ολοι μας στον αλλον να "εμφανιστει" μπροστα μας πετωντας τα "πεπλα της Σαλώμης" για να αποκαλυφθει στην ουσια του! Καλημερα... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Εκει που ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι........ Οπως και να εχει παιδες ειτε η κοπελα ειναι μακρια ειτε κοντα ειναι ανανδρο να την κλεψει καποιος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Λοιπον, για να συνοψισουμε, καλα να παθουν ελληνιδες και ελληνιδοι για τα δεινα που τραβανε αφου κανουν τρανα λαθη! αυτα! [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Εγώ πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όταν πάει κάποιος να σπουδάσει έξω πως δεν είναι πλέον η σχέση του πρώτη επιλογή... Τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω... Όσο για το φάγωμα που επικρατεί εδώ μέσα απλά αδιαφορώ και δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες... :lol: :alien: Και τέλος... Τόσο αφύσικο είναι να σε προσελκύσει μια/ένας κοπέλα/άντρας που είναι ήδη δεσμευμένη/ος; :rolleyes: Μη τρελαθούμε κιόλας... Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (22 Δεκ. 2004 , 13:06) Εγώ πάντως αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όταν πάει κάποιος να σπουδάσει έξω πως δεν είναι πλέον η σχέση του πρώτη επιλογή... Τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω... Όσο για το φάγωμα που επικρατεί εδώ μέσα απλά αδιαφορώ και δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες... :lol: :alien: Και τέλος... Τόσο αφύσικο είναι να σε προσελκύσει μια/ένας κοπέλα/άντρας που είναι ήδη δεσμευμένη/ος; :rolleyes: Μη τρελαθούμε κιόλας... Polu swsto auto me tis protereothtes gia tis spoudes! Egw px an eixa 1h protereothta thn mia sobarh prwin mou 8a eixa gurisei meta apo to bachelor anti na paw kai gia master! Vagabond: An mia kopela omos er8ei kai se filisei xwris na to perimeneis, kai ksereis ton gomeno ths kai den eiste kai filoi h tipota, tote einai anandro? Oute thn prwth kinisi exeis kanei oute tipota! Ti les? Giati tis 2 fores pou exw "klepsei" allounou htan etsi. Asxeto an meta apo mia bdomada allaksa gnwmh kai tis edioksa kai etsi gurisan pisw stous allous gonastistes...alla meta oute oi alloi tis h8elan! Kala na pa8oun oi karioles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (21 Δεκ. 2004 , 21:59) Ολοι αγαπησαμε,ολοι ερωτευτηκαμε παραφορα,κευρανοβολα κ τυφλα. Ολοι εχουμε περασει τα ιδια σκηνικα με το αντιθετο φυλο,απλα διαφερει το ατομο κ η ενταση των γεγονοτων που διαδραματιστηκαν. Κ εγω πονεσα,εκλαψα,ξενυχτουσα στριφογυρνοντας στο κρεβατι κ αλλα απειρα σκηνικα που εχουν σημαδεψει την ζωη μου εκεινη την περιοδο. Μιλησα,ανοιξα την καρδια σε βαθμο που δεν το εχω κανει ποτε σε κοπελα κ εκδηλωσα τα πραγματικα συναισθηματα μου χωρις ομως -εντελλει- να συμβει κατι,παρολο που ειχα μια θετικη αντιδραση αλλα οχι σιγουρη για να τρεφω ελπιδες καποια στιγμη στο μελλον. Απο τοτε,ζουσα σε ονειρο μεχρι που το ονειρο γυρισε σε εφιαλτη καθως η «εκτιμηση» που ειχα λαβει απο την ιδια,εντελλει δεν το απεδειξε στην πραξη οτι η «αξια» που ειχα εγω για αυτην (ειχα ακουσει απο το στομα της το καλυτερο κοπλιμεντο σε ολη μου την ζωη). Δυστυχως -αλλα ισως ευτυχως - εχω καταφερει τον ευατο μου να τον κανω να παθιαζεται τοσο πολυ οταν προκειται ιδιως για την εκλεκτη της καρδιας μου,εμαθα στον ευατο μου να τον συνεφερω απο την nirvana που βρισκομαι κ βαζω σε λειτουργια τον ανθρωπινο εγωισμο μου ετσι ωστε να ΜΗΝ πεθανω απο την στεναχωρια/απογοητευση/θλιψη/πικρα/αδικια. Εκει νιωθεις οτι εισαι ανθρωπος καθως η λογικη επικρατει πλεον της καρδιας η οποια ειχε κατακυριαχησει τα παντα,κανοντας με να ζω σε παραμυθι. Δυστυχως,αυτο που δεν εχουν καταλαβει οι αγαπητες ελληνιδες,που για αυτες κανουμε ΑΠΕΙΡΕΣ ακροτητες που συνηθως ναυγαουσαν κ ταυτοχρονα η καρδια μας κ η ψυχολογια μας, οτι και εμεις οι αντρες ειμαστε ανθρωποι και εχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τον ευατο μας. Ευτυχως που υπαρχει κ αυτη η αυτοαμυνα του χαρακτηρα μας κ καταφερνουμε να αντεξουμε απο μια πανωλεθρια κ να σταθουμε στα ποδια μας. Προσωπικα,λυπαμαι που το λεω αφανταστα,δεν θα ξανασχοληθω σοβαρα με ελληνιδα γιατι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ψυχικα να ειμαι το θυμα κ να νιωθω σαν σκουπιδι. Υπαρχουν απειρες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια (εκτος Ελλαδας) χωρις πολλα-πολλα και στην τελικη σου δειχνουν την αξια σου σαν αρσενικο,δεν εισαι το θυμα του στρατου υποψηφιων εραστων. Μην αναρωτιεσται μετα που πηγαν οι αντρες κ χασαμε την ταυτοτητα μας απο θητες να γινουμε τα πιο αβουλα θυματα Φιλάρα ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΣ! Είμαι ακριβώς σε αυτήν την φάση και εγώ!(ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου) Η κοπέλα που θέλω τρελά έχει εντελώς τρελές απαιτήσεις απο μένα! ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ NEBMA-Δεν αλλάζω! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Ηρθαν κοπελες εντελως απροκαλεστες χωρις να τους την εχεις πεσει και σε φιλησαν ?? Μηπως βλεπεις πολυ Beverly Hills ?Ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες, για ελληνιδες μιλαμε μην λεμε παραμυθια. Οπως και να εχει δεν ξαναμιλαω σε αυτο το θεμα, σημερα καταλαβα πως δεν αξιζει να εισαι καλος με καμια κοπελα γιατι δεν μετραει. Τε λεμε παιδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts