Dimitris79 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Δεκ. 2004 , 13:42) οπως και να το κανουμε υπαρχει μια διαφορα στους 30αρηδες απο τα 20ρακια που δεν ξερουν που τους πανε τα 4 ακομα απο την ζωη και απο εμπειριες.. Ξερεις τι με εκνευριζει περισσοτερο?Οτι τα λες αυτα & εισαι μονο 22... :whistle: Μετα σου λεει οτι η νεα γενια εχει προοδευτικες ιδεες...κουραφεξαλα λεω εγω :mad: .Στο θεμα μας τωρα,ξερεις ποσους τριανταρηδες ξερω που ειναι μπουληδες,μαμακηδες,δεν εχουν βγει ποτε απ'το σπιτακι τους & το παιζουν μαγκες επειδη κουτουπωνουν μια μικρουλα?Η' ποσα "εικοσαρακια" υπαρχουν με πειρα απ'τη ζωη(πραγματικη,οχι φρου φρου & αρωματα),που εχουν περασει δυσκολιες & τα χουν βγαλει περα μονοι τους,που ξερουν να συμπεριφερονται ωριμα κλπ?Γιατι λοιπον τους απορριπτετε αυτους κατευθειαν,επειδη δε σας ριχνουν 8-10 χρονια διαφορα?Ειναι λογικο αυτο?Εκτος αν θελετε σε μια σχεση καποιον να σας συμπεριφερεται σαν το μπαμπα σας(αχ ναι,παρε μου κι εκεινο,μπαμπακααα :p )& οχι σαν εραστης/γκομενος... Υ.Γ.Ενας ξαδερφος μου,που τωρα ειναι 40,μου ελεγε παλια πως με τις γυναικες πρεπει να ασχολεισαι μετα τα 30 γιατι μονο τοτε θα εχεις οποια θελησεις χωρις πολυ κοπο...βεβαια τοτε σαν αθεραπευτα ρομαντικος δεν τον πιστεψα,τωρα ομως βλεπω ποσο δικιο ειχε... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (13 Δεκ. 2004 , 15:41) Υ.Γ.Ενας ξαδερφος μου,που τωρα ειναι 40,μου ελεγε παλια πως με τις γυναικες πρεπει να ασχολεισαι μετα τα 30 γιατι μονο τοτε θα εχεις οποια θελησεις χωρις πολυ κοπο...βεβαια τοτε σαν αθεραπευτα ρομαντικος δεν τον πιστεψα,τωρα ομως βλεπω ποσο δικιο ειχε... :rolleyes: Ή, συμπληρώνω, στα 15 να ασχολείσαι με το 12χρονο, στα 18-22 με το 15χρονο κ.ο.κ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (13 Δεκ. 2004 , 13:41) Aτο ειναι το ιδανικο και οτι καλυτερο! :) Ευχομαι να μεινετε ετσι οσο ειστε μαζι! ;) s'euxaristw paaara poly :) euxomai kai se sena ta kalutera ;) eutuxws egw pote den hthela megaluterous,ektos apo mia fash otan hmoun 15 pou apla me gohtevan oi megaluteroi.argotera diapistwsa pws oi perissoteroi theloun mono sex apo tis mikroules.omws uphrxe enas(den htan kai paaara polu megaluteros) o opoios mou fer8hke apsoga kai sevasthke oti hmoun mikrh.o antras mou exei idia hlikia me mena kai exoume polla koina,epishs eimastan kai filoi pio prin kai ola ayta voh8hsan.to na eisai me kapoion KAI filos einai oti kalutero pistepste me. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (13 Δεκ. 2004 , 16:18) to na eisai me kapoion KAI filos einai oti kalutero pistepste me. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Παιδες δεν ξερω τι αλλο αξιζει να πουμε για τις γυναικες. Στην ζωη μου ειχα κοπελες απο 16 ως 39 ετων. Αυτο που συμπερανα ειναι πως οι κοπελες απο 16-18 ειναι απαλες και ανοιχτες σε νεες προτασεις οσο αφορα την επαφη καθως και λιγο απαιτητικες σε σχεση με τις μεγαλες αλλα εχουν μικροτερη ελευθερια. Απο την αλλη οι 18-26 ειναι πιο εμπειρες , ζητανε περισσοτερα αλλα ειναι πιο απαιτητικες και πιεστικες και εχουν αρκετη ελευθερια. Το καλυτερο ειναι απο 27-40 που εχουν την τελεια πειρα, κανουν οτι τους λες , δεν ειναι πιεστικες εχουν τρομερη ελευθερια και εχουν μεσαιες απαιτησεις. Εν κατακλειδι εγω λεω να μεινω στην ηλικια των 16-20 :) ( μαρεσει το αγνο τι να κανουμε ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 sumfwneis?pistevw pws einai to shmantikotero..na mporeis na tou les ta panta. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (13 Δεκ. 2004 , 16:23) sumfwneis?pistevw pws einai to shmantikotero..na mporeis na tou les ta panta. Και να μην σου λέει τίποτα...Αυτό είναι το ιδανικό.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (13 Δεκ. 2004 , 16:23) Παιδες δεν ξερω τι αλλο αξιζει να πουμε για τις γυναικες. Στην ζωη μου ειχα κοπελες απο 16 ως 39 ετων. Αυτο που συμπερανα ειναι πως οι κοπελες απο 16-18 ειναι απαλες και ανοιχτες σε νεες προτασεις οσο αφορα την επαφη καθως και λιγο απαιτητικες σε σχεση με τις μεγαλες αλλα εχουν μικροτερη ελευθερια. Απο την αλλη οι 18-26 ειναι πιο εμπειρες , ζητανε περισσοτερα αλλα ειναι πιο απαιτητικες και πιεστικες και εχουν αρκετη ελευθερια. Το καλυτερο ειναι απο 27-40 που εχουν την τελεια πειρα, κανουν οτι τους λες , δεν ειναι πιεστικες εχουν τρομερη ελευθερια και εχουν μεσαιες απαιτησεις. Εν κατακλειδι εγω λεω να μεινω στην ηλικια των 16-20 :) ( μαρεσει το αγνο τι να κανουμε ) μήπως έρχεσαι σε αντίθεση με αυτά που λες? :blink: :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (13 Δεκ. 2004 , 16:23) Παιδες δεν ξερω τι αλλο αξιζει να πουμε για τις γυναικες. nomizw pws oti dineis auto pairneis.exeis polu asxhmh gnwmh gia tis gunaikes,exeis anarwththei ti gnwmh exoun ekeines gia sena? http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (13 Δεκ. 2004 , 16:25) Και να μην σου λέει τίποτα...Αυτό είναι το ιδανικό.. :D kala mh to les,einai teleio na tairiazete se ola..xarakthra,mousikh,apopseis klp klp... genika na mhn eiste ena aplo ka8hmerino zeygaraki pou bgainei 2 fores thn ebdomada kai den exoun katholou epafh. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Το ξεφτιλίσαμε το θέμα... :o Η ουσία είναι μία: ποτέ δεν μπορείς να είσαι πλέον σίγουρος για κανέναν, είτε είναι άνδρας, είτε είναι γυναίκα. Εγώ μπορεί όχι να μην έχω ξενοπηδήξει, αλλά να μην έχω ξενοκοιτάξει, και ένα ωραίο πρωινό έρχεται μια γειτονοπούλα και μπαίνει ανάμεσα μας...Πάει, θα σαλτάρω εγώ και κάποια στιγμή θα γίνει το μοιραίο...Μου θυμίζει λίγο σενάριο από το "Moving August"...Πάει, χάλασε ο κόσμος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (13 Δεκ. 2004 , 16:30) genika na mhn eiste ena aplo ka8hmerino zeygaraki pou bgainei 2 fores thn ebdomada kai den exoun katholou epafh. Μα αυτό δεν είναι σχέση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 koita,ama eisai me kapoion 1 mhna kai emfanistei xafnika mia thea/theos kai xwrisete,ok.an eisai me ton allo polu kairo mazi pistepse me kaneis de tha mpei anamesa sas.oxi oti de sumvainei,safws kai exei sumvei kai se filh mou kiolas alla den htan h aitia pou xwrise,htan apla h aformh.h aitia htan oti eixe hdh varethei th sxesh ths. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 ---->nhp1023 : Den nomizw pws o monos logos einai pws den kanoun kinisi, alla o tropos pou tin kanoun otan tin kanoun! Otan xreisimopoiei o allos tis klise ekfraseis " Gnwrizomaste apo kapou?????????????????" ktl ti na miliseis! Oso gia ta "montela" pou les, den mou leei kati, sorry! Kserw apeires kopeles pou douleuoun san montelo part time (diladi kanoun katalogous kai alla tetoia) alla den einai montela! Den nomizw na pas na miliseis sti Heidi klum(sou aresei an den kanw lathos :) ) me tetoia anesi oso se mia kopelitsa pou kanei katalogous eswrouxwn...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 egw exw allh apopsh,pistevw pws se merika montela tous aresei na tous sumperiferontai san na einai mia opoiadhpote kopela. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (13 Δεκ. 2004 , 15:05) Sthn ellada oloi einai xestides pleon, kai de exoun kotsia na milisoun se gomena ektos an tous thn sustisoun alloi, kai oso pio wraia toso pio duskola einai. Egw mexri prin 2 xronia etsi hmoun wspou pira thn ksenh nootropia, kai thn peftw epitixws se modela, kouklares, klp, xwris na fobame. Kai se club gemato klonous tou brad pitt na eimai, ama einai oloi xestides, sthn ellada opou oi gomenes de kanoun sxedon pote th prwth kinish, an eimai o monos pou 8a tous milisei, to thlefono 8a to dwsoun se emena, kai oxi stous brad pitt (den eimai kai kanas asxhmos, opou an doun brad pitt dipla mou 8a me ksegrapsoun). swsto se vriskw,to exeis piasei to nohma.oi antres de xerw giati thn exoun dei pleon etsi kai de thn peftoun stis gunaikes kai an to kanoun,exoun ton pio apaisio tropo(de milaw gia olous fusika). xereis ti einai to pio shmantiko?na mhn eisai piestikos kai pseutikos.oso wraios kai na eisai ama eisai etsi tote de to vlepw na proxwraei. ;) http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (13 Δεκ. 2004 , 17:05) egw exw allh apopsh,pistevw pws se merika montela tous aresei na tous sumperiferontai san na einai mia opoiadhpote kopela. Sumfwnw APOLYTA mazi sou! Alla epeidi tuxainei na exw fili ena polu gnwsto montelo, kserw pws dustuxws auto den sumvainei! Otan i kopela einai polu gnwsti, kai kanei kales douleies kai telos pantwn exei kanei pragmata sto mondelling, o allos kollaei na paei na milisei! Den milaw gia ta koritsia pou apla theloun na uparxoun sto xwro, alla gia pragmatika gnwsta kai kataksiwmena montela! Tha sou pw mia istoria! Htan i ***** (montelo) kai epine poto se ena polu gnwsto bar sti Skoufa! Paei enas kai tis milaei! Arxizoun na milane kai molis tou leei to onoma tis kai suneiditopoiei kai autos se mia milaei diliase! Tis leei, sorry den se katalava kai efuge............. Auto leei polla..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αυτα που λετε ειναι Extreme. Ο καθε σοβαρος αντρας δεν θα εφευγε στην θεση εκεινου απλα εκεινος μπορει να πηγαινε να πιασει γκομενα και με το που ακουσε το ονομα της να καταλαβε πως εκεινη θα εχει εναν στρατο απο πισω της. Ειναι κοινο μυστικο οτι οσο πιο ομορφη ειναι καποια τοσο πιο δυσκολα την κρατας ειδικα αν δεν εχεις φραγκα. Τωρα γιατι εχω τοσο ασχημη γνωμη για τις γυναικες, δεν θα το ελεγα ασχημη αλλα ρεαλιστικη. Καλο παραδειγμα ειναι η PowerZ που ενω την μια στιγμη λεει πως θα αφηνε εναν 20-24αρη για εναν 30αρη εμφανησιμο με φραγκα μετα γυριζει να πει πως δεν εννοουσε αυτο ακριβως, αντε βγαλε συμπερασμα μετα..........Αραγε ποιος κρυβεται πισω απο το δακτυλακι του στην σημερον ημερα οι αντρες η οι γυναικες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 αν εχεις προβλημα με τις γυναικες και τις βρισκεις προβληματικες παρτο αλλειως γιατι θα βρεις.. μηπως λεω εγω το χεις εσυ εμφανισιακα το προβλημα και δεν μπορεις να βρεις καποια ωραια ? σορι τοτε αλλα δεν φταινε οι γυναικες γιατι ως γνωστων κοιταμε και λιγο την εξωτερικη εμφανιση του αλλου..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Σας παρακαλώ... μην το κάνετε προσωπικό το θέμα!!! ;) Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Δεκ. 2004 , 17:34) αν εχεις προβλημα με τις γυναικες και τις βρισκεις προβληματικες παρτο αλλειως γιατι θα βρεις.. μηπως λεω εγω το χεις εσυ εμφανισιακα το προβλημα και δεν μπορεις να βρεις καποια ωραια ? σορι τοτε αλλα δεν φταινε οι γυναικες γιατι ως γνωστων κοιταμε και λιγο την εξωτερικη εμφανιση του αλλου..! re power z mhn to pareis straba alla me auta pou les sunexizeis na epibebeoneis ton HellasVagabond ! den les kati na uposthrikseis oti h gunaikes den einai etsi opos leei ! les oti oi gunaikes koitane kai ligo thn eksoterikh emfanish . den einai rhxo auto ? den einai apifaniako ? den to exete kabalhsei to kalami an lete teties mpourdes ? isos auto pou zhtas einai mia sxesh 3 ebdomadon me enan omorfo antra pou tha kanei oraio sex! opos eipes ---> πανω απ ολα ομως για μενα παιζει αρχικο ρολο να ειναι καλος στην ψυχη και στην καρδια γενικοτερα γιατι μου εχουν τυχει πολλα ρεμαλια αντρες ! isos psaxneis se lathos meros gia tous sostous antres, isos oi antres pou fenontai omorfoi kai sostoi den einai autoi pou tha se kanoun eutixismenh . shzhthsh kanoume ! den exo kati mazi sou ! :o Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (13 Δεκ. 2004 , 17:10) swsto se vriskw,to exeis piasei to nohma.oi antres de xerw giati thn exoun dei pleon etsi kai de thn peftoun stis gunaikes kai an to kanoun,exoun ton pio apaisio tropo(de milaw gia olous fusika). Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που οι αντρες την πεφτουν με εξυπνο & οχι χυδαιο τροπο & εσεις τους φτυνετε,οχι γιατι δε σας αρεσουν,αλλα ετσι,για να το παιξετε δυσκολες και,ειδικα αν ειστε σε παρεα με αλλες κοπελες για να δειξετε οτι "μετρατε".Επισης,αν και υποτιθεται πως υπαρχει ισοτητα μεταξυ των 2 φυλων & οι γυναικες ειναι πιο απελευθερωμενες σημερα,δεν εχω δει ποτε ελληνιδα να κανει την παραμικρη κινηση για να πλησιασει εναν αντρα...και δε μιλαω για πεσιμο,αλλα για μια απλη ματια ή εστω στοιχειωδη ευγενια...τοσος εγωισμος πια?Εμ γι'αυτο πολλες μενουν μονες τους & μετα αναρωτιουνται "που πηγαν οι αντρες"...διπλα σας,ειναι κοριτσια...εσεις τους απωθειτε με τη συμπεριφορα σας(οχι ολες,οι περισσοτερες)... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε άλλο ένα topic Δημήτρη79, στο οποίο να γράφουμε τι είπαεμ σε μία κοπέλα και πώς μας αντιμετώπισε. Έτσι οι υπόλοιπες κοπέλες θα πουν πού σφάλαμε και τί θα έπρεπε να είχαμε κάνει για να τη ρίξουμε!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 den einai kako ! ena thema beltioshs psosegisewn apo ta 2 fula! Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (13 Δεκ. 2004 , 18:51) re power z mhn to pareis straba alla me auta pou les sunexizeis na epibebeoneis ton HellasVagabond ! den les kati na uposthrikseis oti h gunaikes den einai etsi opos leei ! les oti oi gunaikes koitane kai ligo thn eksoterikh emfanish . den einai rhxo auto ? den einai apifaniako ? den to exete kabalhsei to kalami an lete teties mpourdes ? isos auto pou zhtas einai mia sxesh 3 ebdomadon me enan omorfo antra pou tha kanei oraio sex! opos eipes ---> πανω απ ολα ομως για μενα παιζει αρχικο ρολο να ειναι καλος στην ψυχη και στην καρδια γενικοτερα γιατι μου εχουν τυχει πολλα ρεμαλια αντρες ! isos psaxneis se lathos meros gia tous sostous antres, isos oi antres pou fenontai omorfoi kai sostoi den einai autoi pou tha se kanoun eutixismenh . shzhthsh kanoume ! den exo kati mazi sou ! :o δεν ζηταω σχεση 3 εβδομαδων αυτο καταλαβες ? και οσο για το οτι δεν λεω κατι να υποστηριξω τις γυναικες που λες εχει νοημα ? αφου ειστε κατηγοριματικοι σε αυτα που λετε οσο και να χτυπιεμαι εγω για το αντιθετο εμεις θα φταιμε σε ολα.. :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts