Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (12 Σεπ. 2004 , 19:13)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αναμπουμπούλα... :rolleyes: :whistle:

Έχω διαβάσει 4 σελίδες και δεν έχει ειπωθεί κάτι σημαντικό και να εξηγεί κάτι και το γιατί...

Πατατιάσαμε! Θού Κύριε!! :lol:

Το έχουμε πεί τόσες φορές... Ας το πούμε άλλη μια!! Φταίνε όλοι!! Και οι μεν και οι δε! Απο εκεί και πέρα τι ψάχνετε δεν μπορώ να καταλάβω :rolleyes:

Ζήστε,γλεντήστε,ερωτευτήτε,αγαπήστε κι ας απογοητευτείτε!

Όλα μέσα στη ζωή είναι! Όλο και κάποιος/α θα υπάρχει εκεί έξω που θα ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητάτε. :)

Kαλα ειναι αληθεια οτι αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια...Και ολοι πανω κατω εχουν και το δικιο τους...Οποτε αντε να βγαλεις ακρη... :wacko:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μια παρακληση προς ολες της κοπελες που διαβαζουν εδω - σας παρακαλω να μην γινετε σαν αυτες που δειχνει το STAR τωρα - θα χασω καθε αποψη για Ελληνιδες
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 19:23)

μια παρακληση προς ολες της κοπελες που διαβαζουν εδω - σας παρακαλω να μην γινετε σαν αυτες που δειχνει το STAR τωρα - θα χασω καθε αποψη για Ελληνιδες

Τι εδειχνε το star; (οχι οτι ειμαι κουτσομπολα) :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 19:23)

Δεν ξέρω τι έδειχνε το Star πάντως για να λες να μη γίνουν σαν αυτές κάτι καλό θα έδειχνε. :lol: :lol: :lol:

P.S. Κλειδώστε το, το θεματάκι.

Έχει κορεστεί και δεν πάει άλλο. :o

εδειχνε The Bachelor ( η απολυτη φαρσα με ολα τα ψωνια )

ΥΓ johner το αν κλειδωθει το θεμα δεν νομιζω να ειναι δικια σου αρμοδιοτητα να το κρινεις, εαν οι mods το κρινουν τοτε ας το κανουν

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 19:46)

εδειχνε The Bachelor ( η απολυτη φαρσα με ολα τα ψωνια )

ΥΓ johner το αν κλειδωθει το θεμα δεν νομιζω να ειναι δικια σου αρμοδιοτητα να το κρινεις, εαν οι mods το κρινουν τοτε ας το κανουν

ΠΩ ΠΩ!!! :wacko: Η ΞΕΦΤΙΛΑ!!!Το ειχα δει μια φορα και επαθα την πλακα της ζωης μου.Αν θυμαμαι καλα ειχε βγει και 'Τhe Bachelorette'.Ρε παιδια μηπως ειναι στημενο;Δεν μου παει το μυαλο οτι ο κοσμος πεφτει σε αυτο το επιπεδο! :wacko:

πέφτει πέφτει ειδικά στην αμερική έχουν ξεπεράσει γενικός το επίπεδο τον χόρτον και πάνε για τις ρίζες :lol: δυστυχώς από ότι βλέπω πάμε σιγά σιγά να το πάθουμε και εμείς..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (12 Σεπ. 2004 , 20:00)

πέφτει πέφτει ειδικά στην αμερική έχουν ξεπεράσει γενικός το επίπεδο τον χόρτον και πάνε για τις ρίζες :lol: δυστυχώς από ότι βλέπω πάμε σιγά σιγά να το πάθουμε και εμείς..

Aφου ρε συ ειπαν οτι μπορει επειδη κανει επιτυχια και το βλεπει ο κοσμος εδω οτι θα το φερουν κι εδω αυτο.Θα βαλουν λεει κανεναν περιζητητο εργενη τυπου Ελευθεροπουλου και θα γινει και καλα πανικος!!!Ακου να δεις πραγματα! :wacko: Ελπιζω να μην γινει εδω αυτο το πραγμα θα φρικαρω :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 19:46)

Και επίσης δεν είναι δική σου αρμοδιότητα να μου κάνεις υποδείξεις.

Μην το φτάνουμε στα άκρα Hunter, μια παρέα είμαστε. ;)

ετοιμάσου να φρικάρεις τότε βαλέρια καλο μου...άσε να μην επεκταθώ γιατί θα βγούμε πολύ off topic...κοίτα την υπογραφή μου μονο και θα καταλάβεις που μας οδηγούνε και ακολουθάμε σα τα πρόβατα... Τέλος off topic.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Σεπ. 2004 , 19:18)

αυτα να τα διαβασουν αυτοι που γραφουν τα χειροτερα για τις ελληνιδες κ τα καλυτερα για τις ξενες επειδη μαλλον εφαγαν αρκετες χυλοπιτες ελληνικες γιατι πως να το κανουμε εχουμε γουστο δ παμε με οποιον κ οποιον κ το προσπαθησαν με τις ξενες τους εκατσε εκει περα καμια 2 κ τελειωσε το δεσαν σκοινι κορδονι οι ξενες ειναι καλυτερες !! αμεεεε !!

Οτι πειτε :D

Έχω παρατηρήσει ότι τα θηλυκά μέλη του forum κάνουν βασικά

λάθη λογικής. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι μου έκατσε κάποια ξένη,

παρόλο που τις εκθειάζω και με το παραπάνω :lol:.

Σαφώς όμως ανέφερα την γενική ανώτερότητα τους, ως μακροσκοπικό μέγεθος βέβαια,

σχετικά με τις Ελληνίδες. Δηλαδή με βάση τα

αντικειμενικά κριτίρια των ανδρών (ψηλή, ξανθιά, λεπτή, μεγάλο

στήθος, ωραίος κώλος, γαλανά/πράσινα μάτια, συμμετρία προσώπου),

η κατανομή του γυναικείου πληθυσμού των χωρών που ανέφερα,

υπερτερεί σαφώς του Ελληνικού γυναικείου πληθυσμού.

Αυτό για να απαντήσω ξεκάθαρα στο ερώτημα του thread και

να δικαιολογήσω την άποψη μου.

Έπειτα ρε κορίτσια, αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέει ο

αντρικός πληθυσμός, για εσάς τουλάχιστον, τι σας νοιάζει?.

Γιατί κόπτεστε αφού διαφέρετε, όπως τουλάχιστον εσείς

υποστηρίζετε, από το απεχθές είδος που πολλοί ομόφυλοι έχουν

αναφέρει. Χαρείτε, λοιπόν τα κάλη της ψυχής και της εμφάνισης

σας και αφήστε τις υπόλοιπες να καίγονται. Εξάλλου ανταγωνιστικό

δεν είναι το παιχνίδι της κατάκτησης, ή κάνω λάθος;

Pantws to paratrabi3es koroibo....kai mporw na to pw giati exw zisei polla xronia sto e3wteriko kai exw ta3idepsei se polles xwres...kai pisteuw oi ellhnides einai apo tis kalhteres, pisw apo tis tsexes kai tis argentines, isws kai tis skandinabes.

Ta string pou les oti ta forane oles oi roumanes...e....eutixws sthn ellada de ta forane oles. Idi arxisan na forane ola ta kolita rouxa oi saboures, kai bgainoun oi patses ape3w....otan blepw string se xontrh na ths bgainei apo ton panteloni....mou erxete na 3erasw. Kai mh mou peis oti oi roumanes den einai xontres...gaiti 3erw me ta matia mou oti oso einai oi ellhnides einai kai oi roumanes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koroivos201 (12 Σεπ. 2004 , 20:33)

Δηλαδή με βάση τα

αντικειμενικά κριτίρια των ανδρών (ψηλή, ξανθιά, λεπτή, μεγάλο

στήθος, ωραίος κώλος, γαλανά/πράσινα μάτια, συμμετρία προσώπου),

Είσαι σίγουρος ότι αυτά είναι τα αντικείμενικά κριτήρια των περισσότερων ανδρών ή μιλάς μόνο για τον εαυτό σου; Ξέρω π.χ. πάρα πολλούς άντρες που λένε ότι σιχαίνονται τις ξανθές (απλά οτι δεν τους αρέσει, όχι ότι έχουν κάτι με τις κοπέλες!) και άλλους που απλά προτιμούν τις μελαχρινές.

Ναι είμαι σίγουρος ότι αυτά είναι τα αντικειμενικά κριτίρια των

περισσότερων ανδρών :lol: :lol: :lol: . Τουλάχιστον όσον αφόρα

στούς κατοίκους της Βόρειας Εύκρατης Ζώνης, στην οποία ανήκουμε

κι εμείς γεωγραφικά.

Τώρα για τους αραπάδες, τους κινέζους, τους πολυνήσιους και

τους ινδιανούς δεν ξέρω κάποια εμπεριστατωμένη έρευνα.

Το γεγονός ότι ξέρεις αρκετούς άντρες που τους αρέσει αυτό ή

το άλλο, δεν μου λέει τίποτα.

Ααααα, στην Αίγυπτο τους αρέσουν οι χοντρούλες, ειλικρινά τώρα,

ίσως κάποιες να θέλουν να μεταναστεύσουν εκεί που το κλίμα

τις ευνοεί καλύτερα και οι άντρες ξέρουν να εκτιμούν το καλό

λάδι.

:lol: :lol: :lol: :lol:.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koroivos201 (12 Σεπ. 2004 , 21:04)

Ναι είμαι σίγουρος ότι αυτά είναι τα αντικειμενικά κριτίρια των

περισσότερων ανδρών :lol: :lol: :lol: . Τουλάχιστον όσον αφόρα

στούς κατοίκους της Βόρειας Εύκρατης Ζώνης, στην οποία ανήκουμε

κι εμείς γεωγραφικά.

Τώρα για τους αραπάδες, τους κινέζους, τους πολυνήσιους και

τους ινδιανούς δεν ξέρω κάποια εμπεριστατωμένη έρευνα.

Το γεγονός ότι ξέρεις αρκετούς άντρες που τους αρέσει αυτό ή

το άλλο, δεν μου λέει τίποτα.

Ααααα, στην Αίγυπτο τους αρέσουν οι χοντρούλες, ειλικρινά τώρα,

ίσως κάποιες να θέλουν να μεταναστεύσουν εκεί που το κλίμα

τις ευνοεί καλύτερα και οι άντρες ξέρουν να εκτιμούν το καλό

λάδι.

:lol: :lol: :lol: :lol:.

Τι να σου πω... Εγω φταίω που ασχολούμαι με αυτά που γράφεις... Τα μήνυματα σου μιλάνε μόνα τους και το άν είναι άξια προσοχής ή όχι φαίνεται κι αυτό. Απο εκεί και πέρα εγώ δεν πρόκειται να ξοδεύω τη φαιά μου ουσία και να σχολιάζω μηνύματα αναλόγου περιεχομένου και ύφους απο σένα.

Sorry....alla gia mena merika apo ta kritiria pou e8eses, opos kai gia pollous allous, den einai auta pou zitaw. Oi psiles de maresoun, asxeta an eimai 1.96. Ta megala sti8oi, kai megaloi koloi se stul JLo, de maresoun. To na einai 3an8ia kai prasinomata einai e3isou kalo me melaxrinh kai kafe matia!

Me auta pou sumfwnw, opos oi perissoteroi einai to lepth, kai to wraios kolos (oxi anagkaia megalos...alla sfixtos)

Pantws...edw kai 40 selides milame gia to ti epa8an oi gunaikes!....me auta pou leei o koroibos molis katalaba ti epa8an....gnwrisan tetoious tupous! Twra pisteuw na exoun na sxoliazoun kai oi gunaikes polla sto "Ti epa8an oi antres?"

(An 8ewreite prosopikh epi8esh kai 8ixtike o koroibos as sbistei)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (12 Σεπ. 2004 , 21:15)

Pantws...edw kai 40 selides milame gia to ti epa8an oi gunaikes!....me auta pou leei o koroibos molis katalaba ti epa8an....gnwrisan tetoious tupous! Twra pisteuw na exoun na sxoliazoun kai oi gunaikes polla sto "Ti epa8an oi antres?"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (12 Σεπ. 2004 , 21:12)

Sorry....alla gia mena merika apo ta kritiria pou e8eses, opos kai gia pollous allous, den einai auta pou zitaw. Oi psiles de maresoun, asxeta an eimai 1.96. Ta megala sti8oi, kai megaloi koloi se stul JLo, de maresoun. To na einai 3an8ia kai prasinomata einai e3isou kalo me melaxrinh kai kafe matia!

Me auta pou sumfwnw, opos oi perissoteroi einai to lepth, kai to wraios kolos (oxi anagkaia megalos...alla sfixtos)

@koroivos201: Νομίζω δεν χρειάζεται να προσθέσω σχόλια,ε; :cool:

Εγω παντως παιδια ομολογω πως εχω παθει αναφυλαξια με τις στερεοτυπες αντιληψεις ανδρων και γυναικων.. που κοιτουν το "φαινεσθαι" και οχι τ "ειναι" του καθενος.. κριμα.. ελευθερωστε το πνευμα και τα ματια σας και θα δειτε πως κανεις δεν ειναι χειροτερος.. απ οσο εμεις οι ιδιοι τον κανουμε να γινει με την συμπεριφορα μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (12 Σεπ. 2004 , 21:34)

Εγω παντως παιδια ομολογω πως εχω παθει αναφυλαξια με τις στερεοτυπες αντιληψεις ανδρων και γυναικων.. που κοιτουν το "φαινεσθαι" και οχι τ "ειναι" του καθενος.. κριμα.. ελευθερωστε το πνευμα και τα ματια σας και θα δειτε πως κανεις δεν ειναι χειροτερος.. απ οσο εμεις οι ιδιοι τον κανουμε να γινει με την συμπεριφορα μας!

ευγε αδελφουλα ευγε :up:

Δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί το θέμα από τη στιγμή που γίνεται συζήτηση :)

@Koroivos201 μη μας δοκιμάζεις στο τι σβήνουμε και τι όχι,μπορείς απλά να είσαι σωστός στον τρόπο έκφρασής σου ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Μπαίνω λοιπόν και γω στη συζήτηση αρχίζοντας με μια ερώτηση:

Τι πραγματικά θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα; Πώς θέλει να είναι; Τα θυλικά μέλη του forum καλούνται να απαντήσουν.

Και συνεχίζω με μια δεύτερη ερώτηση:

Τι πραγματικά θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα; Πώς θέλει να είναι; Τα αρσενικά μέλη του forum καλούνται να απαντήσουν...

...αρχίζοντας από εμένα.

Πως θα ήθελα να είναι μια γυναίκα λοιπόν. Να είναι εμφανίσιμη. Κακά τα ψέματα είναι το πρώτο κριτήριο που θα με έκανε να την πλησιάσω (μόνο εμένα άραγε;) ώστε να γίνει η αρχή.. Προσοχή όταν λέω εμφανίσιμη, δεν εννοώ να την βλέπουν οι άντρες στον δρόμο και τους πέφτει το σαγόνι. Φυσιολογικά πράγματα. Αν δεν σας καλύπτει σωστά το «εμφανίσιμη», τότε το "συμπαθητική" θα σας είναι tamam. Σίγουρα οι κομψές είναι προτιμότερες αλλά και να είναι μία λίγο παχιά, δεν πειράζει. Τόφαλος να μην είναι...

Από εκεί και πέρα αρχίζει η ουσία. Ο χαρακτήρας. Είναι το κριτήριο που θα με κάνει να συνεχίσω μαζί της. Η πιο όμορφη να είναι στον κόσμο, δεν πρόκειται να μείνω μαζί της για πάνω από μία νύχτα... άντε δύο, αν αυτή δεν είναι ισορροπημένο άτομο. Μάλιστα, στοιχεία του χαρακτήρα της θα είναι προφανή από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί της, από την στιγμή που θα την πλησιάσω. Αν για παράδειγμα με αντιμετωπίσει άσχημα την ώρα της προσέγγισης -εφόσον εγώ είμαι ευγενικός βέβαια-, όσο άσχημος και αν είμαι και ας έχω τα μαύρα μου τα χάλια και ας μην της αρέσω ούτε ελάχιστα, θα είναι αδικαιολόγητη, συνεπώς θα απορριφθεί απευθείας. Αντιθέτως αν αρνηθεί κομψά την γνωριμία, για λόγους όπως αυτούς που προανέφερα, τότε και εγώ θα το εκτιμήσω και θα αποχωρήσω δίνοντάς της τα εύσημα για τον τρόπο που με χειρίστηκε.

Επιπλέον, όσον αφορά τον χαρακτήρα, εκτιμώ ιδιαίτερα την ειλικρίνεια. Αν θέλει να βγει με τις φίλες της μια μέρα ας μου το πει στα ίσια χωρίς άθλιες δικαιολογίες, αν αισθάνεται πίεση να μου το πει στα ίσια, όπως θα το έκανα και εγώ, αν βαρέθηκε την σχέση να μου το πει στα ίσια, όπως θα το έκανα και εγώ, αν θέλει να με χωρίσει γιατί βρήκε κάποιον άλλο «καλύτερο» να μου το πει στα ίσια, όπως θα το έκανα και εγώ. Όσο και να πληγωθώ από αυτά (ειδικά από το τελευταίο), η ειλικρίνεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Τέλος απαιτώ σεβασμό. Και έχω το δικαίωμα να τον απαιτώ εφόσον σέβομαι και εγώ ο ίδιος. Δεν θα επιτρέψω να με προσβάλλει χωρίς ουσιαστική αιτία, όπως βέβαια δεν θα επιτρέψω και στον εαυτό μου να το κάνει συνειδητά. Και αν το κάνω, θα ζητήσω συγνώμη. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά απαιτώ και από την κοπέλα μου. Αν δεν μπορεί για τον Α, Β (τραυματική παιδική ηλικία, ξέρω γω τι...; ) λόγο να συμπεριφερθεί έτσι σωστά, ας πάει στο καλό.

Εδώ θέλω να τονίσω την αμοιβαιότητα της σχέσης. Δεν θα με εκμεταλλευτεί, δεν θα την εκμεταλλευτώ. Ό,τι πάρω από αυτή την «ιδανική» κοπέλα, θα το επιστρέψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και φυσικά θα είμαι έτοιμος να συγχωρήσω, όπως βέβαια πρέπει να είναι έτοιμη και αυτή να συγχωρήσει, εφόσον πάντα το προς συγχώρεση παράπτωμα είναι... excusable.

Νομίζω πως ζητάω το προφανές, το λογικό. Μπορεί οι καιροί να άλλαξαν, μπορεί μια μερίδα ανθρώπων να χάλασε, αλλά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί ή οι εν δυνάμει καλοί και οι εν δυνάμει κακοί, είτε γυναίκες, είτε άντρες.

Το θέμα νομίζω όσον αφορά τον εντοπισμό του προβλήματος έχει εξαντληθεί. Πρέπει να αρχίσουμε τώρα να ψάχνουμε την λύση. Ένα τέτοιο βήμα έκανα και εγώ σε αυτό το πόστ.

Συνεχίστε παρακαλώ :)

Υ.Γ._1: Το thread δεν είναι vs, σταματήστε τα χαζά :p

Υ.Γ._2: Συγχωρέστε με αν σας φάνηκε μεγάλο το ποστ μου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...