Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Συμφωνώ απολύτως με αυτά που ειπώθηκαν. Απλά είπα ότι ΙΣΩΣ να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να τη φέρει πίσω γιατι έχω συναντήσει και μερικές περίεργες που αν ο άλλος τους φέρεται καλά τον φτύνουν και δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία ανήκει η κόπέλα που τον ενδιαφέρει.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kai egw lew oti nai o pio eukolos kai apotelesmatikos tropos na gurisei einai na thn ftunei...alla an gurisei me auton ton tropo...kalhtera na mhn gurisei, kai apla 8a edeixne oti oso kai na thn upostirizei o filos mas edw den 8a to a3izei giati apla 8a thn 8ewrei kalh psuxh apo tufla tou erwta kai oxi logikh. An gurisei omos me kalh sumperifora...tote kalodexoumenh na einai...kai tote megalo la8ws kanane osoi thn kakologousan xwris na thn 3eroun.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 ( 6 Σεπ. 2004 , 22:22)

Kai egw lew oti nai o pio eukolos kai apotelesmatikos tropos na gurisei einai na thn ftunei...alla an gurisei me auton ton tropo...kalhtera na mhn gurisei, kai apla 8a edeixne oti oso kai na thn upostirizei o filos mas edw den 8a to a3izei giati apla 8a thn 8ewrei kalh psuxh apo tufla tou erwta kai oxi logikh. An gurisei omos me kalh sumperifora...tote kalodexoumenh na einai...kai tote megalo la8ws kanane osoi thn kakologousan xwris na thn 3eroun.

ειμαι ενας ανθρωπος που βλεπω τα πραγματα αντικημενικα (τουλαχιστον ετσι θελω να καυχιέμαι) . ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ

Πέρα από ότι απαγόρευε από το φόρουμ

Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ; :cry:

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΕΔΩ . ειμαστε εκτος θεματος :(

Exposed_Bone απο τη στιγμή που δημοσίοποίησες κάποια πράγματα δεν μπορείς να ζητάς απο τους άλλους να εκφραστούν όπως εσύ θέλεις... ή δεν θέλεις να ακούσεις.

Αυτό έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Καταλάβετε οτι είμαστε μια παρέα όλοι, το καταλαβαίνουμε αυτό, αλλά σε ένα forum δεν μπορείς να περιμένεις όλοι να έχουν τις ίδιες απόψεις με εσένα... ή να αλλάζουν τις απόψεις τους για να σε ικανοποιήσουν. :o

Δεν γίνεται να μπάζεις κάποιον στα προσωπικά σου και μετά να του λες, βγες έξω απο αυτά, μην εκφράζεσαι έτσι δημόσια και ας λήξει η κουβέντα. Αν θες να λήξει η κουβέντα πες μου να αφαιρέσω τα ποστς σου όλα, και να μην αναφέρεις ξανά προσωπικά σου. Στο λέω με πολύ φιλικό τρόπο :) επειδή ίσως να μη φαίνεται, επειδή θέλω να σε προστατεύσω... Αλλά απο την άλλη ο nhp1023 απλά σχολίασε κάτι που εσύ του έδωσες το δικαίωμα να κάνει... ;)

Συνεχίστε στο θέμα plz, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία σε κάποια άτομα, ηλικίες και καταστασεις... ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

mythozzzz

ο λογος που Δημοσιεύσα κατι τοσο προσωπικο ειναι ακριβως αυτος ο λογος ,δλδ θεωρω οτι εδω ειμαστε μια μεγαλη παρεα , και πολυ θα ηθελα να ακουσω τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο που με απασχολει . Αλλα νομιζω οτι χαρακτιρισμοι ξεκολο , ηλιθια γκομενα κτλ (πιο πολυ αυτο με πειραξε ) δεν ειναι χρειαζονται . Βεβαιος θελω να ακουσω πολλες γνομες για να σχηματισω μια καλλιτερη εικονα . Αλλα ο ορος "ξεκολο" δεν βοηθαει πουθενα :) . Ενα απλο δεν αξιζει νομιζω οτι ειναι τοσο ασχημο και οτι βοηθαει περισσοτερο αλλα βεβαιος και οτι κολαει περισσοτερο .

Basika...egw an 3anadiabasete to post de xaraktirisa pote thn kopela. Eipa ti soi xarakthra 8a thn xaraktiriza bash se 2 epiloges pou 8a mporouse na kanei, se sxesh me thn kalh h kakh sumperifora tou exposed. Den thn 3erw kai den thn xaraktirisa. Gi auto eipa...an epestrefe mono logo ftisimatos...logika den 8a htan kai oti kalhtero se xaraktira. Logiko den einai auto? Alla afou den exei ginei tetoia pra3h akoma de mporw na pw kati. An gurisei pisw me thn kalh sou sumperifora eipa 8a htan mia kopela a3ia tetias sumperiforas apo esena.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 ( 7 Σεπ. 2004 , 00:15)

Basika...egw an 3anadiabasete to post de xaraktirisa pote thn kopela. Eipa ti soi xarakthra 8a thn xaraktiriza bash se 2 epiloges pou 8a mporouse na kanei, se sxesh me thn kalh h kakh sumperifora tou exposed. Den thn 3erw kai den thn xaraktirisa. Gi auto eipa...an epestrefe mono logo ftisimatos...logika den 8a htan kai oti kalhtero se xaraktira. Logiko den einai auto? Alla afou den exei ginei tetoia pra3h akoma de mporw na pw kati. An gurisei pisw me thn kalh sou sumperifora eipa 8a htan mia kopela a3ia tetias sumperiforas apo esena.

οκ right

αλλα σορροι με πειραξαν πολυ καποιοι χαρακτηρισμοι

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ****** ( 4 Σεπ. 2004 , 18:49)

[...], μην χαλιεσαι για αυτο το (συγγνωμη για την εκφραση) ΞΕΚΟΛΟ [...]. ειναι μια ιληθια γκομενα που εχει καβαλησει πραγματικα το καλαμι. [...]

An gurisei pisw me thn kalh sou sumperifora eipa 8a htan mia kopela a3ia tetias sumperiforas apo esena.

εγω παντως αν δεν ξανα γυρισει πισω και παλι θα την θεωρω μια τελεια κοπελα. Επειδη δεν θα κανει αυτο που θελω δεν σημενει οτι μου δινετε η δυνατοτητα να την κατηγορω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 7 Σεπ. 2004 , 00:22)

εγω παντως αν δεν ξανα γυρισει πισω και παλι θα την θεωρω μια τελεια κοπελα. Επειδη δεν θα κανει αυτο που θελω δεν σημενει οτι μου δινετε η δυνατοτητα να την κατηγορω

ολα τα λεφτα!!!! τα θερμα μου συγχαρητηρια!! :up: :up: μπραβο σου που σε τετοια ηληκια σκεφτεσαι ετσι - ΜΠΡΑΒΟ αγαπητε κοκκαλο - ευγε :)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Και μακάρι να το ακούσουν αυτό μερικοι μερικοί που κατηγορόυν κάποια μόνο και μόνο επειδή δεν εκάνε αυτό που ήθελαν! Να δουν τι λάμπρές εξαιρέσεις υπάρχουν!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 7 Σεπ. 2004 , 14:37)

Και μακάρι να το ακούσουν αυτό μερικοι μερικοί που κατηγορόυν κάποια μόνο και μόνο επειδή δεν εκάνε αυτό που ήθελαν! Να δουν τι λάμπρές εξαιρέσεις υπάρχουν!

Αλλά όταν το κάνει για να μας βασανίσει γιατί την έχει δει κ μας εκμεταλλεύεται τι πρέπει να λέμε? :whistle:

Mε όλα αυτά που διαβάζω απο εσάς για εμάς τις γυναίκες αναρωτιέμαι πως ακόμα δεν μας έχετε μαζέψει όλες σε ένα καράβι να μας βάλετε μπουρλότο :p

Αλλά δεν είναι και όλες έτσι. Δεν μας καταλαβαινετε...δεν σας καταλαβαίνουμε..τουλάχιστον έχουμε κάτι κοινό :happy:

Namaste!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 7 Σεπ. 2004 , 14:52)

Αλλά όταν το κάνει για να μας βασανίσει γιατί την έχει δει κ μας εκμεταλλεύεται τι πρέπει να λέμε? :whistle:

Na thn di@lostelneis.

P.S. Prepei na einai kai kapws logikh. Na mhn kanei oti thelei :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed ( 7 Σεπ. 2004 , 15:10)

Mε όλα αυτά που διαβάζω απο εσάς για εμάς τις γυναίκες αναρωτιέμαι πως ακόμα δεν μας έχετε μαζέψει όλες σε ένα καράβι να μας βάλετε μπουρλότο :p

Αλλά δεν είναι και όλες έτσι. Δεν μας καταλαβαινετε...δεν σας καταλαβαίνουμε..τουλάχιστον έχουμε κάτι κοινό :happy:

Kalh h idea sou :p

Pantws oti den katalaivainomaste einai gegonos :(

Egw den ennoousa oti mono an gurisei 8a einai a3ia sebasmou kai gia ta kala sou logia...alla an gurisei me kalh sumperifora tote SIGOURA. To eipa se sxesh tou oti an gurize me to ftisimo...opou den 8a htan kai oti kalhtero.

An 8umase eixa pei oti eimai sthn idia 8esh me esena kai ferome apisteuta sth prwin, kai den to kanw gia na gurisei pisw se emena, alla epidi pisteuw oti to a3izei. Para tou oti xwrisame, 3erw oti perasa enan katapliktiko xrono mazi ths, kai oti eniwsa apisteuta pragmata mazi ths ta opoia 8a ta 8umamai kai 8a ta ekthmw gia panta.

Καλησπερα παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το θεματακι αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω εκφερει γνωμη...Εγω παντως ρε παιδια πιστευω πως ειναι λογικο να εχουν αλλαξει οι γυναικες,γιατι μηπως οι αντρες δεν εχουν αλλαξει;Προς το χειροτερο παντα.Και πολλες γυναικες,δεν λεω ολες,εχουν γινει υπολογιστριες,εγωιστριες,ψωνια και ολα τα συναφη,αλλα....Μηπως οι αντρες πανε πισω;Τα δικα τους μυαλα(οχι ολων παντα)δεν μπαζουν απο καπου γενικως;Yπαρχουν βεβαια κι αυτοι που ειναι ενταξει,αλλα ολοι αυτοι που βλεπω στο δρομο,και ειναι παρα πολλοι,που ντυνονται σαν φλουφληδες,που εχουν το και καλα trendy αμαξι,που και καλα δεν παιζονται με τιποτα και το δηλωνουν κι απο πανω,που συμπεριφερονται μ'ενα στυλακι τυπου 'τι κουκλος ειμαι θεε μου,κατσε να στρωσω λιγο το μαλλακι μου με το ζελεδακι,να με κοιτανε ακομα πιο πολυ,αυτοι που υπερφουσκωνονται και περηφανευονται και κοιτανε να δουν αν τους θαυμαζει κανενας;Ειλικρινα εγω ξερετε πως εχω βαλει ως γυναικα στο μυαλο μου τον ελληνα;Ως ενα 'τυπακο' με αυτοκινητακι φτιαγμενο,μουσικη μεσα τερμα μην τυχον και δεν μας ακουσει και αυτος που βρισκεται ενα χλμ μπροστα,ηχεια ενισχυμενα κ.α.Καλοφτιαγμενο σωμα σε γενικες γραμμες,γυαλια ηλιου απαραιτητα,πιθανοτατα τον ακολουθουν και σε βραδινες ωρες,ρουχα εφαρμοστα παπουτσακια λιγακι περιεργα.Ανεξιτηλο αξεσουαρ;H εκ των εσω πεποιθηση 'Μωρο ξερω γιατι με κοιτας ε βεβαια ετσι παιδαρας που ειμαι πως να μην κοιτας'Το συμπερασμα μου;Και πολλοι,παρα πολλοι αντρες χαλασαν παιδια....Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ρωταμε τι εγιναν οι νορμαλ ανθρωποι γιατι και πολλες γυναικες αντιμετωπιζουν προβλημα με το αντιθετο φυλο.(Ευτυχως εγω οχι...πλεον :) )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 7 Σεπ. 2004 , 17:30)

Καλησπερα παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το θεματακι αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω εκφερει γνωμη...Εγω παντως ρε παιδια πιστευω πως ειναι λογικο να εχουν αλλαξει οι γυναικες,γιατι μηπως οι αντρες δεν εχουν αλλαξει;Προς το χειροτερο παντα.Και πολλες γυναικες,δεν λεω ολες,εχουν γινει υπολογιστριες,εγωιστριες,ψωνια και ολα τα συναφη,αλλα....Μηπως οι αντρες πανε πισω;Τα δικα τους μυαλα(οχι ολων παντα)δεν μπαζουν απο καπου γενικως;Yπαρχουν βεβαια κι αυτοι που ειναι ενταξει,αλλα ολοι αυτοι που βλεπω στο δρομο,και ειναι παρα πολλοι,που ντυνονται σαν φλουφληδες,που εχουν το και καλα trendy αμαξι,που και καλα δεν παιζονται με τιποτα και το δηλωνουν κι απο πανω,που συμπεριφερονται μ'ενα στυλακι τυπου 'τι κουκλος ειμαι θεε μου,κατσε να στρωσω λιγο το μαλλακι μου με το ζελεδακι,να με κοιτανε ακομα πιο πολυ,αυτοι που υπερφουσκωνονται και περηφανευονται και κοιτανε να δουν αν τους θαυμαζει κανενας;Ειλικρινα εγω ξερετε πως εχω βαλει ως γυναικα στο μυαλο μου τον ελληνα;Ως ενα 'τυπακο' με αυτοκινητακι φτιαγμενο,μουσικη μεσα τερμα μην τυχον και δεν μας ακουσει και αυτος που βρισκεται ενα χλμ μπροστα,ηχεια ενισχυμενα κ.α.Καλοφτιαγμενο σωμα σε γενικες γραμμες,γυαλια ηλιου απαραιτητα,πιθανοτατα τον ακολουθουν και σε βραδινες ωρες,ρουχα εφαρμοστα παπουτσακια λιγακι περιεργα.Ανεξιτηλο αξεσουαρ;H εκ των εσω πεποιθηση 'Μωρο ξερω γιατι με κοιτας ε βεβαια ετσι παιδαρας που ειμαι πως να μην κοιτας Το συμπερασμα μου;Και πολλοι,παρα πολλοι αντρες χαλασαν παιδια....Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ρωταμε τι εγιναν οι νορμαλ ανθρωποι γιατι και πολλες γυναικες αντιμετωπιζουν προβλημα με το αντιθετο φυλο.(Ευτυχως εγω οχι...πλεον :) )

Μα αυτόν το τύπο θέλουν οι περισσότερες... Μαζί με χιούμορ,λίγο φουσκωμένο πορτοφόλι,να ξέρει να μαγειρεύει,να πλένει,να σκουπίζει-σφουγγαρίζει,να τις ακούει όταν τις πιάνει η πάρλα,να τους βγάζει το σκύλο βόλτα...

Μήπως ξέχασα τίποτα; :rolleyes: :worry: :lol:

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά έτσι όπως έχουμε καταντήσει όλοι είμαστε για να μετακομίζουμε στο φεγγάρι... :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 7 Σεπ. 2004 , 17:41)

Μα αυτόν το τύπο θέλουν οι περισσότερες... Μαζί με χιούμορ,λίγο φουσκωμένο πορτοφόλι,να ξέρει να μαγειρεύει,να πλένει,να σκουπίζει-σφουγγαρίζει,να τις ακούει όταν τις πιάνει η πάρλα,να τους βγάζει το σκύλο βόλτα...

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά έτσι όπως έχουμε καταντήσει όλοι είμαστε για να μετακομίζουμε στο φεγγάρι... :lol:

Ναι...εχεις δικιο.Αυτον θελουν οι γυναικες.Ποιες γυναικες ομως;Μονο αυτες για τις οποιες εχει δημιουργηθει αυτο εδω το θεμα! :D Εγω προσωπικα αυτο τον τυπο ανδρα τον μουντζωνω! :p Μεταφορικα παντα αλλα καμια φορα και κυριολεκτικα αν το ζηταει ο οργανισμος (ο δικος του βεβαια!) :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 7 Σεπ. 2004 , 17:41)

Ναι καλα,ουτε φεγγαρια μας σωνουν ουτε αρηδες (τελος το off topic :o )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 7 Σεπ. 2004 , 17:47)

Ναι...εχεις δικιο.Αυτον θελουν οι γυναικες.Ποιες γυναικες ομως;Μονο αυτες για τις οποιες εχει δημιουργηθει αυτο εδω το θεμα! :D Εγω προσωπικα αυτο τον τυπο ανδρα τον μουντζωνω! :p Μεταφορικα παντα αλλα καμια φορα και κυριολεκτικα αν το ζηταει ο οργανισμος (ο δικος του βεβαια!) :whistle:

Μα κι εγώ γι αυτές μιλάω... :D :lol: Και εγω δεν μουτζώνω μεταφορικά... Κράζω κυριολεκτικά... :rolleyes: :whistle: ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑ :lol:

Η όλη υπόθεση βρωμάει και μπορείς να κάνεις αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο για τέτοια... :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 7 Σεπ. 2004 , 17:57)

Μα κι εγώ γι αυτές μιλάω... :D :lol: Και εγω δεν μουτζώνω μεταφορικά... Κράζω κυριολεκτικά... :rolleyes: :whistle: ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑ :lol:

Η όλη υπόθεση βρωμάει και μπορείς να κάνεις αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο για τέτοια... :alien:

Kαι να ειχες,τσαμπα,θα πηγαινε ο χαμενος χρονος,γιατι και να εβρισκες την αιτια που εχει οδηγησει σ'ολη αυτη τη δραματικη κατασταση,δεν θα μπορουσες να κανεις κατι γι'αυτο. :D :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 7 Σεπ. 2004 , 17:30)

Καλησπερα παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το θεματακι αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω εκφερει γνωμη...Εγω παντως ρε παιδια πιστευω πως ειναι λογικο να εχουν αλλαξει οι γυναικες,γιατι μηπως οι αντρες δεν εχουν αλλαξει;Προς το χειροτερο παντα.Και πολλες γυναικες,δεν λεω ολες,εχουν γινει υπολογιστριες,εγωιστριες,ψωνια και ολα τα συναφη,αλλα....Μηπως οι αντρες πανε πισω;Τα δικα τους μυαλα(οχι ολων παντα)δεν μπαζουν απο καπου γενικως;Yπαρχουν βεβαια κι αυτοι που ειναι ενταξει,αλλα ολοι αυτοι που βλεπω στο δρομο,και ειναι παρα πολλοι,που ντυνονται σαν φλουφληδες,που εχουν το και καλα trendy αμαξι,που και καλα δεν παιζονται με τιποτα και το δηλωνουν κι απο πανω,που συμπεριφερονται μ'ενα στυλακι τυπου 'τι κουκλος ειμαι θεε μου,κατσε να στρωσω λιγο το μαλλακι μου με το ζελεδακι,να με κοιτανε ακομα πιο πολυ,αυτοι που υπερφουσκωνονται και περηφανευονται και κοιτανε να δουν αν τους θαυμαζει κανενας;Ειλικρινα εγω ξερετε πως εχω βαλει ως γυναικα στο μυαλο μου τον ελληνα;Ως ενα 'τυπακο' με αυτοκινητακι φτιαγμενο,μουσικη μεσα τερμα μην τυχον και δεν μας ακουσει και αυτος που βρισκεται ενα χλμ μπροστα,ηχεια ενισχυμενα κ.α.Καλοφτιαγμενο σωμα σε γενικες γραμμες,γυαλια ηλιου απαραιτητα,πιθανοτατα τον ακολουθουν και σε βραδινες ωρες,ρουχα εφαρμοστα παπουτσακια λιγακι περιεργα.Ανεξιτηλο αξεσουαρ;H εκ των εσω πεποιθηση 'Μωρο ξερω γιατι με κοιτας ε βεβαια ετσι παιδαρας που ειμαι πως να μην κοιτας'Το συμπερασμα μου;Και πολλοι,παρα πολλοι αντρες χαλασαν παιδια....Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ρωταμε τι εγιναν οι νορμαλ ανθρωποι γιατι και πολλες γυναικες αντιμετωπιζουν προβλημα με το αντιθετο φυλο.(Ευτυχως εγω οχι...πλεον :) )

Δεν αντιλέγω καθόλου. Όμως αυτός είναι ο τύπος άντρα που ζητούν οι σημερινές Ελληνίδες (τουλάχιστον οι νεότερες)...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 7 Σεπ. 2004 , 19:16)

Δεν αντιλέγω καθόλου. Όμως αυτός είναι ο τύπος άντρα που ζητούν οι σημερινές Ελληνίδες (τουλάχιστον οι νεότερες)...

Opws mas edwse na katalavoume kai h valeria, pisteuw oxi oles oi nees giati egw den prokeitai na katanthsw ena tetoio psilomagkaki (keno myalou) pote pote sth zoi mou :mad:

P.S. Sto katw katw an einai toso xalia yparxoun kai oi xenes :p

ba ti blepo oreo thread re pedia!!ante mols do ligo ta post tha sas grapso ke ego merika pragmata!idika meta apo auta pu eginan fetos to kalokeri exo na grapso kamia 500ria posts:)

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity ( 7 Σεπ. 2004 , 21:02)

ba ti blepo oreo thread re pedia!!ante mols do ligo ta post tha sas grapso ke ego merika pragmata!idika meta apo auta pu eginan fetos to kalokeri exo na grapso kamia 500ria posts :)

Θες να μας πείς πως γνώρισες 500 γυναίκες;;;;; :confused: :rolleyes: :blink: :alien: :lol: :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 7 Σεπ. 2004 , 21:38)

Θες να μας πείς πως γνώρισες 500 γυναίκες;;;;; :confused: :rolleyes: :blink: :alien: :lol: :lol:

Mallon gia pan apo 500. (Oi plhrofories lene oti se kathe post paizoun 2 h 3 :p ).

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...