Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλοι μου δουλευω απο το πρωι 8:30 μεχρι 4:00 και ξανα 6:30 μεχρι 11-12-1 το βραδυ. Δεν προφταινω να κανω τιποτα αλλο απο το επιστρεφω να τρωω και να κοιμαμαι αν προλαβαινω. Και φυσικα καταλαβατε οτι εχω προβλημα με την κοπελια μου που δεν καταλαβαινει οτι προσπαθω ολεσ τις ελευθερες ωρες να την βλεπω και εχει παραπονα.

Τινα πω. Νομιζεις οτι ειναι απο πανω και οτι φταιω!!!

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Πάντως θυμάμαι σε κάτι προηγούμενες σελίδες που ανάφέρθηκάν κάποια αρνήτικά σχόλια για το περιοδικό Cosmopolitan. Συμφώνω απολύτως αλλά χθες διαπίστωσα ότι και όμως! Υπάρχουν και χειρότερα! Έπεσε στα χέρια μου ένα που λέγεται PinkWoman. Έ, αν αυτό το πιάσει στα χέρια του ο μέσος άντρας και πιστέψει ότι οι γυναίκες είναι έτσι όπως τις παρουσιάζει, θα φρικάρει τελείως! Το μοντέλο γυναίκας που προωθεί: Υστερική με την εμφάνιση της και τη μόδα σε σημείο έμμονης ιδέας, μεγάλο της όνειρο ο ωραίος γκόμενος με λέφτα και επιφανειακή μέχρι αηδίας με τις σχέσεις της. Χαρ/κό απόστπασμα (δεν το θυμάμαι και κατα λέξη):"Κατι πρέπει να αλλάξω αυτή τη σεζόν. Δουλεία, γκόμενο ή κραγιόν, πάντως μην ανησυχείς, εσύ δεν περιλαμβάνεσαι στη λίστα (μιλώντας σε μια φίλη της υποτίθεται)". Τα σχόλια δικά σας...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 3 Σεπ. 2004 , 00:41)

αγαπητε ξεβρκοτο κοκκαλο ( με ολο το συμπαθειο παντα ) για να καταλαβουμε εμεις οι αντρες τι τρεχει στο γυναικειο μυαλο οχι μονο masters θελουμε αλλα διδακτορικο!!!! μην πω και παραπανω....... ειναι παραξενα πλασματα αλλα αυτη η παραξενια μας κανει να της θελουμε τοσο πιο πολυ!!....παρτε το χαμπαρι ρε παιδια , μας εχουν τυληξει γυρω απο τα δαχτυλα τους σαν να ειμαστε κουταβια, μας τρελενουν, μας κανουν οτι γουσταρουν και εμεις λεμε ευχαριστω απο πανω!!

ΥΓ υπαρχουν ομως και οι εξερεσεις - ευτυχως εγω ειμαι ενας που εχει γνωρισει τετοιες γυναικες και δεν τις θεωρω "γκομενες" αλλα αδελφες μου. γι'αυτο μην απελπιζεστε παιδια , υπαρχουν εκει εξω και θα το ξαναπω - δεν ειναι ολο εξωτερικη εμφανιση - κοιταχτε και λιγο πιο βαθια, δεν ειναι αναγκη να πηδηξτε την καθε κοπελα που θα γνωριστε

αυτο που κυνηγω -πιστεψε- ειναι οι εξερεσει που λεμε ..... δεν ηθελα να ειμαι μαζι της για να την $$%^^#%#΅$%$%^#΅αλλα επειδη μου γεμιζε το κενο που υπαρχει μεσα μου. Και τωρα δεν μπορω να συνιθισω να ειμαι μονος ....... και η μλκ ειναι οτι θα ειμαι στο ιδιο φροντιστιριο και σχολειο με αυτην ..... θελω να δω πως θα συμπεριφερομαστε ....... εγω λιωνω για αυτην , ακομη την .............. . αυτη δεν ξερω τι σκεφτεται

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 3 Σεπ. 2004 , 13:28)

Έπεσε στα χέρια μου ένα που λέγεται PinkWoman. Έ, αν αυτό το πιάσει στα χέρια του ο μέσος άντρας και πιστέψει ότι οι γυναίκες είναι έτσι όπως τις παρουσιάζει, θα φρικάρει τελείως! Το μοντέλο γυναίκας που προωθεί: Υστερική με την εμφάνιση της και τη μόδα σε σημείο έμμονης ιδέας, μεγάλο της όνειρο ο ωραίος γκόμενος με λέφτα και επιφανειακή μέχρι αηδίας με τις σχέσεις της. Χαρ/κό απόστπασμα (δεν το θυμάμαι και κατα λέξη):"Κατι πρέπει να αλλάξω αυτή τη σεζόν. Δουλεία, γκόμενο ή κραγιόν, πάντως μην ανησυχείς, εσύ δεν περιλαμβάνεσαι στη λίστα (μιλώντας σε μια φίλη της υποτίθεται)". Τα σχόλια δικά σας...

kai ante to pink woman apeu8hnete se gunaikes..to allo to "katerina" kai to "super katerina" pou ta pas??pou einai gia mikra koritsakia? :( :confused:
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 3 Σεπ. 2004 , 14:30)

...και μονο τα μισα απο αυτα που ακους

σωστός ο william blake !!!

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 3 Σεπ. 2004 , 16:01)

kai ante to pink woman apeu8hnete se gunaikes..to allo to "katerina" kai to "super katerina" pou ta pas??pou einai gia mikra koritsakia? :( :confused:

Για να μαθαίνουν από μικρές πως θα γίνουν.... :whistle:

gi auto tha paw stin eparxia na parw gunaika............ pou na min exei kalo sima i tileorasi kai na min poulane periodika.

GIA OLA FTAIEI H DROYZA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεκουμπώστε το μυαλό σας τόσο συχνά όσο και το παντελόνι σας

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 3 Σεπ. 2004 , 16:01)

όλα τα περιοδικά αυτού του είδους είναι......."τρομερά" τι να πω...! :mad: "πως να τον ριξεις"..."πως να τους ριξετε" ΕΛΕΟΣ...έχουν κάνει μια νεολαία "σαΪνια" ( εκτός της όποιας ανατροφής από γονείς.. :whistle: )

καλά και συ stinker μην νομίζεις πως και στην επαρχία υπάρχει κάποια διαφορά με τα αστικά κέντρα :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stinker ( 3 Σεπ. 2004 , 20:37)

gi auto tha paw stin eparxia na parw gunaika............ pou na min exei kalo sima i tileorasi kai na min poulane periodika.

GIA OLA FTAIEI H DROYZA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά μην νομίζεις ότι στην επαρχεία δεν έχουν ξεφύγει οι γυναίκες.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

όλα αυτά τα περιοδικά freak μου είναι μονο για ένα λόγο πως να γίνετε βλήτα και "πτανες".
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 3 Σεπ. 2004 , 13:53)

αυτο που κυνηγω -πιστεψε- ειναι οι εξερεσει που λεμε ..... δεν ηθελα να ειμαι μαζι της για να την $$%^^#%#΅$%$%^#΅αλλα επειδη μου γεμιζε το κενο που υπαρχει μεσα μου. Και τωρα δεν μπορω να συνιθισω να ειμαι μονος ....... και η μλκ ειναι οτι θα ειμαι στο ιδιο φροντιστιριο και σχολειο με αυτην ..... θελω να δω πως θα συμπεριφερομαστε ....... εγω λιωνω για αυτην , ακομη την .............. . αυτη δεν ξερω τι σκεφτεται

δειξε λιγο αδιαφορια παντα πιανει ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro ( 3 Σεπ. 2004 , 23:50)

δειξε λιγο αδιαφορια παντα πιανει ;)

δεν μπορω ...... :(

σημερα που εδειξε αυτη ..... εγω εγινα λιωμα . θα δω και αυριο τα πραγματα και αν τα ιδια σκατα ..... αλλαζω φροντιστιριο :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Epicouros ( 3 Σεπ. 2004 , 21:54)

Καλά μην νομίζεις ότι στην επαρχεία δεν έχουν ξεφύγει οι γυναίκες.

Sthn eparxia kai an exoun ksefygei..... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 4 Σεπ. 2004 , 00:49)

δεν μπορω ...... :(

σημερα που εδειξε αυτη ..... εγω εγινα λιωμα . θα δω και αυριο τα πραγματα και αν τα ιδια σκατα ..... αλλαζω φροντιστιριο :cry:

File Bone , vlepw oti eisai apo Agrinio! Enas sumfoititis mou einai apo ekei, kai leei sunexws, pws exete polla wraia koritsia! Giati den psaxneis an vreis kapoia alli pou na sou aksizei perissotero? Min kaneis vlakeies kai allakseis frontistirio! As allaksei auti! Den tha se ektopisei kiolas!!!

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza ( 4 Σεπ. 2004 , 14:54)

File Bone , vlepw oti eisai apo Agrinio! Enas sumfoititis mou einai apo ekei, kai leei sunexws, pws exete polla wraia koritsia! Giati den psaxneis an vreis kapoia alli pou na sou aksizei perissotero?

δεν θελω αλλη ........ δεν ηθελα ποτε μου σχεση σε αυτην την ηλικια αλλα αλλαξα γνωμη μολις την γνωρισα ............ θελω αυτη επειδη ηταν ο μονος ανθρωπος που βρηκε αλλα και καλυψε το κενο μεσα μου :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 4 Σεπ. 2004 , 17:28)

δεν θελω αλλη ........ δεν ηθελα ποτε μου σχεση σε αυτην την ηλικια αλλα αλλαξα γνωμη μολις την γνωρισα ............ θελω αυτη επειδη ηταν ο μονος ανθρωπος που βρηκε αλλα και καλυψε το κενο μεσα μου :cry:

Φίλε μου την έχεις δαγκώσει άγρια την λαμαρίνα και είσαι σχετικά σε πολύ μικρή ηλικία! Δεν έχει χαθεί ο κόσμος... Γυναίκες υπάρχουν πολλές και σίγουρα θα βρεθεί κι άλλη(αν όχι άλλες) να αγγίξει την καρδιά σου και τα συναισθήματά σου... ;) Προσπάθησε να συνέλθεις και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η σχέση ,όσο οδυνηρό κι αν είναι για σένα τελείωσε. Ειδικά αν σου δείχνει τέτοια σημάδια όπως του φροντιστηρίου!! :o :rolleyes:

Κι ότι αλλάζει είτε αλλάζει για καλύτερο είτε αλλάζει επειδή έτσι είναι γραφτό να γίνει...

Και επίσης μην περιμένεις από άλλους να καλύψουν τα δικά σου κενά!! Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει! Δούλεψε λίγο τον με εαυτό σου και βοήθησέ τον... ;) Σκέψου κάποια πράγματα για σένα! Θα σε ωφελήσει :)

Φιλικά

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 4 Σεπ. 2004 , 17:41)

Φίλε μου την έχεις δαγκώσει άγρια την λαμαρίνα και είσαι σχετικά σε πολύ μικρή ηλικία! Δεν έχει χαθεί ο κόσμος... Γυναίκες υπάρχουν πολλές και σίγουρα θα βρεθεί κι άλλη(αν όχι άλλες) να αγγίξει την καρδιά σου και τα συναισθήματά σου... ;) Προσπάθησε να συνέλθεις και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η σχέση ,όσο οδυνηρό κι αν είναι για σένα τελείωσε. Ειδικά αν σου δείχνει τέτοια σημάδια όπως του φροντιστηρίου!! :o :rolleyes:

Κι ότι αλλάζει είτε αλλάζει για καλύτερο είτε αλλάζει επειδή έτσι είναι γραφτό να γίνει...

Φιλικά

οσο και δυσκολο να ειναι για εμενα πρεπει να το τελειωσω το θεμα . ομως δεν ειναι και τοσο ευκολο οταν την βλεπεις ποσες ωρες στο ιδιο φρονιστηριο

Και επίσης μην περιμένεις από άλλους να καλύψουν τα δικά σου κενά!! Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει! Δούλεψε λίγο τον με εαυτό σου και βοήθησέ τον... ;) Σκέψου κάποια πράγματα για σένα! Θα σε ωφελήσει :)

αυτο κανω ......... αλλα οταν βρεις το φως μετα λιγο δυσκολα ξανασυνιθιζεις χωρις φως.

οσο και δυσκολο να ειναι για εμενα πρεπει να το τελειωσω το θεμα . ομως δεν ειναι και τοσο ευκολο οταν την βλεπεις ποσες ωρες στο ιδιο φρονιστηριο

8a einai sigoyra dyskolo na thn vlepeis toses wres k ayth na adiaforei

Exposed... gine ligo psyxros , mh deixneis oti endiaferesai... k thn katallhlh stigmh deix ths ti niw8eis ;) pisteyw pws 8a gyrisei s esena mallon prospa8ei na se spasei deixnontas adiaforia (ap oti fainetai pianei , oi gynaikes einai poly kales s ayto :( )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 4 Σεπ. 2004 , 18:09)

Exposed... gine ligo psyxros , mh deixneis oti endiaferesai... k thn katallhlh stigmh deix ths ti niw8eis ;) pisteyw pws 8a gyrisei s esena mallon prospa8ei na se spasei deixnontas adiaforia (ap oti fainetai pianei , oi gynaikes einai poly kales s ayto :( )

για πιο λογο να κανει κατι τετοιο ? :whistle:

βρε συ κσεβρακοτο κοκκαλο ( παλι με ολο το συμπαθειο ) πιστεψε με ΔΕΝ αξιζει να να τραβας αυτα τα ζορια στην ηληκια που εισαι τωρα, ηρεμια και ψυχραιμια θελει πανω απο ολα, μην χαλιεσαι για αυτο το (συγγνωμη για την εκφραση) ΞΕΚΟΛΟ γιατι με ολα αυτα που μας εχει πει εδω μεσα μονο ετσι μπορω να την χαρακρηρησω. φτυσε την και προχωρα με την ζωη σου - τοσο απλα ειναι!! ναι θα πονας και οταν την βλεπεις θα την ποθεις αλλα στο κατω κατω το μονο που ειναι , ειναι μια ιληθια γκομενα που εχει καβαλησει πραγματικα το καλαμι. δειξε οτι εσυ εισαι υπερανω της διοτι με ολα αυτα που σου κανει ( και το ξερει οτι τα κανει ) σε ριχνει στο επιπεδο της ( εαν εχει επιπεδο βεβαια )

ΑΥΤΑ

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Σεπ. 2004 , 18:49)

βρε συ κσεβρακοτο κοκκαλο ( παλι με ολο το συμπαθειο ) πιστεψε με ΔΕΝ αξιζει να να τραβας αυτα τα ζορια στην ηληκια που εισαι τωρα, ηρεμια και ψυχραιμια θελει πανω απο ολα, μην χαλιεσαι για αυτο το (συγγνωμη για την εκφραση) ΞΕΚΟΛΟ γιατι με ολα αυτα που μας εχει πει εδω μεσα μονο ετσι μπορω να την χαρακρηρησω. φτυσε την και προχωρα με την ζωη σου - τοσο απλα ειναι!! ναι θα πονας και οταν την βλεπεις θα την ποθεις αλλα στο κατω κατω το μονο που ειναι , ειναι μια ιληθια γκομενα που εχει καβαλησει πραγματικα το καλαμι. δειξε οτι εσυ εισαι υπερανω της διοτι με ολα αυτα που σου κανει ( και το ξερει οτι τα κανει ) σε ριχνει στο επιπεδο της ( εαν εχει επιπεδο βεβαια )

ΑΥΤΑ

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ!!!!!!!!!!!

:cool:

να πω και εγώ με την σειρά μου,ότι ελπίζω να μην είναι αυτή που μας έλεγες παλιά και σου δίναμε κάποιες συμβουλές έτσι?δυστυχώς τα νέα παιδιά έχετε μεγάλο πρόβλημα,τα σημερινά κορίτσια είναι επί το πλείστον για τα mpaza.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 4 Σεπ. 2004 , 18:49)

ΑΥΤΑ

Powered by HUNTER! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Μη μασάτε ρε παιδιά. Θα βρείτε τη σωστή. Οι περισσότερες γυναίκες είναι σαν τα Windows. Με πολλά bugs! Υπάρχουν όμως και μερικές που είναι αστέρια. Αυτές να ψάχνεται και συνήθως δεν είναι οι ομορφότερες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...