jane_butterfly Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 πάντως για το θέμα που προέκυψε....γιου νοου νάου :p πιστεύω πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος της πάουερ , καθότι το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να μην θέλει ο οποοιςδήποτε ( και οχι μονο ο ελλας...) να μην θελει ναβγει με ολη την παρεα της απο την στιγμη που δεν την γνωριζει κιολας....... μου φαίνεται πως είχε πρόθεση εξ'αρχης να έχει μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι του........ αυτά ( νο οφενς :) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (30 Δεκ. 2004 , 16:01) Λοιπον, εχω να κανω μια παρατηρηση.. ειδα πως ασεβειτε ολοι ως προς το νικ μου (κακια και κακια το πατε ολη την ωρα) και θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα... μην χρησιμοποιειται το νικ μου παρακαλω επι ματαιω... Ευχαριστω! :lol: :lol: Πάρτο μάλλον σαν ύμνο προς το πρόσωπο σου Ω κακιοτάτη :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (30 Δεκ. 2004 , 16:09) αααααααα κακίες... γιατι βρε? με κανετε κακουργα αμα σας βλεπω να ειστε τοοοοσο αρνητικοι.. εσυ βρε αχιλλεα δεν ειπες παραπανω πως η ελπιδα πεθαινει τελευταια? μη μας τα χαλας τωρα... ειπαμε εχουμε ολοι τα στραβα μας αλλα το ζητημα ειναι να τα δουλευουμε μπας και δουμε προκοπη!!! χχεχχ Αυτό ήτανε humor καλέ ,και εγώ ότι υπάρχουν καλά κορίτσια ψήφισα και είχα την τύχη να γνωρίσω αρκετά(μάλλον από τους τυχερούς σε αυτόν τον τομέα) και για να προλάβω τον Ελλάς ΝΑΙ ήταν (και είναι) ωραίες, Btw να ξέρετε όλοι ότι η ομορφιά ΠΑΝΤΑ ήταν είναι και θα παραμείνει κάτι τελείως υποκειμενικό. Ακόμα και το μοντέλο look a like στυλ που αναφέρεστε,.....αυτάααα :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (30 Δεκ. 2004 , 16:13) πάντως για το θέμα που προέκυψε....γιου νοου νάου :p πιστεύω πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος της πάουερ , καθότι το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να μην θέλει ο οποοιςδήποτε ( και οχι μονο ο ελλας...) να μην θελει ναβγει με ολη την παρεα της απο την στιγμη που δεν την γνωριζει κιολας....... μου φαίνεται πως είχε πρόθεση εξ'αρχης να έχει μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι του........ αυτά ( νο οφενς :) ) Νομίζω ότι ο κάθε νοήμων άνθρωπος το κατάλαβε αυτό ή τουλάχιστον συμπέρανε ότι η πρόθεση της powerZ ήταν να μην βγει με τον Hellas,τώρα αν μας προκύψει αλλιώς το πράγμα εεε τότε :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αχιλλεα ενα εχω να πω.. ευγε!!! (κυριως επειδη με υμνεις... χχεχχ...) [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (30 Δεκ. 2004 , 14:13) πάντως για το θέμα που προέκυψε....γιου νοου νάου :p πιστεύω πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος της πάουερ , καθότι το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να μην θέλει ο οποοιςδήποτε ( και οχι μονο ο ελλας...) να μην θελει ναβγει με ολη την παρεα της απο την στιγμη που δεν την γνωριζει κιολας....... μου φαίνεται πως είχε πρόθεση εξ'αρχης να έχει μια τέτοια συμπεριφορά απέναντι του........ αυτά ( νο οφενς :) ) ο δικος μου τροπος ποτε δεν ειναι σωστος και αν εσυ το βρισκεις απολυτα φυσιολογικο να μην θελει ο οποιοσδηποτε δεν σημαινει πως ειναι και το σωστο.. αυτο εμενα μου δειχνει δειλια.. και τελος παντων αρκετα ασχοληθηκαμε ολοι με αυτο το θεμα δεν εχει νοημα και ουτε προκειται να βγει καπου οποτε τελος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Το topic αυτο το θεμα εχει οποτε δεν νομιζω πως πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε για αυτο. Σκοπος του Topic ειναι να δουμε παραδειγματα και να εκφερουμε αποψεις για να βγαλουμε ενα συμπερασμα για τις ελληνιδες οποτε ειναι ανοιχτο σε ολους να σχολιασουν και να πουνε την γνωμη τους. Το οτι εχουμε ζωντανο παραδειγμα σκαρτης συμπεριφορας μονο καλο μπορει να κανει σε μια συζητηση που ασχολειται με αυτες τις συμπεριφορες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (30 Δεκ. 2004 , 16:00) Νομιζω ειχε συμφωνηθει και απο αλλους moderators πως στο συγκεκριμενο topic οτι και να ειπωθει εφοσον δεν ενοχλει τα υπολοιπα μελη του forum δεν θεωρειται off-topic....... Εμ...όχι; Παρόλα αυτά βρίσκω την ιστορία χαρακτηριστική και δε με ενοχλεί να συζητείται εδώ,στα πλαίσια του θέματος φυσικά και όχι επι προσωπικού. Αρκεί να το θέλουν βέβαια οι 2 εμπλεκόμενοι και οι υπόλοιποι που συμμετέχουν στο θέμα γιατί υπάρχει πιθανότητα να ενοχλούνται. Αν συνεχίσει να υπάρχει όμως προσωπική επίθεση,θα διαγραφούν όλα τα μηνύματα που ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα.Υπάρχουν και κάποια όρια. Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Δεν υπαρχει προσωπικη επιθεση , ειναι μια σταση που υοθετουν πολλες γυναικες στην εποχη μας και ειναι καλο να την συζηταμε. Και λογικο ειναι αυτος που εχει λαθος σε αυτη την ιστορια να μην θελει να συζητηθει αυτο δεν παει να πει πως δεν πρεπει. Δημοκρατια εχουμε και εφοσον δεν βριζουμε η κατι παρομοιο δεν νομιζω πως υπαρχει ζητημα περιορισμου της ελευθεριας καποιου ατομου. Απλα εκφερουμε αποψεις επι του θεματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 καλα κρασια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Διάβασε ξανά αυτό που έγραψα.Δε διαφωνείς μαζί μου. Απλά επισήμανα ότι αυτό : Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (30 Δεκ. 2004 , 18:28) Το οτι εχουμε ζωντανο παραδειγμα σκαρτης συμπεριφορας μονο καλο μπορει να κανει σε μια συζητηση που ασχολειται με αυτες τις συμπεριφορες. αποτελεί παραβίαση των Ο.Π.Χ Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η «επίθεση» σε άλλα μέλη, moderators ή τον admin του forum. Με τον όρο «επίθεση» εννοείται η «δυσφήμιση», ο χλευασμός, η ειρωνεία, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική ή/ και φυλετική προσβολή. οπότε πρόσεχε τις εκφράσεις σου αν θέλεις να συνεχίσει το θέμα να συζητείται ;) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Σελίδες επι σελίδων προσπαθείτε να μας πείσετε οτι υπάρχουν όντως καλές κοπέλες, οτι είμαστε υπερβολικοί, οτι οτι οτι.... Και στο τέλος έρχεστε και επιβεβαιώνετε οι ίδιες με τη συμπεριφορά σας, όλα αυτά τα οποία προσπαθούσατε να μας πείσετε οτι δεν είστε: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (29 Δεκ. 2004 , 22:25) Ρε αι γαμ*σου. Αν ντρεπεσαι εσυ για την ασχημια σου δεν σου φταινε οι αλλοι. Κλεισου σε ενα μπαουλο και μην βγαινεις απο εκει μεσα αφου ντρεπεσαι τοσο. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (30 Δεκ. 2004 , 18:18) ο δικος μου τροπος ποτε δεν ειναι σωστος και αν εσυ το βρισκεις απολυτα φυσιολογικο να μην θελει ο οποιοσδηποτε δεν σημαινει πως ειναι και το σωστο.. αυτο εμενα μου δειχνει δειλια.. και τελος παντων αρκετα ασχοληθηκαμε ολοι με αυτο το θεμα δεν εχει νοημα και ουτε προκειται να βγει καπου οποτε τελος! Μπράβο, πρέπει να είστε υπερήφανες για την πάρτη σας... :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 να εισαι σιγουρος οτι ειμαι και αν δεν ξερεις τα πραγματα οπως εγιναν και εχεις ακουσει ΜΟΝΟ την μια πλευρα να μαθεις να μην εκφερεις γνωμη ! αντε γιατι τα πηρα τωρα με τον καθε παγαποντη εδω μεσα ! :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Μια σκαρτη συμπεριφορα ειναι βασισμενη στις ιδεες καποιου ατομου και δεν εχει να κανει με επιθεση. Οπως και να εχει σταματαει εδω το συγκεκριμενο θεμα, δεν αξιζει καν να μιλαμε για αυτο εφοσον ολοι εχουν δει τη εννοει το Topic και που ηθελα να καταληξω αν και το απεδειξα με δικια μου στεναχωρια. Ελπιζω απλα οντως να πεφτω στις εξαιρεσεις και οι γυναικες να ειναι καλες στο μεγαλυτερο μερος τους. Οσο για την δικια της πλευρα θα πω σε περιληψη πως μου ειπε να παω να την δω 2 φορες. 1η που ειχε βγει με την αδερφη της την φιλη της και ενα φιλο Και 2η οταν ειχε βγει με μια φιλη και δυο ενδιαφερομενους και φυσικα και στις 2 περιπτωσεις δεν δεχτηκα να παω. Συγνωμη παιδες αλλα καμια δεν εχει το δικαιωμα να με θεωρει προσθετο στα σχεδια της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (30 Δεκ. 2004 , 18:52) να εισαι σιγουρος οτι ειμαι και αν δεν ξερεις τα πραγματα οπως εγιναν και εχεις ακουσει ΜΟΝΟ την μια πλευρα να μαθεις να μην εκφερεις γνωμη ! αντε γιατι τα πηρα τωρα με τον καθε παγαποντη εδω μεσα ! :mad: ΟΤΑΝ ακούσω και τις 2 βλέπουμε... Μέχρι τότε λοιπόν, βγάζω συμπεράσματα με βάση όσα έχω δει. Βγάλτε στη φόρα τα PMs :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 τι λε ρε HellasVagabond τι μας λες? και χαρη σου κανα αν θες να μαθεις! καθολου δ θα πρεπε να σε ειχα βαλει στα σχεδια μου ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Ηθελα να μαθω αν θα ελεγες οσα λες αν με ειχες δει.......... Οπως και να εχει συνεχισε να λες οσα λες και να αποδεικνυεις οσα λενε οι αλλοι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Πάντως πλάκα πλάκα κάτι τέτοιες συμπεριφορές όντως σας καταδικάζουν όλες κορίτσια (κακιασμένο,Jane κτλ κτλ) PowerZ κρίμα που δεν έχουμε την όλη κουβέντα που έγινε και που σε έφερε σε τέτοια κατάσταση ώστε να μιλήσεις με αυτόν τον τρόπο.... ΑΝ υπήρχε κάτι τέτοιο ,το κακό είναι ότι τέτοιου είδους συμπεριφοράς συναντάται τακτικά στις ελληνίδες δυστυχώς θα έλεγα...... Να πω πάντως ότι δεν αναφέρομαι στην powerZ ούτε με επιθετικότητα ούτε τίποτα άλλο,ίσως να είχε τους λόγους της η κοπέλα......όποιοι και αν ήταν αυτοί ,απλά αυτό που συνέβη είναι ένα καλό παράδειγμα για σχόλια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Pantws de pisteuw na htan la8ws h sumperifora ths powerz! Afou trogontousan san ta skulia edwpera...kai meta o allos den 8elei telika na paei na thn dei! To idio 8a ekanan polles gunaikes, alla kai polloi antres! Den einai oti eixan kalh sxesh kai ksafnika egine auto...brizontousan prin, kai bristikan kai meta! An exw katalabei swsta, o hellas h8ele na bgei me thn powerz gia na dei an kanei la8ws gia ton xaraktira ths...kai meta autos kolaei! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Δηλαδη θα ηταν σωστο να τρεξω να την δω μαζι με την παρεα της απο την στιγμη που κολαει να βγει μονη της μαζι μου επειδη πιστευει πως ειμαι ασχημος ???? Ειναι σωστο δλδ να νιωθω πως θελει την παρεα της μαζι γιατι πολυ απλα φοβαται μην ειμαι χαλια ? Συν το οτι μιλησαμε στο κινητο οταν ηταν εξω με την παρεα της και ειπε " Μηπως εισαι χοντρος και ντρεπεσαι να ερθεις ? " Και αρχισε να χασκογελαει η παρεα της, αυτο το θεωρεις σωστο δλδ ? Αν ηθελε να με δει θα επαιρνε το ρισκο οπως και εγω. Γιατι δλδ οι γυναικες παντα να νομιζουν πως ο αλλος θα ειναι χαλια ενω εκεινες ειναι μια χαρα ?? Ειναι ισαξιο ρισκο και για τους 2. Και οσο για το αν βριζομασταν εδω της ζητησα συγνωμη και την ειχε δεχτει. Τωρα αν ο σκοπος της ηταν να με δουλεψει ωστε να πιστεψω πως θελει να βγουμε ενω ποτε δεν το ηθελε τοτε παω πασο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (30 Δεκ. 2004 , 19:20) An exw katalabei swsta, o hellas h8ele na bgei me thn powerz gia na dei an kanei la8ws gia ton xaraktira ths...kai meta autos kolaei! ετσι ετσι.. καταλαβες ολοσωστα ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ??? Μαλλον δεν ξερετε τι λετε....... Παντως λυπαμαι σταληθεια που οι γυναικες θεωρουν πιο ορθο το να ψαρευονται απο μπαρακια και καφετεριες ενω το να γνωρισουν καποιον με τον οποιο εχουν μιλησει εστω μεσω νετ το θεωρουν extreme τουλαχιστον βεβαια μεχρι να δουν πως οπως και στα μπαρακια υπαρχουν ωραιοι και ασχημοι το ιδιο ισχυει και εδω. Και ποιος λεει πως καποιος που ψαρευει καποια σε μια καφετερια δεν ψαρευει και μεσω νετ............. Go figure...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (30 Δεκ. 2004 , 21:20) An exw katalabei swsta, o hellas h8ele na bgei me thn powerz gia na dei an kanei la8ws gia ton xaraktira ths...kai meta autos kolaei! μα που ειν το κακό? το αντίθετο ενώ είχε πες μια αρνητική εντύπωση για εκείνη θέλεησε να δει μήπως δεν είναι έτσι/........... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Εγω παλι δεν καταλαβα για ποιο λογο φταιει η PowerZ που δεν βγηκε με τον HellasVagabond. :worry: Δεν ηθελε να βγει μονη της με τον HellasVagabond...δεν τον ξερει, δεν εχει εμπιστοσυνη. Με την παρεα της εκ του ασφαλους. :D Οντως ηταν αστοχο και απρεπες να επικαλεστει η PowerZ τον γνωστο αγιο ;) :rolleyes: (αι-..) Αλλα ειμαι σιγουρος, οτι πολλοι απο μας, τον επικαλουμαστε καπου καπου! :whistle: Αλλα φιλε μου HellasVagabond, εισαι μαγκας και τυπας, οπως λες? Πας εκει στην παρεα, κανεις το κομματι σου :happy: και στο τελος θα φανει αν ολα αυτα που λες εχουν αντικρυσμα ;) Ο λογος που εβγαλες νομιζω το συμβαν στο forum, ειναι επειδη χτυπησε τον εγωισμο σου και προσπαθεις τωρα να εξιλεωθεις. :o http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Μαλλον δεν καταλαβες καλα. Ο μονος λογος που το εβαλα στην συζητηση το εν λογω θεμα ειναι επειδη κοπελες σαν την PowerZ ενω απο την μια λενε πως ειναι καλες κοπελες κτλ κτλ κτλ την αλλη στιγμη φερονται οπως φερθηκε η ιδια και οπως ειπα και πριν ενα ζωντανο παραδειγμα ειναι οτι καλυτερο στο συγκεκριμενο θεμα. Οπως και να εχει δεν νομιζω πως οποιοσδηποτε ανθρωπος θα πηγαινε να γνωρισει καποιο ατομο μαζι με ολοκληρη παρεα απο κοντα ειτε αυτο το ατομο ειναι αντρας ειτε γυναικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts