Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

twra me aformi afto pou ipe o nick tha pw mia gnwmi, kanodas aftes tis aspoume thisies exoune kakomathei polu oi ginekes kai exoune sikwsei polu ton amane, kai pistevw apo afto katastrafikame otan filame xeria podia parakalame pligonomaste sto telos, kai meta zitate kai exigiseis giati ine etsi oi ginekes, daxi borei o nick na niwthei kati dinato ala gia skeftite ta 3-4 ekatomiria ellinwn na kanane to idio kai kati parapanw, tha ginodousan oi ginekes karaegwistares kai tha tin ixane dei vasilises kai ama kanete pote sxesi, grapste mou
mobile fan user

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εισακουονται οι προσευχες μας.... ο Παγαποντης δουλευει για τις γυναικες... αγιουτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgehh (21 Δεκ. 2004 , 21:51)

twra me aformi afto pou ipe o nick tha pw mia gnwmi, kanodas aftes tis aspoume thisies exoune kakomathei polu oi ginekes kai exoune sikwsei polu ton amane, kai pistevw apo afto katastrafikame otan filame xeria podia parakalame pligonomaste sto telos, kai meta zitate kai exigiseis giati ine etsi oi ginekes, daxi borei o nick na niwthei kati dinato ala gia skeftite ta 3-4 ekatomiria ellinwn na kanane to idio kai kati parapanw, tha ginodousan oi ginekes karaegwistares kai tha tin ixane dei vasilises kai ama kanete pote sxesi, grapste mou

Γιατι θεωρειτε δεδομενο πως οι γυναικες δεν κανουν θυσιες για τους αντρες που τις ενδιαφερουν, παντου και παντα υπαρχουν κακες εξαιρεσεις.. που ακριβως επειδη ειναι εξαιρεσεις ακουγονται περισσοτερο .. αλλωστε παραφρασμενα το λεει και η υπογραφη της Φρηκ... καπως ετσι δουλευουν ολα.. το αρνητικο στιγματιζει.. χιλια καλα δεν φερνουν οση κουβεντα φερνει ενα κακο.. ας μην γενικευουμε τοοοοοοοοσο πολυ...

Ολοι αγαπησαμε,ολοι ερωτευτηκαμε παραφορα,κευρανοβολα κ τυφλα.

Ολοι εχουμε περασει τα ιδια σκηνικα με το αντιθετο φυλο,απλα διαφερει το ατομο κ η ενταση των γεγονοτων που διαδραματιστηκαν.

Κ εγω πονεσα,εκλαψα,ξενυχτουσα στριφογυρνοντας στο κρεβατι κ αλλα απειρα σκηνικα που εχουν σημαδεψει την ζωη μου εκεινη την περιοδο.

Μιλησα,ανοιξα την καρδια σε βαθμο που δεν το εχω κανει ποτε σε κοπελα κ εκδηλωσα τα πραγματικα συναισθηματα μου χωρις ομως -εντελλει- να συμβει κατι,παρολο που ειχα μια θετικη αντιδραση αλλα οχι σιγουρη για να τρεφω ελπιδες καποια στιγμη στο μελλον.

Απο τοτε,ζουσα σε ονειρο μεχρι που το ονειρο γυρισε σε εφιαλτη καθως η «εκτιμηση» που ειχα λαβει απο την ιδια,εντελλει δεν το απεδειξε στην πραξη οτι η «αξια» που ειχα εγω για αυτην (ειχα ακουσει απο το στομα της το καλυτερο κοπλιμεντο σε ολη μου την ζωη).

Δυστυχως -αλλα ισως ευτυχως - εχω καταφερει τον ευατο μου να τον κανω να παθιαζεται τοσο πολυ οταν προκειται ιδιως για την εκλεκτη της καρδιας μου,εμαθα στον ευατο μου να τον συνεφερω απο την nirvana που βρισκομαι κ βαζω σε λειτουργια τον ανθρωπινο εγωισμο μου ετσι ωστε να ΜΗΝ πεθανω απο την στεναχωρια/απογοητευση/θλιψη/πικρα/αδικια.

Εκει νιωθεις οτι εισαι ανθρωπος καθως η λογικη επικρατει πλεον της καρδιας η οποια ειχε κατακυριαχησει τα παντα,κανοντας με να ζω σε παραμυθι.

Δυστυχως,αυτο που δεν εχουν καταλαβει οι αγαπητες ελληνιδες,που για αυτες κανουμε ΑΠΕΙΡΕΣ ακροτητες που συνηθως ναυγαουσαν κ ταυτοχρονα η καρδια μας κ η ψυχολογια μας,

οτι και εμεις οι αντρες ειμαστε ανθρωποι και εχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τον ευατο μας.

Ευτυχως που υπαρχει κ αυτη η αυτοαμυνα του χαρακτηρα μας κ καταφερνουμε να αντεξουμε απο μια πανωλεθρια κ να σταθουμε στα ποδια μας.

Προσωπικα,λυπαμαι που το λεω αφανταστα,δεν θα ξανασχοληθω σοβαρα με ελληνιδα γιατι ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ψυχικα να ειμαι το θυμα κ να νιωθω σαν σκουπιδι.

Υπαρχουν απειρες πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια (εκτος Ελλαδας) χωρις πολλα-πολλα και στην τελικη σου δειχνουν την αξια σου σαν αρσενικο,δεν εισαι το θυμα του στρατου υποψηφιων εραστων.

Μην αναρωτιεσται μετα που πηγαν οι αντρες κ χασαμε την ταυτοτητα μας απο θητες να γινουμε τα πιο αβουλα θυματα

The Future Belongs To The Brave

Varx καταλαβαινω πως μπορει να σε πονεσε καποια.. αλλα μην βαζεις ολες τις γυναικες στο ιδιο καζανι.. αυτο ειναι που κανουμε και τα δυο (η εστω τρια) φυλα.. κακιωνουμε και νομιζουμε πως ολοι οι εκπροσωποι του "εκλεκτου" μας ειναι καφροι και λαμερια του κερατα.. κριμα δεν ειναι? προσωπικα να τα βαζεις με καποιον, μην αποτρεπεις τον εαυτο σου απο την πιθανοτητα να υπαρχει καποιος που πραγματικα να αξιζει!

Υγ. Παγαποντη πολυ καλα ευχαριστω.. περαστε απο την πατατα να σας κερασουμε και κουφετα..

δεν ειπα αν σου εχει δοθει δικαιωμα η κατι αλλο.. απλα ειπα πως εχεις αρχισει να μοιαζεις αυτονομιστης... μην παρεξηγεις καθε λεξη... δε νομιζω πως εισαι τοοοοοσο στενομυαλος πια!μια απλη παρατηρηση εκανα!

αν το πιστευεις αυτο και κυριολεκτεις προσπαθησε να μην εισαι τοσο επιθετικος με ολες τις γυναικες... κρινεις πολυ σκληρα και δεν αποδεχεσαι καθολου την αντιθετη αποψη.. αυτο ειναι στενομυαλια.. κατ εμε.. ισως να κανω και λαθος.. διαψευσε με ομως..

kakiasmeno

αυτο περιγραφω οτι ειχα πληγωθει απο καποια που ηταν κ ειναι χαλαρα απο τις εξυπνοτερες γυναικες που μπορουν να βρεθουν,γυναικα με ολο το νοημα της λεξεως οχι σαν τα κοριτσακια που προσπαθουν να φτασουν κατι το οποιο δεν μπορουν.

Εκει που θελω να καταληξω φιλτατη μου δεσποινις (που εισαι κ μεγαλυτερη κ σιγουρα με καταλαβαινεις απολυτα) οτι οι Ελληνιδες,ειναι σε μια φαση διαφορετικη απο τις υπολοιπες ευρωπαιες που ενω μπορει να εχουν κατι το οποιο ψαχναν παντα,να το αγνοησουν (ισως κ να το κανουν μονο για παιχνιδι,μερικες τετοιες ειστε).

Εν ολιγης,ΔΕΝ εκτιματε τους ελληνες που σας περιτρυγυριζουν καθως θελετε (κ μην πεις οχι) να εχετε μια ομαδα απο ατομα να σας κυνηγανε για να σας κατακτησουν,λογικο ειναι ο καθενας μας θα ενιωθε ΑΨΟΓΑ αν ηξερε (ειτε αντρας ειτε γυναικα) οτι τον/την ποθουν.

Οταν ομως ερθει η ωρα (που μου συνεβει) οτι καταλαβατε οτι αξιζει καποιος,ειναι ηδη αργα καθως το πουλακι εχει πεταξει για αλλες πολιτιες κ εχει αυτο το πουλακι κραταει ακομα μια αξιοπρεπεια σαν ανθρωπος.

Εγω προτιμησα τον μελλον μου (σπουδες) παρα μια ετεροχρονισμενη εκτιμηση απο καποια που το καταλαβε αργα (επρεπε να δει τι ποιοτητα κυκλοφορει εξω κ μετα να σε εκτιμησει),παρολο που την σεβομαι απολυτα σαν φιλη μου (εχει ξεκοψει καθε ειδους επικοινωνια απο την στιγμη που εμαθε για Uk) δεν μου εδειξε σεβασμο σαν ατομο-φιλο.

Μετα εγω,οταν εχω δει οτι μια πανεξυπνη γυναικα σαν κ αυτη φερεται ετσι,τι να περιμενω απο την μαζα που δεν ταιριαζουμε καθολου πνευματικα;;;

Γιαυτο,ας ειναι καλα οι ξενες να μας ανεβασουν την ανδρικη υποληψη που τοσα χρονια στην Ελλαδα την ΧΑΣΑΜΕ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (21 Δεκ. 2004 , 22:05)

Varx καταλαβαινω πως μπορει να σε πονεσε καποια.. αλλα μην βαζεις ολες τις γυναικες στο ιδιο καζανι.. αυτο ειναι που κανουμε και τα δυο (η εστω τρια) φυλα.. κακιωνουμε και νομιζουμε πως ολοι οι εκπροσωποι του "εκλεκτου" μας ειναι καφροι και λαμερια του κερατα.. κριμα δεν ειναι? προσωπικα να τα βαζεις με καποιον, μην αποτρεπεις τον εαυτο σου απο την πιθανοτητα να υπαρχει καποιος που πραγματικα να αξιζει!

Υγ. Παγαποντη πολυ καλα ευχαριστω.. περαστε απο την πατατα να σας κερασουμε και κουφετα..

apsogh........swsth......dineis resta

[sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ

Εχεις τους λογους σου Varx και εκτιμω το γεγονος πως μιλας με επιχειρηματα, απλα η μονη μου ενσταση ειναι πως ισως λογο πικριας να απορριπτεις και αλλα ατομα, χωρις ισως να τους δωσεις την ευκαιρια που χρειαζονται για να σου δειξουν πως αξιζουν. Και μια παρατηρηση, που δεν απευθυνεται σε σενα αποκλειστικα, απλα δραττομαι της ευκαιριας, ευκαιρια δεν σημαινει να αφηνεις τον αλλο να κανει τον καραγκιοζει για να σου αποδειξει πως αξιζει, ευκαιρια ειναι να εισαι ανοιχτος για να μπορει και ο αλλος σαν ανθρωπος να σου ανοιχτει.Το εχω ξαναπει, σε μερικες περιπτωσεις οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι σαν ενας καθρεφτης, πολλες φορες λαμβανουμε την αντανακλαση μας... οταν σχετιζομαστε με καποιον. (Και παλι τονιζω πως δεν το λεω για εσενα, καθως εχω περασει απο την φαση που εχεις περασει εσυ, αλλα επιμενω πως παρολες τις φολες που παιζουν στην πιατσα, δεν μπορει.. υπαρχουν και καλα παιδια, που ακομα και εδω μεσα εχω γνωρισει και αποδεικνυουν οχι μονο λεκτικα, αλλα και εμπρακτα αυτο το γεγονος)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (21 Δεκ. 2004 , 22:29)[/iΤο εχω ξαναπει, σε μερικες περιπτωσεις οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι σαν ενας καθρεφτης, πολλες φορες λαμβανουμε την αντανακλαση μας... οταν σχετιζομαστε με καποιον. (Και παλι τονιζω πως δεν το λεω για εσενα, καθως εχω περασει απο την φαση που εχεις περασει εσυ, αλλα επιμενω πως παρολες τις φολες που παιζουν στην πιατσα, δεν μπορει.. υπαρχουν και καλα παιδια, που ακομα και εδω μεσα εχω γνωρισει και αποδεικνυουν οχι μονο λεκτικα, αλλα και εμπρακτα αυτο το γεγονος)

symfwno.......kala paidia yparxoun alla kala koritsia?akoma kai otan gnwrizetai ena kalo paidi......meta apo ligo to barieste.......sas trabane oi m$$$$$$$............dysthxws

[sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ

Δεν αντιλεγω δεσποινις για ολα οσα αναφερεις,συμφωνω αρκετα μαζι σου.

ΠΟΤΕ δεν υπαρχει περιπτωση να μην δωσω την ευκαιρια σε καποια για να με προσεγγισει κ να μου πει αυτο που νιωθει.

ΠΟΤΕ δεν εχω μιλησει ασχημα σε κοπελα,οσο κ αποθητικη κ αν ηταν εμφανισιακα,καθως ολοι ειμαστε ανθρωποι κ ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει παντα.

Θα της μιλησω ευγενικα κ ωραια κ θα της πω οτι δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι.

Εχω εκει που πικραινομαι αφανταστα ειναι οτι πλεον (αυτο εχω καταλαβει) οτι δεν εχω αξια για αυτην ΟΥΤΕ σαν φιλος με την συμπεριφορα της.

Οταν βλεπεις απο την ΤΕΛΕΙΑ γυναικα (για μενα κ για τα γουστα μου) να σου φερεται ετσι (ισως να ηταν κ κινηση πανικου που την επιασε)απογοητευεσαι σαν χαρακτηρας κ πιστευεις οτι δεν θα λαβεις ποτε την εκτιμηση που αναζητεις απο καποια αλλη κοπελα,καθως ΟΛΕΣ μπροστα της φανταζαν «λιγες».

Για την ιστορια κ μονο να γνωριζεις οτι εγω δεν συνεχιζω τπτ απο την πλευρα μου για την ιδια,περναω αψογα στο Ηνωμενο Βασιλειο καθως κοιταω την καρριερα μου κ ταυτοχρονως εχω τις κατακτησεις μου,ολα κυλουν αρμονικα οπως παντου θα επρεπε για τον ΚΑΘΕΝΑΝ/ΚΑΘΕΜΙΑ.

Πρωτα σεβομαι τον ευατο μου κ μετα επειτα οσους σεβομαι εμενα,ολα σε αυτην την ζωη ειμαι αμοιβαια

Η Ποιοτητα υπαρχει,απλα δεν ειμαι διατεθημενος να ασπρισουν τα μαλλια μου για να την κατακτησω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (21 Δεκ. 2004 , 18:46)

Πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη σαν άντρες. Μου πέφτουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω από μερικούς. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου. Χαλάτε τη πιάτσα..

Την πιο σωστη κουβεντα λες... ;) Οσοι το παιζουν "γκομενοι" & "γ@μηκουλες" ας κοιταξουν να βρουν μια απ'τις (πολλες) ελευθερες & ας αφησουν τα ευτυχισμενα ζευγαρια στην ησυχια τους... :mad: μετα λενε γιατι οι γυναικες γελανε μαζι μας... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (21 Δεκ. 2004 , 22:39)

Δεν αντιλεγω δεσποινις για ολα οσα αναφερεις,συμφωνω αρκετα μαζι σου.

ΠΟΤΕ δεν υπαρχει περιπτωση να μην δωσω την ευκαιρια σε καποια για να με προσεγγισει κ να μου πει αυτο που νιωθει.

ΠΟΤΕ δεν εχω μιλησει ασχημα σε κοπελα,οσο κ αποθητικη κ αν ηταν εμφανισιακα,καθως ολοι ειμαστε ανθρωποι κ ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει παντα.

Θα της μιλησω ευγενικα κ ωραια κ θα της πω οτι δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι.

Εχω εκει που πικραινομαι αφανταστα ειναι οτι πλεον (αυτο εχω καταλαβει) οτι δεν εχω αξια για αυτην ΟΥΤΕ σαν φιλος με την συμπεριφορα της.

Οταν βλεπεις απο την ΤΕΛΕΙΑ γυναικα (για μενα κ για τα γουστα μου) να σου φερεται ετσι (ισως να ηταν κ κινηση πανικου που την επιασε)απογοητευεσαι σαν χαρακτηρας κ πιστευεις οτι δεν θα λαβεις ποτε την εκτιμηση που αναζητεις απο καποια αλλη κοπελα,καθως ΟΛΕΣ μπροστα της φανταζαν «λιγες».

Για την ιστορια κ μονο να γνωριζεις οτι εγω δεν συνεχιζω τπτ απο την πλευρα μου για την ιδια,περναω αψογα στο Ηνωμενο Βασιλειο καθως κοιταω την καρριερα μου κ ταυτοχρονως εχω τις κατακτησεις μου,ολα κυλουν αρμονικα οπως παντου θα επρεπε για τον ΚΑΘΕΝΑΝ/ΚΑΘΕΜΙΑ.

Πρωτα σεβομαι τον ευατο μου κ μετα επειτα οσους σεβομαι εμενα,ολα σε αυτην την ζωη ειμαι αμοιβαια

Η Ποιοτητα υπαρχει,απλα δεν ειμαι διατεθημενος να ασπρισουν τα μαλλια μου για να την κατακτησω

Καλε μου σε καταλαβαινω και πραγματικα χαλιεμαι που καποια γυναικα που σημαινε τοσα πολλα για σενα σε εκανε να σκεφτεις εστω και για την ιδια μονο ετσι.. περαστικα.. και κοιτα μπροστα... εισαι ακομα μωρο και εχεις το μελλον μπροστα σου! Μην αφησεις αυτη τη φαση να κρινει την εξελιξη της "καρδιοπαθειας" σου... :happy:

nikmak3

ασε φιλε μου,μην αναπτυξω κ αυτο το θεμα γιατι θα γινω κουραστικος...

κριμα που δεν εκτιμουν τα καλα παιδια,ας μεινουν με αυτους που τις κερατωνουν/βριζουν/δερνουν/κ γω δεν ξερω τι....

Αλλα προς Θεου,μην αναρωτιεστε τι εφταιξε κ δεν υπαρχουν καλα παιδια,αναγκαστηκαν κ τα τελευταια καλα παιδια,να γινουν μ*****ς για να τους δειξετε λιγο προσοχη.

Δυστυχως,αυτη ειναι η αληθεια

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (21 Δεκ. 2004 , 21:51)

S3 πολυ εμπειρος το παιζεις και ξεχνας πως η ηλικια δεν ειναι το παν.

Αν με ηξερες θα σου ειχαν πεσει τα μαλλια οποτε ασε καλυτερα τις ερωτησεις περι ηλικιας.

Το να διεκδικεις μια κοπελα που περναει χαλια με τον δικο της και της φερεται σκαρτα ειναι ορθο και πανταχου αποδεκτο.

Το να διεκδικεις μια κοπελα που απλα λεει πως δεν περναει τελεια με τον δικο της ειναι αναξιο ενος αντρα.

Δεν ξερω τα περι ερωτων που λεει η PowerZ αλλα δεν θα κατσω να ακουσω μια γυναικα γιατι ειναι συνηθες φαινομενο και παραδεκτο απο πολλες γυναικες πως η μια κλεβει τον αντρα της αλλης.

Παντα πιστευα πως οι αντρες ειμασταν πιο δεμενοι απο τις γυναικες και πως ειχαμε καποιους αγραφους νομους. Δυστυχως πολλοι αντρες το ξεχνανε και σκεφτονται με το κατω κεφαλι και το λεω δυστυχως γιατι βγαζουν σωστες τις γυναικες οταν λενε πως το μ***ι σερνει καραβια.

Λυπαμαι πραγματικα για οσους βαζουν σαν σκοπο τους να κλεψουν την κοπελα καποιου αλλου ειδικα οταν εξω υπαρχουν παρα πολλες ωραιες και μονες κοπελες.

Respect. My 2 c.

Και στην τελική μην κάνεις στον άλλο αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν εσένα. Το να είσαι μακριά από τη κοπέλα σου και να σου τη φάει ο άλλος εκμεταλλευόμενος αυτή την απόσταση το θεωρώ άνανδρο και μέγιστη πουστιά. Ας βγάλουν τα παντελόνια αυτοί που το κάνουν. ;)

kakiasmeno

προς Θεου,δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω καποια γυναικα (ακομα κ την τελεια) να με κανει να λοξοδρομησω απο τους στοχους της ζωης μου καθως εχω καποιες προτεραιοτητες σαν ατομο-ο προσωπικος εγωισμος που φωναζει για επιβιωση.

Η καθεμια εχει να προσφερει κατι διαφορετικο κ δεν πτοουμαι σε καμια περιπτωση,απλα καταλαβα στην ηλικια μου (που για σενα ειμαι μωρο βεβαια) οτι εφοσον το τελειο πραττει ετσι,δεν θα πρεπει να απογοητευομαι απο δω κ περα για καμια,απλα να συνηθισω μια ρουτινα κ αν ειμαι τυχερος να βρω μια που προσεγγιζει τα γουστα μου

Παιδια, για να ληξει λιγακι εδω το θεμα, φταιμε και φταιτε για πολλα.. δεν κανουμε πολλες φορες υποχωρησεις, η απλα εχουμε πολυ εγωισμο μεσα μας για να δουμε τον ανθρωπο που ειναι απεναντι μας.. γιατι σε αυτα που λες Varx μπορεις να τα δεις και απο την πλευρα των γυναικων που ενω ειναι τζαμι και κυριλε, ομως μενουν μονες και δεν αναγνωριζεται πουθενα η αξια τους... ενω κατι αλλα τσολια το παιζουνε και μουρες και γκομενες τρελλες και εχουν καποιους που σκεφτονται αποκλειστικα με το κατω κεφαλι να τρεχουν απο πισω τους... (ζητω στην Ματινα Μανταρινακη, το ταπεινο χαμομηλο)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (21 Δεκ. 2004 , 22:43)

nikmak3

ασε φιλε μου,μην αναπτυξω κ αυτο το θεμα γιατι θα γινω κουραστικος...

κριμα που δεν εκτιμουν τα καλα παιδια,ας μεινουν με αυτους που τις κερατωνουν/βριζουν/δερνουν/κ γω δεν ξερω τι....

Αλλα προς Θεου,μην αναρωτιεστε τι εφταιξε κ δεν υπαρχουν καλα παιδια,αναγκαστηκαν κ τα τελευταια καλα παιδια,να γινουν μ*****ς για να τους δειξετε λιγο προσοχη.

Δυστυχως,αυτη ειναι η αληθεια

to kalokairi gnwrisa mia kopela kai goustare ena paidi apisteyta geleio atomo .....htan mazi ths kai milage kai opoia pernage ths sfyrize............kai ayth eixe faei kolhma mazi tou...........kai ths lew kala den blepeis oti einai m@@@@ kai thn allh mera gyrnaei kai mou leei 3ereis giati mas trabane oi malakes?giati nomizoume oti malakes einai mono me tis alles kai me emas tha ginoun anthrwpoi.........kai to bazoun san stoixhma me ton eayto tous.....oti katalabes katalabes....egw liga pragmata.......:)

MONO εγωισμο κ ΚΑΜΙΑ υποχωρηση,μεχρι να νιωσετε οτι κριμα τοσο παιχνιδι κ κοροιδεμα (αν το πειτε ποτε)

Καλυτερα τσολι κ ειλικρινης επικοινωνια για one night stand,παρα παρακαλια κ κυνηγητο μεχρι να αρχισει τα ναρκωτικα ο αλλος.

Τουλαχιστον τα τσολια,ξερεις οτι σε εκτιμουν για τουλαχιστον ενα πραγμα (αυτο αναμεσα στα ποδια μας) κ στο λενε ξεκαθαρα,δεν πρεπει να αρχισεις την πρεζα για να ακουσεις μια καλη κουβεντα...

Αν συνεχισει ετσι οι πλειοψηφια των ελληνιδων,σε λιγα χρονια θα λετε πως εγινε η Ελλαδα κ εχει τοσους ομοφυλοφιλους....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (21 Δεκ. 2004 , 21:51)

S3 πολυ εμπειρος το παιζεις και ξεχνας πως η ηλικια δεν ειναι το παν.

Αν με ηξερες θα σου ειχαν πεσει τα μαλλια οποτε ασε καλυτερα τις ερωτησεις περι ηλικιας.

Το να διεκδικεις μια κοπελα που περναει χαλια με τον δικο της και της φερεται σκαρτα ειναι ορθο και πανταχου αποδεκτο.

Το να διεκδικεις μια κοπελα που απλα λεει πως δεν περναει τελεια με τον δικο της ειναι αναξιο ενος αντρα.

Δεν ξερω τα περι ερωτων που λεει η PowerZ αλλα δεν θα κατσω να ακουσω μια γυναικα γιατι ειναι συνηθες φαινομενο και παραδεκτο απο πολλες γυναικες πως η μια κλεβει τον αντρα της αλλης.

Παντα πιστευα πως οι αντρες ειμασταν πιο δεμενοι απο τις γυναικες και πως ειχαμε καποιους αγραφους νομους. Δυστυχως πολλοι αντρες το ξεχνανε και σκεφτονται με το κατω κεφαλι και το λεω δυστυχως γιατι βγαζουν σωστες τις γυναικες οταν λενε πως το μ***ι σερνει καραβια.

Λυπαμαι πραγματικα για οσους βαζουν σαν σκοπο τους να κλεψουν την κοπελα καποιου αλλου ειδικα οταν εξω υπαρχουν παρα πολλες ωραιες και μονες κοπελες.

ε να στο πω και αλλιώς (και του bayern7)μπας και το καταλάβεις... :rolleyes:

εγώ έχω μάθει να αγωνίζομαι γι'αυτό που θέλω και να το διεκδικώ μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο...αν εσύ θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και σίγουρα, οκ wiith me...

στο φινάλε, αν κάποιος κάποτε σας ''κλέψει'' την κοπέλα , πείτε τον π*ύστη και κακομαθημένο και μαλ*κα , και να βγάλει τα παντελόνια κτλ κτλ...

η ουσία είναι ότι αυτός θα την έχει και εσείς θα κλαίγεστε... :rolleyes:

αν καταλάβεις κάποτε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο,και ότι πρέπει να μάχεσε ακόμα και για κάτι που ήδη έχεις, τότε τα ξαναλέμε... :)

ααα...και το ξανάπα...δεν το παίζω έμπειρος...ίσως να είμαι...ίσως και όχι... :rolleyes:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...