PowerZ Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 σας ετυχαν 5-6 κουλες γυναικες ψωναρες και το κλεισαμε τελειωσε ετσι ειναι ολες !! Για ψαξτο καλυτερα δεν κοιτανε ολες τι αμαξι εχεις ουτε αν εισαι πλουσιος..σιγουρα υπαρχουν κ αυτες αυτο δεν το αμφισβητει κανεις αλλα μην τις βαζετε ολες στο ιδιο σακι ειναι εντελως αδικο για τις υπολοιπες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 " Αστες να το παιζουν ντιβες , τωρα που θα ερθουν οι ξενες το ***** τους θα πιασει αραχνες και θα γυρισουν πισω τρεχοντας " Πλακα πλακα αυτο επιανε οποτε θα ηταν οτι καλυτερο να το κανουμε ολοι αυτο οχι μονο για μας αλλα και για μελλοντικες γενεες που σιγουρα θα εχουν το ιδιο προβλημα με εμας αν οχι μεγαλυτερο. poli sofi kouveda,eseis lete oti enas adras prepei na ine swstos me esas gi afto exete kakia siberifwra kai egwistiki epidi den itane kalos kapios? ma an sas ekane ola ta xatiria tha ton ekmetaleftite kai meta tha vreite allon opote min orizete ton swsto adra, giati ase kalitera oso anafwra aftous pou ta pane kala me tis ginekes den vlepoune to provlima opws pragmatika ine para mono an ta paei kala i party tous ine ok, opote xenes kai pali xenes, aftes sigoura tha ektimisoune ton ellina san adra kai sa xaraktira pou gia esas sas peftei ligos cool, egw padws goustara oi pio polloi ellines na ixane sxesi me xenes na doume ti tha kanate, padws oi xenoi na erthoun se esas diskolo giati sti xwra tous pernane kala kai ine eftixismenoi. ftene kai oi adres ala pio polu oi ginekes gia mena mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Βασικα για εμφανηση μιλουσα φιλε μου σουβλακι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 georgehh ειναι λογικο να λες οτι φταινε οι γυναικες !! δεν περιμενα να πεις οτι φτετε εσεις ! .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Δυστυχώς μιλάμε όλοι πολλοί γενικά, με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο απόλυτοι στα λεγόμενά μας. Τι θέλω να πω; Ότι αλλιώς θα χαρακτηρίσεις μια πιτσιρίκα 12 ετών, αλλιώς μία 15χρονη, αλλιώς μια φοιτήτρια και αλλιώς μια 28άρα που θα αντιδρά με τον ίδιο πάνω-κάτω τρόπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 απο την μια ειμαι και εγω με το μερος σας εχουμε γεμισει ντιβες περπατανε ολες στον δρομο λες και ειναι αυτες και σαν αυτες αλλη καμια !! ελεος αλλα ειναι γελειο το θεμα!.και συμφωνω επισης πως μερικες φεροντε στους αντρες σαν σκυλες το χω δει με τα ματια μου αυτοι οι αντρες ειναι ηρωες που τις ανεχοντε αλλα δεν ειναι ολες ετσι !! Δεν πιστευουμε ολες πως ειμαστε οι καλυτερες δεν ψαχνουμε ολες ακριβο αμαξι και πλουσιους !! Υπαρχουν και πιο απλες κοπελες εκει εξω και πριν αρχιζετε να κρινετε τις ελληνιδες με τις ξενες σκεφτειτε μηπως οι εκει αντρες εχουν διαφορετικη συμπεριφορα με τους εδω ελληνες.. μηπως φταιτε και σεις λιγακι ? βαζετε και σεις το λιθαρακι σας.. δεν ειναι αναγκη να ειστε τοσο ανεκτικοι και τοσο καλοι και ευγενικοι σε ολα..εμενα προσωπικα μου την δινει αυτο σταματηστε να κανετε τα χατηρια σε καθε "ντιβα" που γνωριζετε και θα δειτε για ποτε θα κατεβει απο το καλαμι της ..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Σε πληροφορω πως ξερω 16αρες που φερονται πολυ πιο ωριμα απο 26αρες οποτε η ηλικια δεν παιζει ρολο. ( τωρα αν θελεις να μιλησουμε για κατω απο 16 απεχω.....:) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 ΟΛΑ ξεκινάνε από την οικογένεια και από τις συναναστροφές του παιδιού. Αν οι γονείς αφήνουν το παιδάκι 12-13-14 ετών να γυρνάει σπίτι στις 2 και 3 το πρωί, ε συγγνώμη αλλά ποιος φταίει αν βγει π*******ι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 εχω και παραδειγμα ζωντανο γι αυτο που ειπες.. εχω μια φιλη που απο τα 11 της ξενυχτουσε ολο το βραδυ και αμα την δεις τωρα πως εχει γινει θα φριξεις !! μεγαλυτερο πουτανακι δεν εχεις ξαναδει στην ζωη σου !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 21:20) Δεν εχει να κανει σουβλακι , εχω δει κοπελες που ως τα 18 ηταν εσοκλειστες και μετα κανανε το μπαμ και πηραν την μιση αθηνα. Παν μέτρον άριστον... Αν ως τα 18 δεν σε αφήνανε οι δικοί σου να βγεις από το σπίτι, όταν περάσεις σε κάποια σχολή, μόνο με τις σπουδές δεν θα ασχολήσαι... Αντιθέτως, αν είναι 15 και έχεις πάει σε όλα τα club της Αττικής, ε τότε σε μερικά χρονάκια θα χει γυρίσει και όλα τα λαμπάκια της Φυλής... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 off topic [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 22:56) Αντικειμενικη γυναικα δυσκολα θα βρεις κυριως γιατι τα βλεπει απο αλλη οπτικη γωνια. Εν κατακλειδι οι ΩΡΑΙΕΣ γυναικες πανε στους φραγκατους και επειδη εβαλα σαν θεμα τις ΩΡΑΙΕΣ γυναικες αρα και σωστη να ειναι παλι στο ιδιο συνολο εντασεται. Οι γυναικες κοιτανε πρωτα το αμαξι, ρουχα, λεφτα, δουλεια, σπιτι , ο αντρας κοιταει πρωτα εμφανηση οποτε ποιος ειναι χειροτερος ???? ki egw gunaika eimai kai to prwto pou koitazw einai h exwterikh emfanish kai meta ola t'alla.auto einai to prwto pou se travaei se kapoion.otan to pas gia sxesh tha koitaxeis kai ton xarakthra.otan to pas gia gamo,tha koitaxeis thn oikonomikh anesh.ama eisai p***ana kai thes kathe fora pou to kanete kai dwro,tote tha koitaxeis ta lefta.etsi paei. Οσο για αυτα που λενε οι κοπελες εδω μεσα οπως ειπα και πριν ειναι ασχετα γιατι δεν εχω δει καμια και δεν ξερω κατα ποσο εντασονται στην παραπανω κατηγορια, χωρις παρεξηγηση. to idio isxuei kai gia emas. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Δεκ. 2004 , 22:54) καλα δεν εχεις κ αδικο.. εχω δει και γω καλονες διπλα σε τερατα και το αντιθετο φυσικα.. αυτο που ξερω εγω ειναι πως οσους αντρες εχω γνωρισει εγω και ειναι ομορφοι τις λατρευουν τις γυναικες γιατι ακριβως επειδη ειναι ομορφοι εχουν παντα καποια στο πλευρο τους ετσι παραπονο μηδεν.. αντιθετα οσοι ειναι ασχημοι η δεν εχουν τον τροπο να πλησιασουν καποια και τρωνε απανωτες χυλοπιτες ειναι φυσικο και επομενο να βγαζουν κακιες και να τους φταινε για ολα οι γυναικες !! Εχω αδικο ? PowerZ ki egw auto lew akrivws! http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Women...................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 ola xekinane apo oikogeneia kai oxi mono, xekinane apo filous,apo tropo zwis,kai genika apo olo to koinoniko perivallon pou sinanastrefete kathe gineka kai adras apla siblirwnw mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgehh (13 Δεκ. 2004 , 00:21) ola xekinane apo oikogeneia kai oxi mono, xekinane apo filous,apo tropo zwis,kai genika apo olo to koinoniko perivallon pou sinanastrefete kathe gineka kai adras apla siblirwnw :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Δημοσκόπηση: Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ??? Έχετε ήδη ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση! Ναι και ζουν αναμεσα μας 30 75.00% Οχι.....Τι ειναι αυτο ? 10 25.00% Σύνολο: 40 ψήφοι 100% NAI! Θελετε να σας πω ονομα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (13 Δεκ. 2004 , 00:44) NAI! Θελετε να σας πω ονομα? Πες μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (13 Δεκ. 2004 , 00:07) otan to pas gia gamo,tha koitaxeis thn oikonomikh anesh. Συγνωμη,αλλα μονο αυτο θα κοιταξεις εσυ σε ενα γαμο?Μαλλον γι'αυτο οι περισσοτεροι καταληγουν σε διαζυγιο...αν σκεφτονται ολες σαν κι εσενα... :mad: :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (13 Δεκ. 2004 , 00:58) Συγνωμη,αλλα μονο αυτο θα κοιταξεις εσυ σε ενα γαμο?Μαλλον γι'αυτο οι περισσοτεροι καταληγουν σε διαζυγιο...αν σκεφτονται ολες σαν κι εσενα... :mad: :whistle: Δεν είπε μόνο , αλλά και. Και οι περισσότεροι καταλήγουν σε διαζύγιο γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν από το σύντροφό τους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (13 Δεκ. 2004 , 00:58) Συγνωμη,αλλα μονο αυτο θα κοιταξεις εσυ σε ενα γαμο?Μαλλον γι'αυτο οι περισσοτεροι καταληγουν σε διαζυγιο...αν σκεφτονται ολες σαν κι εσενα... :mad: :whistle: mh viazesai na bgaleis sumperasmata...fusika kai oxi.tha koitaxw KAI auto giati tha thelw sigoura ta paidia mou na megalwsoun kala.an agaphsw kapoion pou den exei de peirazei,de shmainei pws de tha ton pantreutw,apla h oikonomikh anesh(apla anesh oxi na einai efoplisths)einai kalutero opws kai na'xei. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 καποιοι φενεται πως εχουν βρει σωστες κοπελες, ωραιες δεν ξερω , για μερικους και μια χαλια μπορει να ειναι ωραια γιατι θα τους φερεται καλα. Το θεμα ειναι συγκεκριμενο ομως , μιλαμε για αντικειμενικα ΩΡΑΙΕΣ κοπελες οχι αν μας αρεσει καποια επειδη ειναι καλη. Πρεπει να το πω 100 φορες για να το καταλαβουν και να ψηφισουν σωστα μερικοι ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (13 Δεκ. 2004 , 01:01) Δεν είπε μόνο , αλλά και. Και οι περισσότεροι καταλήγουν σε διαζύγιο γιατί δεν ξέρουν τι θέλουν από το σύντροφό τους. Δεν ειδα κανενα "και"...τεσπα,αυτο που θελω να πω(απευθυνομαι στην tinkerbell)ειναι οτι συμφωνω οτι καλο ειναι να υπαρχει μια στοιχειωδης οικονομικη ανεση,αλλα γιατι αυτη πρεπει να την εχει-σχεδον παντα-ο αντρας?Σημερα δεν υπαρχει καποια ισοτητα στην εργασια & για τα 2 φυλα?Γιατι λοιπον να ακουμε ακομα αναχρονιστηκες αντιληψεις του στυλ "θα παντρευτω ενα καλο & πλουσιο παλικαρι"(εχω ακουσει να το λενε γυναικες απο 12-32 χρονων)ενω υποτιθεται οτι η κοινωνια μας ειναι πιο εξελιγμενη σε σχεση με παλιοτερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (13 Δεκ. 2004 , 01:17) Γιατι λοιπον να ακουμε ακομα αναχρονιστηκες αντιληψεις του στυλ "θα παντρευτω ενα καλο & πλουσιο παλικαρι"(εχω ακουσει να το λενε γυναικες απο 12-32 χρονων)ενω υποτιθεται οτι η κοινωνια μας ειναι πιο εξελιγμενη σε σχεση με παλιοτερα? Γιατί έτσι τις έμαθε η μαμά της...Έχω ακούσει κι εγώ κοπέλα να λέει στον πατέρα της ότι αυτός που θα πάρει θα έχει πολλά λεφτά...Και όλοι οι πρώην που έχω γνωρίσει είχαν πολλά λεφτά...Και μιλάμε τώρα για κάτι 15χρονα που πέρνουν το αμάξι του μπαμπά (μιλάμε όμως για κάτι BMW και Mercedes διθέσιες, με δερμάτινα καθίσματα κλπ). Οπότε, μην την ψάχνεις... Εγώ πάντως αυτή που θα πάρω θέλω να ναι φτωχιά. Να πονάει τα λεφτά που βγαίνουν και να μην είναι σπάταλη σαν ορισμένες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Εγω ηθελα μια κοπελα 17 χρονων , με ηθελε και εκεινη. Χωριστηκαμε λογο σχολης και τωρα 1 χρονο μετα μαθαινω πως τα εχει με εναν γιατρο 30 χρονων. Δεν τον αγαπαει , θελει να ειμαστε μαζι αλλα οπως λεει και η ιδια ειναι βολευμενη. Ρωταω πρωην μου και φιλες και ολες λενε πως ο μονος λογος που οι δικοι της ξερουν πως ειναι μαζι του και δεν εναντιονωντε ειναι γιατι ειναι γιατρος και οι ιδιοι πιστευουν πως η κορη τους πρεπει να τον παντρευτει! Ειμαι σιγουρος πως πολλοι εδω μεσα εχουν ζησει παρομοιες καταστασεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts