Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Πρεπει να επαναλαβω πως μιλαμε για εναν συγκεκριμενο τυπο γυναικας ???

Ωραια και Σωστη ?

Δεν ξερω αν οι αντρες εδω μεσα ξερουν τις γυναικες που ποσταρουν αλλα αν πεφτουν στην ιδια κατηγορια τοτε by all means πειτε την γνωμη σας.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tinkerbell (12 Δεκ. 2004 , 17:43)

katarxhn as mou perigrapsei kapoios ton orismo ths "swsths" kopelas.

eimai pooooly periergh na akousw.

paidia mathete kati: epeidh sas exoun tuxei kapoies kopeles pou de sas fer8hkan swsta de shmainei oti oles einai etsi.

nomizw pws ta pairnete etsi asxhma otan de sas kathetai kapoia kai vrizete oles tis gunaikes.

egw kai oi files mou pote den exoume sumperiferthei etsi opws lete se kanenan ektos an einai kanenas vlakas.

antithetws,gkomenoi filwn mou tous exoun kanei diafora kata kairous.de lew oti eimaste panagitses,alla thelw na pw den uparxei diafora sta 2 fula alla ston xarakthra tou kathe anthrwpou.

Σχεδόν όλοι εδώ μέσα, καθώς και στο "Τι δεν μας αρέσει στις γυναίκες", δεν θέλουμε τη γυναίκα ψιλομύτα. Δλδ, να νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από αυτήν. Και δυστυχώς στην Ελλάδα εν έτει 2004, αυτού του είδους οι γυναίκες όλο και πλυθαίνουν...άραγε μπορεί ένας άντρας να την αλλάξει; Εγώ πιστεύω πως όχι...Αφού δεν τα κατάφερε η οικογένεια τόσα χρόνια, δύσκολα θα τα καταφέρει ένας άνδρας...

Φυσικά και δεν είναι όλες έτσι. Αλλά, οι καλές είναι συνήθως πιασμένες, όπως και είπε ένας φίλος σε προηγούμενο post ...Και δεν μιλάω για εξωτερική εμφάνιση, γιατί πλέον περισσότερες είναι οι ωραίες από τις άσχημες, αλλά σε χαρακτήρα..

Οπως και να εχει δεν νομιζω πως πρεπει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας οποτε ας τα πουμε στα ισια οκ ?

Ολοι θελουμε μια ωραια κοπελα , φυσικα μιλαω για νορμαλ ατομα , ουτε μοντελα αντρες αλλα ουτε και αντρες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.

Εννοειτε πως αν μια γυναικα δεν ειναι ωραια τοτε δεν εχω κανενα λογο να την πλησιασω οπως πιστευω ουτε μια γυναικα θα πλησιαζε εναν αντρα.

Τωρα το τη εστι καλη, οπως πολυ καλα το εθεσε ο φιλος μου το σουβλακι καλη κοπελα δεν ειναι η ψιλομυτα που νομιζει πως περπαταει και ολοι την θελουν ( υπαρχουν και κακασχημες ψιλομυτες δεν παει μονο στις ωραιες ) δεν ειναι η κοπελα που θελει παντα μα παντα να γινεται το δικο της ασχετα με τις επιπτωσεις, δεν ειναι η κοπελα που της αρεσει την μια μερα να βγαινει μαζι σου και την αλλη με καποιον αλλο, δεν ειναι η κοπελα που ξερει μονο να ζηταει και οχι να δινει.

Υπαρχουν πολλα ατοπηματα που εχουν πεσει τελευταια οι ελληνιδες και πως να μην πεσουν αφου για προτυπα εχουν το καθε καθυστερημενο νοητικα που μπαινει στο famestory και το παιζει ντιβα.

Τωρα αν μπορουμε να τις αλλαξουμε ? Οταν ειμουν φανταρος στην Κω οι ντοπιοι ειχαν μια φραση καθε καλοκαιρι

" Αστες να το παιζουν ντιβες , τωρα που θα ερθουν οι ξενες το ***** τους θα πιασει αραχνες και θα γυρισουν πισω τρεχοντας "

Πλακα πλακα αυτο επιανε οποτε θα ηταν οτι καλυτερο να το κανουμε ολοι αυτο οχι μονο για μας αλλα και για μελλοντικες γενεες που σιγουρα θα εχουν το ιδιο προβλημα με εμας αν οχι μεγαλυτερο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 18:22)

Τωρα αν μπορουμε να τις αλλαξουμε ? Οταν ειμουν φανταρος στην Κω οι ντοπιοι ειχαν μια φραση καθε καλοκαιρι

" Αστες να το παιζουν ντιβες , τωρα που θα ερθουν οι ξενες το ***** τους θα πιασει αραχνες και θα γυρισουν πισω τρεχοντας "

Πλακα πλακα αυτο επιανε οποτε θα ηταν οτι καλυτερο να το κανουμε ολοι αυτο οχι μονο για μας αλλα και για μελλοντικες γενεες που σιγουρα θα εχουν το ιδιο προβλημα με εμας αν οχι μεγαλυτερο.

Δεν είναι και η καλύτερη λύση...Χωρίς να είμαι ρατσιστής ή εθνικηστής, δεν είναι και ότι καλύτερο να χει μπασταρδέψει το έθνος...Το πηγαίνω λίγο μακρυά, το ξέρω, αλλά κάπως έτσι ξεκινάνε τα πράγματα..Έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, κάποιος την ρίχνει στο κρεββάτι για ένα βράδυ, και μετά δεν ξεκολάνε...

Αυτά είναι ημίμετρα...Όλα ξεκινάνε από την παιδεία και την οικογένεια...

Δεν μιλησα για γαμο η παιδια, απλα σαν ενα μεσο στρωσιματος για τις ελληνιδες.

Θυμασαι την αποχη των γυναικων στην αρχαιοτητα για να σταματησει ο πολεμος ? Κατι τετοιο :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 20:22)

Οπως και να εχει δεν νομιζω πως πρεπει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας οποτε ας τα πουμε στα ισια οκ ?

Ολοι θελουμε μια ωραια κοπελα , φυσικα μιλαω για νορμαλ ατομα , ουτε μοντελα αντρες αλλα ουτε και αντρες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.

Εννοειτε πως αν μια γυναικα δεν ειναι ωραια τοτε δεν εχω κανενα λογο να την πλησιασω οπως πιστευω ουτε μια γυναικα θα πλησιαζε εναν αντρα.

Τωρα το τη εστι καλη, οπως πολυ καλα το εθεσε ο φιλος μου το σουβλακι καλη κοπελα δεν ειναι η ψιλομυτα που νομιζει πως περπαταει και ολοι την θελουν ( υπαρχουν και κακασχημες ψιλομυτες δεν παει μονο στις ωραιες ) δεν ειναι η κοπελα που θελει παντα μα παντα να γινεται το δικο της ασχετα με τις επιπτωσεις, δεν ειναι η κοπελα που της αρεσει την μια μερα να βγαινει μαζι σου και την αλλη με καποιον αλλο, δεν ειναι η κοπελα που ξερει μονο να ζηταει και οχι να δινει.

Υπαρχουν πολλα ατοπηματα που εχουν πεσει τελευταια οι ελληνιδες και πως να μην πεσουν αφου για προτυπα εχουν το καθε καθυστερημενο νοητικα που μπαινει στο famestory και το παιζει ντιβα.

" Αστες να το παιζουν ντιβες , τωρα που θα ερθουν οι ξενες το ***** τους θα πιασει αραχνες και θα γυρισουν πισω τρεχοντας " Πλακα πλακα αυτο επιανε οποτε θα ηταν οτι καλυτερο να το κανουμε ολοι αυτο οχι μονο για μας αλλα και για μελλοντικες γενεες που σιγουρα θα εχουν το ιδιο προβλημα με εμας αν οχι μεγαλυτερο.

;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 18:35)

Δεν μιλησα για γαμο η παιδια, απλα σαν ενα μεσο στρωσιματος για τις ελληνιδες.

Θυμασαι την αποχη των γυναικων στην αρχαιοτητα για να σταματησει ο πολεμος ? Κατι τετοιο :)

Το κατάλαβα, γι' αυτό και το διευκρίνησα...Έτσι όμως ξεκινάνε όλα...

de katalavaino giati oles oi euthines peftoun pada pano stis ginekes.oloi oi adress filoi mou ipostirizoun auta pou lete k esis kai sta opoia kata kapoio tropo simfono k ego alla mipos na skeftite oti oi ginekes vriskoun kai ta kanoun se kapoious apo sas kai meta akolouthoun auti ti taktiki se olous sas.exete k esis meros tis euthinis gioa ti simerini ginekia siberifora se olous tous tomis
na mi ksexnas na xamogelas

27 ατομα ψηφισαν πως υπαρχουν........Οποτε εχουμε και αντρες που το πιστευουν, αν ναι γιατι δεν μιλανε να μας πουνε που το βασιζουν αυτο ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 20:19)

27 ατομα ψηφισαν πως υπαρχουν........Οποτε εχουμε και αντρες που το πιστευουν, αν ναι γιατι δεν μιλανε να μας πουνε που το βασιζουν αυτο ?

Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτί δεν υπάρχουν; Αν ανι, θα σε χαρακτηρίσω όπως θα χαρακτήριζε κάποιον η Tinkerbell: μισογύνη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ml_20 (12 Δεκ. 2004 , 18:56)

exete k esis meros tis euthinis gioa ti simerini ginekia siberifora se olous tous tomis

Δεν διαφώνησε κανείς σε αυτό. Πουθενά δεν φταίει μόνο η μία πλευρά. Αν ο άντρας δεν κάνει όλα τα χατήρια στη γυναίκα, η γυναίκα θα ζητάει λιγότερα.

Ολα πανε με βαση την εμπειρια.

Οσοι με ξερουν θα πουν πως ειμαι αρκετα ως πολυ εμπειρος σε αυτα τα θεματα και σε ολο αυτο τον καιρο ποτε δεν γωρισα ΩΡΑΙΑ και ΣΩΣΤΗ γυναικα.

Το τονιζω γιατι μιλαμε για συγκεκριμενο τυπο γυναικας και οχι οποιαδηποτε γυναικα. Αν αυτο με κανει μισογυνη τοτε καποιοι φοβουνται να παραδεχτουν το εμφανες για πολους λογους.

Βεβαια αν οι αντρες που ψηφισαν πως υπαρχουν εχουν βρει ΩΡΑΙΕΣ και ΣΩΣΤΕΣ γυναικες τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 22:30)

Ολα πανε με βαση την εμπειρια.

Οσοι με ξερουν θα πουν πως ειμαι αρκετα ως πολυ εμπειρος σε αυτα τα θεματα και σε ολο αυτο τον καιρο ποτε δεν γωρισα ΩΡΑΙΑ και ΣΩΣΤΗ γυναικα.

Το τονιζω γιατι μιλαμε για συγκεκριμενο τυπο γυναικας και οχι οποιαδηποτε γυναικα. Αν αυτο με κανει μισογυνη τοτε καποιοι φοβουνται να παραδεχτουν το εμφανες για πολους λογους.

Βεβαια αν οι αντρες που ψηφισαν πως υπαρχουν εχουν βρει ΩΡΑΙΕΣ και ΣΩΣΤΕΣ γυναικες τοτε σηκωνω τα χερια ψηλα.....

πως γινετε οσοι εχουν γνωρισει γυναικες κ εχουν φαει χυλοπιτες η δ ειναι πολυ εμφανισιμοι να εχουν την χειροτερη γνωμη για τις γυναικες ? οσους ξερω εγω που ειναι ομορφοι και τα πανε γενικα καλα με τις γυναικες εχουν και την καλυτερη γνωμη γι αυτες!!.. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 20:30)

Με τη διαφορά ότι αυτες ήταν ή πιασμένες, ή τις βλέπαμε φιλικά.. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Δεκ. 2004 , 20:35)

πως γινετε οσοι εχουν γνωρισει γυναικες κ εχουν φαει χυλοπιτες η δ ειναι πολυ εμφανισιμοι να εχουν την χειροτερη γνωμη για τις γυναικες ?

Γιατί ποιος δεν έχει φάει χιλόπιττα στη ζωή του; :worry:

Ολοι εχουν φαει χυλοπιτα στην ζωη τους γιατι πολυ απλα οι γυναικες ειναι περιεργες. Αλλες κολημενες με πρωην αλλες εχουν σχολες αλλες προβληματα και στο τελος ολες αυτες ξεσπανε σε οποιον θελει να τις πλησιασει.

Με λιγα λογια αυτο δεν εχει να κανει. Τωρα αν καποιος εχει σχεση με καποια λογικο ειναι να παει στα νερα της, σιγα μην γυρνουσε να της πει τα παραπονα του για τις γυναικες. Πιστευω πως θα επερνε ποδι.

Οπως και να εχει απο γυναικα δεν περιμενα διαφορετικη απαντηση, πολυ αναμενομενη ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Δεκ. 2004 , 22:35)

πως γινετε οσοι εχουν γνωρισει γυναικες κ εχουν φαει χυλοπιτες η δ ειναι πολυ εμφανισιμοι να εχουν την χειροτερη γνωμη για τις γυναικες ? οσους ξερω εγω που ειναι ομορφοι και τα πανε γενικα καλα με τις γυναικες εχουν και την καλυτερη γνωμη γι αυτες!!.. ;)

Καταρχην δε σημαινει πως αν πχ. εγω κανω τη μια σχεση μετα την αλλη,περναω καλα & γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις γυναικες,δεν υπαρχει γενικο προβλημα.Το συνολο κοιταμε παντα,οχι τον εαυτο μας.Και ναι,υπαρχουν ατομα που τους εχουν παει ολα καλα ή εχουν τον τροπο τους ή λεφτα ή το ενα ή το αλλο & με το που χωριζουν απο μια τους την πεφτουν ολες οι υπολοιπες-φιλες ή μη(αληθεια,μπορειτε να μου πειτε γιατι μολις βλεπετε καποιον δεσμευμενο κανετε σα λιγουρες & προτιματε αυτον απο καποιον αλλο ελευθερο & ωραιο?Τι κολλημα ειναι παλι αυτο? :whistle: ).Υπαρχουν ομως κι αλλοι που,οντας μια χαρα παιδια(οι ελευθεροι κι ωραιοι που λεγαμε)εχουν ασχημες ή λιγες εμπειριες...τι φταιει?μαλλον οι γυναικες...

Το λεω αυτο γιατι τελευταια βλεπω πολλους τετοιους εργενηδες να περιπλανιουνται & διπλα σ'αυτους υπαρχουν καποιοι σαν την κακια την ωρα που ειναι με κουκλαρες...πειτε μου τωρα εσεις ποσες ωραιες γυναικες ξερετε να ειναι μονες τους ή ποσες κακασχημες να τα εχουν με μοντελα... :!:

καλα δεν εχεις κ αδικο.. εχω δει και γω καλονες διπλα σε τερατα και το αντιθετο φυσικα..

αυτο που ξερω εγω ειναι πως οσους αντρες εχω γνωρισει εγω και ειναι ομορφοι τις λατρευουν τις γυναικες γιατι ακριβως επειδη ειναι ομορφοι εχουν παντα καποια στο πλευρο τους ετσι παραπονο μηδεν.. αντιθετα οσοι ειναι ασχημοι η δεν εχουν τον τροπο να πλησιασουν καποια και τρωνε απανωτες χυλοπιτες ειναι φυσικο και επομενο να βγαζουν κακιες και να τους φταινε για ολα οι γυναικες !! Εχω αδικο ?

Αντικειμενικη γυναικα δυσκολα θα βρεις κυριως γιατι τα βλεπει απο αλλη οπτικη γωνια.

Εν κατακλειδι οι ΩΡΑΙΕΣ γυναικες πανε στους φραγκατους και επειδη εβαλα σαν θεμα τις ΩΡΑΙΕΣ γυναικες αρα και σωστη να ειναι παλι στο ιδιο συνολο εντασεται. Οι γυναικες κοιτανε πρωτα το αμαξι, ρουχα, λεφτα, δουλεια, σπιτι , ο αντρας κοιταει πρωτα εμφανηση οποτε ποιος ειναι χειροτερος ????

Οσο για αυτα που λενε οι κοπελες εδω μεσα οπως ειπα και πριν ειναι ασχετα γιατι δεν εχω δει καμια και δεν ξερω κατα ποσο εντασονται στην παραπανω κατηγορια, χωρις παρεξηγηση.

( οσο τα περι ομορφων με ομορφες σε πληροφορω πως ποτε δεν θα μαθεις τη λενε οι ομορφοι αντρες μεταξυ τους )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (12 Δεκ. 2004 , 20:56)

Οσο για αυτα που λενε οι κοπελες εδω μεσα οπως ειπα και πριν ειναι ασχετα γιατι δεν εχω δει καμια και δεν ξερω κατα ποσο εντασονται στην παραπανω κατηγορια, χωρις παρεξηγηση.

Ακόμα και να είχες δει κάποια από αυτές, πάλι δεν θα σου λυνε κανένα πρόβλημα. Και αυτό γιατί αλλιώς λειτουργούμε πίσω από την οθόνη και αλλιώς μπροστά σε έναν συνάνθρωπό μας. ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...