Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Παίδες τελικά ήρθε και η δικιά μου ώρα να υποστώ τις συνέπειες του σημερινού ξεπεσμού των Ελληνίδων(εντάξει μη βαράτε!! κάποιων από αυτών εννοώ)... :blink: :rolleyes: :lol:

Σάββατο βραδάκι με καθαρό ουρανό και λαμπερά αστέρια παντού και με την καλοκαιρινή αύρα να μου χαϊδεύει το πρόσωπο!Γεννέθλια ένας κολλητός,έξοδος σε γνωστό μαγαζάκι για ποτοποσία και τα σχετικά και φυσικά χαμογελάκι και διάθεση στο full όπως πάντα!

Βέβαια είχαμε και τις απαραίτητες (άγνωστες προς το παρόν) αιθέριες υπάρξεις(ο γνωστός του γνωστού ώ γνωστέ!) και όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι την ώρα που έσπασε ο πάγος,έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και ειπώθηκαν τα πρώτα αστειάκια,ατακίτσες και κουβεντούλα έτσι για το Θεαθήναι...

Τι το θέλαμε ωρε παλικάρια αυτό;;;; Ήταν ανάγκη να γίνει έτσι;;;;;

ΤΡΕΛΛΑ ΑΚΥΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Υφάκι δήθεν,μπλαζέ,τουπέ μεγάλο και καλάμι (όλα αυτά μαζί πακέτο) που δεν έφτανε όλος ο δρόμος για να το παρκάρουν... :lol:

Ορατότης πάνω από τη μύτη βεβαίως βεβαίως και απο κάτω το τοπίο τελείως ομιχλώδες... Λες και είχαν βγει Miss Αττική και περιχώρων και ήταν οι ΚΑΠΟΙΕΣ... :confused: :lol:

Και ανταυτού δίνανε σημασία σε έναν 20άχρονο (περίπου... και ξένο φυσικά!) ξανθομπάπουρα και σε έναν Καζαμπούμπου(και σε κάτι άλλους μη άξιους αναφοράς)... :wacko:

ΕΥΓΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!! :whistle:

Πάλι καλά που έκανε ωραίο πρόγραμμα ο DJ και έπεσε γέλιο με τους κολλητούς αλλιώς θα τα παράταγα όλα και θα πήγαινα για... ψάρεμα! :lol:

Συνέλθετε όσο είναι καιρός κορίτσια... Ειναι πραγματικα κρίμα... Κωμικοτραγικές καταστάσεις που πρέπει να τις αντιμετωπίζεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με χιούμορ!

Λίγο μυαλό ρε γμτ δεν υπάρχει;;; Δεν θέλει και μεγάλη προσπάθεια!! :rolleyes:

Ημαρτόνε δηλαδης...

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kala re file, epidi efages akiro eftege h gomena? Diladi an sou er8ei mia pou den thn 8es prepei nte kai kala na mhn ri3eis akuro? E, to idio kai h gomena. Mporei na mh goustare. Kai opos les afou koitouse allon (ton 3eno) tote den einai oti htan snob...na peis oti o allos htan mapas kai emfanestata ton h8ele giati parkare thn ferrari kai forouse prada/ferre/todd's kai o monos logos htan ta lefta....tote nai...pes tis kopeles psilomites.

Kako 8a htan na sas egrafan entelws pes, kai tetoia, pou deixnoun oti einai m@l@kismenes. Opos exw faei akira, mesa se auto to kalokairi kai egw exw ri3ei polla akira kai o idios. Alla ta eri3a swsta kai me tropo, kai oxi me ufos les kai mou milaei zitianos kai ton agnoo opos kanoun polles ellhnides (kai polles apo autes den to a3izoun...blepw apo filous mou pou exoun xamila gousta alla kai pali ta idia akoma kai me mpaza, enw exoun ri3ei 3enes polu omorfes).

To oti trwme akira de einai logos na tis brizoume....de 8a mas 8eloun kai oles, opos de 8eloume oute emeis oles...einai o tropos pou 8a to fas pou deixnei ti tupos gomenas einai.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (15 Αύγ. 2004 , 20:05)

Kala re file, .................

.........tupos gomenas einai.

Παρεξηγησιάρης Νο1...

Φίλε μου δεν θα κολλήσω στο άκυρο που έφαγα απο τις κοπέλες... Ξέρεις τώρα κι εγώ... Δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ από τη στεναχώρια μου!!! :worry:

Έπίσης δεν είναι ανάγκη να πας σώνει και καλά να κάνεις πέσιμο! Αν μετά τη συνομιλία προκύψει κάτι καλό και ενδιαφέρον με προοπτικές καλώς αλλιώς σου μένει μια καινούργια γνωριμία... :) Είναι τόσο κακό να επικοινωνήσεις με κάποιον πέρα από τους κολλητούς σου;

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις σαν "πέσιμο"! :rolleyes: Και φαίνεται μάλλον ότι εσύ σε λίγες ώρες την απέναντί σου την μαθαίνεις απέξω κι ανακατωτά ... Μπράβο σου και μαγκιά σου!

Εγώ αυτό που ήθελα να θίξω ήταν η "υπεράνω" συμπεριφορά που αντιμετωπίσαμε και που περιγράφουν τόσο καιρό φίλοι και φίλες εδώ στο forum...

Τώρα αν δεν περιέγραψα το γεγονός και τόσο τέλεια όσο θα έπρεπε τότε να ζητήσω συγνώμη! Ποτέ δεν ήμουν καλός στις εκθέσεις...

Ακόμα καλύτερα θα ήταν να διαβάζεις παραπάνω απο μια φορά αυτό που γράφει κάποιος και μετά εφόσον κατάλαβες καλά να εκφέρεις και άποψη! :rolleyes: :whistle:

Άντε να δούμε πόσοι ακόμα θα με περάσουν για λιγούρη... :confused: :rolleyes:

Φιλικά

παντως οταν ημαστε απο πισω τους κανουν λες και ειναι θεες αλλα οταν φτυνουμε εμεις γιατι τρεχουν απο πισω μας?( αγνωσται αι βουλαι του κυριου και της γυναικας )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (15 Αύγ. 2004 , 21:16)

παντως οταν ημαστε απο πισω τους κανουν λες και ειναι θεες αλλα οταν φτυνουμε εμεις γιατι τρεχουν απο πισω μας?( αγνωσται αι βουλαι του κυριου και της γυναικας )

Είναι απόλυτα λογικό φίλε μου... Φαντάσου να σου την πέφτανε εσένα συνέχεια όταν έβγαινες 5 και 10 γυναίκες(λέμε τώρα έτσι; ). Δεν θα σου τόνωνε την αυτοπεποίθηση το γεγονός ότι έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις ανάμεσα σε 10 γυναίκες; Έτσι χωρίς να κάνεις και να πεις τίποτα!

Αυτό που έχει σημασία είναι το πως θα το πάρει ο καθένας ,ανάλογα τον χαρακτήρα, όταν αρέσει στο αντίθετο φύλο... Κάποιος μπορεί να γίνει ψωνάρα(είμαι και καλά ο μαμάω) βλέποντας την απήχηση που έχει ενώ κάποιος άλλος να παραμείνει προσγειωμένος και παραμένοντας ο πραγματικός του εαυτός να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! ;)

Απλή και καθαρή τετράγωνη λογική... ;)

mwre oti para polles exoun ena yfaki snob to exoun.Tis blepeis na kratane ena tsigaro sto xeri kai to kefali terma shkwmeno me mia mourh ksinh :lol:Twra ta lew pali giati mou etyxe na dw to sabbato pali koukles tou eidous :whistle: kai htan kai psilompaza!!!Alla kai to allo?pou exeis twra apenanti sou 3 kopeles mazi me 3 agoria alla xwrista h kopeles mazi ta agoria mazi,koitas kai se koitaei kapoia apo autes arketes fores,e ti sto kalo kaneis?Kala re koritsia eiste me allous ok tote giati koitate ton allon?Kai an den einai gomenoi sas ti sto kalo bgenete mazi tous,pws na sas plhsiasei o allos blepontas oti eiste me 3 agoria parea ti na kanei na myrisei ta nyxia tou?Blepw polles pou to kanoun auto twra teleutaia,ektos kai an den psaxnontai alla otan den psaxnese kyra mou mhn koitas,mhn dxneis ston allon oti isws goustareis!!

Ftew egw h o ka8enas mas meta pou paei me ksenes?Ekei se 8elei h kopela kai sto deixnh kai oxi tipote allo einai kai kouklares!!!Egw akoma na synel8o ap ta 8eika agglika mwrakia pou eida sthn zakyn8o :happy: Den 8elw na pw me auto oti ante ton eidame kai pame gia sex pros8eou alla deixte kai eseis kati epitelous na katalabei o allos oti 8elete an de 8elete einai aplo mhn eiste toso fylikh mazi tou krathste apostash giati etsi 8a katalabei oti den...otan eiste fylikh deinete la8os mynhmata, :!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (16 Αύγ. 2004 , 01:11)

mwre oti para polles exoun ena yfaki snob to exoun.Tis blepeis na kratane ena tsigaro sto xeri kai to kefali terma shkwmeno me mia mourh ksinh :lol:Twra ta lew pali giati mou etyxe na dw to sabbato pali koukles tou eidous :whistle: kai htan kai psilompaza!!!Alla kai to allo?pou exeis twra apenanti sou 3 kopeles mazi me 3 agoria alla xwrista,koitas kai se koitaei kapoia apo autes arketes fores,e ti sto kalo kaneis?Kala re koritsia eiste me allous ti sto kalo 8elete kai koitate twn allon?Kai an den einai gomenoi sas ti sto kalo bgenete mazi tous,pws na sas plhsiasei o allos blepontas oti eiste me 3 agoria parea?Blepw polles pou to kanoun auto twra teeutaia,ektos kai an fysika den psaxnontai alla otan den psaxnese kyra mou mhn koitas,mhn dixneis ston allon oti isws goustareis!!

Απαγορεύεται δηλαδή να είναι απλά φίλοι τους και να μη θέλουν να κάνουν κάτι μαζί τους, αλλά να γουστάρουν εσένα; :worry:

Δηλάδή για να βγεις με κάποιον πρέπει απαραίτητα να είναι γκόμενος; Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο να κάνω παρέα με άντρες και συνήθως η παρέα με την οποία βγαίνω αποτελείται απο 5 άντρες κι εμένα και δεν τρέχει τίποτα με κανέναν τους

den pagoreuete pedia alla otan eise me gomenous pios 8a se plhsiasei?Auto apanthste mou!!Egw 8a sas pw kaneis ektos kai einai kapoios pou kserei ti pezete.An 8es na breis agori einai anohto na bgeneis parea me alla agoria giati apla den 8a breis pote,den se plhsiazei o allos otan blepei agoria giati den kserei ti pezei,ektos kai an exei ta kotsia h kopela na to deiksei ka8ara!!!to na bgeis mia fora einai ok alla otan to kaneis synexeia 8a exeis problhma.Einai polu aplo file gkr41 otan deis esy mia kopela parea me ena agori akoma kai an se koitaei pas?akoma kai gnwsth sou na einai les mpas kai ?Einai h oxi anohsia auto?ektos kai an den psaxnei opws eipa,an den psaxnei omws kalo 8a ne na mhn koitaei k olas :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (16 Αύγ. 2004 , 01:20)

Δηλάδή για να βγεις με κάποιον πρέπει απαραίτητα να είναι γκόμενος; Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο να κάνω παρέα με άντρες και συνήθως η παρέα με την οποία βγαίνω αποτελείται απο 5 άντρες κι εμένα και δεν τρέχει τίποτα με κανέναν τους

Από απλή περιέργεια ρωτάω: Ποιο ή ποια χαρακτηριστικό(ά) των ανδρών σε κάνει να τους θέλεις για παρέα; Είναι πχ. πιο ντόμπροι; Αν είναι αδιάκριτη ερώτηση θα το καταλάβω από την σιωπή σου :D

Σι γιού

Den einai to ksylo re sy einai ta anohta mynhmata pou stelnoun,etsi pou to exoun kanei pia den katalabeneis oute ta mynhmata pou palia as poume 8a se kanane na pas....

Και εγώ σου λέω ότι η γκόμενα σε γουστάρει. Και εσύ πας να της μιλήσεις κλπ κλπ. Πως αποκλείεις ότι οι άλλοι 3 άντρες που είναι μαζί της δεν θα σε δουν ως απειλή και σε πλακώσουν :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Απευθύνομαι στους άντρες τώρα. μόνο την εμφάνιση μιας γυναίκας σας ενδιαφέρει ρε παιδία? ήμαρτον δηλαδή τόσο πολύ θέλετε να είναι η γυναίκα σαν την πχ Πετρουλάκη ( και τώρα που μιλάμε για ξύλο – έχει φάει και αυτή μπόλικο ), Αδάμ & ΣΙΑ? προσωπική μου άποψη πάντα είναι ότι μια τέτοια γυναίκα ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ μπορεί να σου κάνει, τίποτα άλλο
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Hunter edw kaneis la8os mallon oti zhmia 8a sou kanei mia omorfh thn idia zhmia mporeis na pa8eis kai apo mpazo,h ptania den exei na kanei me omorfia,Twra pios diladi den 8a h8ele mia omorfh kopela kai kalh?To na eise omorfh den shmenei automata oti eisai kai koloxarakthras opws den shmenei kai to anti8eto.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JimBs (16 Αύγ. 2004 , 01:30)

Από απλή περιέργεια ρωτάω: Ποιο ή ποια χαρακτηριστικό(ά) των ανδρών σε κάνει να τους θέλεις για παρέα; Είναι πχ. πιο ντόμπροι; Αν είναι αδιάκριτη ερώτηση θα το καταλάβω από την σιωπή σου :D

Σι γιού

Κυρίως το ότι μπορώ να συζητήσω μαζί τους χωρίς η συζήτηση να περιστρέφεται αναγκαστικά γύρω απο ρούχα, καλλυντικά και γκόμενους όπως δυστυχώς συμβαίνει με τις περισσότερες κοπέλες που έχω γνωρίσει. Επίσης το ότι είναι πιο free, δεν παρεξηγούνται τόσο εύκολα όσο οι γυναίκες, σε κάνουν να δεις τα αισθημάτικά σου προβλήματα απο άλλη οπτική γωνία(την αντρική) και το ότι έχουν περισσότερο χιούμορ.

Βέβαια πιστεύω ότι χρειάζονται και οι φιλίες με γυναίκες καθώς έχουν άλλα πλεονεκτήματα (π.χ. περισσότερη κατανόηση) οπότε υπάρχουν και κάποιες κοπέλες με τις οποίες μου αρέσει να κάνω παρέα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (16 Αύγ. 2004 , 02:00)

Απευθύνομαι στους άντρες τώρα. μόνο την εμφάνιση μιας γυναίκας σας ενδιαφέρει ρε παιδία? ήμαρτον δηλαδή τόσο πολύ θέλετε να είναι η γυναίκα σαν την πχ Πετρουλάκη ( και τώρα που μιλάμε για ξύλο – έχει φάει και αυτή μπόλικο ), Αδάμ & ΣΙΑ? προσωπική μου άποψη πάντα είναι ότι μια τέτοια γυναίκα ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ μπορεί να σου κάνει, τίποτα άλλο

Σωστός ο κυνηγός!

Am den einai swstos o kunhgos :lol: an htan na metrame tis kales kai tis kakes mono apo thn omorfia kala 8a tan,8a pername oloi metries kai 8a eixame yshxo to kefali mas alla einai etsi?Siga mhn einai !!!!Eks alou den 8elw thn gunaika mou san thn petruolaki giati exw alou eidous protypa kai oxi tis pseftikes koukles egw :!: 8elw aples kai omorfes kopeles xwris fanfares kai ftiasidia gia na deixnoun omorfes.Aplh fysikh omorfia kai tipota parapanw :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (16 Αύγ. 2004 , 01:24)

den pagoreuete pedia alla otan eise me gomenous pios 8a se plhsiasei?

Μα λέμε για την περίπτωση που δεν είναι γκόμενοι, αλλά απλοί φίλοι :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (16 Αύγ. 2004 , 01:24)

Auto apanthste mou!!Egw 8a sas pw kaneis ektos kai einai kapoios pou kserei ti pezete.An 8es na breis agori einai anohto na bgeneis parea me alla agoria giati apla den 8a breis pote,den se plhsiazei o allos otan blepei agoria giati den kserei ti pezei,ektos kai an exei ta kotsia h kopela na to deiksei ka8ara!!!to na bgeis mia fora einai ok alla otan to kaneis synexeia 8a exeis problhma.Einai polu aplo file gkr41 otan deis esy mia kopela parea me ena agori akoma kai an se koitaei pas?akoma kai gnwsth sou na einai les mpas kai ?Einai h oxi anohsia auto?ektos kai an den psaxnei opws eipa,an den psaxnei omws kalo 8a ne na mhn koitaei k olas :)

E, ok έχεις δίκιο, αλλά αν δε ρισκάρεις δε θα κάνεις τίποτα. Πήγαινε και το πολύ πολύ να φας καμιά ψιλή :p :D

:lol: em to kserw oti exw dikaio alliws 8a to elega ?:p telos pantwn kati prepei na ginei alliws me blepw na pernw kamia ksenh sto telos (kata prwthmhsh agglidoula ksan8oula kai omorfoula :whistle: ) Toulxistwn re paidi mou einai kai prosxares,to leo giati eimoun mazi tous diakopes kai trela8hka,kai mou blepeis thn allh pou oute sto 1/4 den ftanei kai mou exei ena toupe kai mia moutrakla ws to patwma !!!

Agent M, sorry gia to post, alla nomiza oti eipes oti eipes apo ta akira pou efages, kai oti ebgales sumperasma oti htan *** oi kopeles meta apo apotiximenes prospa8eies (auto katalabainw egw apo "akiro"). Simfwnw bebaia oti de xreiazete na thn peseis se kapoia gia na deis ti fara einai.

Twra sto allo 8ema me thn parea me antres twn gunaikwn. Apagoreuete re paidia? Kai egw bgainw sunexeia me gunaikes, kai hmaste suni8ws 3-4 antres, 3-4 gunaikes, xwris na paizei kati me kapoia oposdipote. Alla bebaia, egw den 8a elega tipote an erxotan tipos na thn pesei se filh mou, kai exei ginei. Opos to exw kanei kai egw...an thn deis thn kopela na koitaei epimona kai pareis xampari oti 8elei...8a to katalabeis an einai me enan apo thn parea h oxi, kai to poso ton 8elei an einai mazi tou. Mhn kolonete. Pas...kai to polu polu an er8ei kai me tsampouka kapoios tou les...sorry...ti problhma exeis? H kopela me koita3e, den fanike na einai tipote parapanw apo filh mazi sou, kai me endiefere. Afou einai gomena sou ok....ti eimai manths na to 3erw?.....alla bebaia...egw eimai 1.96m kai arketa demenos kai mporw na to kanw auto suxna xwris na kolono. Isa isa pou se kati florakia an 8eloun tsampouka kai thn exw pesei sthn gomena tous, tous lew...sth kopela milisa, oxi se esena...kai auth 8a apofasisei an 8elei na mou milisei kai me protimaei apo esena.

Και εμένα η παρέα μου αποτελείται απο τον κολλητό μου και απο 4 γυναίκες, και μην ακούω οτι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε γυναίκες-άνδρες, γιατι εδώ που τα λέμε μόνο αυτή η φιλία υπάρχει.Οταν βγάνω μόνο με φίλους ή που θα κάνουν συνέχεια σαλακίες ή που θα βαριούνται που ζούνε.

Πολύ σωστός nhp1023,εγώ δεν είμαι 1,96 αλλα 1,89 οπότε και με αυτό συμβιβάζομαι.Θα έλεγα όχι να μην μασάνε αλλα να μην φοβούνται να πλησιάσουν,γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν τί να πουν!!!

Michelle kai PowerZ σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμμετοχή σας!!!!!

Γιώργος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (16 Αύγ. 2004 , 02:06)

Κυρίως το ότι μπορώ να συζητήσω μαζί τους χωρίς η συζήτηση να περιστρέφεται αναγκαστικά γύρω απο ρούχα, καλλυντικά και γκόμενους όπως δυστυχώς συμβαίνει με τις περισσότερες κοπέλες που έχω γνωρίσει. Επίσης το ότι είναι πιο free, δεν παρεξηγούνται τόσο εύκολα όσο οι γυναίκες, σε κάνουν να δεις τα αισθημάτικά σου προβλήματα απο άλλη οπτική γωνία(την αντρική) και το ότι έχουν περισσότερο χιούμορ.

Βέβαια πιστεύω ότι χρειάζονται και οι φιλίες με γυναίκες καθώς έχουν άλλα πλεονεκτήματα (π.χ. περισσότερη κατανόηση) οπότε υπάρχουν και κάποιες κοπέλες με τις οποίες μου αρέσει να κάνω παρέα.

η μικρη μου εμπειρια μου λεει οτι αν μια παρεα ειναι μεγαλη και αποτελειτε μονο απο αντρες τοτε σε αυτην την παρεα λειπει κατι. Ειναι διαφορετικα σε μια αντρικη παρεα να υπαρχει και το γυναικιο φυλο , δινει αλλη χαρη. προσθετη μια νοτα αισιοδοξιας , προσθετη μια νεα οπτικη γωνια και η συζητησεις δεν ειναι αυτες οι ηλιθιες συζητησεις που κανουν οι αντρες :)

Κατά καιρούς ακούγονται πολλά κλισέ. Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε, οι γυναίκες είναι σαν τα

γραμματόσημα, όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε βελτιωμένη έκδοση του

παραπάνω), οι γυναίκες είναι σαν τα πλακάκια, αν τις στρώσεις καλά τις πατάς για μια ζωή, οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία, αν φύγει μια,

έρχεται πάντα η επόμενη κτλ, κτλ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπεραπλουστεύσεις και γενικότητες. Την

μια και μοναδική αλήθεια που άκουσα δια στόματος φίλου μου, θα την

μοιραστώ μαζί σας και θα την τεκμηριώσω επαρκώς, για να ξέρετε και

εσείς να μην φτύνετε ή περιμένετε άδικα.

Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα. Και εξηγώ:

Υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές,μεγάλες,

καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι.

1. Aλλη θέση ψάχνεις αν έχεις mini coοper, άλλη αν έχεις Α6. Και

βέβαια αν έχεις mini coοper μια χαρά χωράς σε μια θέση που θα

χωρούσε το Α6, αλλά πάντα περισσεύει αρκετός χώρος για να παρκάρει ένας ακόμα, ακόμη και αν χρειαστεί να σε στριμώξει λίγο. Αν έχεις πάλι Α6 και πας να παρκάρεις σε μια θέση που χωράει μόνο mini couper, μπορεί μεν να το βάλεις αλλά πάντα θα περισσεύει κάτι ή η μούρη ή ο κώλος του αυτοκινήτου, και θα είσαι μέσα στην αγωνία μην στο φάει κανένας απρόσεκτος οδηγός και θα ψάχνεις για μια καλύτερη θέση, που να χωράς άνετα βρε παιδί μου.

2. Υπάρχουν θέσεις παρκαρίσματος που είναι καλές πρώτη μούρη από

εκεί που σκοπεύεις να πας), και άλλες που είναι κακές 10 τετράγωνα μακριά, που αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που πήρες το αμάξι σου). Οι καλές είναι εξ ορισμού πιασμένες. Για να βρεις μια πρέπει να την αφήσει κάποιος άλλος. Παρότι μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεις μια καλή θέση μπορεί μετά από κάποιο σημείο που κάνεις κύκλους σαν τον ινδιάνο ψάχνοντας, να απογοητευτείς και να βολευτείς με μια κακή θέση.

3. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη πρέπει να είσαι πολύ

προσεκτικός γιατί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η θέση να είναι

παράνομη.(Πχ. Επιτρέπεται μόνο για υπαλλήλους της ταδε εταιρίας).

Σε αυτές τις περιπτώσεις σε τρώει το άγχος και φροντίζεις να μην κάτσεις

πολύ, γιατί με μαθηματική ακρίβεια τρως κλήση, αν δεν σου σηκώσουν

και το αμάξι δηλαδή.

4. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη και νόμιμη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι επί πληρωμή. Σε αυτήν την περίπτωση νιώθεις πάντα ότι σου πιάνουν λίγο τον κώλο, αλλά τι να κάνεις "η ανάγκη

βλέπεις".

5. Μπορείς πάντα να διπλοπαρκάρεις, αλλά να ξέρεις ότι μετά θα

καταλήξεις με γρατσουνιές από κλειδιά στο αμάξι σου, και τελικά θα

σου βγει μια περιουσία να το ξαναβάψεις το ρημάδι.

6. Είναι γνωστό ότι το να βρεις "παρκινγκ" είναι τόσο θέμα γνώσης, όσο και θέμα τύχης. Τι να κάνουμε, υπάρχουν μερικοί γουρλήδες που βρίσκουν αμέσως, και άλλοι που μια ζωή ψάχνουν Τέλος, δεν φτάνει όταν δεις μια θέση να βγάλεις αλάρμ και να πας με το πάσο σου. Πρέπει να είσαι γρήγορος και μάγκας, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος!

@Terrys δυστυχως δεν μπορω να συμφωνησω μαζι μου. Για εμενα στις σχεσεις ειτε ερωτικες ειτε φιλικες δεν υπαρχουν κανονες η καθε σχεση ειναι κατι ξεχωριστο κατι μοναδικο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...