Jump to content

Επιλογή συσκευής 300 ευρώ

Lokzor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

Είχα το s4, έφαγε bootloop. Ήμουν γενικά ικανοποιημένος με την απόδοση του. Τώρα λέω να πάρω καινούργιο κινητό.

Σύμφωνα με την φόρμα, παραθέτω:

1) 300 ευρώ

2) Οθόνη δεν με πειράζει ιδιαίτερα.

3) Θα ήθελα να το πάρω από εδώ για να μην περιμένω

4) Για την μπάντα δεν γνωρίζω. Με το S4 είχα 4G στα περισσότερα μέρη, οπότε κάτι αντίστοιχο που να δουλεύει το 4g στα περισσότερα μέρη

5) Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα dual sim, nfc, ir , αλλά ας υπάρχουν

6) Ελληνικό μενού δεν με ενδιαφέρει

7) Ο ήχος να έχει μια στανταρ ποιότητα. Οθόνη, δεν ξέρω την διαφορά για να σας πω

8) Κάμερα/Gaming-Ταχύτητα/Αυτονομία(τι ακριβώς εννοείτε;). Η καλή κάμερα με ενδιαφέρει πολύ και θέλω να είναι γενικά γρήγορο.

9) Είχα s4, τώρα προσωρινά το core.

Γενικά θέλω ένα all-rounder κινητό με καλή κάμερα.

Κοιτούσα huawei p10 - lite , LG nexus 5x , to Samsung J7 και το Samsung S6. To Xiaomi 4x το είδα αλλά η κάμερα του δεν με ενθουσίασε, ειδικά το βράδυ.

Edited by Lokzor

Το nexus 5x έχει τη καλύτερη δυνατή κάμερα αλλά all around το p9 και honor 8 είναι καλύτερες συσκευές.

Το P9 δηλαδή το θεωρείτε καλύτερο από p10 lite ή samsung s6? Μπορείτε να μου πείτε μερικές διαφορές μεταξύ honor 8 - p9? Το honor 8 δεν το έχω ψάξει καθόλου.

Επίσης από τα σκρουτζομάγαζα πρέπει να προσέξω αν είναι Europe - Global edition όταν το παραγγείλω ή θεωρείτε δεδομένο;

P9/honor 8. Περίπου τόσα έχουν στο σκρούτζ.

Υγ. Πάρε κάτι σύντομα γιατί βλέπω να πετάς το core απ' το μπαλκόνι :p :lol:

Χαχα δεν μπορείς να φανταστείς. Κάνω υπομονή 1,5 μήνα τώρα.

Edited by Lokzor

Σαφέστατα!!! Το p10 lite είναι ουσιαστικά ενα polished p9 lite ενώ το s6 έχει πολύ μικρή αυτονομία (επειδή το είχες απορία, εννοώ πόσο σου βγάζει σε μια φόρτιση)

Διαφορές honor 8 με p9

honor 8: 1 gb έξτρα ram και ir blaster

huawei p9: καλύτερος ήχος, φωτεινότερη οθόνη και gorilla glass

Κατα τα άλλα είναι ίδιες συσκευές. Όποιο και να πάρεις είναι καλή αγορά. Πρόσεξε απλά να είναι EU.

Edited by Antretng

Σε θέμα κάμερας και σε θέμα gaming ποιο υπερτερεί honor 8 ή p9 ή Samsung S7; Edited by xalaros

Το s7 έχει καλύτερη ποιότητα στις νυχτερινές. Το p9/honor 8 έχει περισσότερα ενδιαφέροντα Mode (πχ artificial bokeh δινοντας μια dslr αισθηση, μονοχρωμες, θόλωμα νερού, light painting κλπ).

Σε gaming δεν διαφέρουν ιδιαίτερα. Αν έπρεπε να πω κάποιο γρηγόροτερο στο gaming, θα έλεγα το s7 αν φορά τον snapdragon 821 (υπάρχει και έκδοση με exynos που δεν πέχω ιδέα πως τα πάει).

Υπόψιν, ότι μιλάμε και για καμια 100αρια ευρώ διαφορά στη τιμή.