Jump to content

CSI: Crime Scene Investigation (CBS)

arish
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έγραψα για ενημερωτικούς λόγους, στην περίπτωση που κάποιος δεν το γνωρίζει :)

Θα σταματήσει κάποια στιγμή και αυτό, πάντως όχι στα επόμενα χρόνια θέλω να πιστεύω :p

Ατάκα από Grissom:

Doc Robbins: Gil... have you ever been even close to getting married?

Grissom: Once... when I was younger. Her name was Nicole Daley. I asked her to marry me. We were classmates. She liked bugs too. I gave her my grandmother's ring, but my mother made me get it back. (Doc Robbins nods) Second grade.

:D

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

• Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

O Petersen έχει δηλώσει πως θέλει να αφιερωθεί πιο πολλύ στο θέατρο (είναι ηθοποιός του θεάτρου) και 6 χρόνια με το CSI το έχει αμελήσει. Μίλησε με τους υπεύθυνους και ζήτησε να είναι λιγότερη ώρα on the air στην σειρά για να συνεχίσει τα θεατρικά του.
Namaste!

Ακόμα ο Petersen είχε και κάποια προβλήματα με την καρδία του:worry: και έτσι ήθελε να απέχει λίγο από την σειρά.

Και όπως λέγανε στο Imdb ίσως είναι καλύτερα η 7 season να είναι η τελευταία τώρα που είναι στο peak παρά να φύγουν άτομα και να χαλάσει.:cry:

Να και η περίληψη του τελευταίου επεισοδίου:

In the season finale, the CSIs wait by the bedside of one of their own when he's shot in the line of duty. One CSI faces a hard choice by having the power of attorney over their injured friend and colleague. Meanwhile, the team also investigates the strange way of life of one man when he is found decapitated by a train.

Ωπ! Δεν περιμενα να υπαρχει τοπικ με θεμα το CSI!!! :D :D Μεγαλος ερωτας μου ο Grissom! :love: Ειναι δηλωμενο οτι θα βγει 7η?! Περιμενω το videoclubaki μου να φερει τη 5η :drool:

Ειναι δηλωμενο οτι θα βγει 7η?!

Mais oui! Όλες οι CSI σειρές πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Είδατε το τελευταίο επεισόδιο?? Τι ανατροπή ήταν αυτη στο τέλος... :eek:

Είδατε το τελευταίο επεισόδιο?? Τι ανατροπή ήταν αυτη στο τέλος... :eek:

Ω ναί...πραγματικά ένοιωσα πως είναι να μένεις μαλ%#$ς :wacko: :blink:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τι τρελό finale ήταν αυτό;;;;;

Ερώτηση ανθρώπου που έχει χάσει πολλά επεισόδια της 6ης σεζόν:

Ο Grissom και η άλλη τα 'χουνε;; Από πότε;; Ή είναι έκπληξη του φινάλε;

Τι τρελό finale ήταν αυτό;;;;;

Ερώτηση ανθρώπου που έχει χάσει πολλά επεισόδια της 6ης σεζόν:

Ο Grissom και η άλλη τα 'χουνε;; Από πότε;; Ή είναι έκπληξη του φινάλε;

Αυτή είναι η έκπληξη του φινάλε...Και τι έκπληξη, όλοι μείναν :shock::!:

Πάντως

δεν αφήνει σε κανένα επεισόδιο υπονοούμενα για σχέση, άσε που η Sara πετάει που και που σπόντες στον Grissom που την απέριψε παλία. Όμως σε μια συνέντευξη που πέτυχα λέγαν οτι ήταν μαζί από παλιά και το έκρυβαν καλά από τους άλλους:confused: .

Αυτή είναι η έκπληξη του φινάλε...Και τι έκπληξη, όλοι μείναν :shock::!:

Πάντως

δεν αφήνει σε κανένα επεισόδιο υπονοούμενα για σχέση, άσε που η Sara πετάει που και που σπόντες στον Grissom που την απέριψε παλία. Όμως σε μια συνέντευξη που πέτυχα λέγαν οτι ήταν μαζί από παλιά και το έκρυβαν καλά από τους άλλους:confused: .

Μα κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ...

τέτοια οικειότητα με την πετσέτα και σε αυτά που λέγανε...δεν υπήρχε η αμηχανία της νέας σχέσης...οπότε μάλλον τα έχουν από παλιά και τα κρύβουν απ'τους υπόλοιπους για να μην σχολιαστούν

• 3 weeks later...

Ήρθα και 'γω να δηλώσω φαν της σειράς, έχω δει τις 4 πρώτες σεζόν και περιμένω και τα υπόλοιπα...

Θα αργήσουν ε?

εγω που δεν εχω δει καθολου (ντροπη μου που ειμαι και sitcom-ακιας...)

τι ειναι?

να το ψαξω? με μπερδευει το γεγονος οτι εχει Miami, Ny , Las Vegas κτλ

φονοι και βρες ποιος ειναι ο δολοφονος και ετσι ειναι ???

:X

H καλύτερη, ΙΜΗΟ, είναι η original (Las Vegas) και αφορά στην εξιχνίαση δύσκολων περιπτώσεων εγκλήμάτων από σχεδόν ανύπαρκτα στο γυμνό μάτι στοιχεία, που αποκαλύπτονται σιγά σιγά στα εργαστήρια της εγληματολογικής υπηρεσίας του CSI και χάρις στις διεξοδικές και εμπνευσμένες έρευνες των μελών του στον τόπο του εγκλήματος.

Ομολογώ ότι η σειρά είναι αν μη τι άλλο ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ και αξίζει να τη παρακολουθεί κανείς (έστω και μέσω των DVD που ευτυχώς κυκλοφορούν και στην ελληνική αγορά με ελληνικούς υπότιτλους).

Ηδη έχουν κυκλοφορήσει και οι 5 κύκλοι της original σειράς CSI (πρόσφατα βγήκε στα μαγαζιά και ο πέμπτος με τα επεισόδια του Ταραντίνο :up: ). Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησα να βλέπω τέταρτη season, πολύ καλή !!! :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Ξερει κανεις ποτε θα ερθει η 6η season στην ελλαδα? Γιατι δεν μαρεσει να τα κατεβαζω απο το internet.

Επισης βρηκα αυτο για την 7η season (δεν εχει spoilers)

Oneplus 6 8/128

παιδια, εχω μπερδευτει με αυτη την σειρα. πηγα να την νοικιασω να την δω και ειχε γυρω στα 20-30 CSI!!!! αλλα ηταν κατι με Miami, αλλα κατι με Las Vegas αλλα κατι με New York. τι γινεται??? ειναι η ιδια σειρα?

παιδια, εχω μπερδευτει με αυτη την σειρα. πηγα να την νοικιασω να την δω και ειχε γυρω στα 20-30 CSI!!!! αλλα ηταν κατι με Miami, αλλα κατι με Las Vegas αλλα κατι με New York. τι γινεται??? ειναι η ιδια σειρα?

Σιγά μην ήταν και 50... :D Αυτά τα τρία είναι. Το πρώτο και αυθεντικό είναι το "σκέτο" CSI: Crime Scene Investigation το οποίο διαδραματίζεται στο Las Vegas και είναι κατά τη γνώμη μου με διαφορά το καλύτερο.

Στη συνέχεια προέκυψαν δυο σειρές spin-off, με το ίδιο όνομα και βασική ιδέα, που όμως λαμβάνουν χώρα σε άλλες πόλεις και εξιστορούν τις υποθέσεις των εκεί εγκληματολογικών μονάδων.

Το CSI:Miami ήταν το δεύτερο που βγήκε και είναι αρκετά καλό.

Από το πιο πρόσφατο CSI:NY έχω δει μόνο 1-2 επεισόδια, ΟΚ είναι, αλλά πλέον έχει χαθεί κάθε πρωτοτυπία κατά τη γνώμη μου.

Ξεκίνα με το Las Vegas και αν σου αρέσει βλέπεις και τα άλλα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Σιγά μην ήταν και 50... :D Αυτά τα τρία είναι. Το πρώτο και αυθεντικό είναι το "σκέτο" CSI: Crime Scene Investigation το οποίο διαδραματίζεται στο Las Vegas και είναι κατά τη γνώμη μου με διαφορά το καλύτερο.

Στη συνέχεια προέκυψαν δυο σειρές spin-off, με το ίδιο όνομα και βασική ιδέα, που όμως λαμβάνουν χώρα σε άλλες πόλεις και εξιστορούν τις υποθέσεις των εκεί εγκληματολογικών μονάδων.

Το CSI:Miami ήταν το δεύτερο που βγήκε και είναι αρκετά καλό.

Από το πιο πρόσφατο CSI:NY έχω δει μόνο 1-2 επεισόδια, ΟΚ είναι, αλλά πλέον έχει χαθεί κάθε πρωτοτυπία κατά τη γνώμη μου.

Ξεκίνα με το Las Vegas και αν σου αρέσει βλέπεις και τα άλλα.

ΟΚ σε ευχαριστω πολυ... παω... Las Vegas τωρα... xixixixixi :p

Στο video club μου ήρθε και ο 3ος κύκλος του CSI Miami, πολύ καλά επεισόδια!!! Ξεκοκάλισα τον 5ο του CSI Las Vegas και περιμένω να αρχίσει ο 7ος απο την νέα season.
Namaste!

εγω που δεν εχω δει καθολου (ντροπη μου που ειμαι και sitcom-ακιας...)

τι ειναι?

να το ψαξω? με μπερδευει το γεγονος οτι εχει Miami, Ny , Las Vegas κτλ

φονοι και βρες ποιος ειναι ο δολοφονος και ετσι ειναι ???

Έχει εξηγηθεί για το πόσα και γιατί υπάρχουν,ελπίζω να είναι κατανοητό πλέον :)

Κατά τη γνώμη μου ξεκίνα άμεσα και από το Las Vegas. Η ομάδα απαρτίζεται από καλούς ηθοποιούς/ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Background το Las Vegas με ό,τι αυτό συνεπάγεται και σε πολλές περιπτώσεις,πολύ επιτυχημένη μουσική επένδυση!

Επίσης αφού λες ότι είσαι και συ sitcom-ακιας, θα παίζεις και το αγαπημένο παιχνίδι : «Θυμήσου που αλλού τον/την έχεις ξαναδεί». Αναφέρομαι στα άπειρα guests που έχει στη διάρκεια των 6 seasons :D

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Έχει εξηγηθεί για το πόσα και γιατί υπάρχουν,ελπίζω να είναι κατανοητό πλέον :)

Κατά τη γνώμη μου ξεκίνα άμεσα και από το Las Vegas. Η ομάδα απαρτίζεται από καλούς ηθοποιούς/ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Background το Las Vegas με ό,τι αυτό συνεπάγεται και σε πολλές περιπτώσεις,πολύ επιτυχημένη μουσική επένδυση!

Επίσης αφού λες ότι είσαι και συ sitcom-ακιας, θα παίζεις και το αγαπημένο παιχνίδι : «Θυμήσου που αλλού τον/την έχεις ξαναδεί». Αναφέρομαι στα άπειρα guests που έχει στη διάρκεια των 6 seasons :D

Καλά το γιατί νομίζω είναι προφανές, δεν θέλει εξήγηση. Είχε επιτυχία το πρώτο και...το εκμεταλλεύτηκε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε το CBS. Απλό :happy:

Το καλύτερο είναι το CSI Las Vegas (Βέβαια κανονικά λέγεται απλά CSI. To Las Vegas το προσθέσαν οι fans αργότερα για να το ξεχωρίζουν από τα άλλα δύο New York και Miami)

Εγώ πάντως ρε παιδιά είδα το επεισόδιο 6x11 αν δεν κάνω λάθος, εκείνο δηλαδή με την οικογένεια που ήταν όλοι (?) σκοτωμένοι και ο Nick έψαχνε το κοριτσάκι... Ίσως το καλύτερο επεισόδιο ever (εξαιρούμε το season finale της 5ης του Tarantino, για...ευνόητους λόγους). Συναίσθημα, δράση, αγωνία, ανατροπές... Σαν ταινία.

• 3 weeks later...

Φανατική και αυτής της σειράς....

Εχω δεί τις 4 σεζόν Las Vegas και είμαι στην πέμπτη και την 1 από το Miami..

Καταπληκτική σειρά...

http://img419.imageshack.us/img419/6291/hewill26yy.jpg

Καλά το Miami όσο πάει και γίνεται καλύτερο...η 3η season ήρθε σε dvd (αν και δυστυχώς το πρώτο μέρος και άντε τώρα να βρεις το 2ο απο τα μαγαζάκια τα γνωστά) και η 4η όσο έχω δει πολύ πολύ καλή.

Aχ να γινότανε κανά θαύμα να το έπαιρνε το Miami κανά Star ή Alter.

Namaste!

Καλά το Miami όσο πάει και γίνεται καλύτερο...η 3η season ήρθε σε dvd (αν και δυστυχώς το πρώτο μέρος και άντε τώρα να βρεις το 2ο απο τα μαγαζάκια τα γνωστά) και η 4η όσο έχω δει πολύ πολύ καλή.

Aχ να γινότανε κανά θαύμα να το έπαιρνε το Miami κανά Star ή Alter.

Μπα καλύτερα να το πάρει η ΝΕΤ. Αυτή σίγουρα θα το δείξει. Το Alter θα παίξει 4-5 επεισόδια και θα το κόψει.:(

Αλήθεια ξέρει κανείς πότε αρχίζει η νέα σεζόν για το CSI????:!:

Μπα καλύτερα να το πάρει η ΝΕΤ. Αυτή σίγουρα θα το δείξει. Το Alter θα παίξει 4-5 επεισόδια και θα το κόψει.:(

Αλήθεια ξέρει κανείς πότε αρχίζει η νέα σεζόν για το CSI????:!:

Ε απο τέλη Σεπτέμβρίου όπως όλες οι σειρές στην Αμερική σχεδόν. Μέσα Αυγούστου θα έχουμε και ημερομηνία.

E όχι να το έπαιρνε και η ΝΕΤ...θα το πετσόκοβε σαν λάχανο.

Namaste!