Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο αναφορά την Gcam που λέτε ότι έχει θέμα, μπορείτε να περιγράψετε λίγο αναλυτικότερα τι θέμα έχει; Είναι ο μόνος λόγος που δεν περνάω την αναβάθμιση γιατί με ενδιαφέρει η Gcam. Διαβάζω οτι έχει θέμα με την εστίαση (focus) , δλδ δε βγάζει σωστή φώτο με την καμία ή θέλει μία δύο προσπάθειες για να την βγάλει καλά;

Όσο αναφορά την Gcam που λέτε ότι έχει θέμα, μπορείτε να περιγράψετε λίγο αναλυτικότερα τι θέμα έχει; Είναι ο μόνος λόγος που δεν περνάω την αναβάθμιση γιατί με ενδιαφέρει η Gcam. Διαβάζω οτι έχει θέμα με την εστίαση (focus) , δλδ δε βγάζει σωστή φώτο με την καμία ή θέλει μία δύο προσπάθειες για να την βγάλει καλά;

Συμφωνώ ότι πολύς κόσμος δεν θα θέλει να την περάσει την Pie (και εγώ) μόνο και μόνο για να μην χάσει την gcam που είναι μέρα με την νύχτα με την μανίσια.

Απ' ότι φαίνεται, θα παίξουμε με την Xiaomi το Δώσε αναβάθμιση και μετά το αποσύρεις... Ακόμη σχετικοί χάνουν τις μπάντες 4G.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Την πέρασα και εγώ εχθές. Του τράβηξα και ενα φορματ. Όλα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά μέχρι τώρα. Τα gestures της google η αλήθεια είναι ότι δεν με βολεψαν γιατί χρησιμοποιούν μέρος απο την οθόνη. Το 4G δουλεύει κανονικά και σε οτι έχει να κάνει με το widget του καιρού και εμένα στην αρχή έδειχνε μόνο την ώρα αλλα μολις συνδέθηκα στο WiFi εμφανίστηκε και ο καιρός.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Εγώ πάντως Β20 δεν έχω.

Προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Τουλάχιστον λύθηκε το πρόβλημα με το touch. Πιστεύω θα λύσουν και τα υπόλοιπα. Έστω και αργά.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Η αναβάθμιση δεν υπάρχει πια

Την πάτησε το τρένο; :P

Για όσους γνωρίζουν το λαϊκό άσμα... ;)

(Και δεν ακούω λαϊκά...)

Edited by konstantinos77

Η αναβάθμιση δεν υπάρχει πια

Αχαχα, είπα κι εγώ να την κάνω αύριο με την ησυχία μου, με τα format, κτλ και την απέσυραν πάλι. Του χρόνου με υγεία, γεια σου ρε xiaomi αθάνατη. Μόνο εσύ το κατάφερες αυτό, τα Android one, να παίρνουν major update, πιο μετά από MIUI

Αχαχα, είπα κι εγώ να την κάνω αύριο με την ησυχία μου, με τα format, κτλ και την απέσυραν πάλι. Του χρόνου με υγεία, γεια σου ρε xiaomi αθάνατη. Μόνο εσύ το κατάφερες αυτό, τα Android one, να παίρνουν major update, πιο μετά από MIUI

Μην ξεχνάς και το p20 lite

Ευτυχώς την έχω βάλει πριν 10 μέρες(+ μικρό update εχτές)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Με μια μικρή βόλτα και ενεργοποιημένη την εφαρμογή Network cell info είδα τις μπάντες Β3, Β7 & Β20 με Cosmote. Με κλείδωσε σε Β3 και Β20 σε διαφορετικές περιοχές.

Την πάτησε το τρένο; :P

Για όσους γνωρίζουν το λαϊκό άσμα... ;)

(Και δεν ακούω λαϊκά...)

Φίλε μου την ώρα που έγραφα το μήνυμα, αυτό το τραγούδι σκεφτόμουνα και εγώ

Εγώ μέχρι στιγμής 2 πράγματα έχω εντοπίσει ως bugs ...δεν μου εμφανίζει τον καιρό με τίποτα ότι και αν δοκίμασα και επίσης τα στοιχεία της μπαταρίας sot κλπ είναι λάθος ....γράφει ότι να ναι....κάνεις άλλος?

Στην 1η θέση (sim1) υπάρχει WIND και στα δεδομένα πιάνει μόνο Η+, ενώ πριν την αναβάθμιση ήταν 4G (υποθέτω ότι είναι το πρόβλημα της μπάντας Β20 που έχει αναφερθεί και προηγουμένως).

Αντίθετα στην 2η θέση (sim2) υπάρχει Cosmote και μετά από λίγη προσπάθεια πιάνει πλέον 4G.

Και όλα αυτά παρόλο που έκανα επαναφορά ρυθμίσεων για WiFi,δεδομένα κλπ.

Επίσης υπάρχει και το θέμα με την μη εμφάνιση του καιρού κλπ., όμως είναι αμελητέο πρόβλημα μπροστά στο προηγούμενο.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Δεν έκανα τίποτα από αυτά και τα έχω όλα όσα έγραψες.

Ούτε και εγώ έκανα κάτι. Το εικονίδιο του καιρού εμφανίστηκε μόνο του δίπλα στην ημερομηνία.

Η 9 έκατσε καλά και φαίνεται ΟΚ, έλεγα να κάνω hard reset αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί

Επισης χτες που την έκανα την αναβάθμιση στην μπαταρία έλεγε 8 ώρες από την τελευταία φόρτιση που βέβαια δεν ίσχυε

Πάντως είναι περίεργο να μην δουλεύουν σε κάποιους μερικές λειτουργίες

Οσοι έχετε ενεργοποιήσει το dark theme σας αλλάζει το χρώμα ; Στο A1 ενός φίλου δεν το αλλάζει, στο δικό μου αλλάζει κανονικά

Μηπως η ένταση του ακουστικού οταν κανεις κληση?

Σωστά είναι η ένταση στο ακουστικό Edited by bathan

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Ούτε και εγώ έκανα κάτι. Το εικονίδιο του καιρού εμφανίστηκε μόνο του δίπλα στην ημερομηνία.

Η 9 έκατσε καλά και φαίνεται ΟΚ, έλεγα να κάνω hard reset αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί

Επισης χτες που την έκανα την αναβάθμιση στην μπαταρία έλεγε 8 ώρες από την τελευταία φόρτιση που βέβαια δεν ίσχυε

Πάντως είναι περίεργο να μην δουλεύουν σε κάποιους μερικές λειτουργίες

Οσοι έχετε ενεργοποιήσει το dark theme σας αλλάζει το χρώμα ; Στο A1 ενός φίλου δεν το αλλάζει, στο δικό μου αλλάζει κανονικά

Ναι κανονικά αλλά σε σκούρο

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Σωστά είναι η ένταση στο ακουστικό

Στο δικο μου χρειαστηκε επανεκκινηση, μολις την εκανα αλλαξε σε σκουρο.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Δεν μου δουλεύει με τπτ το μην ενοχλείτε. Γμτ θέλει φορμάτ

Δεν μου δουλεύει με τπτ το μην ενοχλείτε. Γμτ θέλει φορμάτ

Από ότι βλέπω εχει ο καθένας διαφορετικά bugs ... Τα στατιστικά της μπαταρίας δεν στρώνουν με τίποτα..... ξεκινάμε με φορμάτ νομίζω και βλέπουμε....καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο ...!

Εγώ παιδιά την πέρασα χθές το βράδυ κανονικά. Εντάξει ήταν λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες ενημερώσεις. Δηλαδή δεν είχε στάδιο 1 και στάδιο 2 ενημέρωσης. Μόλις την κατέβασε μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση κατευθείαν. Το ραδιόφωνο το κλασσικό της Miui δουλεύει μια χαρά. Η Gcam που είχα περασμένη δουλεύει και αυτή μια χαρά. Το πιο σπαστικό νομίζω είναι η μπάρα της Google που είναι στην αρχική οθόνη κάτω κάτω και δεν βγαίνει.

Η Gcam που είχα περασμένη δουλεύει και αυτή μια χαρά.

ποια gcam έχεις; να δοκιμάσω μήπως δουλέψει...

Αν δεν θυμάσαι ποια κατέβασες, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος.

Έφτιαξε ο καιρός, χάλασε το Bluetooth

• The title was changed to Xiaomi Mi A1