dante_100 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Καλημέρα παιδιά!! Μια ερώτηση. Χρησημοποιώ 2 sim στο κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω για ν' ανοίξω τα data στην 2η sim πρέπει πάντα να πηγαίνω και να επιλέγω ποια sim θέλω να είναι η προεπιλεγμένη για data ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 (edited) παιδια καλημερα....εχω ενα θεμα με μια εφαρμογη.....την camping...δεν μπορω να την βρω στις εφαρμογες.....οταν ανοιγω το wifi μου βγαζει συνεχεια μηνυματα... εχετε καμια ιδεα πως μπορω να την βρω?..στις εφαρμογες δεν μου την δειχνει παντως... Μπες στο playstore και βρες την απ τις "οι εφαρμογές/παιχνίδια μου - εγκατεστημένες" Καλημέρα παιδιά!! Μια ερώτηση. Χρησημοποιώ 2 sim στο κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω για ν' ανοίξω τα data στην 2η sim πρέπει πάντα να πηγαίνω και να επιλέγω ποια sim θέλω να είναι η προεπιλεγμένη για data ? Ναι, μια φορά το ρυθμίζεις. στο "cellular data" διαλέγεις την σιμ που θες. Δεν μπορείς να έχεις διπλή επιλογή και όποτε θες να ανοίγεις ή τη μια ή την άλλη. Edited March 24, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Plantronics Explorer 10. Φοβερό ακουστικό και τρομερά ανθεκτικό.εχω αλλάξει πολλά άλλα αυτό είναι το κορυφαίο και είναι και πολύ φθηνό.Στην Ελλάδα το βρίσκεις με 14 ευρώ.στο εξωτερικό που είσαι δε το έχω ψάξει αλλά φαντάζομαι το ebay θα κάνει τη δουλειά του.Μου το είχε προτείνει ταξιτζής και παρατηρώ στο δρόμο ότι 8 στα 10 άτομα έχουν αυτό το ακουστικό! Ευχαριστώ για την πρόταση. Δεν ήξερα ότι έχουν πέσει τόσο οι τιμές στα BT ακουστικά, θυμάμαι πριν χρόνια που είχα ένα έκανε 40-45 ευρώ..! Μήπως η χαμηλή τιμή οφείλεται στο ότι είναι BT 3.0 και όχι 4.0-4.2? (βλέπω η συσκευή υποστήριζει 4.2, A2DP, LE) Τώρα που θα έρθω για Πάσχα Ελλάδα θα προβώ σε αγορά, οπότε κοιτάω στο skroutz για τιμές Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τα βελακια που αναβοσβηνουν διπλα απο το συμβολο του wifi?! Αλήθεια; Γιατί να θέλει κάποιος να το κάνει αυτό; Εγώ χάρηκα (μετά το Nexus 5 με Android 7) που ξαναβρήκα αυτό το χαρακτηριστικό στο Mi A1. Ξέρεις και τι σου γίνεται - πως υπάρχει κίνηση, κάτι συγχρονίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Ενώ ήμουν έτοιμος για factory reset γιατί το πρόβλημα με το bluetooth συνέχιζε (τρελή κατανάλωση) και μετά το update, είπα να κάνω μόνο reset τα permissions των εφαρμογών και τις ρυθμίσεις δικτύου. Ως εκ θαύματος όλα είναι ΟΚ, με το κινητό σε αναμονή σε περιοχή με σχετικά χάλια σήμα τηλεφωνίας κατεβαίνει λίγο πάνω από 1% την ώρα με όλες τις ειδοποιήσεις ανοικτές, το wifi και το bluetooth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Ενώ ήμουν έτοιμος για factory reset γιατί το πρόβλημα με το bluetooth συνέχιζε (τρελή κατανάλωση) και μετά το update, είπα να κάνω μόνο reset τα permissions των εφαρμογών και τις ρυθμίσεις δικτύου. Ως εκ θαύματος όλα είναι ΟΚ, με το κινητό σε αναμονή σε περιοχή με σχετικά χάλια σήμα τηλεφωνίας κατεβαίνει λίγο πάνω από 1% την ώρα με όλες τις ειδοποιήσεις ανοικτές, το wifi και το bluetooth!Reset στα permission πω κανείς? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 νατα νατα ... http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_20180324-151826_zps091ae2nd.png Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Αυτο δεν ειναι το Μαρτίου που λέγανε όλοι λίγες σελίδες πίσω?? Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Μάλλον ναι, σήμερα μου ήρθε εμένα μόνο του χωρίς να κάνω κάτι Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Plantronics Explorer 10. Φοβερό ακουστικό και τρομερά ανθεκτικό.εχω αλλάξει πολλά άλλα αυτό είναι το κορυφαίο και είναι και πολύ φθηνό.Στην Ελλάδα το βρίσκεις με 14 ευρώ.στο εξωτερικό που είσαι δε το έχω ψάξει αλλά φαντάζομαι το ebay θα κάνει τη δουλειά του.Μου το είχε προτείνει ταξιτζής και παρατηρώ στο δρόμο ότι 8 στα 10 άτομα έχουν αυτό το ακουστικό! εγώ έχω χρόνια τώρα το ml 20 που είναι μάλλον πιο παλιό μοντέλο αλλά ίδιας λογικής σχεδιασμου και εταιρείας και τιμής (και εννοείται γατζάκι, ποτέ δεν συμπάθησα αυτά που σφηνώνουν στα αυτιά) έχω δοκιμάσει κι εγώ ένα σωρό, αλλά αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά μόνο plantronics για να κάνεις δουλειά, να ακούς στη φασαρία και να έχεις σοβαρή αυτονομία Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Reset στα permission πω κανείς? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Settings - System - Reset και επιλέγεις Reset App Preferences Βασικά σε ξαναρωτά να δώσεις άδειες για τις προσβάσεις που έχουν οι εφαρμογές. Το παραθυράκι που βγαίνει γράφει: Reset app preferences This will reset all preferences for: - Disabled apps - Disabled app notifications - Default apps - Apps with background data restrictions - Any app permission restrictions App data will not be deleted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το πέρασα με mitools, ξαναπέρασα twrp και magisk και όλα μια χαρά. Όσοι χρησιμοποιούν magisk modules και patched apps καλό είναι να δουν αν υπάρχουν updated versions. Λχ η Camera NX δεν δουλεύει με το τελευταίο build ενώ η Αrnova δουλεύει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Αφορα αυτους που εχουν βαλει magisk και twrp, το κινητο περναει safetynet παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το έχω από χθες και αισθάνομαι αρχικά ότι είναι μια πολύ καλή συσκευή. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω διαφημίσεις από site και εφαρμογές χωρίς root ; Στο προηγούμενο κινητό το είχα λύσει με το AdAway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Μια ερώτηση γενική. Έχω ένα θέμα χρόνια με το ημερολόγιο του αντροιντ και είπα να το λύσω τώρα. Δεν μου χτυπάνε τα γενέθλια καθόλου.τι κάνω λάθος; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Έχουμε τσεκάρει ότι είναι ενεργοποιημένη η υπενθύμιση στα γενέθλια του καθενός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 (edited) Έχουμε τσεκάρει ότι είναι ενεργοποιημένη η υπενθύμιση στα γενέθλια του καθενός;Εννοείς ότι πρέπει να το κάνω μέσα από τα contacts? Sent from my Mi A1 using Tapatalk Γενικά λίγο που το γκουγκλαρα είδα ότι το πετάει στο ημερολόγιο αλλά δεν σε ειδοποιεί. Edited March 25, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ναι γτ δεν έχει ενεργοποιημένη την ειδοποίηση. Πρέπει να μπεις στο ημερολόγιο σε κάθε ημερομηνία ξεχωριστά και να μπεις να ανοίξεις την ειδοποίηση.Αν δεν υπάρχει επιλογή γτ πχ έχεις μεταφέρει απο αλλού τις επαφές πρέπει να τις κάνεις αντιγραφή μια μια στο ημερολόγιο χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ναι γτ δεν έχει ενεργοποιημένη την ειδοποίηση. Πρέπει να μπεις στο ημερολόγιο σε κάθε ημερομηνία ξεχωριστά και να μπεις να ανοίξεις την ειδοποίηση.Αν δεν υπάρχει επιλογή γτ πχ έχεις μεταφέρει απο αλλού τις επαφές πρέπει να τις κάνεις αντιγραφή μια μια στο ημερολόγιο χειροκίνητα.Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Είναι ακόμα νωρίς αλλά μου φαίνεται ότι με την αναβάθμιση του Μαρτίου η αυτονομία θα είναι θεϊκή Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλησπέρα σας. Το ξέρω ότι γίνομαι κουραστική αλλά.... Κατάφερα και διάβασα όλες τις σελίδες και είδα ότι υπάρχουν άτομα που είχαν πρόβλημα με το proximity sensor. Μπορεί να πει κάποιος που είχε θέμα αν έχει φτιάξει αυτό;;; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Είναι... Με 1 ώρα sot την ημέρα βγάζει άνετα 3 μέρες... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Σας ήρθε το patch του Απριλίου?? Wtf?? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Γίνεται να ρυθμίσω να χτυπάει με διαφορετικό ήχο κλήσης η κάθε κάρτα σιμ ; Έχω το τελευταίο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 (edited) Είναι... Με 1 ώρα sot την ημέρα βγάζει άνετα 3 μέρες... Sent from my Mi A1 using Tapatalk 1 ώρα sot τη μέρα???Σοβαρά μιλάς ε?:blink: πάντως, έχουν διορθώσει πολλά bugs.Αναμονή λοιπόν για την 8.1 Edited March 25, 2018 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts