crAss Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Και επίσης το Α1 έχει μια έκδοση δεν υπάρχει ευρωπαϊκή, διεθνής, κινεζική, κλπ, οπότε το μόνο που σε απασχολεί είναι το after salesΒασικά έχει 2 εκδόσεις ανάλογα με τη μνήμη της συσκευής...32 και 64 GB. Προφανώς η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη και δεν υπάρχει λόγος να πας για τα 32 GB. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά για τηλεκοντρόλ τι χρησιμοποιείτε; Έχω το παρά πολύ καλό Peel remote, αλλά έχει τόσες πολλές διαφημίσεις που με αναγκάζει να το σουτάρω. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Κάποιος που έχει το Galaxy s5 αξίζει να πάει στο Α1; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω, αλλά έχω το S6 32GB, δεν θυμάμαι τώρα τι διαφορές έχουν με το S5. - Έχεις Pure Android, αν έχεις βαρεθεί το Touchwiz της Samsung είναι ένα συν. Μερικά κόλπα όμως που έχει το Touchwiz και αντίστοιχα το MIUI δεν τα έχει. - Έχεις όλα τα καλούδια των τελευταίων εκδόσεων Android. Το S6 σταμάτησε να παίρνει αναβαθμίσεις στο Android 7. Το S5 κι αυτό φαντάζομαι? - Μεγαλύτερη οθόνη το MiA1, το S6 μου φαίνεται "μικρό" πλέον. Μάλλον είμαι για 5.5" πλέον, όχι λιγότερο. - Διπλάσια χωρητικότητα στο MiA1 (για μένα που έχω το 32αρι S6) - Κάμερα χωρίς μποκέ/τηλεφακό στο S6, αλλά βγάζει ενα-δυο κλικ καλύτερες νομίζω. - Αυτονομία καλή το Xiaomi, αν αλλάξω μπαταρία στο S6 πιστέυω θα έχουν περίπου την ίδια. - Ποιότητα κλήσης εξαιρετική και στα 2. Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικές εταιρείες και είμαι και εξωτερικό συνέχεια το τελευταίο διάστημα. - WiFi πολύ καλό και οι 2 συσκευές. - Χωρίς θήκη το S6 γλιστράει, όσο ωραίο είναι το design, τόσο άβολο είναι στο χέρι. Θέλει θήκη οπωσδήποτε. Το MiA1 κάθεται τέλεια στο χέρι μου και δεν γλιστράει. - USB-C to ΜιΑ1 έναντι Micro-USB στο S6. Το αναφέρω όχι τόσο για την ταχύτητα, αλλά αν έχεις αξεσυάρ σε micro-USB. Γενικά αξίζει, είναι σφαίρα το κινητό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το κόστος του. Πήρα το κόκκινο στα 240 ευρώ από το you.gr, εξαιρετική τιμή κατά την γνώμη μου για το προϊόν. Αν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο ρώτα ότι θέλεις. :cool: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) ε γλιστράει και το a1, χωρίς θήκη δε νομίζω ότι πολυπαλεύεται.. για την οθόνη θα συμφωνήσω, αν και ώρες ώρες μου λείπει το 1440p που είχε το g3 μου και με το οποίο δεν χρειαζόταν να κάνω ζουμ στο κείμενο για να διαβάσω κάτι (πχ στο συγκεκριμένο forum που το βλέπω από browser και στο desktop site), βέβαια η αυτονομία που είναι και πιο σημαντική είναι η νύχτα με τη μέρα Edited March 21, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 ε γλιστράει και το a1, χωρίς θήκη δε νομίζω ότι πολυπαλεύεται.. Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Αλλά ούτως ή άλλως όσοι το ρισκάρουν χωρίς θήκη; Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω - με περίπου 200ευρώ που κοστίζει τώρα είναι 100% vfm. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) εγώ του έβαλα σχεδόν άμεσα θήκη και για να το πιάνω προφανώς επειδή μου γλιστρούσε, αλλά και για την κάμερα, να μπορεί να κάθεται άφοβα και χωρίς να γέρνει σε γραφείο πήρα βέβαια όσο πιο λεπτή μπορούσα, γιατί έχει που έχει όγκο και bezels μην το έκανα χειρότερο, πήρα αυτή την msvii που είναι τίμια κινεζιά με ωραίο πλαστικό, αλλά κάποια στιγμή χάλασε το πλαστικό στο Power button από τα πολλά πατήματα και έφυγε (το οποίο φαίνεται και από την φωτό ότι είναι ευαίσθητο αφού στηρίζεται μόνο σε ένα σημείο στη θήκη που είναι αρκετά λεπτό) και μετά έκοψα το πλαίσιο από πάνω για να φτάνει το δάχτυλο να πατάω το κουμπί :lol: http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20171118_111342_HDR_zps7m6fwlew.jpg Και πλέον είναι έτσι, άσχημο μεν λειτουργικό δε, αλλιώς ήθελε πολλή προσπάθεια να πατήσω το power button και η θήκη θα έτρωγε πέταμα από την ενόχληση τα volume κουμπιά δεν έχουν επηρεαστεί ακόμα αλλά συγκριτικά τα πατάω ελάχιστα, αν φύγουν και αυτά δεν ξέρω αν με παίρνει να κόψω κι άλλο (φαίνονται και τα ίχνη από το μαχαίρι που έκοβε.. ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180321_115530_zpsi27gtg9h.jpg Edited March 21, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά τι να πω, δεν μου γλιστράει καθόλου, μάλλον δεν είχατε S6 :lol: Περιμένω να γυρίσω Ελλάδα το Πάσχα να πάρω μία θήκη κι εγώ, είδα βγάζει και η κορυφαία Spigen! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Επανέρχομαι στο θέμα του Battery drain που έχω με το bluetooth με πολύ χαρακτηριστικό screenshot. Χθες πρακτικά δεν χρησιμοποίησα ιδιαίτερα το κινητό. Όπως βλέπετε έχω 7% κατανάλωση από το bluetooth. Bluetooth έχω μόνο μέσα στο αυτοκίνητο και εκεί είμαι 25 λεπτά περίπου το πρωί και άλλα τόσα το απόγευμα. Και όμως έχω πτώση 1% περίπου την ώρα. Αποφάσισα να το κλείσω χειροκίνητα. Κοιτάξτε πως άλλαξε η καμπύλη της κατανάλωσης...Ελπίζω απλά το update του Μαρτίου να το διορθώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά για τηλεκοντρόλ τι χρησιμοποιείτε; Έχω το παρά πολύ καλό Peel remote, αλλά έχει τόσες πολλές διαφημίσεις που με αναγκάζει να το σουτάρω. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Κατεβασε την version 8.4.8 και μη κανεις ποτε αναβαθμιση Δεν εχει καμια διαφημιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Κατεβασε την version 8.4.8 και μη κανεις ποτε αναβαθμιση Δεν εχει καμια διαφημιση Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Επανέρχομαι στο θέμα του Battery drain που έχω με το bluetooth με πολύ χαρακτηριστικό screenshot. Χθες πρακτικά δεν χρησιμοποίησα ιδιαίτερα το κινητό. Όπως βλέπετε έχω 7% κατανάλωση από το bluetooth. Bluetooth έχω μόνο μέσα στο αυτοκίνητο και εκεί είμαι 25 λεπτά περίπου το πρωί και άλλα τόσα το απόγευμα. Και όμως έχω πτώση 1% περίπου την ώρα. Αποφάσισα να το κλείσω χειροκίνητα. Κοιτάξτε πως άλλαξε η καμπύλη της κατανάλωσης...Ελπίζω απλά το update του Μαρτίου να το διορθώνει. η μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση απο αυτο το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 η μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση απο αυτο το κινητο.. Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω εκτος αν μιλαμε για μετρο συγκρισης τα redmi. 3000 μπαταρια μαζι 5.5ιντσες οθονη με snap625 σιγουρα προσφερουν απο τις καλυτερες αυτονομιες μεχρι 200-250ευρω περαν των redmi,αρα δεν συμφωνω με αυτο. Για παραδειγμα εχει πολυ καλυτερη αυτονομια απο το Huawei mate 10 lite που εχει μπαταρια 3340mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 εχεις δικιο φιλε μου εγω στο μυαλο μου εχω τα redmi..γιαυτο και η απογοητευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά τώρα και 2 μέρες έχω πρόβλημαε το gps...στην εφαρμογή που έχω για τον καιρό ενώ την έβρισκε τώρα όχι μου βγάζει μια περιοχή 20 χιλιόμετρα μακριά τ ίδιο και στο google maps Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) Επανέρχομαι στο θέμα του Battery drain που έχω με το bluetooth με πολύ χαρακτηριστικό screenshot. Χθες πρακτικά δεν χρησιμοποίησα ιδιαίτερα το κινητό. Όπως βλέπετε έχω 7% κατανάλωση από το bluetooth. Bluetooth έχω μόνο μέσα στο αυτοκίνητο και εκεί είμαι 25 λεπτά περίπου το πρωί και άλλα τόσα το απόγευμα. Και όμως έχω πτώση 1% περίπου την ώρα. Αποφάσισα να το κλείσω χειροκίνητα. Κοιτάξτε πως άλλαξε η καμπύλη της κατανάλωσης...Ελπίζω απλά το update του Μαρτίου να το διορθώνει. Χρησιμοποιώ καθημερινά bt τουλάχιστον μία ώρα πήγαινε έλα στη δουλειά και μιλάω σίγουρα κάνα μισάωρο με αυτό αλλά τέτοιο θέμα δεν έχω, τώρα που κοιτάζω στατιστικά μπαταρίας δεν αναφέρει καν το Bluetooth όπως στη δική σου περίπτωση http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Mobile%20Uploads/Screenshot_20180322-014554_zpsqzw0lmuo.png http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Mobile%20Uploads/Screenshot_20180322-014601_zpszgwq91wf.png Edited March 21, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) με το wifi calling και VoLte με cosmote kai oreo τι παιζει, ξερει κανεις; γτ στα διεθνη φορα λενε οτι με nougat δουλευε, αλλα με oreo εξαφανιστηκε η επιλογη απο το μενου. επισης υποστηρίζει lte advance(4g+)? Edited March 22, 2018 by alexis Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Παιδιά τώρα και 2 μέρες έχω πρόβλημαε το gps...στην εφαρμογή που έχω για τον καιρό ενώ την έβρισκε τώρα όχι μου βγάζει μια περιοχή 20 χιλιόμετρα μακριά τ ίδιο και στο google maps Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τι συγχρονίζει; Με WiFi ή 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Έχω προσπαθήσει αποτυχημένα να βρω εφαρμογή να μου δείχνει ποιες εφαρμογές έχουν permission να χρησιμοποιούν το Bluetooth. Μπορεί να φταίει εφαρμογή, αλλά ψάξε βρες ποια είναι. Πάντως με τις ίδιες εφαρμογές μέχρι το update του Δεκεμβρίου με 8 πρόβλημα δεν είχα (ούτε με το 7). Περιμένοντας το update του νέου που λένε ότι κάτι έχει γίνει με αυτό... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Με τι συγχρονίζει; Με WiFi ή 4G;Με WiFi ... προσπάθησα και με 4G Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Στο 4G τι σου βγάζει; Τα ίδια; Αυτό το είχα πάθει και γω, κάτι είχα πειράξει απο το μενού προγραμματισμού και δεν το έβρισκα και αναγκάστηκα να κάνω factory. Έπαιρνε location απο το WiFi που χτυπούσε στη δίπλα περιοχή, με 4G δεν το είχα το πρόβλημα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Στο 4G τι σου βγάζει; Τα ίδια; Αυτό το είχα πάθει και γω, κάτι είχα πειράξει απο το μενού προγραμματισμού και δεν το έβρισκα και αναγκάστηκα να κάνω factory. Έπαιρνε location απο το WiFi που χτυπούσε στη δίπλα περιοχή, με 4G δεν το είχα το πρόβλημα αυτό.Ναι και στο 4 g τα ίδια Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Να κάθε φορά που βγαίνει κάτι κάνουμε factory reset θα βαρεθουμε να στήνουμε τις συσκευές...δεν παρατήρησα αν έγινε το όλο πρόβλημα μετά την νέα έκδοση του Φεβρουαρίου! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Να κάθε φορά που βγαίνει κάτι κάνουμε factory reset θα βαρεθουμε να στήνουμε τις συσκευές...δεν παρατήρησα αν έγινε το όλο πρόβλημα μετά την νέα έκδοση του Φεβρουαρίου! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς, όταν δεν υπάρχει λύση είναι μονόδρομος ο εργοστασιακος καταποντισμος :p Δύο μέρες έφαγα να το βρώ, αλλά μάταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Εγώ, επειδή έχω εντρυφήσει το θέμα factory reset, λόγω του ότι είχα Nexus από... πάντα, την έχω μεθοδεύσει τη διαδικασία και είναι πλέον ζήτημα λίγων λεπτών. Και πάλι βέβαια είναι "σπάσιμο", αλλά αξίζει τον κόπο/χρόνο, αφού το κινητό μετά γίνεται καινούργιο. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) Δεν νομίζω οτι χρειαζεται επαναφορά στα μηνιαια updates ασφαλείας. Αντε οποιος ασχολείται να κανει wipe cache η εστω ενα δυο ρεσταρτ αμεσως μετά την εγκατασταση του update. Τις περισσοτερες φορές την ζημία την κάνουν configs περίεργων εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές και αν τύχει να προσθέσω κάποια καινουργια, την τσεκάρω μέρες. ποτέ δεν περνάω μαζεμένες 2 καινουργιες εφαρμογές. Να ξέρετε: στο android δεν κρατάμε στο κινητό μας εφαρμογές που δεν χρειαζόματσε μηπως μια φορα τις χρειαστούμε. Μπορεί το oreo να κοντρολάρει περισσότερο απο παλιά τις εφαρμογές αλλά ακόμα και τώρα βλέπουμε συχνά το μύνημα οτι η τάδε εφαρμογή συνεχιζει να τρεχει ενώ την έχουμε κλείσει. Αν λοιπόν έχουμε 10 τετοιες εφαρμογές μειώνεται η αυτονομία μας, χαλάει η διαχειρηση της ραμ και δημιουργούνται πιθανοτατα αλληλεπιδράσεις. Edited March 22, 2018 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts