karamazof53 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Έχει πλάκα πάντως που τόσο καιρό λέμε πότε θα στρώσουν την 8.0 να δουλεύει το κινητό τέλεια και τώρα αρχίσαμε να συζηταμε για το Ρ. Αυτή η κουβέντα για τα updates θα είναι αιώνια χαχαχχαχα. Να ρωτήσω κάτι που δε θυμάμαι να το έχουμε θέσει ποτέ.εχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει το smart lock με τη λειτουργία για αξιόπιστα μέρη? Το ειχα δοκιμάσει και με nougat και τώρα και δε δουλεύει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Παραγγείλαμε και εμείς στα 175€ σε τιμή χώμα και με όλες τις ασφάλειες πληρωμένες και με μια διάφανη πολύ απλή θήκη κιτρινολης. Άντε να δούμε αν θα σκάσει σε κάνα διβδομαδο. Εγώ έψαχνα ένα κινητό το οποίο να μου κάνει τη δουλειά μου για 1-1.5 χρόνο για να πάω μετά σε κάνα τούμπανο. Decent σε όλα και σίγουρα έτσι όπως τα βλέπω θα μείνω πιο ικανοποιημένος από το δεύτερο G3 που έχω τώρα. Ευχαριστώ όλους που γράψανε απόψεις και προβλήματα στο τοπικ και με οδήγησαν τελικά να προβώ στη παραγγελία του. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited March 9, 2018 by zidane72003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 μόνο με αξιόπιστη συσκευή το έχω (το bluetooth) για να μην θέλει ξεκλείδωμα στην οδήγηση το μέρος μου φαίνεται κάπως απροσδιόριστο, πίανει ας πούμε ένα οικοδομικό τετράγωνο.. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παραγγείλαμε και εμείς στα 175€ σε τιμή χώμα και με όλες τις ασφάλειες πληρωμένες και με μια διάφανη πολύ απλή θήκη κιτρινολης. Άντε να δούμε αν θα σκάσει σε κάνα διβδομαδο. Εγώ έψαχνα ένα κινητό το οποίο να μου κάνει τη δουλειά μου για 1-1.5 χρόνο για να πάω μετά σε κάνα τούμπανο. Decent σε όλα και σίγουρα έτσι όπως τα βλέπω θα μείνω πιο ικανοποιημένος από το δεύτερο G3 που έχω τώρα. Ευχαριστώ όλους που γράψανε απόψεις και προβλήματα στο τοπικ και με οδήγησαν τελικά να προβώ στη παραγγελία του. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk σε σχέση με g3 θα είσαι σίγουρα ικανοποιημένος με εξαίρεση την κάμερα, αλλά με gcam θα είσαι εξίσου καλα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Από χθες το βράδυ όταν κάνω slide δεξιά για ν' ανοίξω το Google Now δεν μου εμφανίζει κανένα "νέο".... Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αν δεν κάνω λάθος η κάμερα του Α1 διαθέτει μεγάλου μεγέθους pixels καπου 1.15, όσο δηλαδή και το Nexus 5X και f2. Κρίνοντας απ αυτά πιστεύω ότι με την gcam στην σωστη έκδοση, θα δινει εξαιρετικες φωτο σε χαμηλο φωτισμό. Δείτε μια φωτο από το nexus μου. Δεν είναι βραδινή αλλά είναι τραβηγμένη στο πιο σκοτεινο σημειο του σπιτιού. IMG_7328 by Kostas kaz, on Flickr Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδιά το Notification Led πως ενεργοποιείται στην Oreo;; Που το έκρυψαν;; Δεν εχει την ρυθμιση Νικο.Την βρηκαν περιττη μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 θα μπορούσες να βάλεις κάποια εφαρμογή για αυτό, αλλά από τη στιγμή που το led είναι μονόχρωμο (μόνο λευκό) το βρίσκω λίγο περιττό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Βοηθήστε σε κάτι παρακαλώ. Έβαλα προχθές πρώτη φορά sim στο κινητό και ενώ στις επαφές βλέπω κανονικά τη φωτογραφία κάθε επαφής, όταν καλώ ή όταν με καλούν βλέπω μόνο μπλε οθόνη. Πουθενά φωτογραφία. Δοκίμασα να περάσω νέα φωτογραφία σε μια επαφή μήπως κάτι είχε κολλήσει, τίποτα, τα ίδια. Οι επαφές είναι περασμένες στο Google account με τις φωτογραφίες τους κλπ. και από εκεί έγινε ο συγχρονισμός στο τηλέφωνο. Για πείτε καμιά ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Βοηθήστε σε κάτι παρακαλώ. Έβαλα προχθές πρώτη φορά sim στο κινητό και ενώ στις επαφές βλέπω κανονικά τη φωτογραφία κάθε επαφής, όταν καλώ ή όταν με καλούν βλέπω μόνο μπλε οθόνη. Πουθενά φωτογραφία. Δοκίμασα να περάσω νέα φωτογραφία σε μια επαφή μήπως κάτι είχε κολλήσει, τίποτα, τα ίδια. Οι επαφές είναι περασμένες στο Google account με τις φωτογραφίες τους κλπ. και από εκεί έγινε ο συγχρονισμός στο τηλέφωνο. Για πείτε καμιά ιδέα. Αν είσαι σε nougat δεν εμφανίζει την εικόνα όταν σε καλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπέρα στην παρέα, μόλις παρέλαβα κι εγώ το Mi A1 στην κόκκινη έκδοση, πραγματικά πολύ όμορφο και ποιοτικό! Ότι πρέπει στο χέρι/πιάσιμο. Περιμένω να φορτίσει να βάλω SIM να το ανοίξω. Πήρα και το power bank 2 των 10000 mAh της Xiaomi σετάκι, για 270 ευρώ μαζί με εγγύηση Infoquest μου φάνηκε μια χαρά η τιμή. Διαβάζω το Θέμα από την αρχή, απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να περάσω Google Camera application για καλύτερες φωτογραφίες, αλλά χωρίς υποστήριξη της δεύτερης κάμερας και να μην κάνω την αναβάθμιση σε Android Oreo ακόμα λόγω των bugs, ειδικά με την διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Διαβάζω το Θέμα από την αρχή, απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να περάσω Google Camera application για καλύτερες φωτογραφίες, αλλά χωρίς υποστήριξη της δεύτερης κάμερας και να μην κάνω την αναβάθμιση σε Android Oreo ακόμα λόγω των bugs, ειδικά με την διαχείριση μπαταρίας. Δεν υπάρχει πρέπει νομίζω.αν θες να πειραματιστεις με την κάμερα περνας τη gcam.προσωπικα την έχω περάσει μόνο για τις λήψεις με χαμηλό φωτισμό κατα τα άλλα με καλυπτει και η άλλη. Όσο για τη μπαταρία νομίζω το εχουμε υπεραναλυσει το θεμα χωρίς να βγαίνει κάποια άκρη.και δε βγαίνει άκρη γιατί η χρήση του τηλεφώνου διαφέρει από άτομο σε άτομο.Εγω δεν έχω ιδιαίτερο θεμα μια φορά τη μέρα το φορτίζω και δε χρειάζεται άλλη μου βγάζει όλη τη μέρα με ανοιχτά τα πάντα και χάλια σήμα που έχω στο γραφείο.Επισης έχεις πάρει και 2 power banks οπότε τι φοβάσαι να βάλεις την oreo?χαχαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδιά διάβασα ότι στο 9 η google camera θα υποστηρίζει διπλές κάμερες, μιας και το pixel θα έρθει με διπλή κάμερα. Άρα και τα αντίστοιχα πορτ θα παίζουν μπάλα. Επίσης επειδή έρχομαι απευθείας από S7 χαίρομαι που αυτή η συσκευή έχει πολυυυυυ καλύτερη διαχείριση χρωμάτων από αυτό το υπερκορεσμενο της σαμμυ. Στο θέμα: Μάλλον ανακάλυψα bug ****το. Κι έλεγα γιατί τραβά τα παιδιά μου βίντεο σε full hd αφού το έχω 4k; Να μην τα πολυλογω, δεν αποθηκεύεται γ ρύθμιση 4κ άμα βγεις από την κάμερα και την κλείσεις. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλημέρα, Δεν κατάφερα να περάσω την google cam στο κινητό. Ενώ έκανα τα βήματα σωστά, και στην διαχείριση συσκευών εμφάνιζε κανονικά Μi A1, μόλις βάζω να κάνει εγκατάσταση κολλάει το πρόγραμμα στο "unlocking bootloader" και η οθόνη του κινητού στο "Fastboot". Και έκανα restart το λαπτοπ, και αποσύνδεσα usb και ξανασύνδεσα, αλλα τίποτα. Έχω Windows 7 64bit. Παίζει να θέλει κάποιον άλλο driver? Tο δοκίμασα και σε 2ο λαπτοπ και πάλι τα ίδια. Αν το έκανε και σε κάποιον άλλο και έβγαλε άκρη ας μου απαντήσει παρακαλώ. Θέλω να βγάλω σουπερ φωτογραφίες και δεν μπορώ.....:/ είχε ξαναγραφτεί, το έλεγε ένας και στο λινκ του xda την ώρα που μπαίνει στο unlocking bootloader (και φαίνεται να μην προχωράει το πράγμα γιατί κανονικά δεν πρέπει να μείνει πάνω από 2λεπτο σε αυτή τη κατάσταση) πας στο device manager και εκεί θα σου δείχνει το κινητό με θαυμαστικό. επιλέγεις update drivers αυτόματα βρίσκουν μόνα τους τα windows τους περνάνε και η διαδικασία προχωράει την πρώτη φορά που το ξεκόλλησα έτσι η gcam εγκαταστάθηκε αλλά κράσσαρε την απεγκαθιστώ, ξεκινάω τη διαδικασία από την αρχή (τη 2η φορά δεν κόλλησε πουθενά) και όλα καλά Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Στο θέμα: Μάλλον ανακάλυψα bug ****το. Κι έλεγα γιατί τραβά τα παιδιά μου βίντεο σε full hd αφού το έχω 4k; Να μην τα πολυλογω, δεν αποθηκεύεται γ ρύθμιση 4κ άμα βγεις από την κάμερα και την κλείσεις Ισχύει το επιβεβαιώνω κ εγώ.και το είχα δει από την πρώτη μέρα που πήρα το τηλέφωνο και είχε nougat.για κάποιο λόγο δεν αποθηκεύει τη ρύθμιση για το 4κ πρέπει να την βάζεις κάθε φορά που ανοίγεις την καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Θα ήθελα την βοήθεια σας και την γνώμη σας σε ένα προβλήμα που μου κάνει τ κινητό...αφορά της κλήσεις μου Το δουλεύω δικαρτο και τ τελευταίο διάστημα όταν έχω κλήση ή όταν κάνω εγώ ενώ τους ακούω καθαρά πολλές φορές δεν με ακούν αυτοί.Το έστειλα στην αντιπροσωπεία και μου τ γύρισαν γράφοντας ότι τσεκαραν τ μικρόφωνο και ότι δεν είχε πρόβλημα αλλά δυστυχώς το θέμα συνεχίζει να υπάρχει. Το δουλεύω σαν δικαρτο με 2 διαφορετικούς παρόχους (wind,cosmote) Όταν κοιτάω την οθόνη πάνω δεξιά που δείχνει την ισχύ του σηματος βλέπω και στους 2 παρόχους ένα x.Ειναι φυσιολογικό αυτό? συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Θα ήθελα την βοήθεια σας και την γνώμη σας σε ένα προβλήμα που μου κάνει τ κινητό...αφορά της κλήσεις μου Το δουλεύω δικαρτο και τ τελευταίο διάστημα όταν έχω κλήση ή όταν κάνω εγώ ενώ τους ακούω καθαρά πολλές φορές δεν με ακούν αυτοί.Το έστειλα στην αντιπροσωπεία και μου τ γύρισαν γράφοντας ότι τσεκαραν τ μικρόφωνο και ότι δεν είχε πρόβλημα αλλά δυστυχώς το θέμα συνεχίζει να υπάρχει. Το δουλεύω σαν δικαρτο με 2 διαφορετικούς παρόχους (wind,cosmote) Όταν κοιτάω την οθόνη πάνω δεξιά που δείχνει την ισχύ του σηματος βλέπω και στους 2 παρόχους ένα x.Ειναι φυσιολογικό αυτό? συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ 2καρτο το δουλεύω (τυχαίνει με τους ίδιους παρόχους) δεν έχω κάποιο θέμα. Το x είναι οτι έχεις κλειστά τα δεδομένα (μη πρόσβαση σε Internet) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Κι εγώ 2καρτο το δουλεύω (τυχαίνει με τους ίδιους παρόχους) δεν έχω κάποιο θέμα. Το x είναι οτι έχεις κλειστά τα δεδομένα (μη πρόσβαση σε Internet)Τα δεδομένα τα έχω ανοιχτά τ τσεκαρα και αυτό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Θα ήθελα την βοήθεια σας και την γνώμη σας σε ένα προβλήμα που μου κάνει τ κινητό...αφορά της κλήσεις μου Το δουλεύω δικαρτο και τ τελευταίο διάστημα όταν έχω κλήση ή όταν κάνω εγώ ενώ τους ακούω καθαρά πολλές φορές δεν με ακούν αυτοί.Το έστειλα στην αντιπροσωπεία και μου τ γύρισαν γράφοντας ότι τσεκαραν τ μικρόφωνο και ότι δεν είχε πρόβλημα αλλά δυστυχώς το θέμα συνεχίζει να υπάρχει. Το δουλεύω σαν δικαρτο με 2 διαφορετικούς παρόχους (wind,cosmote) Όταν κοιτάω την οθόνη πάνω δεξιά που δείχνει την ισχύ του σηματος βλέπω και στους 2 παρόχους ένα x.Ειναι φυσιολογικό αυτό? συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκτός από το x το τριγωνακι δίπλα που δείχνει την ισχύ του σήματος έχει κάποια γραμμή?ή είναι μόνιμα "κενό"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Επίσης μπορείς να ανεβάσεις ενα screen shot να δούμε σε τι φάση βρίσκεται το κινητό σου. Ένας καλός τρόπος να δεις αν φταίει το μικρόφωνο ή ο πάροχος σου είναι να κάνεις μια ηχογράφηση κάνα 5λεπτό, Διάβασε ένα βιβλίο πχ. Άκου το απόσπασμα και αν όλα είναι κομπλέ χωρίς αυξομειώσεις και θορύβους, άρχισε να ρίχνεις το φταίξιμο αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αν είσαι σε nougat δεν εμφανίζει την εικόνα όταν σε καλούν. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ούτε που το ήξερα αυτό. Λύνεται κάπως ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Εκτός από το x το τριγωνακι δίπλα που δείχνει την ισχύ του σήματος έχει κάποια γραμμή?ή είναι μόνιμα "κενό"?Κενό είναι και το x καμμία γραμη Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Κενό είναι και το x καμμία γραμη Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κενό σημαίνει οτι δεν έχει σήμα.... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Κενό σημαίνει οτι δεν έχει σήμα....Μα και οι 2 παροχοι να μην έχουν και σε διάφορα διαφορετικά μέρη ?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Θα ήθελα την βοήθεια σας και την γνώμη σας σε ένα προβλήμα που μου κάνει τ κινητό...αφορά της κλήσεις μου Το δουλεύω δικαρτο και τ τελευταίο διάστημα όταν έχω κλήση ή όταν κάνω εγώ ενώ τους ακούω καθαρά πολλές φορές δεν με ακούν αυτοί.Το έστειλα στην αντιπροσωπεία και μου τ γύρισαν γράφοντας ότι τσεκαραν τ μικρόφωνο και ότι δεν είχε πρόβλημα αλλά δυστυχώς το θέμα συνεχίζει να υπάρχει. Το δουλεύω σαν δικαρτο με 2 διαφορετικούς παρόχους (wind,cosmote) Όταν κοιτάω την οθόνη πάνω δεξιά που δείχνει την ισχύ του σηματος βλέπω και στους 2 παρόχους ένα x.Ειναι φυσιολογικό αυτό? συμβαίνει και σε κάποιον άλλο? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το να συμβεί μια φορά το καταλαβαίνω. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν σε Galaxy S και σε iphone. Έστρωσε με επανεκκίνηση και δεν το ξανάκανε. Αν όμως συμβαίνει συνεχόμενα υπάρχει πρόβλημα στην συσκευή. Δοκίμασε όταν στο παρουσιάζει να επιλέξεις 2g και μόνο 3g αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ούτε που το ήξερα αυτό. Λύνεται κάπως ή μπα; Είσαι με nougat ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts