Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρήκα μια ομάδα στο Facebook που συζητάνε για το συγκεκριμένο κινητό όποιος θέλει μπαίνει.Ξανά λέω δεν είναι δικιά μου ούτε έχω να κερδίσω κάτι από ενδιαφέρον το αναφέρω.

https://m.me/join/AbbPtIzVjxkRUxL3

Μου κάνει λίγο εντύπωση που ρωτάς κάτι τέτοιο.

Συνέχεια, όπου χρειαστεί να βάλω κωδικό, συμπληρώνεται αυτόματα από την Google. Google smart lock λέγεται αν δεν κάνω λάθος.

Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι ιδιαίτερο, με ρώτησε μια φορά αν θέλω να αποθηκευτεί και αυτό ήταν. Επίσης, αν αλλάξω, με ρωτάει αν θέλω να αποθηκευτούν οι αλλαγές για το συγκεκριμένο site ή λογαριασμό.

Δεν λέω ότι είναι καλό ή ασφαλές κλπ, απλά ότι υπάρχει και δουλεύει και μάλιστα πολύ καλά.

Settings/Google/sign in & security

Το ξέρω αυτό.Φαντασου όμως ένα επιπλέον επίπεδο να βάζεις το αποτύπωμα σε όλα αυτά.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω 2 ερωτησεις για την google camera;

Πώς λειτουργεί στην εφαρμογή η επιλογή κίνησης? Την κατάφερα να λειτουργήσει μια φορά και μετά σταμάτησε.

Επίσης για το hdr τι διαφορά έχει η επιλογή ενεργό hdr+ενεργό από την ενεργοποίηση HDR+ ?

Συνέχεια, όπου χρειαστεί να βάλω κωδικό, συμπληρώνεται αυτόματα από την Google. Google smart lock λέγεται αν δεν κάνω λάθος.

Νομίζω πως δεν λειτουργεί με apps (αν και αναφέρει "apps & sites" στα settings).

Τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ pop up απ'το google smart lock σε app για να αποθηκεύσει στοιχεία.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω 2 ερωτησεις για την google camera;

Πώς λειτουργεί στην εφαρμογή η επιλογή κίνησης? Την κατάφερα να λειτουργήσει μια φορά και μετά σταμάτησε.

Επίσης για το hdr τι διαφορά έχει η επιλογή ενεργό hdr+ενεργό από την ενεργοποίηση HDR+ ?

Έχω την εντύπωση πως η κίνηση δεν λειτουργεί σε κανένα port από αυτό το mod (και στο redmi note 4 που εχω το ιδιο). Όσο για την δεύτερη απορία σου δεν έχω ιδέα :P

Έχω την εντύπωση πως και στην εφαρμογή του PayPal και του eBay συμπληρώθηκαν αυτόματα τα στοιχεία.

Δακτυλικό αποτύπωμα χρειάζεται την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Μετά για να πω την αλήθεια δεν νομίζω πως χρειάζεται κάθε φορά.

Πάντως μετά από μερικές φωτογραφίες που έβγαλα με σχετικά χαμηλό φωτισμό η google camera δεν έχει μεγάλες διαφορές με την stoc...να μην πω ότι με την κάμερα που υπάρχει είδη κάποιες ήταν πιο καλές..

Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγώ έχω τελείως διαφορετική εντύπωση από φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, πολύ καλύτερη η google, λιγότερος θόρυβος και σαφώς λιγότερο κουνημένες

μόνο εξαίρεση ίσως όταν μπαίνει το φλας, εκεί η στοκ ίσως τα πάει καλύτερα, αλλά σε γενικές γραμμές η στοκ μου φαίνεται για πέταμα σε σχέση με της google

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

εγώ έχω τελείως διαφορετική εντύπωση από φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, πολύ καλύτερη η google, λιγότερος θόρυβος και σαφώς λιγότερο κουνημένες

μόνο εξαίρεση ίσως όταν μπαίνει το φλας, εκεί η στοκ ίσως τα πάει καλύτερα, αλλά σε γενικές γραμμές η στοκ μου φαίνεται για πέταμα σε σχέση με της google

Μήπως ξέρεις τι διαφορά έχει η επιλογή hdr+ενεργό από την ενεργοποίηση HDR+ ?

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Έχεις κάποιες ρυθμίσεις κάνει?

τις ρυθμίσεις που έδινε ο οδηγός μερικές σελίδες πίσω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7492056#post7492056

Γειά σας, τι μου κάνετε;

Με βλέπετε; Ήρθα πάλι για κακά μαντάτα.

Μπαίνοντας στο ψητό με τη μια, δυστυχώς η Xiaοmi – Google δεν προσάρμοσε σε αυτή τη συσκευή τους καινούριους κωδικοποιητές ήχου LDAC και aptX HD με αποτέλεσμα όσοι έχουν Bluetooth με αυτές τις επιλογές (Sony κυρίως) να μην απολαμβάνουν στο 100% τα ακουστικά τους (μαζί τους και γω)

Επίσης δεν θα ενεργοποιηθεί ούτε σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την καινούρια και πιστεύω τη πιο χρήσιμη επιλογή, την μετάφραση κλήσεων.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Γειά σας, τι μου κάνετε;

Με βλέπετε; Ήρθα πάλι για κακά μαντάτα.

Μπαίνοντας στο ψητό με τη μια, δυστυχώς η Xiaοmi – Google δεν προσάρμοσε σε αυτή τη συσκευή τους καινούριους κωδικοποιητές ήχου LDAC και aptX HD με αποτέλεσμα όσοι έχουν Bluetooth με αυτές τις επιλογές (Sony κυρίως) να μην απολαμβάνουν στο 100% τα ακουστικά τους (μαζί τους και γω)

Επίσης δεν θα ενεργοποιηθεί ούτε σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την καινούρια και πιστεύω τη πιο χρήσιμη επιλογή, την μετάφραση κλήσεων.

μήπως τα ακουστικά σου πάνω έχουν κάποια κουμπιά που μπορείς να δυναμώσεις παραπάνω τον ήχο όταν από το κινητό είναι στο φουλ; Κι εγώ είχα τέτοιο θέμα και λύθηκε με αυτό. Κι ας μην είναι κουμπιά για ήχο, δοκίμασέ το, γιατί και μένα αυτά τα κουμπιά είναι υποτίθεται για next/previous αλλά για κάποιο λόγο αυτό το κινητό τα καταλαβαίνει σαν volume + -

edit: μάλλον δεν μιλάς για την ένταση, δεν το κατάλαβα σωστά

Edited by dimitriskatom

μήπως τα ακουστικά σου πάνω έχουν κάποια κουμπιά που μπορείς να δυναμώσεις παραπάνω τον ήχο όταν από το κινητό είναι στο φουλ; Κι εγώ είχα τέτοιο θέμα και λύθηκε με αυτό. Κι ας μην είναι κουμπιά για ήχο, δοκίμασέ το, γιατί και μένα αυτά τα κουμπιά είναι υποτίθεται για next/previous αλλά για κάποιο λόγο αυτό το κινητό τα καταλαβαίνει σαν volume + -

edit: μάλλον δεν μιλάς για την ένταση, δεν το κατάλαβα σωστά

Μιλάω για τους κωδικοποιητες LDAC, aptX, aptX HD, aac, sbc μόνο ο sbc ενεργοποιείται.

Τους άλλους ή δεν προσαρμόστηκαν ή δεν τους ενεργοποίησαν ή δε ξέρω τι;

Σαν επιλογή υπάρχουν αλλά δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν.

Edited by rackal

Το έχω για δεύτερο 5 μέρες τώρα, η μπαταρία του είναι φοβερή, σε 8 ώρες ύπνου έχασε 3% με τα πάντα ανοικτά και σε χώρο με κακό σήμα, επίσης όλα τα γνωστά social εγκατεστημένα με συγχρονισμούς ενεργούς. Η χρήση είναι πολύ chrome, πολύ Viber και μισάωρο τηλέφωνο2295005c9abaf225e9bedc434a02eb3f.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Το έχω για δεύτερο 5 μέρες τώρα, η μπαταρία του είναι φοβερή, σε 8 ώρες ύπνου έχασε 3% με τα πάντα ανοικτά και σε χώρο με κακό σήμα, επίσης όλα τα γνωστά social εγκατεστημένα με συγχρονισμούς ενεργούς. Η χρήση είναι πολύ chrome, πολύ Viber και μισάωρο τηλέφωνο2295005c9abaf225e9bedc434a02eb3f.jpg

Μια από τα ίδια παίζω και εγώ,άψογο τηλέφωνο

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Ναι είναι απίστευτο. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια απόδοση μπαταρίας. Παραξενευομαι που ακούω ότι το ορεο μαμησε την μπαταρία.

Ήλπιζα να έχει και WiFi calling καθώς το φέρνει επίσημα η Cosmote, αλλά δεν έχει ούτε καν ρύθμιση μέσα.

Ναι είναι απίστευτο. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια απόδοση μπαταρίας. Παραξενευομαι που ακούω ότι το ορεο μαμησε την μπαταρία.

Παίζει μεγάλο ρόλο (ευτυχώς) που δεν έχει miui

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Ήλπιζα να έχει και WiFi calling καθώς το φέρνει επίσημα η Cosmote, αλλά δεν έχει ούτε καν ρύθμιση μέσα.

Σίγουρα; Εδώ τι είναι;

ca3e539636f030d75920f5c894d01f3b.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Δυστυχώς δε παραπέμπει κάπου αυτή η επιλογή, περίεργο

Sent from my iPad using Tapatalk

Η Cosmote μπορεί να υποστηρίζει WIFI Calling αλλά από ότι βλέπω το MiA1 δεν το έχουν στη λίστα τους ακόμα.

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html

https://i.imgur.com/n3AeAu7.png

Edited by MarkosVL

Στο mate10 έχω παιδιά κανονικά wifi calling k volte, ενώ μόλις βάλω τη κάρτα μου στο Α1 μου δεν έχω.

Προφανώς η Cosmote δεν το υποστηρίζει ακόμα στο Α1.

Σίγουρα; Εδώ τι είναι;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Δυστυχώς όπως και τις κωδικοποιήσεις έτσι και αυτό και κάποιες ακόμα επιλογές του Oreo 8 τις έχει συμπεριλάβει σαν μενού αλλά δεν τις έχουν ενεργοποιημένες (δλδ να λειτουργούν) με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τις λειτουργήσεις. Κακά τα ψέματα σιγά, σιγά καταλαβαίνω (εγώ προσωπικά) πως απλά πέταξαν την αναβάθμιση σε Oreo για να μην έχουν παράπονο οι κάτοχοι αλλά άφησαν αρκετά bugs και πολλές ελλείψεις.

Για το φίλο που αναρωτήθηκε γιατί δεν έχουν/έχουμε πάρει το update Φεβρουαρίου (εγώ είμαι τεστερ την πείρα) είναι επειδή το update του Φεβρουαρίου αντί να διορθώνει τα προβλήματα τα κάνει μεγαλύτερα και μάλιστα αρκετά σοβαρά, όπως το ότι κλείνει από μόνο του το τηλέφωνο χωρίς κανένα λόγο.

Απ ότι έχουν αναφέρει θα δοθεί απευθείας του Μαρτίου.

Προσωπικά επέστρεψα στην Ιανουαρίου που είναι πιο σταθερή και συνιστώ και του Μαρτίου να την περάσετε αφού ακουστούν τα τροπάρια πρώτα (τυχών γκρίνιες)

Edited by rackal

Στο mate10 έχω παιδιά κανονικά wifi calling k volte, ενώ μόλις βάλω τη κάρτα μου στο Α1 μου δεν έχω.

Προφανώς η Cosmote δεν το υποστηρίζει ακόμα στο Α1.

Διάβασε εδώ

Αφού έχεις ενεργοποιήσει το volte στο νούμερο σου, μπορείς να δοκιμάσεις κατευθείαν τις ρυθμίσεις που προτείνει.

• The title was changed to Xiaomi Mi A1