taliban Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Ναι το γνωρίσω το μαγαζί, έχω πάρει και άλλες φορές από εκεί. Δεν στέλνει όλα τα κινητά από Ευρώπη, μόνο όσα λένε eu warehouse. Και το συγκεκριμένο θα το στείλει με dhl και λέει θα κάνει 2-3 μέρες να έρθει. Το μόνο αρνητικό είναι η ημερομηνία ότι είναι λίγο μακριά. Εγώ έριξα παραγγελία για να μην χάσω ένα κουπόνι - 10$ που έχει (BUY199GET10$OFF). Σημαντικό επίσης είναι το service τους που βρίσκεται Ευρώπη. Ενημερωτικά..... άλλαξε την ημερομηνία σε 20-10-17 !!!!!! edit 240 ευρώ από honorbuy EU με shiping σε 48 ώρες https://www.honorbuy.com/1188-xiaomi-mi-a1-smartphone-black.html#/option-464gb_black Edited September 26, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ναι το είδα. Καλή περίπτωση το honor αν και η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ναι το είδα. Καλή περίπτωση το honor αν και η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη περισσότερο για την ημερομηνία το έκανα παράθεση, να το έχεις υπόψη σου ότι την τράβηξαν πίσω, συνήθης τακτική των κινέζων ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 περισσότερο για την ημερομηνία το έκανα παράθεση, να το έχεις υπόψη σου ότι την τράβηξαν πίσω, συνήθης τακτική των κινέζων ....... Όχι καλά έκανες. Ευτυχώς δεν το πολύ βιάζομαι, αν και πιστεύω ότι θα το στείλουν νωρίτερα. Εντωμεταξύ έχω και στο μυαλό μου μήπως το βγάλει και η infoquest κανένα 250αρι να το πάρω από Ελλάδα. Για αυτό δεν θέλω να δώσω τόσο για να το φέρω από Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Συμφωνω οτι καποιοι δεν θα το ελεγχουν. Τωρα με πασα επιφυλαξη νομιζω δεν ειχε ημερομηνια εως ταδε...Βιαζομαι διοτι εμεινα απο κιν και το χρειαζομαι, διαβασα γενικα για το gearbest καλες κριτικες τωρα αποψεις λαμβανω δεν χανω και κατι να εχω ολοκληρωμενη γνωμη. Οταν λες να το ξαναδω απο αποψη φερεγγυοτητας; η μηπως εκανα στις ημερομηνιες λαθος;ευτυχως πληρωσα με paypal αξιόπιστο είναι γενικά το site τώρα με τα κινητά και ειδικά με τέτοια κινητά που μόλις βγήκαν ή δεν υπάρχουν αποθέματα από ότι έχω καταλάβει (δεν έχω αγοράσει ποτέ κινητό από εκεί , βάση σχολίων που έχει τύχει να δω) δεν γίνονται και ιδιαίτερα γρήγορα οι διαδικασίες :) ναι λογικά είχε ημερομηνία από τότε έως τότε π.χ τώρα έχει Dispatch: Ships between Sep 29 - Oct 11 που όπως βλέπεις είναι μεγάλο διάστημα και για μένα είναι λόγος να μη το πάρω (αν έπρεπε να πάρω κάτι) από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Στα 200 € απο Αγγλια (Κινα μεσω Αγγλιας) και δωρεαν μεταφορικα: https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-a1-dual-sim-64gb-black.html Απ'οτι διαβασα αλλου, το site ειναι αξιοπιστο και δεν υπηρχε θεμα με τελωνεια κτλ: "Τα προϊόντα διακινούνται με DPD. Η διαδρομή είναι Αγγλία - Ολλανδία - Αυστρία - Ουγγαρία - Θεσσαλονίκη (από όπου εξυπηρετούνται οι πόλεις της Β. Ελλάδας) - Αθήνα. Στον τελικό προορισμό διακινούνται με ACS. Συνολικός χρόνος 7 μέρες (5 εργάσιμες)" Το μονο που με φοβιζει ειναι το μηνυμα: "Limited stock avaliable, Cannot Guarantee Stock" :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Στα 200 € απο Αγγλια (Κινα μεσω Αγγλιας) και δωρεαν μεταφορικα: https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-a1-dual-sim-64gb-black.html Απ'οτι διαβασα αλλου, το site ειναι αξιοπιστο και δεν υπηρχε θεμα με τελωνεια κτλ: "Τα προϊόντα διακινούνται με DPD. Η διαδρομή είναι Αγγλία - Ολλανδία - Αυστρία - Ουγγαρία - Θεσσαλονίκη (από όπου εξυπηρετούνται οι πόλεις της Β. Ελλάδας) - Αθήνα. Στον τελικό προορισμό διακινούνται με ACS. Συνολικός χρόνος 7 μέρες (5 εργάσιμες)" Το μονο που με φοβιζει ειναι το μηνυμα: "Limited stock avaliable, Cannot Guarantee Stock" :worry: τους έστειλα μήνυμα και για τον τρόπο αποστολής και για την διαθεσιμότητα.....για να δούμε . . . . . . . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 τους έστειλα μήνυμα και για τον τρόπο αποστολής και για την διαθεσιμότητα.....για να δούμε . . . . . . . Ενημερωσε μας οταν εχεις νεα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 απο bangood μου το πηγαν 8/10 τωρα και εχω δωσει παραγγελια απο 13/9 αντε να δουμε ποτε θα το στειλουν Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ενημερωσε μας οταν εχεις νεα! ;) αυτή είναι η απάντηση στα 2 ερωτήματα που τους έκανα. Dear Customer, Thank you for your message. With regard to your query, we would like to confirm that orders placed on our site, are shipped out from our Hong Kong Warehouse as we are a Hong Kong Based company. The invoice we send is based only on the price of the item, any tax or vat amount will not be indicated on the invoice However, we ship our orders with special logistics arrangement and therefore all you will need to pay is the prices on website, no VAT, import fees nor hidden charges involved for the customer on any order. Any VAT or customs duties incurred will be settled by eGlobaL. The price you see on the website is the final price you pay for the product. Hereby, we confirm that we will settle VAT, related taxes and custom charges shipping will take 6-8 days Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Για το αν έχουν stock δεν σου απάντησαν βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Για το αν έχουν stock δεν σου απάντησαν βέβαια. στο τέλος του μηνυματος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 στο τέλος του μηνυματος Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι κάνει 6 μέρες να έρθει σπίτι σου εφόσον το στείλουν. Όχι ότι θα το στείλουν σε 6 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα!Επικοινωνησα με infoquest και μου ειπαν πως μεσα στο πρωτο δεκαπενθηνερο του Οκτωμβριου θα το εχουν διαθεσιμο επισημα στην Ελλαδα.Τους ρωτησα για τιμη αλλα δεν γνωριζαν ουτε ενδεικτικα να απαντησουν.Επισης τους ειπα αν το παρω απο skroutz τι γινεται με την εγγυηση.Ειπαν πως δεν το καλυπτουν λογω rom (δεν ειναι η ελληνικη).Τωρα περιμενω απαντηση μετα απο email μου αν ξερουν πως προκειται για android one συσκευη οποτε δεν παιζει ρολο η rom και πως η ελληνικη και ευρωπαικη νομοθεσια λενε πως αν αγορασεις απο ευρωπαικο καταστημα υποχρεωνται για διετη εγγυηση και να το επισκευασουν.Αλλωστε αυτο συμβαινει σε ολες τις μαρκες που εχουν αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.Περιμενω απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι κάνει 6 μέρες να έρθει σπίτι σου εφόσον το στείλουν. Όχι ότι θα το στείλουν σε 6 μέρες εγώ τους ρώτησα για το πότε θα το στείλουν, η απάντηση τους όντως είναι περίεργη, μήπως δεν κατάλαβαν....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 εγώ τους ρώτησα για το πότε θα το στείλουν, η απάντηση τους όντως είναι περίεργη, μήπως δεν κατάλαβαν....... Μπορει να μην καταλαβαν, μπορει και να εκαναν οτι δεν καταλαβαν. :shifty: Η τιμη παντως σημερα ειναι στο +20... 219.99 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα!Επικοινωνησα με infoquest και μου ειπαν πως μεσα στο πρωτο δεκαπενθηνερο του Οκτωμβριου θα το εχουν διαθεσιμο επισημα στην Ελλαδα.Τους ρωτησα για τιμη αλλα δεν γνωριζαν ουτε ενδεικτικα να απαντησουν.Επισης τους ειπα αν το παρω απο skroutz τι γινεται με την εγγυηση.Ειπαν πως δεν το καλυπτουν λογω rom (δεν ειναι η ελληνικη).Τωρα περιμενω απαντηση μετα απο email μου αν ξερουν πως προκειται για android one συσκευη οποτε δεν παιζει ρολο η rom και πως η ελληνικη και ευρωπαικη νομοθεσια λενε πως αν αγορασεις απο ευρωπαικο καταστημα υποχρεωνται για διετη εγγυηση και να το επισκευασουν.Αλλωστε αυτο συμβαινει σε ολες τις μαρκες που εχουν αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.Περιμενω απαντηση... η μάρκα δεν έχει αντιπροσωπεία πουθενά στην Ευρώπη (επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά αυτό το "mi store" αλλού στην Ευρώπη) "Επίσημος διανομέας" δηλώνει η infoquest επίσης εσύ θες να το αγοράσεις από μαγαζί που το πήρε "ανεπίσημα" (από κινεζομάγαζο) και θες εγγύηση από την infoquest ; από εκεί που θα το πάρεις θα έχεις την εγγύηση , κάποια λένε ότι δίνουν 2 χρόνια περιμέντε λίγο ρε παιδιά , αν έρθει σε 2 εβδομάδες Max παίζει να συμφέρει περισσότερο κι από τα skroutzομάγαζα (αν υποθέσουμε οτι σαν android one θα είναι κάπως στανταρ η τιμή και δε θα κάνει η Infoquest τα δικά της) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα!Επικοινωνησα με infoquest και μου ειπαν πως μεσα στο πρωτο δεκαπενθηνερο του Οκτωμβριου θα το εχουν διαθεσιμο επισημα στην Ελλαδα.Τους ρωτησα για τιμη αλλα δεν γνωριζαν ουτε ενδεικτικα να απαντησουν.Επισης τους ειπα αν το παρω απο skroutz τι γινεται με την εγγυηση.Ειπαν πως δεν το καλυπτουν λογω rom (δεν ειναι η ελληνικη).Τωρα περιμενω απαντηση μετα απο email μου αν ξερουν πως προκειται για android one συσκευη οποτε δεν παιζει ρολο η rom και πως η ελληνικη και ευρωπαικη νομοθεσια λενε πως αν αγορασεις απο ευρωπαικο καταστημα υποχρεωνται για διετη εγγυηση και να το επισκευασουν.Αλλωστε αυτο συμβαινει σε ολες τις μαρκες που εχουν αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.Περιμενω απαντηση... Η infoquest δεν είναι αντιπροσωπεία της xiaomi, καλύπτουν με εγγύηση μόνο τα τηλέφωνα που εισάγει η ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Μπορει να μην καταλαβαν, μπορει και να εκαναν οτι δεν καταλαβαν. :shifty: Η τιμη παντως σημερα ειναι στο +20... 219.99 € μάλιστα...... εγώ προσωπικά θα περιμένω λίγο ακόμα, δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά ακόμα και αν δεν το δούμε να κυκλοφορεί κανονικά κανείς δεν ξέρει πότε θα το παραλάβει . Η τιμή των 200 ήταν πολύ καλή αλλά προσωπικά μου την σπάει να έχω πληρώσει για κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω πότε θα το παραλάβω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 η μάρκα δεν έχει αντιπροσωπεία πουθενά στην Ευρώπη (επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει πουθενά αυτό το "mi store" αλλού στην Ευρώπη) "Επίσημος διανομέας" δηλώνει η infoquest επίσης εσύ θες να το αγοράσεις από μαγαζί που το πήρε "ανεπίσημα" (από κινεζομάγαζο) και θες εγγύηση από την infoquest ; από εκεί που θα το πάρεις θα έχεις την εγγύηση , κάποια λένε ότι δίνουν 2 χρόνια περιμέντε λίγο ρε παιδιά , αν έρθει σε 2 εβδομάδες Max παίζει να συμφέρει περισσότερο κι από τα skroutzομάγαζα (αν υποθέσουμε οτι σαν android one θα είναι κάπως στανταρ η τιμή και δε θα κάνει η Infoquest τα δικά της) Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης σε καμια περιπτωση,απλα λεω τα παρακατω γνωριζωντας:Ως επισημος διανομεας λοιπον (γιατι αποκλειστικος αντιπροσωπος δεν υφισταται πλεον νομικα λογω απελευθερωσης του εμποριου)και απο την στιγμη που εχει και service,ειναι υποχρεωμενοι να επισκευασουν το τηλεφωνο της εταιρειας που συνεργαζονται.Στο λεω κατηγορηματικα γιατι και εγω εργαζομαι σε εταιρεια και ο τελικος καταναλωτης του προιοντος ακομη και στην Βουλγαρια να το εχει αγορασει,και του προκυψει μια βλαβη,ειμαι υποχρεωμενος να τον εξυπηρετησω.Αλλωστε αν φταιει το προιον και χρειαζεται ανταλλακτικο η αντικατασταση εγω ουτως η αλλως θα μιλησω με το εργοστασιο η εταιρεια αντιστοιχα σαν την xiaomi.Το κοστος των ανταλλακτικων δεν το επιβαρυνεται ο εδω εισαγωγεας εφοσον το προιον ειναι σε εγγυηση.Και η ιδια η xiaomi αν την ρωτησεις σιγουρα την ενδιαφερει το after sales.Απλα εδω και ειδικα σε προιοντα οπως τα κινητα συμβαινουν αυτα.Για παραδειγμα,ειχα nexus σχεδον ολα και το τελευταιο nexus 5x επαθε bootloop.Πηγα κανονικα arvato και αλλαξαν πλακετα(αγορασμενο απο skroutzομαγαζο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης σε καμια περιπτωση,απλα λεω τα παρακατω γνωριζωντας:Ως επισημος διανομεας λοιπον (γιατι αποκλειστικος αντιπροσωπος δεν υφισταται πλεον νομικα λογω απελευθερωσης του εμποριου)και απο την στιγμη που εχει και service,ειναι υποχρεωμενοι να επισκευασουν το τηλεφωνο της εταιρειας που συνεργαζονται.Στο λεω κατηγορηματικα γιατι και εγω εργαζομαι σε εταιρεια και ο τελικος καταναλωτης του προιοντος ακομη και στην Βουλγαρια να το εχει αγορασει,και του προκυψει μια βλαβη,ειμαι υποχρεωμενος να τον εξυπηρετησω.Αλλωστε αν φταιει το προιον και χρειαζεται ανταλλακτικο η αντικατασταση εγω ουτως η αλλως θα μιλησω με το εργοστασιο η εταιρεια αντιστοιχα σαν την xiaomi.Το κοστος των ανταλλακτικων δεν το επιβαρυνεται ο εδω εισαγωγεας εφοσον το προιον ειναι σε εγγυηση.Και η ιδια η xiaomi αν την ρωτησεις σιγουρα την ενδιαφερει το after sales.Απλα εδω και ειδικα σε προιοντα οπως τα κινητα συμβαινουν αυτα.Για παραδειγμα,ειχα nexus σχεδον ολα και το τελευταιο nexus 5x επαθε bootloop.Πηγα κανονικα arvato και αλλαξαν πλακετα(αγορασμενο απο skroutzομαγαζο). η ιστορία με τις παράλληλες εισαγωγές είναι ΄΄ου μπλέξεις΄΄ , δεν μπορείς με κανέναν τρόπο να υποχρεώσεις κάποιον αντιπρόσωπο να σου επισκευάσει εντός εγγύησης την συσκευή που αγόρασες εκτός δικτύου του. Εχω προσωπική πείρα από av ενισχυτή της pioneer που αγοράσα χωρίς να το γνωρίζω από κατάστημα που είχε κάνει δική του εισαγωγή, κάηκε σε 7 ημέρες και το μαγαζί που τον αγόρασα είχε κλεισει σε αυτό το διάστημα ! Αν καθήσω να γράψω τι πέρασα μέχρι να βρεθεί λύση για έναν μήνα με καταγγελίες, επικοινωνιες κλπ θα κλαις με μαυρο δάκρυ :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δεν λεω οτι βγαζεις ευκολα ακρη σαφως.Λεω οτι ειναι θεμα ποσο επαγγελματιας ειναι καποιος και το ποσο πονταρει να σε κανει υποψηφιο πελατη του εφοσον μεινεις ευχαριστημενος απο αυτον.Γιατι ξαναλεω εφοσον υπαρχει παραστατικο αγορας και ειναι μεσα στην εγγυηση,εγω ο σοβαρος επαγγελματιας δεν βαζω κατι απο την τσεπη μου.Μου κοβει πιστωτικο ο προμηθευτης μου.Αυτο συμβαινει παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δεν λεω οτι βγαζεις ευκολα ακρη σαφως.Λεω οτι ειναι θεμα ποσο επαγγελματιας ειναι καποιος και το ποσο πονταρει να σε κανει υποψηφιο πελατη του εφοσον μεινεις ευχαριστημενος απο αυτον.Γιατι ξαναλεω εφοσον υπαρχει παραστατικο αγορας και ειναι μεσα στην εγγυηση,εγω ο σοβαρος επαγγελματιας δεν βαζω κατι απο την τσεπη μου.Μου κοβει πιστωτικο ο προμηθευτης μου.Αυτο συμβαινει παντου. μα για αυτό οι περισσότεροι δεν το κάνουν, γιατί έχουν πάρει γραμμή από τον προμηθευτή τους και ΔΕΝ τους κόβει το πιστωτικό για συσκευές παράλληλης εισαγωγής Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 μα για αυτό οι περισσότεροι δεν το κάνουν, γιατί έχουν πάρει γραμμή από τον προμηθευτή τους και ΔΕΝ τους κόβει το πιστωτικό για συσκευές παράλληλης εισαγωγής Oχι φιλε μου taliban.Δεν υπαρχει εργοστασιο στον κοσμο που μα μην τον ενδιαφερει το after sales και ο ευχσριστημενος τελικος καταναλωτης.Το εργοστασιο δεν το νοιαζει αν θα πουλησει την παραγωγη του σε μια χωρα η σε εκατο.να πουλησει θελει και γι αυτο αλλωστε παρεχει και εγγυηση.Ειτε λοιπον αποζημιωσει τον Ινδο διανομεα,ειτε τον Κινεζο,ειτε τον Ελληνα,το ιδιο του κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Oχι φιλε μου taliban.Δεν υπαρχει εργοστασιο στον κοσμο που μα μην τον ενδιαφερει το after sales και ο ευχσριστημενος τελικος καταναλωτης.Το εργοστασιο δεν το νοιαζει αν θα πουλησει την παραγωγη του σε μια χωρα η σε εκατο.να πουλησει θελει και γι αυτο αλλωστε παρεχει και εγγυηση.Ειτε λοιπον αποζημιωσει τον Ινδο διανομεα,ειτε τον Κινεζο,ειτε τον Ελληνα,το ιδιο του κανει το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο και είμαστε εκτός θέματος. Το θέμα παραμένει όμως και θα παραμείνει έτσι μιας και δεν υπάρχει τρόπος πίεσης προς την κατεύθυνση που θέλεις ή θα ήθελα και εγώ. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts