Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κράτα μας ενήμερους,εμένα μου άλλαξαν την συσκευή επειδή δεν έπαιρνε την τελευταία αναβάθμιση.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κράτα μας ενήμερους,εμένα μου άλλαξαν την συσκευή επειδή δεν έπαιρνε την τελευταία αναβάθμιση.

alo pali kai toyto.ti na pw re paidia...kai ksexasa na pw oti me to pou to pira to kinito xwris na plirosw tipota phisika,htane kameno to akoustiko tou kai to ksanaphga piso na mou to alaksoune.telika mou to alaksane kai auto,kai twra exw alo provlhma...me to poy bgalw thn mpataria xanei ta panta(wra hmerominia k.t.l.).ante na doume....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, η μπαταρία του sirocco είναι 700mAh. Έχω βρει μια (μή αυθεντική) που λέει ότι είναι 1000mAh. Λέτε να κάνει? υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει πρόβλημα στο κινητό???

Απο προσωπική πείρα σου λέω οτι δεν βελτιώνει την αυτονμία της συσκευής

alo pali kai toyto.ti na pw re paidia...kai ksexasa na pw oti me to pou to pira to kinito xwris na plirosw tipota phisika,htane kameno to akoustiko tou kai to ksanaphga piso na mou to alaksoune.telika mou to alaksane kai auto,kai twra exw alo provlhma...me to poy bgalw thn mpataria xanei ta panta(wra hmerominia k.t.l.).ante na doume....

Το έχω αναφέρει και εγώ και μου απάντησαν από το φόρουμ (έχουν δίκιο) ότι δεν αντέχει η μικρή εσωτερική που έχουν μέσα τα τηλέφωνα όπως και οι υπολογιστές.Όταν το αφήσεις αρκετές φορές φορτισμένο στρώνει και η εσωτερική,αλλά μην περιμένεις να κρατάει πολλές μέρες την ημερομηνία όπως και την ώρα.

paidia to tzamaki mprosta poso kostizei ?

episis to metallo pou sugkratei to tzamaki,mono ekeino to kommati,pwleitai ksexwrista?

an eixe tin atuxia na asxolithei kapoios me auto,as me voithisei :)

Φίλε μου αν θέλεις την καλύτερη ποιότητα να πας και να αγοράσεις από αυτό το site.

http://www.cnn.cn

Είναι ότι καλύτερο... έχω αγοράσει πολλές φορές και έχει μόνο ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) Με λίγα λόγια είναι όλα Original

Φίλε μου αν θέλεις την καλύτερη ποιότητα να πας και να αγοράσεις από αυτό το site.

http://www.cnn.cn

Είναι ότι καλύτερο... έχω αγοράσει πολλές φορές και έχει μόνο ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturer) Με λίγα λόγια είναι όλα Original

na sai kala file alla to eftiaksa edw kai kairo.thanks pantws;)

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

• 1 month later...
Εχω ένα 8800 και μου έπεσε στη θάλασσα.Πήγα σε δύο καταστήματα που κάνουν service σε κινητά και μου είπαν πως για το συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.Μπορεί κάποιος να μου πει καμιά ιδέα???

Ρε παιδια ημουνα σε ενα καταστημα κινητων (πηγα να φτιαξω το joystick του αγαπημενου μου 7650). Σε μια φαση μπαινει μεσα ενας κουστουμαρισμενος (γυρω στα 30) και ρωταγε ποσο το αγοραζουν το 8800 του.

Του ειπαν 140ευρω!!!!!!! Το αστειο ειναι πως το σκεφτοταν και ζητησε 150.....

Ελεος! ειμαι σιγουρος πως το 8800 αξιζει ΠΟΛΥ παραπανω ακομα και για συλλεκτικους λογους.

Αν του εδινε ο υπαλληλος 160ευρω θα το πουλαγε.....

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εχω ένα 8800 και μου έπεσε στη θάλασσα.Πήγα σε δύο καταστήματα που κάνουν service σε κινητά και μου είπαν πως για το συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.Μπορεί κάποιος να μου πει καμιά ιδέα???

φίλε μου τι να σώσεις από το αλάτι αυτό μόνο που είχε την μπαταρία μέσα και ανοιχτό λογικά θα βραχυκύκλωσε.Ανταλλακτικά υπάρχουν μέσω e-shop αλλά τι να ζητήσεις όταν το τηλέφωνο μεταχειρισμένο πάει 300 ευρώ!! την πλακέτα ολόκληρη; πάντως κάνε μια αναζήτηση στο e–bay κάτι θα υπάρχει.

Ρε παιδια ημουνα σε ενα καταστημα κινητων (πηγα να φτιαξω το joystick του αγαπημενου μου 7650). Σε μια φαση μπαινει μεσα ενας κουστουμαρισμενος (γυρω στα 30) και ρωταγε ποσο το αγοραζουν το 8800 του.

Του ειπαν 140ευρω!!!!!!! Το αστειο ειναι πως το σκεφτοταν και ζητησε 150.....

Ελεος! ειμαι σιγουρος πως το 8800 αξιζει ΠΟΛΥ παραπανω ακομα και για συλλεκτικους λογους.

Αν του εδινε ο υπαλληλος 160ευρω θα το πουλαγε.....

εγώ όταν το είχα στις αρχές της κυκλοφορίας του, πήγα μια φορά από περιέργεια να δω πόσο θα μου το αγόραζαν και μου έλεγαν τότε 350-400 ευρό top, τι να λέμε τώρα και 150 ευρό μία χαρά είναι αφού στα καταστήματα ξάχνουν για όσο το δυνατό μεγαλύτερο κέρδος.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

kanena til.tis seiras 8xxx den tha poulaga pote k gia oso ta agorasa ta exo ola k den dino kanena me tipota protimo na ta vlepo na ta xairomai na anapolo tis palies stigmes para na ta doso se katastima metaxeirismenon pou ta pairnoun oso oso:lol:

• 3 weeks later...
Kalispera paidia!loipon exw ena erwthma na sas thesw!exw bebaia to fantastiko kai kataplhktiko kinhto olwn twn epoxwn (toulaxiston gia mena) nokia 8800 me firmware 3.78 edw kai kamposw kairo h kamera tou den deixnei tipota mono ena mauro pragma den epese katw apla mia mera phga na anoiksw thn kamera kai tipota!ti mporei na ftaiei to firmware? na to paw se nokia club poso tha mou paei na to ftiaksw kai poso kairo tha kanei mhpws kserete?

καλημέρα μπορείτε να μου πείτε τιμή για μπαταρια για το siroco ειναι το spesial edition δεν ξερω αμα παιζει ρολο ευχαριστω

ας μου πει καποιος μην παω και παθω εγκεφαλικο :wacko:

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Γιατι δεν ρωτας στην Nokia ?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

βρηκα το τηλ αλλα ο μπουφος ο υπαλληλος μου ειπε ''δεν γίνετε να σας πω τιμη πρεπει να ερθετε απο εδω να το δουμε το τηλ'' μα δεν χαλασε το τηλ του λεω μια μπαταρια για καβατζα θελω και μου ξαναλεει ''πληροφοριες απο το τηλ δεν δινουμε'' να εκνευριστω τωρα ή μετα?:mad: :rtfm:

βρηκα το τηλ αλλα ο μπουφος ο υπαλληλος μου ειπε ''δεν γίνετε να σας πω τιμη πρεπει να ερθετε απο εδω να το δουμε το τηλ'' μα δεν χαλασε το τηλ του λεω μια μπαταρια για καβατζα θελω και μου ξαναλεει ''πληροφοριες απο το τηλ δεν δινουμε'' να εκνευριστω τωρα ή μετα?:mad: :rtfm:

OMG...

ελεος απλα.

πηγαινε εκει και βαρα τον.ακου εκει δε δινουμε πληροφοριες..

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

Εάν θυμάμαι καλά €45. (την είχα πάρει από το Nokia Shop Κάνιγγος)

thanks πηγα τελικα και μου ειπαν 35€ και μονο με παραγγελια και θα ερθει σε μια εβδομαδα δηλαδη αν ζητουσα κανενα hands free τι θα μου λεγαν σε ενα μηνα?:mad:

Έχω παρατηρήσει πως αν δεν έχω κάποιο wallpaper, η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο..

Με την εγκατάσταση της μπαταρίας του Sirocco Edition θα πετύχω καλύτερη αυτονομία;

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Έχω παρατηρήσει πως αν δεν έχω κάποιο wallpaper, η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο..

Με την εγκατάσταση της μπαταρίας του Sirocco Edition θα πετύχω καλύτερη αυτονομία;

Αυτονομία επιτυγχάνεις, αλλά το θέμα είναι αν χωράει στο κινητό.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτονομία επιτυγχάνεις, αλλά το θέμα είναι αν χωράει στο κινητό.;)

Χωράει νομίζω. Εχω άδικο;

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif