Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Pantws einai apaikto to atimo, toso pou ean to akoustiko douleue swsta kai den etrize kai tsitsirize etsi, toso pou na paramorfwnei thn fwnh akoma kai se xamhlh entash 8a eimoun ikanopoihmenos, einai atimo to mikro....

Να πώ την αλήθεια, το ακουστικό ακούγεται σχετικά χαμηλά, ακόμα και στο μέγιστο, αλλά ΔΕΝ τρίζει, τουλάχιστον το δικό μου. Βέβαια, μόνο μια φορά έχω μιλήσει απο το τηλέφωνο....χρησιμοποιώ το Handsfree συνέχεια!

Epishs diabasa pio panw oti kapws ru8mizete h poiothta tou hxou, pws bre paidia giati diabasa kai tis 44 selides kai den brhka kati, epishs ta matia pou kanoun poulakia kai den antexw allo screening, ean kapoios kserei kati pls help...

Στην σελίδα 92-93 (και στη σελ. 38, στις επιλογές κατά την κλήση), λέει οτι στο μενού ''ΚΛΗΣΕΙΣ'' υπάρχει επιλογή ''Βελτίωση Ήχου''. Σε εμένα ΔΕΝ υπάρχει....απο αυτά που διάβασα εδώ κατάλαβα οτι υπήρχε στην έκδοση 3.28, αλλά στην 3.60 το αφαίρεσαν! :wacko:

Στην σελίδα 92-93 (και στη σελ. 38, στις επιλογές κατά την κλήση), λέει οτι στο μενού ''ΚΛΗΣΕΙΣ'' υπάρχει επιλογή ''Βελτίωση Ήχου''. Σε εμένα ΔΕΝ υπάρχει....απο αυτά που διάβασα εδώ κατάλαβα οτι υπήρχε στην έκδοση 3.28, αλλά στην 3.60 το αφαίρεσαν! :wacko:

Ετσι ειναι φιλε μου ,υπηρχε στην 1η εκδοση ,στην 3,60 το αφαιρεσαν .

Λογικα η Βελτίωση Ήχου ειναι μονιμα ανοικτη με την 3,60 .

3.60 Εννοείς....σωστά? ;)

Σωστα ! :O ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ετσι ειναι φιλε μου ,υπηρχε στην 1η εκδοση ,στην 3,28 το αφαιρεσαν .

Λογικα η Βελτίωση Ήχου ειναι μονιμα ανοικτη με την 3,28 .

3.60 Εννοείς....σωστά? ;)

Apo periergeia kserei kaneis ti einai to ITEM number sto kouti ths suskeuhs, emena einai 41629 kai kataskeuhs 10/05, isws einai ta kommatia paragwghs gia to sugkekrimeno montelo, esas ti einai kai poia h hm kataskeuhs...

Plhroforiaka phga th suskeuh pisw k eutuxws mou edwsan mia kainourgia, twra to ti 8a bgalei who knows...

Apo periergeia kserei kaneis ti einai to ITEM number sto kouti ths suskeuhs, emena einai 41629 kai kataskeuhs 10/05, isws einai ta kommatia paragwghs gia to sugkekrimeno montelo, esas ti einai kai poia h hm kataskeuhs...

Plhroforiaka phga th suskeuh pisw k eutuxws mou edwsan mia kainourgia, twra to ti 8a bgalei who knows...

Και εμένα 41629 γράφει! Ημ/νια 11/05.

Απο πού το πήρες. Στο Πλαίσιο μου είπαν οτι έχω δικαίωμα αλλαγής, αν παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα, μέσα σε 7 μέρες. Μετά εγγύηση απο Νοκια 2 χρόνια. Επίσης με πήραν τηλέφωνο χτες να με ρωτήσουν αν είναι όλα ΟΚ και αν χρειαστώ κάτι ή έχω πρόβλημα να τους τηλέφωνήσω.....περίεργο!! Ποτέ δεν με έχει πάρει τηλ. το Πλαίσιο, ότι και αν έχω αγοράσει (πρώτη φορά όμως απο Σύνταγμα...ίσως έχουν καλύτερο service εκεί).

Και εμένα 41629 γράφει! Ημ/νια 11/05.

Απο πού το πήρες. Στο Πλαίσιο μου είπαν οτι έχω δικαίωμα αλλαγής, αν παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα, μέσα σε 7 μέρες. Μετά εγγύηση απο Νοκια 2 χρόνια. Επίσης με πήραν τηλέφωνο χτες να με ρωτήσουν αν είναι όλα ΟΚ και αν χρειαστώ κάτι ή έχω πρόβλημα να τους τηλέφωνήσω.....περίεργο!! Ποτέ δεν με έχει πάρει τηλ. το Πλαίσιο, ότι και αν έχω αγοράσει (πρώτη φορά όμως απο Σύνταγμα...ίσως έχουν καλύτερο service εκεί).

Ara to item # einai kati allo...

Sxetika me thn exuphrethsh sto plaisio mou kanei entupwsh giati olo to feedback pou exw apo kei einai oti it sucks...ti na pw, den kserw...opws polu entupwsh mou kanei auto pou les gia to call back, ti tous epiase ksafnika k to gurisan se one-to-one marketing...??? Egw to pira apo to germano sto kolonaki, opou h exuphterhsh apo ta paidia ekei einai aristh...Bebaia mou eipan ena koufo oti prepei na exw milhsei mexri 30min gia na 8ewrh8ei valida gia amesh antikatastash...tespa, ti allo 8a akousoume.

Καλημερα ,

παιδια μην ξεχνατε και αυτο:

Nokia Care Premium Service

Enjoy exclusive care for Nokia 8800 phone owners.

Access Nokia Care Premium Service

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αγόρασα πριν από μερικές ημέρες το HS-13W Bluetooth ακουστικό της ΝΟΚΙΑ. Ιδιαίτερα ακριβό (225€). Από την αρχή έχανε τις ρυθμίσεις και τα αποθηκευμένα σε αυτό στοιχεία. Το πήγα πίσω και από το service της ΝΟΚΙΑ μου είπαν ότι το ακουστικό δεν έχει τίποτα και πως θα πρέπει να περιμένω καινούργιο software για το 8800 μιας και μάλλον το τηλέφωνο φταίει για το πρόβλημα(έχω κάνει την αναβάθμιση). Δεν το παίρνουν πίσω και φυσικά δεν μου δίνουν τα χρήματα που έδωσα. Είναι λογικό να είμαι αναγκασμένος να έχω ένα ακουστικό, για το οποίο δεν με είχε ενημερώσει κανείς ότι μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα συμβατότητας και το οποίο δεν μπορώ να χρησιμοποιώ γιατί πρέπει να περιμένω νέα αναβάθμιση του 8800;;!!

Πολύ ωραία... τα ρίχνουν όλα στο software του κινητού, το οποίο με την 3.60 πολύ σπάνια έχει προβλήματα με το bluetooth. Το handsfree αποσυνδέεται σπάνια, ενώ ακόμα και τότε μπορεί να συνδεθεί αν πατήσεις το on/off. Όλα αυτά με το HBH-660. Μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να μάθει να φτιάχνει bluetooth handsfree η φίλη μας η Nokia :mad:

Πολύ ωραία... τα ρίχνουν όλα στο software του κινητού, το οποίο με την 3.60 πολύ σπάνια έχει προβλήματα με το bluetooth. Το handsfree αποσυνδέεται σπάνια, ενώ ακόμα και τότε μπορεί να συνδεθεί αν πατήσεις το on/off. Όλα αυτά με το HBH-660. Μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να μάθει να φτιάχνει bluetooth handsfree η φίλη μας η Nokia :mad:

Kai egw me to SE 660 den exw kanena provlhma.Mallon ta handsfree ths Nokia den ta katafernoun :(

Sxetika me to bluetooth adapter level 1 pou anaferete einai to idio me to "class 1", sto plaisio sto suntagma den to eixane, eseis apo pou to pirate, ap oti katalaba exei arketa - to 8800, opws gia paradeigma den uposthrizei 2-in-1 sim gia cosmote, alla h emfanish ta upernika ola :-)

BTW, h prwth fortish phge stis 50h, sxetika metria xrhsh (30 min omilias kai 10 lepta video,ligo paiksimo...) kai settings se energy saver....keep in touch

P.S. Sxetika me to nokia premium service dustuxws prepei na einai mono gia to ekswteriko file nervous afou ean epilekseis Greece se paei sthn lista me ta nokia centers, kai kapou prin diabasa oti sto antistoixo ths Ag. Paraskeuhs einai aparadektoi...

P.S. Sxetika me to nokia premium service dustuxws prepei na einai mono gia to ekswteriko file nervous afou ean epilekseis Greece se paei sthn lista me ta nokia centers, kai kapou prin diabasa oti sto antistoixo ths Ag. Paraskeuhs einai aparadektoi...

Τουλαχιστον στα κεντρικα ,πρεπει να ισχυει ,αφου εχει δοκιμαστει απο καποιο μελος. Μολις δουν οτι εχεις 8800,δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα :O

iPhone 5S Space Grey

Mia ekplhktikh fwto tou 8800:

http://nds2.photos.nokia.com/press/public/global/events/nc2005/event_nokia_8800_1_lowres.jpg

8elw na rwthsw ean einai etsi kai to actual menu mia kai se mena einai submenu ana o8onh, den uparxoun ta mikra eikonidia na kanw select, h' uparxei kapoia epilogh sta settings gia na emfanizetai etsi...

Ναι, υπάρχει επιλογή για εμφάνιση μικρών εικονιδίων στο μενού: πατάς Επιλογή > Εμφ.κύρ.μενού > Πλέγμα και εμφανίζονται τα μικρά εικονίδια.
Αννη

Και εγω το ιδιο ΙΤΕΜ number # 41629 εχω στο κουτι βεβαια η αγορα η δικια μου εγινε 4 μηνες πριν 2 Αυγουστου !!!!

Παντως το nokia premium service ισχυει σιγουρα στο Nokia Professional Center Βουλιαγμενης οπου 2 προβληματα που ειχα εξυπηρετηθηκα και αμεσα και βεβαια την ιδια μερα το πηρα.

Αγόρασα πριν από μερικές ημέρες το HS-13W Bluetooth ακουστικό της ΝΟΚΙΑ. Ιδιαίτερα ακριβό (225€). Είναι λογικό να είμαι αναγκασμένος να έχω ένα ακουστικό, για το οποίο δεν με είχε ενημερώσει κανείς ότι μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα συμβατότητας και το οποίο δεν μπορώ να χρησιμοποιώ γιατί πρέπει να περιμένω νέα αναβάθμιση του 8800;;!!

Οσο για το προβλημα με το HS-13W ισως να ειναι απλα ενα bug του f/w. Και ειναι και το πρωτο bug που εχει αναφερθει απο τοτε που βγηκε η νεα αναβαθμιση. Περιεργα πραγματα παντως :worry: :worry:

Δες παντως και εδω που εχει ολα τα συμβατα ακουστικα του 8800 εγω παντως σε αυτη την λιστα δεν βλεπω πουθενα το item code HS-13W

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,73098,00.html

Μηπως δεν ειναι καθολου συμβατο τελικα ?

Τουλαχιστον στα κεντρικα ,πρεπει να ισχυει ,αφου εχει δοκιμαστει απο καποιο μελος. Μολις δουν οτι εχεις 8800,δεν χρειαζεται να περιμενεις στην ουρα :O
Το είχα γράψει παλιότερα που είχα πάει στο service (npc) στην Συγγρού, που έχει κλείσει τώρα.

Δες παντως και εδω που εχει ολα τα συμβατα ακουστικα του 8800 εγω παντως σε αυτη την λιστα δεν βλεπω πουθενα το item code HS-13W

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,73098,00.html

Μηπως δεν ειναι καθολου συμβατο τελικα ?

Στον κατάλογο με τα συμβατά κινητά με το συγκεκριμένο hadsfree, δεν υπάρχει ούτε το 6230i, ούτε το 8800: http://europe.nokia.com/nokia/0,8764,83227,00.html

Sxetika me to bluetooth adapter level 1 pou anaferete einai to idio me to "class 1", sto plaisio sto suntagma den to eixane, eseis apo pou to pirate, ap oti katalaba exei arketa - to 8800, opws gia paradeigma den uposthrizei 2-in-1 sim gia cosmote, alla h emfanish ta upernika ola :-)

BTW, h prwth fortish phge stis 50h, sxetika metria xrhsh (30 min omilias kai 10 lepta video,ligo paiksimo...) kai settings se energy saver....keep in touch

Το ΒΤ level1 το είχα βρεί σε multirama 25ευρώ λογικά το class 1 που αναφέρεις πρέπει να είναι άλλο.

http://www.level1.com/intro.htm

Να απαντήσω σε αυτά που γνωρίζω:

1. Το Nokia Premium Service ισχύει για την Ελλάδα, μονο στο Nokia Center της Βουλιαγμένης (δλδ. το κεντρικό). Το αναφέρει στο site με ένα * για το συγκεκριμένο.

2. Level1 είναι η εταιρία που το κατασκευάζει...Class 1 έχει σχέση με την ισχύ του ΒΤ και άρα την εμβέλεια. Και εμένα Class 1 είναι, έχω το Level1, MDU-25 USB που υποστηρίζει ΒΤ v1.1, 1.2 και 2.0. Για πληροφορίες σχετικα με το Class 1, 2 & 3 δές τον πίνακα.

Bluetooth Device Power Classes

Power Class Max Output Power Min Output Power Range

1 100 mW (20dbm) 1mW ~100 m+

2 10 mw (4dbm) 0.25mW +10m

3 1mW (0dbm) 0.25mW 1m

1. Το Nokia Premium Service ισχύει για την Ελλάδα, μονο στο Nokia Center της Βουλιαγμένης (δλδ. το κεντρικό). Το αναφέρει στο site με ένα * για το συγκεκριμένο.
To Νokia Premium Service ισχύει στα Nokia Professional Centers. Μέχρι πριν από λίγους μήνες αυτά ήταν δύο, ένα στη Συγγρού και ένα στην Βουλιαγμένης. Από τότε που έκλεισε αυτό στη Συγγρού, έχει μείνει μόνο το άλλο δυστυχώς.

Ναι, υπάρχει επιλογή για εμφάνιση μικρών εικονιδίων στο μενού: πατάς Επιλογή > Εμφ.κύρ.μενού > Πλέγμα και εμφανίζονται τα μικρά εικονίδια.

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο μενού μου, μάλλον είναι κάτι που κατάργησαν στην έκδοση 3.60...?!?!

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο μενού μου, μάλλον είναι κάτι που κατάργησαν στην έκδοση 3.60...?!?!

Υπαρχει φιλε μου ,οσοι εχουμε κανει αναβαθμιση στην 3.60 .

Πατας απο κεντρικη οθονη

Μενου->Επιλογ->Εμφ.κυρ.μενου->επιλογη->λιστα/πλεγμα

iPhone 5S Space Grey

Σωστά! Σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας η 2η φόρτιση κράτησε 70 ώρες, ΄με αρκετή χρήση του bluetooth και πολλά mp3, video. Ελπίζω να σταθεροποιηθεί κάπου εδώ γιατί το πίσω καπάκι δεν είναι για πολλά "άνοιξε-κλείσε"...:-)

Παιδια εχω το εξης προβλημα με το 8800.Οταν η ενδειξη του σηματος εχει φτασει στις 3 γραμμουλες και μιλησω περιπου 1-2 λεπτα αμεσως κανει ηχητικο σημα πεσμενης μπαταριας και κλεινει.Πηγα στην βουλιαγμενης(πραγματικα με προτεραιοτητα λωγω συσκευης) το μετρησαν,μου ειπαν οτι η συσκευη δεν εχει κανενα προβλημα!! και μου ανεπτυξαν μια θεωρια για την μπαταρια και την αποφορτηση της, λεγοντας οτι ολα ειναι καλα.Εχει κανενας παρομοιο προβλημα η ξερει κατι να βοηθησει? :confused:

3γραμμουλες φανταζομαι οτι εννοεις την μπαταρια ε?

εαν εννοεις αυτο τοτε ναι κ γω τα ιδια εχω παθει...πηγα το κοιταξα κ λενε οτι ολα οκ

το γελιο ειναι οτι πεφτει ας πουμε απο 3γραμμες σε 1 εαν μιλησω λιγο κ εαν το αφησω σε κατασταση αναμονης μπορει να ανεβει κ παλι ακομη κ σε 4γραμμες...κορυφαιο???

κατι μου ειπαν για παλαια καρτα SIM κατι για παλαιο λογισμικο...εκανα αναβαθμιση σε 3.61, αλλαξα καρτουλα για ειχα παλαια...παλι τα ιδια....