CmP Δημοσιεύτηκε April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2005 Προχτές πηγα και πήρα 50 DVD TDK 1-8X για να αντιγράψω κάτι ταινίες...Το πρόγραμμα που αντιγράφω ταινίες είναι το Image Burn tool του Nero 5...Βάζω το πρώτο δισκάκι και την ώρα που ξεκινάει να κάνει Writing Lead-in μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα... ===> Power calibration error ===> Burn process failed at 4x (5.520 KB/s) Βάζω κανα 2 άλλα δισκάκια και τα ιδια πάλι...Ξαναβάζω άλλο δισκάκι (παντα TDK) το εγραψε καναονικά...Πάω την άλλη μέρα και παίρνω 5 DVD SONY 1-8X και τα αντεγραψε κανονικά όλα!!!Με το που βάζω να γράψω στα TDK μου βγάζει πάλι αυτό το πρόβλημα.. ===> Power calibration error ===> Burn process failed at 4x (5.520 KB/s) CD γράφει κανονικά ... * εδώ και ένα χρόνο όλες οι ταινίες που έχω είναι σε TDK...Τι μπορεί να φταίει...?????Μπορεί να είναι ελλατωματική η παρτίδα...???????? Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Προχτές πηγα και πήρα 50 DVD TDK 1-8X για να αντιγράψω κάτι ταινίες...Το πρόγραμμα που αντιγράφω ταινίες είναι το Image Burn tool του Nero 5...Βάζω το πρώτο δισκάκι και την ώρα που ξεκινάει να κάνει Writing Lead-in μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα... ===> Power calibration error ===> Burn process failed at 4x (5.520 KB/s) Βάζω κανα 2 άλλα δισκάκια και τα ιδια πάλι...Ξαναβάζω άλλο δισκάκι (παντα TDK) το εγραψε καναονικά...Πάω την άλλη μέρα και παίρνω 5 DVD SONY 1-8X και τα αντεγραψε κανονικά όλα!!!Με το που βάζω να γράψω στα TDK μου βγάζει πάλι αυτό το πρόβλημα.. ===> Power calibration error ===> Burn process failed at 4x (5.520 KB/s) CD γράφει κανονικά ... * εδώ και ένα χρόνο όλες οι ταινίες που έχω είναι σε TDK...Τι μπορεί να φταίει...?????Μπορεί να είναι ελλατωματική η παρτίδα...???????? Φίλε παίζει να είναι συτό αλλά μήπως υπάρχει στην συσκευή σου και διάκριση μεταξύ DVD-R και DVD+R. Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Μεταφέρεται στο hardware. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Είναι λίγο (εώς αρκετά :p ) παλιά η έκδοση του Nero που χρησιμοποιείς. Ίσως γιαυτό υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας. Βρες τη νέα έκδοση και δεν θα έχεις σίγουρα πρόβλημα. Έχει δίκιο ο φίλος που λέει αν υπάρχει επιλογή για +R -R. Τα TDK είναι τα καλύτερα δισκάκια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τα ΤDK που κυκλοφορούν τώρα στην ελληνική αγορά,είναι κατασκευής Μoser Baer India (τσέκαρέ το με to DVD Identifier ),όχι χειρότερο από ποιότητα. Οσο αφορά το Νero πήγαινε στην 6.1.25 είναι ο πιό σταθερή και ελαφριά από τις καινούργιες,και χωρίς μεγάλους χρόνους αναμονής Lead in/out. Τέλος έλεγξε τους Αspi drivers που έχεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CmP Δημ. April 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τι είναι οι ASPI Drivers???Οσο για την επιλογή +R -R δεν βρίκα τπτ.... Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τι είναι οι ASPI Drivers???Οσο για την επιλογή +R -R δεν βρίκα τπτ.... Δες εδώ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=54611 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τα ΤDK που κυκλοφορούν τώρα στην ελληνική αγορά,είναι κατασκευής Μoser Baer India (τσέκαρέ το με to DVD Identifier ),όχι χειρότερο από ποιότητα. Οσο αφορά το Νero πήγαινε στην 6.1.25 είναι ο πιό σταθερή και ελαφριά από τις καινούργιες,και χωρίς μεγάλους χρόνους αναμονής Lead in/out. Τέλος έλεγξε τους Αspi drivers που έχεις . Manufacturer Name : [Moser Baer India Ltd.] Ήταν ανάγκη; Μόλις άνοιξα την 25άδα που πήρα το μεσημέρι... Ας ελπίσουμε να μη βγάλει παρόμοια προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 To σίγουρο είναι ότι δεν έχουν αντοχή στον χρόνο (σε γρατζουνιές κλπ) λόγω μέτριου υλικού κατασκευής.Από ποιότητα εγγραφής εξαρτάται από το firmware του αντιγραφικού αν θα παίζει σωστά αρχικά....και όσο αντέξει.Λυπάμαι και γώ την πάτησα (αλλά είχα πάρει μια μικρή συσκευασία με 10 διακάκια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CmP Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Δηλαδή από ότι κατάλαβα λιγο δύσκολο να φταιει η συσκευή....Πάντος τα δισκάκια που μου βγάζει ότι είναι χαλασμένα σε έναν υπολογιστή ενός φίλου μου τα αντιγράφει....Το πολυ πολύ να συνεχίσω να γράφω με SONY..... Παράθεση Motherboard: P4 C800 Deluxe CPU: P4 2.80Ghz RAM: 1024Mb Hard Disk: SATA MAXTOR 80Gb x2 Video Card: ATI Radeon 9600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts