Jump to content

νεο κινητο μετα απο καιρο

KTN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ , να αναφερω οτι ειναι η πρωτη φορα που γραφω οποτε συγνωμη για τυχον λαθη . Σκευτομαι απο απο 4 χρονακια να αλλαξω τον τιμιο εργατη που εχω. Εχω καποιες προτασεις στο μυαλο μου και θα ηθελα εσεις ως ποιο καλοι γνωστες του θεματος να μου τις αξιολογισεται . Ας συμπληρωσω την φορμα

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε.300( αλλα σε special περιπτωση μπορει να παει 400)

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.οπως ειπα εχω 4 χρονια το ιδιο μικρο κινητο , εχω δουλεψει λιγο το lumia 640 xl και ειναι πολυυ αβολο !! Θεωρω 5"-5,5" ειναι καλα

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; δεν εχω παρει ποτε απ εξω ..αλλα δεν φοβαμαι ,αρκει να με καθοδηγησει καποιος

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα): Ναι

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?:καλι θα ηταν δικαρτο (αλλα δεν ειναι τοσο δεσμευτικο),το ιδιο για ραδιοφωνο , τα αλλα δεν ξερω τι ειναι (ας μου εξηγησει καποιος ωστε να πω)

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; δεν θα ηθελα να μπλεξω με φλασαρισμα

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.:συμβιβαζομαι

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.:καμερα αυτονομια ταχυτητα,βαρυ γκαμινγκ

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.:huawei Y530

Στο ματι εχω βαλει το Ρ9 που ειναι μεσα στο μπατζετ

Αλλα και το lg g6 kai 1+3T(τα σπεσιαλ π λεγαμε)

Σε θεμα καμερας αυτα μπορειται να μ τα καταταξετε ?ευχαριστω !! Καθε αλλη προταση ευπροσδεκτη!!

Υ.γ σορρυ για το μεγαλο ποστ !

Μαζι με το Huawei P9,δες και το Honor 8.Εχει 1GB παραπανω ram και πανω κατω ειναι τα ιδια σαν συσκευες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Honor 8 εξαιρετο στα χρηματα αυτα

Αν κανεις υπερβαση, G6 αξιζει, πολυ καλο, αυτονομια μονο δε ξερω

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το εχω δει και το honor 8 , αλλα το Ρ9 με κερδιζει λιγο περισσοτερο σαν συσκευασια, αλλα οσο αναφορα την καμερα ρε παιδια ...αναμεσα στο Ρ9 το g6 kai honor 8 τι εχετε να πειτε?

Θεωρω οτι το G6 εχει την καλυτερη απο τα 3 με οσα δειγματα εχω δει

Με τηνμπροστινη ομως εχω ακουσει εχει θεματακια ..πιστευτσι ειναι χειροτερη η μπροστινη του απο τα αλλα ? Σορρυ αν γινομαι κουραστικος...

Για την μπροστινή όντως δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα.

Σε μπροστινές κάμερες συνήθως τα πάνε καλά τα χαβάι.

Παρεμπιπτόντως, μπορεί το honor 8 να έχει εξτρα 1 gb από το p9 αλλά και το p9 έχει gorilla glass και καλύτερο ηχείο. Οπότε είναι θέμα προτιμήσεων.

Καταρχας πολυ καλυτερη gpu και αρκετα καλυτερη cpu. Καλυτερη καμερα, καλυτερη μπαταρια (νομιζω) κτλ

Αξιζει 100% για 100€ πανω ("μονο")