Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για ποια πειοψηφια μιλας;βγηκε το κινητο;το πιασαμε στα χερια μας και δεν το ξερω;και γιατι ειναι καλυτεροβαπο το note8- s8; σε οθονη χανει σε μπαταρια χανει σε μεταπωληση χανει σε ομορφια χανει στο σερβις χανει ,κλπ εχει καλυτερο ηχο σιγουρα απο αυτα που ξερουμε ισως λιγο καλυτερη καμερα απο το s8 εχει ραδιο δεν εχει led,οποτε κατα την γνωμη μου κινητο της χρονιας δεν το λες καταρχην δεν ξερουμε αν θα βγει το 2017 αν το βγαλει το 2018 θα εχουμε πολυ καλυτερα κινητα απο αλλες εταιριες

Αν πρόσεξες δεν ανέφερα την άποψή μου για το κινητό.

Έχοντας όμως δει (όπως πολλοί εδώ φαντάζομαι) άπειρα reviews, videos, poles, comparisons κτλ, και έχοντας διαβάσει εκατοντάδες σχόλια από κάτω, μπορώ να πω ότι το 70 - 80% των σχολιαστών είναι υπέρ του V30.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν πρόσεξες δεν ανέφερα την άποψή μου για το κινητό.

Έχοντας όμως δει (όπως πολλοί εδώ φαντάζομαι) άπειρα reviews, videos, poles, comparisons κτλ, και έχοντας διαβάσει εκατοντάδες σχόλια από κάτω, μπορώ να πω ότι το 70 - 80% των σχολιαστών είναι υπέρ του V30.

δεν διαφωνω οτι ειναι ενα πολυ δυνατο κινητο,καθε αλλο... προσωπικα μου αρεσει και το δηλωσα απο την αρχη,αλλα να το πουμε κινητο της χρονιας νομιζω ειναι τραβηγμενο,εχει καποιες ελλειψεις η οποιες αν δεν υπηρχαν σιγουρα θα ηταν υποψηφιο για συσκευη της χρονιας... τωρα να κατσουμε να συγκρινουμε με το note8 πχ δεν εχει νοημα καπου μπορει να υπερτερει καπου θα μειονεκτει και το βασικοτερο δεν ξερουμε ποτε θα ερθει,αν ερθει το 2018 θα μιλαμε αλλιως,υπομονη και να κανουμε κανενα ταμα να δωσει η lg ημερομηνια!

Σε οθόνη γιατί χάνει;

Γιατι πρεπει να ειναι χειροτερο απο αυτο που εχουμε/υποστηριζουμε εμεις. Δεν το εχεις καταλαβει τοσα χρονια?

LG V30: επίσημα διαθέσιμο στις αγορές από σήμερα!

https://gr.gizchina.com/2017/09/20/lg-v30-officially-launched/

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

Γιατι πρεπει να ειναι χειροτερο απο αυτο που εχουμε/υποστηριζουμε εμεις. Δεν το εχεις καταλαβει τοσα χρονια?
το βρηκες αγορινα μου,μονο που εγω δεν ειμαι μετοχος σε καμια εταιρια...εχουμε και λεμε lg6"

Note6.3"

LgΤύπος

Oled

NoteSuper Amoled

Ανάλυση

Lg1440 x 2880*px

Note1440 x 2960*px ...ενταξει ειμαστε;

το βρηκες αγορινα μου,μονο που εγω δεν ειμαι μετοχος σε καμια εταιρια...εχουμε και λεμε lg6"

Note6.3"

LgΤύπος

Oled

NoteSuper Amoled

Ανάλυση

Lg1440 x 2880*px

Αυτά τα εντελώς αόριστα specs γιατί καταλήγουν ότι ας πούμε του Note είναι καλύτερη ?

Γιατί από αυτά που έγραψες και μόνο από αυτά φαίνεται του V30 καλύτερη λόγω αυξημένου ppi ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Αυτά τα εντελώς αόριστα specs γιατί καταλήγουν ότι ας πούμε του Note είναι καλύτερη ?

Γιατί από αυτά που έγραψες και μόνο από αυτά φαίνεται του V30 καλύτερη λόγω αυξημένου ppi ..

ναι τα ppi ειναι παραπανω στo lg αλλα θα προτιμουσα την 6.3 super amoled προσωπικα

ναι τα ppi ειναι παραπανω στo lg αλλα θα προτιμουσα την 6.3 super amoled προσωπικα

Προσωπικά,

Προτιμάω την αναλογία 2/1 του LG, από τις λοιπές 2.15/1 ώστε να μην φαίνεται το τηλέφωνο σαν πλάστης ..

Προτιμάω την τεχνολογία POLED του V30 που αφήνει τα μαύρα πίξελ αναμμένα για γρηγορότερη εναλλαγή ..

Προτιμάω την κάμερά του, που είναι καλύτερη του Note8 ..

Προτιμάω το Quad DAC του που καταγράφει και αποδίδει καλύτερο ήχο ..

Προτιμάω το form factor του και το UI του ..

Σύμφωνα με τα reviews η οθόνη του V30 είναι πολύ καλή, υπολείπεται όμως ένα κλικ των κορυφαίων samsung (note, s8) σε απόλυτες επιδόσεις (ευκρίνεια στον ήλιο κτλ).

Όμως η οθόνη του V30 κερδίζει στα εξής:

1) Δεν είναι edge. Η edge οθόνη στα samsung μπορεί να είναι εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως, όμως είναι πολύ ευάλωτη στις πτώσεις, πατιέται κατα λάθος στα σημεία κυρτότητας, και δημιουργεί ανεπιθύμητες παραμορφώσεις στα άκρα. Από άποψη χρηστικότητας επομένως η flat οθόνη είναι αντικειμενικά καλύτερη.

2) Η αναλογία του LG (18:9) είναι αισθητικά τουλάχιστον πολύ πιο αρμονική, καθώς το samsung με αναλογία 18,5:9 και edge οθόνη (που το στενεύει ακόμα περισσότερο) δείχνει υπερβολικά μακρόστενο

Σύμφωνα με τα reviews η οθόνη του V30 είναι πολύ καλή, υπολείπεται όμως ένα κλικ των κορυφαίων samsung (note, s8) σε απόλυτες επιδόσεις (ευκρίνεια στον ήλιο κτλ).

Όμως η οθόνη του V30 κερδίζει στα εξής:

1) Δεν είναι edge. Η edge οθόνη στα samsung μπορεί να είναι εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως, όμως είναι πολύ ευάλωτη στις πτώσεις, πατιέται κατα λάθος στα σημεία κυρτότητας, και δημιουργεί ανεπιθύμητες παραμορφώσεις στα άκρα. Από άποψη χρηστικότητας επομένως η flat οθόνη είναι αντικειμενικά καλύτερη.

2) Η αναλογία του LG (18:9) είναι αισθητικά τουλάχιστον πολύ πιο αρμονική, καθώς το samsung με αναλογία 18,5:9 και edge οθόνη (που το στενεύει ακόμα περισσότερο) δείχνει υπερβολικά μακρόστενο

συμφωνω θα προτιμουσα μια super amoled 6.2 φλατ σε 18:9 θα ηταν η τελεια οθονη

Note6.3"

LgΤύπος

Oled

NoteSuper Amoled

Ανάλυση

Lg1440 x 2880*px

Wat

Ρε φίλε, ήμαρτον. Super AMOLED = ΟΝΟΜΑΣΊΑ. Είναι ΚΑΙ οι δύο Active Matrix OLED με πλαστική βάση. Και οι δύο είναι ακριβώς ίδια τεχνολογία. Αν βγάλω μια OLED Εγώ και την ονομάσω WOW Amazing OLED σημαίνει είναι καλύτερη γιατί έχει πιο fancy όνομα; Όχι

Τα ελάχιστα πίξελ παραπάνω είναι γιατί έχουν άλλη αναλογία Όχι γιατί έχει υψηλότερη ανάλυση. Την κάνει καλύτερη; Όχι

Οι 6.3" είναι σε 18.5:9 (λιγότερο εμβαδόν από 6.3" 18:9 οπότε λιγότερο κέρδος που νομίζεις) και edge. Άρα κερδίζεις παραπάνω οθόνη; Όχι

Η οθόνη μπορεί να είναι 30 φορές χειρότερη αλλά τίποτα από όσα παρέθεσες Δεν έχει καμία σχέση

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Wat

Ρε φίλε, ήμαρτον. Super AMOLED = ΟΝΟΜΑΣΊΑ. Είναι ΚΑΙ οι δύο Active Matrix OLED με πλαστική βάση. Και οι δύο είναι ακριβώς ίδια τεχνολογία. Αν βγάλω μια OLED Εγώ και την ονομάσω WOW Amazing OLED σημαίνει είναι καλύτερη γιατί έχει πιο fancy όνομα; Όχι

Τα ελάχιστα πίξελ παραπάνω είναι γιατί έχουν άλλη αναλογία Όχι γιατί έχει υψηλότερη ανάλυση. Την κάνει καλύτερη; Όχι

Οι 6.3" είναι σε 18.5:9 (λιγότερο εμβαδόν από 6.3" 18:9 οπότε λιγότερο κέρδος που νομίζεις) και edge. Άρα κερδίζεις παραπάνω οθόνη; Όχι

Η οθόνη μπορεί να είναι 30 φορές χειρότερη αλλά τίποτα από όσα παρέθεσες Δεν έχει καμία σχέση

αυτα που λες ειναι γνωστα φιλε,τα reviews αλλα δειχνουν ομως,διαβασε και τα παραπανω σχολια μου για να κρινεις και να καταλαβεις τι λεω,και δεν μιλησα μονο για οθονη σαν συσκευη γενικα μιλησα οτι κινητο της χρονιας δεν το λες ασχετα αν ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη ,μην λεμε τα ιδια σε καθε σχολιο

αυτα που λες ειναι γνωστα φιλε,τα reviews αλλα δειχνουν ομως,διαβασε και τα παραπανω σχολια μου για να κρινεις και να καταλαβεις τι λεω,και δεν μιλησα μονο για οθονη σαν συσκευη γενικα μιλησα οτι κινητο της χρονιας δεν το λες ασχετα αν ειναι μια παρα πολυ καλη συσκευη ,μην λεμε τα ιδια σε καθε σχολιο

Βασικά ανέφερες μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της οθόνης όταν προσπάθησες να επεξηγήσεις γιατί είναι καλύτερο ..

Κατά τα άλλα εγώ με τίποτα δεν θα έλεγα το Note8 κινητό της χρονιάς ..

Βασικά ανέφερες μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της οθόνης όταν προσπάθησες να επεξηγήσεις γιατί είναι καλύτερο ..

Κατά τα άλλα εγώ με τίποτα δεν θα έλεγα το Note8 κινητό της χρονιάς ..

πανε δυο σελιδες πριν δεν ειπα μονο για την οθονη,δεν ξερω αν ειναι κινητο της χρονιας το note 8 αλλα σιγουρα ειναι ποιο ολοκληρωμενο απο το v30,τελειως αντικειμενικα μιλαω δεν ειμαι funboy σε καμια εταιρεια και εχουν περασει απο τα χερια μου πολλες ναυαρχιδες και της lg sony samsung huawei κλπ η αποψη μου αυτη ειναι,το v30 ειναι πολυ καλη συσκευη αλλα εχει και καποιες ελλειψεις η καποια πραγματα που θα τα ηθελα διαφορετικα δεν ειναι για εμενα για αυτα που θελω ολοκληρωμενο και κινητο του 2017 απλα πραγματα λεω για την lg ειναι σιγουρα οτι καλυτερο εχει βγαλει μεχρι τωρα!

Note6.3"

LgΤύπος

Oled

NoteSuper Amoled

Ανάλυση

Lg1440 x 2880*px

Εγώ εντάξει δεν είμαι όταν διαδίδονται τέτοιες ανακρίβειες πάντως, για να απαντήσω στην ερώτηση

Χάνει σε οθόνη γιατί η μια έχει πιο fancy όνομα. Οκ

Εγώ εντάξει δεν είμαι όταν διαδίδονται τέτοιες ανακρίβειες πάντως, για να απαντήσω στην ερώτηση

Χάνει σε οθόνη γιατί η μια έχει πιο fancy όνομα. Οκ

ποια ακριβως ειναι ανακριβειες;επισημα στοιχεια ειναι αυτα...ολα σχεδον τα reviews που εχουν γινει λενε το ιδιο πραγμα οτι οι amoled ειναι γενικα καλυτερες σαν πανελ και στα χρωματα και στην φωτεινοτητα και κατω απο τον ηλιο

Και τα δύο πάνελ είναι AMOLED. Ακριβώς ίδιας τεχνολογίας OLED οθόνες

Και τα δύο πάνελ είναι AMOLED. Ακριβώς ίδιας τεχνολογίας OLED οθόνες
φιλε μπερδευεσαι μπορει να ειναι ιδιας τεχνολογιας οι οθονες αλλα οι amoled ειναι η αναβαθμιση των oled οθονων να σου το πω ετσι απλα ειναι ποιο εξελιγμενες ,δεν μπορω τωρα να κατσω να στο αναλυσω αλλα με μια ματια στο google θα σου λυθουν οι αποριες

φιλε μπερδευεσαι μπορει να ειναι ιδιας τεχνολογιας οι οθονες αλλα οι amoled ειναι η αναβαθμιση των oled οθονων να σου το πω ετσι απλα ειναι ποιο εξελιγμενες ,δεν μπορω τωρα να κατσω να στο αναλυσω αλλα με μια ματια στο google θα σου λυθουν οι αποριες

Φίλε μου το όνομα AMOLED είναι απλά για το brand ... Δεν είναι καμία αναβάθμιση ..

Άλλο πράγμα η PM-OLED και άλλο η P-OLED ..

Πολυ φασαρια για το τιποτα...

Ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον εβγαλαμε...

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαβασε τερμα κατω τι λεει..συμπερασμα Conclusion

Δεν λέει τίποτα για τις P-OLED της LG στο σουμάρισμα ..

Αντίθετα, κοίτα εδώ το συμπέρασμα: http://www.androidauthority.com/lg-v30-poled-vs-samsung-super-amoled-797330/

• The title was changed to LG V30