Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα...

Ευτυχισμένος κάτοχος και εγώ του εργαλείου εδω και 2 ημέρες....

Δυστυχώς όμως η χαρά μου δεν κράτησε για πολύ καθώς εχτές από ένα μικρό ατυχηματάκι ράγισε το

πίσω γυαλί.... Όπως καταλαβαίνετε έχω σκάσει ....:(:(:(:(:(:(

Φαντάζομαι δεν αλλάξει κανείς σας να ξέρουμε το κόστος εεε???

Και 2ον με την αλλαγή του λέτε να επηρεάζεται η αδιαβροχοποίηση IP68???

Γιαννης. Μ.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πίκρα.. Από μεγάλο ύψος η πτώση;

Ευτυχώς είναι το πίσω. Η procordia θα σου πει το κόστος κ λογικά δεν θα επηρεαστεί η αδιαβροχοποιηση...

Στο g6 ήταν στα 100 ευρώ περίπου..

Καλημέρα στην παρέα...

Ευτυχισμένος κάτοχος και εγώ του εργαλείου εδω και 2 ημέρες....

Δυστυχώς όμως η χαρά μου δεν κράτησε για πολύ καθώς εχτές από ένα μικρό ατυχηματάκι ράγισε το

πίσω γυαλί.... Όπως καταλαβαίνετε έχω σκάσει ....:(:(:(:(:(:(

Φαντάζομαι δεν αλλάξει κανείς σας να ξέρουμε το κόστος εεε???

Και 2ον με την αλλαγή του λέτε να επηρεάζεται η αδιαβροχοποίηση IP68???

Edited by spirospatra

Πίκρα.. Από μεγάλο ύψος η πτώση;

Ευτυχώς είναι το πίσω. Η procordia θα σου πει το κόστος κ λογικά δεν θα επηρεαστεί η αδιαβροχοποιηση...

Το άσχημο είναι ότι δεν ήταν από πτώση...Το τηλέφωνο ήταν σε ΘΗΚΗ SPIGEN υπόψιν, μέσα σε τσαντάκι μέσης. Είχα πάει για ποδήλατο με το τσαντάκι γυρισμένο πίσω στην μέση, και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κάποια στιγμή όπως κατέβαζα το ποδήλατο από το διαμέρισμα ακούμπησα μάλλον με λίγο παραπάνω πίεση, σε τοίχο με την πλάτη αλλά δεν έδωσα σημασία... Εεεε και σήμερα το πρωί που έβγαλα την θήκη το είδα..... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΛΛΟΝ ΡΑΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ...

Γιαννης. Μ.

Καλημέρα.. Πίκρα φίλε μου... Που να μην ήταν και μέσα στην θήκη...

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κάτι τέτοια με κάνουν και αναπολώ τις εποχές της πλαστικουρας στο κινητό, άλλαζες το πίσω καπάκι και τέλος..Τώρα τρέμει η καρδιά μας.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρίμα φίλε μου...Ατύχημα. Η θήκη είναι για να το προστατεύει από φθορές και πτώση, αν υπάρχει όμως γυαλί όπως στα δικά μας και πιεστεί έστω και μέσα στην θήκη θα σπάσει. Το πόσο και πως πιέστηκε το ξέρει μόνο αυτό. Αν το αλλάξεις ενημέρωσε μας για το κόστος να ξέρουμε και εμείς

Κάτι τέτοια με κάνουν και αναπολώ τις εποχές της πλαστικουρας στο κινητό, άλλαζες το πίσω καπάκι και τέλος..Τώρα τρέμει η καρδιά μας.

Ααα ρε v10 που εισαι; και αυτη η μακακια με την ταση να βαζουν γυαλι πισω; για μενα οτι πιο άχρηστο. Οποτε προσοχη και στις πιεσεις παιδια. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ααα ρε v10 που εισαι; και αυτη η μακακια με την ταση να βαζουν γυαλι πισω; για μενα οτι πιο άχρηστο. Οποτε προσοχη και στις πιεσεις παιδια. :)

V10 θηρίο μου είχε πέσει 2 φορές χωρίς θήκη και μόνο αμυχες

Thanks ρε guys είναι μια παρηγοριά τα μηνύματά σας. Θα ρωτήσω αύριο procordia και θα ενημερώσω....

Ps Φανταστείτε την Δευτέρα που πέρασε πέθανε το V10 μου από μητρική έτσι ξαφνικά και σήμερα αυτό. Έτοιμος για τζόκερ είμαι. Τεσπα εμείς να είμαστε καλά...:):):)

Γιαννης. Μ.

Προσπαθώ να κάνω έναν λογαριασμό Buissness Amazon για να γλιτώσω στην αγορά του V30 το ΦΠΑ.

Από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω λογαριασμό Amazon Bussiness .

Κάνοντας το μου βγάζει αυτά τα μηνύματα

https://drive.google.com/open?id=1GzpZm_cTbDXi-0kw8A1ndAth8aECkeTT

https://drive.google.com/open?id=1NpK1BkiB6CJlWmbJMWHMiG7p9szWqxGO

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Τα κείμενα είναι αυτόματα μεταφρασμένα απο το google translate, στο γερμανικό Amazon

Εδω μέσα υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει για αυτό ρωτάω πως έκανε την όλη διαδικασία . Ή το πάω πολύ λάθος;

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Προσπαθώ να κάνω έναν λογαριασμό Buissness Amazon για να γλιτώσω στην αγορά του V30 το ΦΠΑ.

Από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω λογαριασμό Amazon Bussiness .

Κάνοντας το μου βγάζει αυτά τα μηνύματα

https://drive.google.com/open?id=1GzpZm_cTbDXi-0kw8A1ndAth8aECkeTT

https://drive.google.com/open?id=1NpK1BkiB6CJlWmbJMWHMiG7p9szWqxGO

Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Τα κείμενα είναι αυτόματα μεταφρασμένα απο το google translate, στο γερμανικό Amazon

Πήγαινε απλά στις ρυθμίσεις στο κανονικό Αμαζόν και βρες εκεί που λέει vat registration και βάλε το ΑΦΜ σου. Σε λίγες ώρες θα σε αναγνωρίσει.

Εδώ θα πας από υπολογιστή όμως

https://flic.kr/p/24AyzcA

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πήγαινε απλά στις ρυθμίσεις στο κανονικό Αμαζόν και βρες εκεί που λέει vat registration και βάλε το ΑΦΜ σου. Σε λίγες ώρες θα σε αναγνωρίσει.

Εδώ θα πας από υπολογιστή όμως

https://flic.kr/p/24AyzcA

To έχω κάνει αυτό που λες,

Δες εδώ:

https://drive.google.com/open?id=1pHC8nywqsInEaleZjTqRy-o3zQ_FropQ

Παρόλα αυτά δεν μου αποφορολογεί το προϊόν .

Δες εδώ:

https://drive.google.com/open?id=1tD0BAVNWXDdWX0oeSMBzGkDKpWBHYnPw

Τόσο έχει και χωρίς να συνδεθώ με λογαριασμό.

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

To έχω κάνει αυτό που λες,

Δες εδώ:

Παρόλα αυτά δεν μου αποφορολογεί το προϊόν .

Δες εδώ:

Τόσο έχει και χωρίς να συνδεθώ με λογαριασμό.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι πωλητής πρέπει να είναι το ίδιο το Amazon όχι τρίτοι.

Για αυτό δεν σου αφαιρεί ΦΠΑ.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ούτε κρύο ούτε ζέστη... καλούτσικη τιμή. Σε ευχαριστούμε ✌ απόλαυσε την κινητάρα σου
Konakis.

Περαστικά φίλε. Εγώ το περιμένω μάλλον αύριο. Έδωσα το V20 αν και δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να αναβαθμίσω, αλλά αυτό το καταραμένο μικρόβιο και τα πολλά γιουτιουμπ βιντιοζ :) Στην τιμή του V30 έχεις πολλές καλές εναλλακτικές, Mate 10pro, P20 pro ακόμη και OP6. Αλλά εγώ πιστός LGάκιας :D . Και μόνο DAC και ευρυγώνιος/manual video features μου αρκούν για να πω V30 μονόδρομος. Αδιαβροχοποίηση και ασύρματη φόρτιση στα bonus.

Νεος κατοχος κι εγω....τη στηνω τωρα με την Oreo....ολα αψογα εως τωρα,ανυπομονω για ακροαση μουσικης με ακουστικα.:cool:

Πανεμορφο και παναλάφρο ! και ΟΘΟΝΑΡΑ !

Νεος κατοχος κι εγω....τη στηνω τωρα με την Oreo....ολα αψογα εως τωρα,ανυπομονω για ακροαση μουσικης με ακουστικα.:cool:

Μπραβο καλοριζικο μεγειες. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλώς ήρθες στην παρέα, Μεγειά!

• The title was changed to LG V30