Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν λέει τίποτα για τις P-OLED της LG στο σουμάρισμα ..

Αντίθετα, κοίτα εδώ το συμπέρασμα: http://www.androidauthority.com/lg-v30-poled-vs-samsung-super-amoled-797330/

στα λογια φαινονται πανω κατω ιδια αλλα στην πραξη απο κοντα θα δειξει αν υπαρχουν διαφορες,με την ευκαιρια το g6 ειναι p oled;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στα λογια φαινονται πανω κατω ιδια αλλα στην πραξη απο κοντα θα δειξει αν υπαρχουν διαφορες,με την ευκαιρια το g6 ειναι p oled;

το v30 είναι το πρώτο poled

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

LCD ..

Flex 1, Flex 2, V30 ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Για μένα όσες ναυαρχίδες δεν έχουν ραδιόφωνο, απλά δεν υπάρχουν και δεν πάν να έχουν και οθόνη 3D.

Η Lg το έχει πιάσει το νόημα για. εμάς τους κλασσικούς, FM να ακούς και τα παράσιτα!:D

βρες ας τους,σε λίγο θα βγάλουν και την κάμερα και θα λένε τι πειράζει...

9pmΝαι ειδα το note 8σε ελληνικο ριβιου που 6 7; φορες δεν ακουγε η οθονη στα πατήματα και το δαχτυλικο; χειροτερο απο κινεζικα (ξιαομι εξαιρειται) Α και η ιριδα στο φως το εντονο δεν παιζει συμφωνα με τον γιουτιουμπερ.

Νομιζω οτι το v30 ειναι λίρα 100.

Αλλα θα το δουμε σε λιγο καιρό τι ψαρια πιάνει.

Eμενα ξέρετε τι με εχει πειραξει περισσοτερο; οτι μετα το v10 εγκατελειψε τα πισω πληκτρα το θεωρω πιο πρακτικο και προσβασιμο ασε που βολευει και δεξιόχειρες και αριστεροχειρες.

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

φιλε μπερδευεσαι μπορει να ειναι ιδιας τεχνολογιας οι οθονες αλλα οι amoled ειναι η αναβαθμιση των oled οθονων να σου το πω ετσι απλα ειναι ποιο εξελιγμενες ,δεν μπορω τωρα να κατσω να στο αναλυσω αλλα με μια ματια στο google θα σου λυθουν οι αποριες
Wat, ξανά

Ρε φίλε ψάξε πρώτα πριν τα πεις αυτά.

OLED = Organic Light Emitting Diodes

Υπάρχουν δύο κατηγοριών. Active Matrix και Passive Matrix.

Οι Passive χρησιμοποιούνται σε Ρολόγια κτλ και λέγονται PMOLED. Μπορείς να μαντέψεις τι σημαίνει το κάθε γράμμα

Οι Active Matrix χρησιμοποιούνται σε οτιδήποτε άλλο και λέγονται AMOLED. Μας θυμίζει κάτι το όνομα; Ωραία, γιατί AMOLED είναι όλα (ΌΛΑ) τα κινητά, τα ταμπλετ, τα λάπτοπ, οι οθόνες και οι τηλεοράσεις που έχουν OLED. ΌΛΑ

Τo Super της Samsung είναι καθαρά ΌΡΟΣ ΜΆΡΚΕΤΙΝΓΚ. Οκ; Ωραία

Η LG διαφημίζει τις δικές της ως P-OLED, δηλαδή AMOLED πλαστικών (πολυμερών) αντί για γυαλί. Κάνει τις οθόνες πιο λεπτές και flexible

Η Samsung εδώ και 3+ χρόνια επίσης χρησιμοποιεί πλαστικό στις οθόνες τους. Αλλιώς δε θα είχε edge

ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ είναι Plastic AMOLED. Με άλλο όνομα

Εσένα αν σε φωνάξω Βαγγέλη η Γεράσιμο θα αλλάξει το ποιος είσαι; Όχι ε;

Καμία σχέση οι POLED και οι PMOLED. Μια οθόνη μπορεί να γίνει και PPMOLED πχ

Δες άνω

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Στην ουσια ειναι ιδια πραγματα απο το πρωτο τηλεφωνο αφης το samsung i8910 που την χρησιμοποίησε οπως και το lg g fleχ με την p oled η τεχνολογία ειναι ιδια μονο γυαλι η πλαστικο η διαφορα τους οσο για τα ppi αναλογα και τις ιντσες η διαφορα μικρη,στο γυμνο ματι. :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Wat, ξανά

Ρε φίλε ψάξε πρώτα πριν τα πεις αυτά.

OLED = Organic Light Emitting Diodes

Υπάρχουν δύο κατηγοριών. Active Matrix και Passive Matrix.

Οι Passive χρησιμοποιούνται σε Ρολόγια κτλ και λέγονται PMOLED. Μπορείς να μαντέψεις τι σημαίνει το κάθε γράμμα

Οι Active Matrix χρησιμοποιούνται σε οτιδήποτε άλλο και λέγονται AMOLED. Μας θυμίζει κάτι το όνομα; Ωραία, γιατί AMOLED είναι όλα (ΌΛΑ) τα κινητά, τα ταμπλετ, τα λάπτοπ, οι οθόνες και οι τηλεοράσεις που έχουν OLED. ΌΛΑ

Τo Super της Samsung είναι καθαρά ΌΡΟΣ ΜΆΡΚΕΤΙΝΓΚ. Οκ; Ωραία

Η LG διαφημίζει τις δικές της ως P-OLED, δηλαδή AMOLED πλαστικών (πολυμερών) αντί για γυαλί. Κάνει τις οθόνες πιο λεπτές και flexible

Η Samsung εδώ και 3+ χρόνια επίσης χρησιμοποιεί πλαστικό στις οθόνες τους. Αλλιώς δε θα είχε edge

ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ είναι Plastic AMOLED. Με άλλο όνομα

Εσένα αν σε φωνάξω Βαγγέλη η Γεράσιμο θα αλλάξει το ποιος είσαι; Όχι ε;

Καμία σχέση οι POLED και οι PMOLED. Μια οθόνη μπορεί να γίνει και PPMOLED πχΔες άνω

νομιζω φιλε το εχουμε εξαντλησει το θεμα με τις οθονες,ειναι γνωστα αυτα, μπορει να ειναι ιδιες σαν τεχνολογια και καθε εταιρεια να δινει το δικο της ονομα πχ super-poled-retina(που δεν ειναι oled) κλπ αλλα η αποδοση των χρωματων, της φωτεινοτητας του μαυρου-ασπρου κλπ ειναι διαφορετικη και οπως και να το δεις υπαρχει διαφορα στο ματι,απο κει και περα ειναι θεμα προτιμισης αλλα και αντικειμενικα να το δεις η διαφορα υπαρχει! Edited by highland1

Παιδες η ουσία είναι η συσκευή να κυκλοφορήσει μαζικά σε περισσότερες χώρες να αρχίσει να πέφτει η τιμή της και όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για τον κάθε έναν και ανάλογα τις τότε ανταγωνιστικές προτάσεις(μιας και θα βγουν επιπλέον συσκευές έως τέλη έτους) να κρίνει προς που θα κινηθεί ο κάθε ένας μας.

Πάντως η αργοπορία σίγουρα θετικό πράγμα δεν είναι για την LG.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η αργοπορία έχει κοστίσει σε πολλές και καλές συσκευές.....ελπίζω να φτάσει Ελλάδα αρχές Οκτώβρη!

Όσο πιο γρήγορα έρθει τόσο γρήγορα θα αρχίσει να πέφτει η τιμή του... Ελπίζω να το τσιμπήσω όταν βγει το g7... Έχει όλα όσα θέλω κ κυρίως μεγάλη οθόνη! Θα είναι άξιος αντικαταστάτης του g2 μου...
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

οι amoled ειναι η αναβαθμιση των oled οθονων

Όπως βλέπεις Δεν είναι γνωστά αυτά

Συνεχίζεις και λες πάντα που δεν ισχύουν τώρα όπως πχ απόδοση στο μαύρο;

Όπως βλέπεις Δεν είναι γνωστά αυτά

Συνεχίζεις και λες πάντα που δεν ισχύουν τώρα όπως πχ απόδοση στο μαύρο;

καλα..το flex εχει poled ναι η οχι;μπες και δες κανενα βιντεο στο youtube το πανελ του flex σε συκριση με ενα samoled και πες μου αν ειδες διαφορα πχ στο ασπρο

καλα..το flex εχει poled ναι η οχι;μπες και δες κανενα βιντεο στο youtube το πανελ του flex σε συκριση με ενα samoled και πες μου αν ειδες διαφορα πχ στο ασπρο

Πιάσε και εσύ μοντέλα με AMOLED του 2015 και δες πως φαίνεται και εκεί το άσπρο ...

Πιάσε και εσύ μοντέλα με AMOLED του 2015 και δες πως φαίνεται και εκεί το άσπρο ...
ενδιαφερον για να δω ... https://youtu.be/s2W1asBsDqw

ενδιαφερον για να δω ... https://youtu.be/s2W1asBsDqw

Εντάξει ήταν ατυχές παράδειγμα γιατί το Flex στην πλειοψηφία των συσκευών ήταν γτπ ..

Δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ίδια τεχνολογία .. Να αρχίσω να ποστάρω για το λευκό των AMOLED συγκριτικά με των LCD, θα κλάψουν παρθένες ... Οπότε άστο ... Ας μείνουμε στο γεγονός ότι δεν έχεις ιδέα ότι τόσο οι P-OLED όσο και οι AMOLED είναι πλέον και οι δύο και plastic αλλά και active matrix ..

LG-V30-vs.-Samsung-Galaxy-S8.jpg

Ατυχες φιλαρακο ειναι οτι η lg μου εβγαλε το g6 με το περυσινο snapdragon 821 και τωρα το v30 με 4gb ram οταν πολλες ναυαρχιδες ερχονται με 6ram και για να στο πω ποιο απλα για να το καταλαβεις γιατι στο ξαναειπα μπορει η τεχνολογια να ειναι ιδια αλλα εχει διαφορες στα πανελ απο εταιρεια σε εταιρεια ,ολα τα reviews που εχουν γινει το v30 ειναι μια σκαλα κατω στην οθονη απο s8 note 8 ,αλλα εγω δεν θα γινω κακος θα σε αφησω να ζησεις το ονειρο σου οοως εσυ θες λεγοντας σου οτι το v30 ειναι το καλυτερο κινητο με την καλυτερη οθονη οκ;

Εάν θέλεις 6 RAM πας σε Note8, ναι .. Εγώ θα το παλέψω με 4GB .. Είναι λίγα για δεδομένα 900 ευρώ του 2017 αλλά έχω άλλες προτεραιότητες .. Πρώτον να μην είναι το κινητό σαν μασέτα και δεύτερον να μην έχω την ηλίθια edge που με κάνει να χάνω οθόνη και να την πατάω κατά λάθος, αυτά τα υποκειμενικά .. Εάν θέλεις ποιοτικότερο ήχο, ποιοτικότερο βίντεο/φωτογραφίες, και μία σοβαρή οθόνη με καλύτερο λόγο για το μέγεθός του, το Note8 δεν πιάνει μία .. Απλά :)

Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για το Note8 τώρα ή ικανοποιήθηκαν οι ανασφάλειες της Samsung ?

Δεν θα σταθω σε αυτα που λες για το note8 γιατι πραγματικα ειναι αστεια ,ενα βραβευμενο κινητο για το 2017...ουτε θελω να μπω σε τεχνικες λεπτομεριες τι εχει το ενα τι δεν εχει το αλλο κλπ γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε θα εχει βγει το v40 και ακομα θα μιλαμε ποσες σπιρες εχει το ηχειο του...και δεν ειμαι οπαδος καμιας μαρκας, αλλα ειμαι αντικειμενικος,οταν ειναι κατι καλυτερο σε κατι θα το πω οπως ειπα πχ οτι το v30 εχει καλυτερο ηχο,οι προταιρεοτητες για καθε ατομο ειναι διαφορετικες:)

Κορυφαίο κινητό είναι πολύ σχετικό, το ίδιο σα να λέμε κορυφαίο αυτοκίνητο.... Ας μην χανόμαστε σε ανούσιες συγκρίσεις. Σημασία έχει ότι η LG κάνει ένα πολύ δυνατό comeback και ανυπομονώ να το δω ζωντανό! Ως το Νοέμβριο θέλω να έχω αλλάξει το πολύ καλό s7 edge μου που έχει κλείσει αισίως 18 μήνες....

Καλά βάλε και συ δύο LCD τηλεοράσεις δίπλα δίπλα, η μια καλύτερη Και πες μου είναι άλλη τεχνολογία

Γιατί ως γνωστόν ίδια τεχνολογία = ίδια ποιότητα έτσι;

Προσωπικά κουράστηκα αντί να μιλάμε για το κινητό να μιλάμε για ανακρίβειες τύπου έχει άλλη τεχνολογία όταν είναι ΊΔΙΕΣ. Άλλη τεχνολογία έχει το S8 και είναι καλύτερο του S6 η οθόνη; ΌΧΙ

Και εγώ έγραψα μαύρο, Εσύ μίλησες για άσπρο χρώμα. Που είναι ξέρω γω θέμα ρύθμισης θερμοκρασίας χρώματος και άσχετο με την οθόνη

Καλά βάλε και συ δύο LCD τηλεοράσεις δίπλα δίπλα, η μια καλύτερη Και πες μου είναι άλλη τεχνολογία

Γιατί ως γνωστόν ίδια τεχνολογία = ίδια ποιότητα έτσι;

Προσωπικά κουράστηκα αντί να μιλάμε για το κινητό να μιλάμε για ανακρίβειες τύπου έχει άλλη τεχνολογία όταν είναι ΊΔΙΕΣ. Άλλη τεχνολογία έχει το S8 και είναι καλύτερο του S6 η οθόνη; ΌΧΙ

Και εγώ έγραψα μαύρο, Εσύ μίλησες για άσπρο χρώμα. Που είναι ξέρω γω θέμα ρύθμισης θερμοκρασίας χρώματος και άσχετο με την οθόνη

μην γινεσαι οπαδος φιλε μου,εγω προσωπικα παντα διαλεγω το καλυτερο ασχετος μαρκας,το v30 κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι κινηταρα, εδω το ζαχαρωνω και εγω και περιμενω να ερθει,αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κινητο της χρονιας που αναφερθηκε ποιο πισω και ηταν η αφορμη για το σχολιο μου και τα σχολια και οι συγρισεις παντα θα υπαρχουν και ειναι θεμιτα για να βλεπουμε διαφορες με αλλες συσκευες δεν ειναι κακο αυτο:)

Καθίστε να βγει βρε και να έχει νόημα ένας δεύτερος γύρος διαξιφισμών.:D

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

μην γινεσαι οπαδος φιλε μου,εγω προσωπικα παντα διαλεγω το καλυτερο ασχετος μαρκας,το v30 κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι κινηταρα, εδω το ζαχαρωνω και εγω και περιμενω να ερθει,αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κινητο της χρονιας που αναφερθηκε ποιο πισω και ηταν η αφορμη για το σχολιο μου και τα σχολια και οι συγρισεις παντα θα υπαρχουν και ειναι θεμιτα για να βλεπουμε διαφορες με αλλες συσκευες δεν ειναι κακο αυτο:)

Ποιο = ερωτηματική αντωνυμία. Πχ.: Ποιο κινητό είναι αυτο;

Πιο = ποσοτικό επίρρημα. Π.χ.: Αυτό το κινητό μου αρέσει πιο πολύ.

• The title was changed to LG V30