Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνα με αυτο το σαιτ, netmobile.gr & kiniti.gr ειναι εταιρειες ιδιων συμφεροντων με μητρικη στην Κυπρο, οποτε αν ισχυει αυτο, ας μη βιαζομαστε για συμπερασματα:

https://computersgr.wordpress.com/2018/04/21/eshops-pou-ekdidoun-timologia-me-alli-timi-pol1150/

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνα με αυτο το σαιτ, netmobile.gr & kiniti.gr ειναι εταιρειες ιδιων συμφεροντων με μητρικη στην Κυπρο, οποτε αν ισχυει αυτο, ας μη βιαζομαστε για συμπερασματα:

https://computersgr.wordpress.com/2018/04/21/eshops-pou-ekdidoun-timologia-me-alli-timi-pol1150/

Μπορεί να είναι από άλλο site :p

Πάντως καλό θα ήταν να δείξεις και αποδεικτικα αφού μιλάς για το μαγαζί αυτό και όχι για ένα μαγαζί γενικά.

Επίσης κάθε μαγαζί τέτοιου τύπου στέλνει σέρβις για διαπίστωση προβλήματος

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

nikos_mpl φανταζομαι δεν αναφερεσαι σε μενα αλλα στο φιλο που εκανε τα παραπονα για το ενα μαγαζι...

Αυτο που εγω ανεφερα ειναι οτι μαλλον τα 2 μαγαζια δεν εχουν πραγματικο θεμα ανταγωνισμου οπως υπονοησε ενας αλλος φιλος εδω, μια και με βαση το σαιτ που παρεθεσα φαινεται να ανηκουν στην ιδια κυπριακων συμφεροντων εταιρεια.

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

nikos_mpl φανταζομαι δεν αναφερεσαι σε μενα αλλα στο φιλο που εκανε τα παραπονα για το ενα μαγαζι...

Αυτο που εγω ανεφερα ειναι οτι μαλλον τα 2 μαγαζια δεν εχουν πραγματικο θεμα ανταγωνισμου οπως υπονοησε ενας αλλος φιλος εδω, μια και με βαση το σαιτ που παρεθεσα ανηκουν στην ιδια κυπριακων συμφεροντων εταιρεια.

Ναι έχεις δίκιο μου ξέφυγε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα ομάδα! Έχει κάποιος κατά νου κάποια διαθέσιμη της gcam του arnova που να μην κρασαρει στη συσκευή μας; Έχω κατεβάσει 3 πρόσφατες εκδόσεις αλλά σε όλες συμβαίνει το ίδιο κρασαρισμα

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα ομάδα! Έχει κάποιος κατά νου κάποια διαθέσιμη της gcam του arnova που να μην κρασαρει στη συσκευή μας; Έχω κατεβάσει 3 πρόσφατες εκδόσεις αλλά σε όλες συμβαίνει το ίδιο κρασαρισμα

Γιατί δεν βάζεις του Cstarks?
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Γιατί δεν βάζεις του Cstarks?
https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263/amp/

https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263/amp/

Δυστυχώς ακόμα μου κρασαρει η εφαρμογή, μάλλον κάποιο λάθος θα κάνω... Έχει κανείς ιδέα;

Δυστυχώς ακόμα μου κρασαρει η εφαρμογή, μάλλον κάποιο λάθος θα κάνω... Έχει κανείς ιδέα;

cstark27 v4.2

If you have issues, Clearing App Data is recommended. Open "Camera"> Settings>About>View App Settings Page>Storage>Clear Data

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Σήμερα ανακάλυψα τυχαία ένα πράγμα που δεν ήξερα ότι συμβαίνει. Έκλεισα το κινητό και αποφάσισα να το βάλω στον φορτιστή να δω αν φορτίζει κλειστό και τι εμφανίζει στην οθόνη. Αφού έβγαλε το σήμα της μπαταρίας μετά ενεργοποιήθηκε κιόλας μόνο του. Πρέπει;

Σήμερα ανακάλυψα τυχαία ένα πράγμα που δεν ήξερα ότι συμβαίνει. Έκλεισα το κινητό και αποφάσισα να το βάλω στον φορτιστή να δω αν φορτίζει κλειστό και τι εμφανίζει στην οθόνη. Αφού έβγαλε το σήμα της μπαταρίας μετά ενεργοποιήθηκε κιόλας μόνο του. Πρέπει;

ολα τα LG ετσι κανουν καθως και αλλες μαρκες. Εγω το βαζω στη φορτιση και το κλεινω στο καπακι, και μενει κλειστο. Και εσυ μπορουσες να το κλεισεις δηλαδη, απλα για να μην ανοιγοκλεινω, το κανω ετσι

ολα τα LG ετσι κανουν καθως και αλλες μαρκες. Εγω το βαζω στη φορτιση και το κλεινω στο καπακι, και μενει κλειστο. Και εσυ μπορουσες να το κλεισεις δηλαδη, απλα για να μην ανοιγοκλεινω, το κανω ετσι

Πρώτη φορά το συναντάω, πολύ παλιότερα σε άλλα κινητά δεν θυμάμαι να άνοιγαν μόνα τους. Αν θελήσω καμιά φορά να είναι κλειστό θα το κάνω με την σειρά που λες

Πρώτη φορά το συναντάω, πολύ παλιότερα σε άλλα κινητά δεν θυμάμαι να άνοιγαν μόνα τους. Αν θελήσω καμιά φορά να είναι κλειστό θα το κάνω με την σειρά που λες

Δε μπορώ να θυμηθώ που το εχω δει εκτός lg..ειναι λίγο βλακεια αλλά οκ απλα αλλάζεις τη σειρά..

Και τα iphone αν είναι κλειστά και τους βάλεις την φόρτιση ανοίγουν.

Δεν είναι κάτι τραγικό άξιο σχολιασμού. Το κλείνεις αφού μπουτάρει.

Τελικά για το θεματάκι που είχα με το miniJack το έστειλα στην LG(Procordia)

Έβγαινε το miniJack πολύ εύκολα, ακόμα και αν κουνούσα το βύσμα πιάνοντας το απο το καλώδιο και περιστρέφοντάς το .

Πιστευω αυτό να φταίει που δεν είχα καθαρή λήψη ραδιο. Ακουγα ένα θόρυβο στην ομιλία όταν έλεγάν το γράμμα Σιγμα . σφίριζε σαν κακή λήψη. δεν είχα στατικά χιόνια αλλά στο σίγμα συγκεκριμένα χαλούσε ο ήχος. ή ακουγόταν ποιο έντονα . όχι σε όλους τους σταθμούς , αλλά σε σύγκριση με το G5 που άκουγα ίδιο σταθμό δεν είχε καμια σχεση.

Κρίμα για τηλέφωνο που παινευεται για την ποιοτητα του ήχου του απο ακουστικά.

Ελπίζω η Procordia να το λύσει το θέμα και βασικό να μου κρατήσει την αδιαβροχοποιήση .

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Και τα iphone αν είναι κλειστά και τους βάλεις την φόρτιση ανοίγουν.

Δεν είναι κάτι τραγικό άξιο σχολιασμού. Το κλείνεις αφού μπουτάρει.

... .

Σωστό αυτό με τα iphone. Το ίδιο συμβαίνει και στο Ipad που έχω. Οπότε πρώτα το βάζω στην φόρτιση και μετά (αν θέλω) το κλείνω.

Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με το V10 μου.

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Καλημέρα. Τελικά παρήγγειλα κι εγώ το V30 από το γνωστό μαγαζί της Ελευσίνας. Μου τηλεφώνησαν χθες από το κατάστημα για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι θα το έχουν σε 4-7 μέρες και θα γίνει παραλαβή από το κατάστημα με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ερώτηση προς όσους έχουν αγοράσει από το εν λόγω κατάστημα: Τι χώρας προέλευσης είναι οι συσκευές σας; (πχ Ρουμανία, Γερμανία, Ιταλία κλπ). Αυτό κανονικά φαίνεται στη συσκευασία του τηλεφώνου στην ταινία ασφαλείας όπου μαζί με τον κωδικό μοντέλου, Η930 κανονικά πρέπει να γράφει και τα αρχικά της χώρας προέλευσης, δηλαδή της χώρας για την οποία ήταν να εισαχθεί το μοντέλο.

Δυστυχως σημερα εφαγα ενα καλο ξενερωμα (για να μην πω κατι χειροτερο) με τη συγκεκριμενη παραγγελια. Εξηγουμαι: Με καλουν τηλεφωνικα απ το εν λογω καταστημα χτες μετα τις 4 το απογευμα. Επειδη εκεινη την ωρα ημουν σε εξωτερικο χωρο με φασαρια δεν αντιληφθηκα την κληση. Τους καλω μιση ωρα μετα αλλα δεν απαντουσαν. Με δεδομενο οτι Δευτερες κλεινουν στις 6 το αφησα για σημερα. Τους καλω εγω σημερα γυρω στις 12 και μετα απο 2-3 προσπαθειες απαντανε. Μου λενε οτι με καλεσαν χτες γιατι εχει ερθει το τηλεφωνο και μπορω να περασω για να το παραλαβω απο Ελευσινα. Τους λεω οκ, γυρω στις 4:30 το απογευμα θα περασω απ το καταστημα.

Φευγω απο Πειραια και γυρω στις 4:20 ειμαι στο καταστημα στην Ελευσινα. Αντιπαρερχομενος τη γενικοτερη εικονα του χωρου ( σκεφτομαι οκ, αφου πουλαει φτηνα δικαιολογειται εν μερει να στεγαζεται σε τετοιο χωρο) δινω τα στοιχεια μου στην κοπελα. Πηγαινει λοιπον στο πισω τμημα του χωρου οπου υπηρχαν αλλα 4-5 σφραγιστα λευκα κουτια αλλων συσκευων (samsung & apple απ οσο μπορεσα να διακρινω) που προφανως προοριζονταν για παραδοση σε αλλους πελατες, και πιανει ενα μαυρο κουτι εμφανως ταλαιπωρημενο οπτικα και απ το οποιο ελειπε η διαφανη ζελατινα περιτυλιγματος. Μου λεει απο μονη της δειχνοντας το κατω τμημα του κουτιου που ηταν γδαρμενο το χαρτονι συσκευασιας οτι ετσι τους ηρθε απ τον προμηθευτη...Ζητω να περιεργαστω κι ο ιδιος το κουτι και οπως το περιεργαζομαι αντιλαμβανομαι οτι το κουτι ειναι εμφανως ανοιγμενο και ταλαιπωρημενο ενω η ταινια ασφαλειας εχει ξανακολληθει...Λεω στην κοπελα ευγενικα μεν αλλα με οργη μεσα μου για την κοροιδια και την ταλαιπωρια του να κανω ολοκληρο ταξιδι τζαμπα, οτι στην κατασταση που ειναι η συσκευασια δεν ειναι δυνατον να παραλαβω. Μου ξαναλεει οτι ετσι τους ηρθε απ τον προμηθευτη τους και επαναλαμβανω οτι σε αυτη την κατασταση συσκευασιας δεν παραλαμβανω και θελω η συσκευη να ειναι σωστα συσκευασμενη με το διαφανες περιτυλιγμα κλπ οπως ηταν και τα λευκα κουτια που εβλεπα στο χωρο που προανεφερα και προοριζονταν για παραλαβη σε αλλους πελατες...

Μου προτεινει να μου παραδωσουν σε καποια απ τις επομενες μερες αλλη συσκευη/ συσκευασια (σφραγισμενη) που θα παραλαβουν στην επομενη παραλαβη απ τον προμηθευτη, οποτε θα μου ξανατηλεφωνησουν οταν ειναι διαθεσιμη η συσκευη. Δεχομαι και αποχωρω απ το καταστημα. Επιστρεφοντας σκεφτομαι μηπως σε αυτη την περιπτωση (αν παραλαβω συσκευη τις επομενες μερες αφου προηγουμενως περασα απ το καταστημα σημερα) θεωρηθει οτι δεν προκειται για εξ αποστασεως αγορα και χασω και το δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων, οποτε το ξενερωμα και το μπερδεμα μεγαλωνει...

Πως σας φαινονται ολα αυτα; Ειλικρινα σκεφτομαι οτι μαλλον δεν πρεπει να ασχοληθω παλι με αυτους. Τι θα κανατε στη θεση μου;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Δυστυχως σημερα εφαγα ενα καλο ξενερωμα (για να μην πω κατι χειροτερο) με τη συγκεκριμενη παραγγελια. Εξηγουμαι: Με καλουν τηλεφωνικα απ το εν λογω καταστημα χτες μετα τις 4 το απογευμα. Επειδη εκεινη την ωρα ημουν σε εξωτερικο χωρο με φασαρια δεν αντιληφθηκα την κληση. Τους καλω μιση ωρα μετα αλλα δεν απαντουσαν. Με δεδομενο οτι Δευτερες κλεινουν στις 6 το αφησα για σημερα. Τους καλω εγω σημερα γυρω στις 12 και μετα απο 2-3 προσπαθειες απαντανε. Μου λενε οτι με καλεσαν χτες γιατι εχει ερθει το τηλεφωνο και μπορω να περασω για να το παραλαβω απο Ελευσινα. Τους λεω οκ, γυρω στις 4:30 το απογευμα θα περασω απ το καταστημα.

Φευγω απο Πειραια και γυρω στις 4:20 ειμαι στο καταστημα στην Ελευσινα. Αντιπαρερχομενος τη γενικοτερη εικονα του χωρου ( σκεφτομαι οκ, αφου πουλαει φτηνα δικαιολογειται εν μερει να στεγαζεται σε τετοιο χωρο) δινω τα στοιχεια μου στην κοπελα. Πηγαινει λοιπον στο πισω τμημα του χωρου οπου υπηρχαν αλλα 4-5 σφραγιστα λευκα κουτια αλλων συσκευων (samsung & apple απ οσο μπορεσα να διακρινω) που προφανως προοριζονταν για παραδοση σε αλλους πελατες, και πιανει ενα μαυρο κουτι εμφανως ταλαιπωρημενο οπτικα και απ το οποιο ελειπε η διαφανη ζελατινα περιτυλιγματος. Μου λεει απο μονη της δειχνοντας το κατω τμημα του κουτιου που ηταν γδαρμενο το χαρτονι συσκευασιας οτι ετσι τους ηρθε απ τον προμηθευτη...Ζητω να περιεργαστω κι ο ιδιος το κουτι και οπως το περιεργαζομαι αντιλαμβανομαι οτι το κουτι ειναι εμφανως ανοιγμενο και ταλαιπωρημενο ενω η ταινια ασφαλειας εχει ξανακολληθει...Λεω στην κοπελα ευγενικα μεν αλλα με οργη μεσα μου για την κοροιδια και την ταλαιπωρια του να κανω ολοκληρο ταξιδι τζαμπα, οτι στην κατασταση που ειναι η συσκευασια δεν ειναι δυνατον να παραλαβω. Μου ξαναλεει οτι ετσι τους ηρθε απ τον προμηθευτη τους και επαναλαμβανω οτι σε αυτη την κατασταση συσκευασιας δεν παραλαμβανω και θελω η συσκευη να ειναι σωστα συσκευασμενη με το διαφανες περιτυλιγμα κλπ οπως ηταν και τα λευκα κουτια που εβλεπα στο χωρο που προανεφερα και προοριζονταν για παραλαβη σε αλλους πελατες...

Μου προτεινει να μου παραδωσουν σε καποια απ τις επομενες μερες αλλη συσκευη/ συσκευασια (σφραγισμενη) που θα παραλαβουν στην επομενη παραλαβη απ τον προμηθευτη, οποτε θα μου ξανατηλεφωνησουν οταν ειναι διαθεσιμη η συσκευη. Δεχομαι και αποχωρω απ το καταστημα. Επιστρεφοντας σκεφτομαι μηπως σε αυτη την περιπτωση (αν παραλαβω συσκευη τις επομενες μερες αφου προηγουμενως περασα απ το καταστημα σημερα) θεωρηθει οτι δεν προκειται για εξ αποστασεως αγορα και χασω και το δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων, οποτε το ξενερωμα και το μπερδεμα μεγαλωνει...

Πως σας φαινονται ολα αυτα; Ειλικρινα σκεφτομαι οτι μαλλον δεν πρεπει να ασχοληθω παλι με αυτους. Τι θα κανατε στη θεση μου;

Από ποιο? Είναι δύο τα καταστήματα

Αναφέρομαι στο kiniti.net.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανεξάρτητα από την μέχρι στιγμής εμπειρία μου με το ανωτέρω κατάστημα, αναφέρω πάλι αυτό που έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι δηλαδή kiniti.net & netmobile.gr σύμφωνα με το παρακάτω σάιτ, φαίνεται να είναι συμφερόντων της ίδιας Κυπριακής εταιρείας (δεν το αναφέρω ως κάτι κακό, απλά το επισημαίνω, εφόσον το δημοσίευμα που παραθέτω έχει ακριβή πληροφόρηση).

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Όσοι φίλοι αγοράσατε από το συγκεκριμένο κατάστημα, σας έτυχε κάτι ανάλογο;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Όσοι φίλοι αγοράσατε από το συγκεκριμένο κατάστημα, σας έτυχε κάτι ανάλογο;

Εμένα ήταν άριστο. Όπως και τα τηλ που τους βρήκα με την 1η κάθε φορά. 2 φορές δηλαδή

Θετικό αυτό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όταν ως επιχείρηση, προσφέρεις σε πελάτη που έχει, εν γνώσει του, παραγγείλει καινούρια συσκευή (ως τέτοια πωλείται στο site και όχι ως refurbished ή έστω demo/ελαφρά μεταχειρισμένη), συσκευή με συσκευασία χωρίς διαφανή ζελατίνα, με ελαφρά σκισμένο χαρτόνι και με ταινία ασφαλείας που έχει αφαιρεθεί και ξανατοποθετηθεί, συμβαίνουν κατ' εμέ 2 τινά:Ή θεωρείς τον πελάτη αφελή΄(τουλάχιστον), ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται (δύσκολο να συμβαίνει αυτό, αλλά λέμε τώρα).

Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που ξεκάθαρα πιστώνεται σε βάρος του καταστήματος, από τη στιγμή που, ακόμα και αν δεχτώ ότι όντως έτσι το έλαβαν από τον προμηθευτή τους, αντί να το κρατήσουν στην άκρη και να το επιστρέψουν στον προμηθευτή ως θα όφειλαν, αυτοί παρέλαβαν κι εν συνεχεία προσπάθησαν να πουλήσουν σε πελάτη ως "καινούριο" ένα προϊόν με εμφανώς αλλοιωμένη/ανοιγμένη συσκευασία (και μικρό παιδί το καταλαβαίνει), γεγονός που δείχνει αν μη τι άλλο ότι επί της ουσίας δεν σεβάστηκαν (το λέω κομψά) τον συγκεκριμένο πελάτη τους.

To ωραίο μάλιστα είναι ότι το συγκεκριμένο κατάστημα στη σελίδα του πουλάει κι ένα LG V30 μπλε χρώματος με ανοιχτή συσκευασία προς 400 ευρώ...

https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=17426&search=lg+v30

jmarousakis εσύ από ποιο κατάστημα το αγόρασες;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

• The title was changed to LG V30