Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω είτε το V30 είτε το Mate 10 pro, μπορεί κάποιος που τα είχε και τα δύο να μου πει τις εντυπώσεις του;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να πω κι εγώ που έρχομαι απο το G5, θεωρώ την WIDE του G5 ανώτερη απο του V30, με μεγαλύτερη παραμόρφοση (βεβαία με μεγαλύτερη οπτική γωνία135 μοιρών αντι 120) αλλά με πολύ καλύτερη ευκρίνεια ειδικά στις άκρες! Στις κύριες κάμερες δεν είδα διαφορά απο το G5...

Να ξαναρωτήσω, αν κάποιος έχει το V30 και ειναι απο Θεσσαλονίκη θα παρακαλούσα να βρισκόμασταν για 5 λεπτά όπου θέλετε για να δοκίμαζα το Audio jack . Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο χαλαρό σε μένα. θέλω να δω αν είναι σε όλους τόσο χαλαρο! Αν πιάσω τα ακουστικά 2 εκατοστά απο την λαβή του ακουστικού και κουνίσω το καλώδιο βγαίνει

Με το G5 δε νομίζω καθώς το χα χρησιμοποιήσει 1 μήνα κι εγώ δανεικό, άσε που εχει τρελή παραμόρφωση .

Παίδες ακόμα και σε DSLR οι wide φακοί δεν έχουν καλή ευκρίνεια στις άκρες (έχω γι αυτό το λέω)

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καλημέρα. Επειδή είμαι έτοιμος να αγοράσω είτε το V30 είτε το Mate 10 pro, μπορεί κάποιος που τα είχε και τα δύο να μου πει τις εντυπώσεις του;

εχω κανει αμεσο συγκριτικο στις καμερες αν σε ενδιαφερει και μπορεις να το δεις στα αντιστοιχα θεματα. αν θες λινκ πες μου.

Για μενα το mate 10 pro αν και φαινεται καλυτερη επιλογη, δεν ειναι. Ο λογος οτι το v30 εχει τρομερα καλη αυτονομια, που φτανει το mate παρολο τα 3300 μονο (ισως λογω λιγοτερο ενεργοβορου επεξεργαστη και καλογραμμενου λογισμικου?).

Κατα τα αλλα το μενου της huawei δεν το αντεξα, πολυ μπερδεμα, αντιθετα με της LG που το εχει βελτιωσει τρομερα και ειναι αρκετα απλο.

Σαν καμερες δεν ειδα να υπερτερει πολυ το Mate 10 pro, αντιθετα αλλου ηταν καλυτερο αλλου χειροτερο. Αν βαλεις και την wide μεσα, μιλαμε για ενα αρκετα πληρες συνολο της LG. Μονο απο ταχυτητα πασχει λιγο που εκει παει καλυτερα το mate. Σχεδιο και βαρος νομιζω οτι δινει ρεστα το v30.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχω κανει αμεσο συγκριτικο στις καμερες αν σε ενδιαφερει και μπορεις να το δεις στα αντιστοιχα θεματα. αν θες λινκ πες μου.

Για μενα το mate 10 pro αν και φαινεται καλυτερη επιλογη, δεν ειναι. Ο λογος οτι το v30 εχει τρομερα καλη αυτονομια, που φτανει το mate παρολο τα 3300 μονο (ισως λογω λιγοτερο ενεργοβορου επεξεργαστη και καλογραμμενου λογισμικου?).

Κατα τα αλλα το μενου της huawei δεν το αντεξα, πολυ μπερδεμα, αντιθετα με της LG που το εχει βελτιωσει τρομερα και ειναι αρκετα απλο.

Σαν καμερες δεν ειδα να υπερτερει πολυ το Mate 10 pro, αντιθετα αλλου ηταν καλυτερο αλλου χειροτερο. Αν βαλεις και την wide μεσα, μιλαμε για ενα αρκετα πληρες συνολο της LG. Μονο απο ταχυτητα πασχει λιγο που εκει παει καλυτερα το mate. Σχεδιο και βαρος νομιζω οτι δινει ρεστα το v30.

Ναι με ενδιαφέρει το συγκριτικό για την φωτογραφική. Δώσε μου σε παρακαλώ το link.

Επίσης με ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία. Τα βρίσκεις ισοδύναμα σε μπαταρία;

Ναι με ενδιαφέρει το συγκριτικό για την φωτογραφική. Δώσε μου σε παρακαλώ το link.

Επίσης με ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία. Τα βρίσκεις ισοδύναμα σε μπαταρία;

Ναι σε μπαταρια δεν ειδα διαφορα. μπορει να φταιει η χρηση μου αλλα γενικα επαθα πλακα απο το v30 το οποιο με 3300 δινει ρεστα.

Τωρα για τα συγκριτικα, θα σου δωσω λινκ του flickr μου οπου εχω αλμπουμ για καθε συσκευη και μπορει να ανοιξεις τα 2 αλμπουμ των 2 κινητων που σε ενδιαφερουν και να δεις τις φωτο που ειναι ιδιες να τις συγκρινεις.

https://www.flickr.com/photos/137065131@N08/albums

Τα συγκριτικα που εχω κανει εδω μεσα ειναι μεσα σε αυτα τα θεματα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=466710&page=219

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=471041&page=30

αλλα πρεπει να ψαξεις να τα βρεις γιατι δε θυμαμαι σε ποιες σελιδες ειναι..απλα εκει τις εχω διπλα διπλα. Στο 2ο θεμα ειναι στις αρχες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν το βγάζω συχνά από την θήκη, από τέλη Γενάρη που το πήρα σήμερα ήταν η τέταρτη φορά. Κάθε φορά όμως είναι σαν την πρώτη φορά, ανακαλύπτω πόσο όμορφη και ποιοτική συσκευή είναι. Λειτουργικά άψογο και τίμιο. Στάνταρ θα είναι το κινητό που θα κρατήσω περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο...

Αξίζει όντως... Άλλη αίσθηση δίχως θήκες για τα περισσότερα hi end ισχύει φυσικά ;)
Konakis.

Αν καποιος θελει να το παρει αμεσα ετοιμοπαραδοτο απο kiniti, στην τιμη κοστους φυσικα και μπορει να παει Ελευσινα, ας μου στειλει μηνυμα να τον εξυπηρετησω.

Μονο οποιος το θελει 100% παιδια...

Αν καποιος θελει να το παρει αμεσα ετοιμοπαραδοτο απο kiniti, στην τιμη κοστους φυσικα και μπορει να παει Ελευσινα, ας μου στειλει μηνυμα να τον εξυπηρετησω.

Στείλε ένα Κρήτη αντικαταβολή και 1000%

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Όταν λες τιμή κόστους? Πόσο δλδ
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Παιδιά δεν το πουλάω. Όποιος θέλει (και μένει Αθήνα) απλά τον εξυπηρετω και παει και παίρνει την παραγγελία μου απευθείας από το κατάστημα. Όσο κοστίζει σήμερα. Edited by v@gelis

Έχει καταφέρει κανείς να μιλήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα της Ελευσίνας που εμφανίζεται στο bestprice με τη χαμηλότερη τιμή για το V30 silver; Ρωτώ γιατί έχω πολλές φορές προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους και ποτέ δεν απαντά κάποιο από τα 3 τηλέφωνα που εμφανίζονται στο σάιτ τους...

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Έχει καταφέρει κανείς να μιλήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα της Ελευσίνας που εμφανίζεται στο bestprice με τη χαμηλότερη τιμή για το V30 silver; Ρωτώ γιατί έχω πολλές φορές προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί τους και ποτέ δεν απαντά κάποιο από τα 3 τηλέφωνα που εμφανίζονται στο σάιτ τους...

Μίλησα εγώ τηλεφωνικά. Ισχύει η τιμή web που γράφει μου είπε για απλή αγορά με απόδειξη λιανικής. Και ότι είναι το Η930. Εγώ αν ήταν να αγοράσω θα πήγαινα στο κατάστημα εφόσον είμαι Αθήνα και μιλάμε για τέτοιο όφελος

Με τα πολλά κατάφερα πριν 2 λεπτά και μίλησα μαζί τους στο 3ο από τα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Μου επιβεβαίωσαν ότι είναι ευρωπαϊκής προέλευσης η συσκευή με 2 χρόνια εγγύηση και ότι δέχονται και πληρωμή με χρεωστική και πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή στο κατάστημα, απλά αν γίνει πληρωμή με πιστωτική δεν γίνονται δόσεις. Τέλος μου είπαν ότι η συσκευή δεν είναι ετοιμοπαράδοτη και απαιτείται χρόνος 4-7 ημερών για παράδοση από τη στιγμή της παραγγελίας.

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Καλημέρα. Τελικά παρήγγειλα κι εγώ το V30 από το γνωστό μαγαζί της Ελευσίνας. Μου τηλεφώνησαν χθες από το κατάστημα για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι θα το έχουν σε 4-7 μέρες και θα γίνει παραλαβή από το κατάστημα με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ερώτηση προς όσους έχουν αγοράσει από το εν λόγω κατάστημα: Τι χώρας προέλευσης είναι οι συσκευές σας; (πχ Ρουμανία, Γερμανία, Ιταλία κλπ). Αυτό κανονικά φαίνεται στη συσκευασία του τηλεφώνου στην ταινία ασφαλείας όπου μαζί με τον κωδικό μοντέλου, Η930 κανονικά πρέπει να γράφει και τα αρχικά της χώρας προέλευσης, δηλαδή της χώρας για την οποία ήταν να εισαχθεί το μοντέλο.

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Καλημέρα. Τελικά παρήγγειλα κι εγώ το V30 από το γνωστό μαγαζί της Ελευσίνας. Μου τηλεφώνησαν χθες από το κατάστημα για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι θα το έχουν σε 4-7 μέρες και θα γίνει παραλαβή από το κατάστημα με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Ερώτηση προς όσους έχουν αγοράσει από το εν λόγω κατάστημα: Τι χώρας προέλευσης είναι οι συσκευές σας; (πχ Ρουμανία, Γερμανία, Ιταλία κλπ). Αυτό κανονικά φαίνεται στη συσκευασία του τηλεφώνου στην ταινία ασφαλείας όπου μαζί με τον κωδικό μοντέλου, Η930 κανονικά πρέπει να γράφει και τα αρχικά της χώρας προέλευσης, δηλαδή της χώρας για την οποία ήταν να εισαχθεί το μοντέλο.

θα προσπαθησω να το θυμηθω να κοιταξω το απογευμα να σου πω.

Καλησπέρα φίλε μου .Εγώ το έχω περίπου 7 8 μήνες από αυτό το κατάστημα και είναι γερμανικό

Γνωριζει καποιος να μου πει πως βρισκουμε τους αριθμούς που εχουμε μπλοκαρει?

Edit

Το βρηκα.

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Καλησπέρα φίλε μου .Εγώ το έχω περίπου 7 8 μήνες από αυτό το κατάστημα και είναι γερμανικό

Να σαι καλά. Γερμανικό είναι και το G2 32Gb που έχω μέχρι σήμερα (τρομερό εργαλείο παρεπιπτόντως. Φαντάσου ότι ακόμα με εργοστασιακή μπαταρία κρατάει περίπου 90% του καινούριου).

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

364 ευρώ πλέον στο best price με διαθέσιμη αντικαταβολή! Καλό είναι που υπάρχει τώρα ανταγωνισμός και αυτοί που παίζουν παιχνιδάκια και δεν στέλνουν αντικαταβολές ας τα κρατήσουν στις αποθήκες τους ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7684834#post7684834

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Είναι η συγκεκριμένη φουρνιά ή μεμονωμένο;

XAXAXAXAXAXA ...., κάποιος έκανε εγγραφή ""τυχαία"" σήμερα στο myphone και ρίχνει χολή στο κατάστημα που στέλνει αντικαταβολές το V30! Από ποιο αντίπαλο κατάστημα λέτε να είναι? :shifty: Έλεος. :lol:

XAXAXAXAXAXA ...., κάποιος έκανε εγγραφή ""τυχαία"" σήμερα στο myphone και ρίχνει χολή στο κατάστημα που στέλνει αντικαταβολές το V30! Από ποιο αντίπαλο κατάστημα λέτε να είναι? :shifty: Έλεος. :lol:
Και εμένα μου φάνηκε "ύποπτο" αλλά επειδή δεν είμαι και σίγουρος είπα να ρωτήσω εδώ του ήδη κατόχους επειδή με ενδιαφέρει αρκετά η αγορά του.

• The title was changed to LG V30