jmarousakis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Το κακό είναι ότι δεν στέλνει αντικαταβολήΝαι διότι δεν θα έχει το μετρητο, επίσης επειδή καμιά φορά καθυστερεί , κάποιοι δεν θα παραλαμβαναν και θα του έμεναν...παιδες έτσι είναι τα πολύ φτηνά μαγαζιά, αν δεν σας νοιάζει να αργήσει λίγο παραγγελνετε Αλλιώς πάτε σε πιο ακριβά , μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Πάντως απατεώνας δεν είναι απλα τα παραγγέλνει με την δική σας παραγγελία απ το εξωτερικό, δεν στοκαρει, αυτό μερικές φορές έχει το τίμημα του Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εγώ το έχω στη μέση το κόκκινο , μου φαίνεται υπερβολικό όταν το πάω στο 0Έχεις δίκιο κι εγώ το ανέβασα λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) https://www.bestprice.gr/item/2155138851/lg-v30-64gb.html Τιμή web 373 , ισχύει κανονικά παιδιά... Τιμή στο κατάστημα: 458,00€ Τιμή Τιμολογίου (άρθρου 39Α): 369,35€ Τιμή web: 373,00€ Εμένα μου φαίνεται κάπως όμως...Δηλαδή αν μένω δίπλα και πάω με λεφτά να το αγοράσω θα κάνει 458 και αν μου το στείλει με κούριερ θα κάνει 373...Λίγο ότι να 'ναι. Και βέβαια υπάρχει αυτή η επισήμανση για το τιμολόγιο που νομίζω σημαίνει ότι δεν μπορεί ο καθένας να το πάρει τόσο αλλά όποιος μπορεί να κόψει ανάλογο τιμολόγιο αγοράς Edited October 3, 2018 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Τιμή στο κατάστημα: 458,00€ Τιμή Τιμολογίου (άρθρου 39Α): 369,35€ Τιμή web: 373,00€ Εμένα μου φαίνεται κάπως όμως...Δηλαδή αν μένω δίπλα και πάω με λεφτά να το αγοράσω θα κάνει 458 και αν μου το στείλει με κούριερ θα κάνει 373...Λίγο ότι να 'ναι. Και βέβαια υπάρχει αυτή η επισήμανση για το τιμολόγιο που νομίζω σημαίνει ότι δεν μπορεί ο καθένας να το πάρει τόσο αλλά όποιος μπορεί να κόψει ανάλογο τιμολόγιο αγοράςΠρώτη φορά το βλέπεις αυτό σε κατάστημα? Ακόμα και στο Plaisio υπάρχει. Μην βλέπετε δράκους βρε παιδιά , έτσι έχει γίνει το μάρκετινγκ και το εμπόριο. Στο κατάστημα θα πάει αυτός που δεν ασχολείται με το ίντερνετ, στο ίντερνετ γίνεται ο πόλεμος των τιμών Edited October 3, 2018 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Πρώτη φορά το βλέπεις αυτό σε κατάστημα? Ακόμα και στο Plaisio υπάρχει. Μην βλέπετε δράκους βρε παιδιά , έτσι έχει γίνει το μάρκετινγκ και το εμπόριο. Στο κατάστημα θα πάει αυτός που δεν ασχολείται με το ίντερνετ. Δεν το βλέπω πρώτη φορά αυτό το κατάστημα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η χαμηλή τιμή Web 373,00(369,00+4,00 τα ελάχιστα μεταφορικά=373,00) είναι αν γίνει η αγορά με Τιμολόγιο του Άρθρου 39Α. Είναι βασικά η καθαρή αξία προ ΦΠΑ. Εκτός και αν είναι τόσο ότι να 'ναι ότι γράφει εκεί...Γιατί το αναφέρει άραγε αυτό, Τιμή Τιμολογίου (άρθρου 39Α): 369,35€; Το ίδιο γράφει και ο 2ος αν και πιο ακριβός, και αυτός στο κατάστημα 533,00...και αυτός τόσο μαρκετίστας; Και είναι αυτοί οι 2 μαρκετίστες και όλοι οι άλλοι οι πιο γνωστοί και επώνυμοι κοιμούνται; Μπορούμε να ρωτήσουμε όμως αύριο και να βεβαιωθούμε να ξέρουμε τι ακριβώς ισχύει. Προσωπικά μου φαίνεται παράξενο. Παράξενο και το 458,00 και γενικά...Για το Plaisio τι εννοείς; Edited October 3, 2018 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Δεν το βλέπω πρώτη φορά αυτό το κατάστημα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η χαμηλή τιμή Web 373,00(369,00+4,00 τα ελάχιστα μεταφορικά=373,00) είναι αν γίνει η αγορά με Τιμολόγιο του Άρθρου 39Α. Είναι βασικά η καθαρή αξία προ ΦΠΑ. Εκτός και αν είναι τόσο ότι να 'ναι ότι γράφει εκεί...Γιατί το αναφέρει άραγε; Το ίδιο γράφει και ο 2ος αν και πιο ακριβός, και αυτός στο κατάστημα 533,00...και αυτός τόσο μαρκετίστας; Και είναι αυτοί οι 2 μαρκετίστες και όλοι οι άλλοι οι πιο γνωστοί και επώνυμοι κοιμούνται; Μπορούμε να ρωτήσουμε όμως αύριο και να βεβαιωθούμε να ξέρουμε τι ακριβώς ισχύει. Προσωπικά μου φαίνεται παράξενο. Παράξενο και το 458,00 και γενικά...Για το Plaisio τι εννοείς; Όλα τα μαγαζιά σκρουτζ δεν μειώνουν την αξία κατά το ΦΠΑ όταν κόψεις τιμολόγιο καθώς κάνουν παιχνίδια με το ΦΠΑ. Δηλαδή τον συμφέρει να πουλήσει σε αυτή την τιμή λιανική και όχι με τιμολόγιο γιατί προφανώς βάζει ΦΠΑ στην τσέπη.. Αλλά πέρα από αυτό είναι οκ. Τώρα αν με ρωτήσετε, επειδή έχω μιλήσει με μαγαζιά κλπ, το περιθώριο κέρδους είναι ελάχιστο, ίσως 10 ευρώ στη συσκευή. Οπότε είτε παίζουν λογιστικά είτε απλά θα αγοράζουμε στις επίσημες τιμές.. Δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι απλά λέω τι γίνεται. Για μένα και τα 2 στρεβλα είναι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Όλα τα μαγαζιά σκρουτζ δεν μειώνουν την αξία κατά το ΦΠΑ όταν κόψεις τιμολόγιο καθώς κάνουν παιχνίδια με το ΦΠΑ. Δηλαδή τον συμφέρει να πουλήσει σε αυτή την τιμή λιανική και όχι με τιμολόγιο γιατί προφανώς βάζει ΦΠΑ στην τσέπη.. Αλλά πέρα από αυτό είναι οκ. Τώρα αν με ρωτήσετε, επειδή έχω μιλήσει με μαγαζιά κλπ, το περιθώριο κέρδους είναι ελάχιστο, ίσως 10 ευρώ στη συσκευή. Οπότε είτε παίζουν λογιστικά είτε απλά θα αγοράζουμε στις επίσημες τιμές.. Δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι απλά λέω τι γίνεται. Για μένα και τα 2 στρεβλα είναι.. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν το πουλάει 373,00 κόβοντας απλή απόδειξη σε ιδιώτη ή αυτή η τιμή είναι όταν κόβεται Τιμολόγιο του Άρθρου 39Α και αυτό επειδή το γράφει ο ίδιος στο site αυτό για το Τιμολόγιο... Αν το δίνει 373,00 με απλή απόδειξη στον οποιοδήποτε ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν το πουλάει 373,00 κόβοντας απλή απόδειξη σε ιδιώτη ή αυτή η τιμή είναι όταν κόβεται Τιμολόγιο του Άρθρου 39Α και αυτό επειδή το γράφει ο ίδιος στο site αυτό για το Τιμολόγιο... Αν το δίνει 373,00 με απλή απόδειξη στον οποιοδήποτε ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα 373 είναι με απλή απόδειξη λιανικής που περιέχει ΦΠΑ. Τιμολόγιο πάλι τόσο θα σου έρθει αλλά δεν έχει ΦΠΑ, απλά εσύ δεν έχεις κέρδος στην τιμή σε σχέση με απλή απόδειξη. Την τιμή καταστήματος την δίνουν παραπάνω για να αιτιολογησουν την ακριβή τιμή τιμολογίου, σου λέει σε σχέση με την τιμή καταστήματος είναι οκ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Όλα τα μαγαζιά σκρουτζ δεν μειώνουν την αξία κατά το ΦΠΑ όταν κόψεις τιμολόγιο καθώς κάνουν παιχνίδια με το ΦΠΑ. Δηλαδή τον συμφέρει να πουλήσει σε αυτή την τιμή λιανική και όχι με τιμολόγιο γιατί προφανώς βάζει ΦΠΑ στην τσέπη.. Αλλά πέρα από αυτό είναι οκ. Τώρα αν με ρωτήσετε, επειδή έχω μιλήσει με μαγαζιά κλπ, το περιθώριο κέρδους είναι ελάχιστο, ίσως 10 ευρώ στη συσκευή. Οπότε είτε παίζουν λογιστικά είτε απλά θα αγοράζουμε στις επίσημες τιμές.. Δεν λέω αν είναι σωστό ή όχι απλά λέω τι γίνεται. Για μένα και τα 2 στρεβλα είναι.. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως δέχονται κάρτα χωρίς να περάσουν απόδειξη αν υποθέσουμε ότι κάνουν λαδιά,λέμε τώρα υποθετικά πάντα... Μαγαζί έχω και ξέρω,κίνδυνος θάνατος πάντως η κάρτα χωρίς απόδειξη Στα του θέματος τώρα,επειδή είμαι Κρήτη και δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω Ελευσίνα για την στραβή,όπως προσέχει αυτός προσέχω και γω Μακρυά και αγαπημένα λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) 373 είναι με απλή απόδειξη λιανικής που περιέχει ΦΠΑ. Τιμολόγιο πάλι τόσο θα σου έρθει αλλά δεν έχει ΦΠΑ, απλά εσύ δεν έχεις κέρδος στην τιμή σε σχέση με απλή απόδειξη. Την τιμή καταστήματος την δίνουν παραπάνω για να αιτιολογησουν την ακριβή τιμή τιμολογίου, σου λέει σε σχέση με την τιμή καταστήματος είναι οκ.. Νικο απο τη στιγμη που κοβει απόδειξη υπαρχει κανονικα το ΦΠΑ μεσα στη τιμη. Το ιδιο πρεπει να γινει και στο τιμολογιο δηλαδη πρεπει να σου κοψει αυτο το ποσο τελικο στο παραστατικο. Στη προκειμενη περίπτωση στο τιμολογιο πρεπει να αναγραφει 301€×124%= 373€. Και στις δυο περιπτωσεις το ιδιο ποσο πληρωνεις απλα με το τιμολογιο το φπα που πληρωσες σου αφαιρείται απο τα εξοδα της εταιρείας σου. Αν συμβαινει το αντιθετο τοτε κατι συμβαινει με τις αποδειξεις του... Edited October 3, 2018 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Νικο απο τη στιγμη που κοβει απόδειξη υπαρχει κανονικα το ΦΠΑ μεσα στη τιμη. Το ιδιο πρεπει να γινει και στο τιμολογιο δηλαδη πρεπει να σου κοψει αυτο το ποσο τελικο στο παραστατικο. Στη προκειμενη περίπτωση στο τιμολογιο πρεπει να αναγραφει 301€×124%= 373€. Και στις δυο περιπτωσεις το ιδιο ποσο πληρωνεις απλα με το τιμολογιο το φπα που πληρωσες σου αφαιρείται απο τα εξοδα της εταιρείας σου. Αν συμβαινει το αντιθετο τοτε κατι συμβαινει με τις αποδειξεις του... Ο νόμος από περισυ σε υποχρεώνει να πουλάς χωρίς ΦΠΑ τα κινητά. Άρα σε μια μεγάλη αλυσίδα που δεν κάνει τέτοια θα το πάρεις 301 αλλά στα μαγαζιά αυτά θα σου βάλει πιο μεγάλη καθαρή αξία και θα σου βγει όσο με την απόδειξη λιανικής που περιέχει ΦΠΑ προφανώς.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Μου κάνει εντύπωση πάντως πως δέχονται κάρτα χωρίς να περάσουν απόδειξη αν υποθέσουμε ότι κάνουν λαδιά,λέμε τώρα υποθετικά πάντα... Μαγαζί έχω και ξέρω,κίνδυνος θάνατος πάντως η κάρτα χωρίς απόδειξη Στα του θέματος τώρα,επειδή είμαι Κρήτη και δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω Ελευσίνα για την στραβή,όπως προσέχει αυτός προσέχω και γω Μακρυά και αγαπημένα λοιπόν Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα.. Προφανώς και κόβει απόδειξη, εμένα μου έκοψε. Απλά όταν λέω ότι παίζουν με το ΦΠΑ, παίζουν με δαπάνες και τους μένει στην τσέπη...όποιος έχει μαγαζί ξέρει. Αν πουλήσεις κάτι 300 συν ΦΠΑ και αγοράσεις κάτι 300 συν ΦΠΑ, δε θα πληρώσεις το φπα στο κράτος γιατί το έχεις ξοδέψει μέσω των δαπανών σου.. Αν η δαπάνη αυτή όμως είναι εικονική τότε το φπα σου μένει στην τσέπη. Γιαυτό έχουν αυτή την τάση, να θέλουν να κόβουν απόδειξη και όχι τιμολόγιο. Άσε που παίζουν και άλλα με αδηλωτες ταμειακές αλλά σου λέω το πιο απλό και δύσκολο να ελεγχθεί. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Δηλ για να καταλάβω ένα μέρος της δαπάνης περνάει στον αγοραστή Για αυτο πουλαει φθηνότερα? :p :p :p Λέμε υποθετικά πάντα Εγώ σταματάω εδώ,άλλωστε εμάς μας αφορά να ισχύει η απόδειξη και να έχουμε δύο χρόνια εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Δηλ για να καταλάβω ένα μέρος της δαπάνης περνάει στον αγοραστή Για αυτο πουλαει φθηνότερα? :p :p :p Λέμε υποθετικά πάντα Εγώ σταματάω εδώ,άλλωστε εμάς μας αφορά να ισχύει η απόδειξη και να έχουμε δύο χρόνια εγγύηση Πουλάει φθηνότερα γιατί μέρος του ΦΠΑ είναι κέρδος του, αλλιώς θα έπρεπε να το πουλάει πολύ πιο ακριβά. Από εκεί και πέρα είμαστε καλυμμένοι. Τώρα αυτά τα λεω με βάση τι έχω ακούσει, δεν έχω και προσωπική εμπειρία, αλλά φίλος που έχει μαγαζί στο σκρουτζ και τον έχω ρωτήσει γιατί δεν βάζει κινητά μι είχε πει ότι τι περιθώριο κέρδους είναι σχεδόν μηδέν στα επώνυμα ενώ στα κινέζικα λίγο παραπάνω και δεν αξίζει.. Κάτι doa κάτι άλλο να τύχει μπαίνεις μέσα. Μόνο xiaomi έχει βάλει που έχουν κέρδος και τζίρο αλλά οκ, γενικά είναι δύσκολη αγορά Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ας προχωρήσουμε στο θέμα παλι...ΜΠΑΤΑΡΙΑΡΑ Λίγο 4G πολύ Wi-Fi αλλά και πάλι σε 2 μέρες 9 ώρες SOT !! Ποτέ δεν είχα ανέβει ούτε τις 8! Το χω λατρέψει Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ας προχωρήσουμε στο θέμα παλι...ΜΠΑΤΑΡΙΑΡΑ Λίγο 4G πολύ Wi-Fi αλλά και πάλι σε 2 μέρες 9 ώρες SOT !! Ποτέ δεν είχα ανέβει ούτε τις 8! Το χω λατρέψει Εσυ είχες προτείνει το θεμα του g7? Το έβαλα και παίζει ρόλο και αυτο.επειδη είναι μαύρο. Αν πατήσεις εξοικονόμηση ενέργειας το φουλ πακέτο σου βάζει το θέμα high contrast που είναι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εσυ είχες προτείνει το θεμα του g7? Το έβαλα και παίζει ρόλο και αυτο.επειδη είναι μαύρο. Αν πατήσεις εξοικονόμηση ενέργειας το φουλ πακέτο σου βάζει το θέμα high contrast που είναι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... Εντάξει είναι κρίμα να δουλεύεις τέτοια κινητά με εξοικονόμηση. Απολαύστε τις συσκευές σας ρε παίδες, οκ το μαύρο θέμα είναι ωραίο αλλά εξοικονόμηση έχω να βάλω από το Xperia Z Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εσυ είχες προτείνει το θεμα του g7?/QUOTE] link για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Χωρίς εξοικονόμηση.απλα το αναφέρω οτι αν βάλεις ένα μαύρο δίνει παραπάνω ζωή στη μπαταρία. Το δοκίμασα όταν το πρότεινε ο φίλος και το κράτησα. Όχι λόγω μπαταρίας αλλά επειδή είναι ωραίο. Στο play store ψάχνεις black theme g7 for v30. Εννοείται ότι με τέτοια μπαταρία είναι αχρείαστη η εξοικονόμηση ενέργειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Χωρίς εξοικονόμηση.απλα το αναφέρω οτι αν βάλεις ένα μαύρο δίνει παραπάνω ζωή στη μπαταρία. Το δοκίμασα όταν το πρότεινε ο φίλος και το κράτησα. Όχι λόγω μπαταρίας αλλά επειδή είναι ωραίο. Στο play store ψάχνεις black theme g7 for v30. Εννοείται ότι με τέτοια μπαταρία είναι αχρείαστη η εξοικονόμηση ενέργειας... Το έβαλα και εγώ μόλις ωραίο είναι αλλά δεν είναι και black, ένα βαθύ μπλε είναι αλλά σίγουρα πιο ωραίο από εκείνο το high contrast που έχει μέσα. Θα το κρατήσω προς το παρόν έστω για την αλλαγή. Δεν κάνω ποτέ ίδια χρήση για αυτό και δεν θα μπορούσα να πω σίγουρα κάτι για την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Ναι όντως. Εγώ το βλέπω μωβ να πω την αλήθεια! Αλλά είναι ωραίο. Και φεύγει και το πράσινο πλαίσιο της κλήσης και γίνεται μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Ναι, το λες και μωβ και μελιτζανί... Ωραίο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 (edited) Δεν το δουλεύω με εξοικονόμηση, έχω βάλει το g7 black theme , και δεν έχω always on display (η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ το notification led που το έβλεπα από μακρυά το χρώμα του και καταλάβαινα τι ειδοποίηση είχα) , επίσης το black theme (πριν είχα το high contrast) στα μενού είναι εντελώς black , το μωβ που βλέπετε είναι σε αρχική οθόνη και σε κλείδωμα στα οποία έχω βάλει δικές μου φωτο ( νταξ μην είμαστε και ψυχακιδες Μέχρι το πρωί πάντως σε 8 ώρες δεν είχε κατέβει από το 100% . Επίσης χτες έγραψε 9μιση ώρες Sot μέχρι το 3% ! Εντάξει δεν το ξαναφηνω τόσο , το άφησα για να δω πόσο θα φτάσει Edited October 4, 2018 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Δεν ξερω αν με αυτο οι κατοχοι v30 θα χαρουν(που μαλλον δεν αξιζει η μεταβαση στο v40)ή θα στεναχωρηθουν(που το v40 δεν ειναι στα επιπεδα του v30),αλλα εβλεπα σημερα review για το v40 και κυριολεκτικα ηταν σκετη απογοητευση,ειδικα αν ισχυει η τιμη στο 1000ρικο και ειδικα με καμερες με αυτο το αποτελεσμα. Και κριμα που πλεον και η σειρα V ειναι με notch και στην ουσια μιλαμε για το ιδιο κινητο με το g7 απλα με λιγο διαφορετικες καμερες και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Αππ εκεί το πήρα, όλα άψογα Φανταζομαι μιλαμε για ευρωπαικη εκδοση (EU) που καλυπτεται απ την LG Hellas με εγγυηση. Σωστα; Ρωτω γιατι στο σαιτ του εν λογω καταστηματος δεν αναφερει ρητα οτι ειναι ευρωπαικη συσκευή. Επισης, αν τυχον γνωριζεις, υπαρχει δυνατοτητα παραγγελιας απ το σαιτ και πληρωμη μεσω καρτας στο καταστημα; Παλι δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο στο σαιτ, ενω 2 τηλεφωνα που καλεσα (αυτα που δινει το καταστημα στο σαιτ) για διευκρινισεις, δεν απαντουσαν πριν λιγο. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts