MIB Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Σε κάποιες χώρες έρχεται με ακουστικά B&O και σε κάποιες με τα άθλια ακουστικά της lg. Ξέρουμε ποιες χώρες είναι οι τυχερές; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εγω το βλεπω απο δω το 64αρι που θα το καλυπτει η εδω αντιπροσωπεια https://www.trovaprezzi.it/Fprezzo_cellulari_lg_v30_64gb.aspx Το αντιστοιχο skroutz της ιταλιας Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Και μια που νομίζαμε ότι άργησε... τώρα ετοιμάζουν και άλλο... http://www.techradar.com/news/lg-is-reportedly-preparing-a-new-lg-v30-with-added-ai https://www.gsmarena.com/lg_to_introduce_new_v30_with_ai_at_mwc_2018-news-29235.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Και μια που νομίζαμε ότι άργησε... τώρα ετοιμάζουν και άλλο... http://www.techradar.com/news/lg-is-reportedly-preparing-a-new-lg-v30-with-added-ai https://www.gsmarena.com/lg_to_introduce_new_v30_with_ai_at_mwc_2018-news-29235.php Δεν πειράζει , καλύτερα, θα πέσει το απλό :cool: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 To γνωρίζει αυτό το μαγαζί κανεις; https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-moroccan-blue.html Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Γνωστό κατάστημα με πολλές θετικές αλλά και κάποιες αρνητικές κριτικές. Υπάρχει το θέμα του τελωνείου πάντα.. Γιατί δεν κοιτάς το t-dimension https://www.t-dimension.com/de_de/lg-v30-plus-h930ds-dual-sim-lte-4gb-ram-128gb-aurora-black-hk-version.html Νομίζω ότι στέλνουν από Ευρώπη.. To γνωρίζει αυτό το μαγαζί κανεις; https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-moroccan-blue.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Γνωστό κατάστημα με πολλές θετικές αλλά και κάποιες αρνητικές κριτικές. Υπάρχει το θέμα του τελωνείου πάντα.. Γιατί δεν κοιτάς το t-dimension https://www.t-dimension.com/de_de/lg-v30-plus-h930ds-dual-sim-lte-4gb-ram-128gb-aurora-black-hk-version.html Νομίζω ότι στέλνουν από Ευρώπη.. Σε περίπτωση προβλήματος συσκευής με την εγγύηση τι κάνουμε; Αυτό δεν έχει εγγύηση που να ισχύει στην Ελλάδα , είναι DualSim και Κορεάτικο Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 To γνωρίζει αυτό το μαγαζί κανεις; https://www.eglobalcentral.eu/lg-v30-h930ds-dual-sim-128gb-4g-moroccan-blue.html Πριν 5 μήνες ψώνισα από εκεί όχι κινητό ένα ρολόι... Στην καλύτερη τιμή χωρίς τελωνείο... Έχουν αποθήκη στην Αγγλία... Από εκεί ήρθε... Όλα καλά... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Σε περίπτωση προβλήματος συσκευής με την εγγύηση τι κάνουμε; Αυτό δεν έχει εγγύηση που να ισχύει στην Ελλάδα , είναι DualSim και ΚορεάτικοΤο στέλνεις εκεί αναγκαστικά, πάντως πολλοί έχουν αγοράσει απ το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς πρόβλημα τελωνείου, όπως αναφέρθηκε τα στέλνει από αποθήκη Αγγλία Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Mια συσκευή που κάνει 100-150 ευρώ το ρισκάρεις να την πάρεις χωρίς εγγύηση, μια συσκευή που κάνει 600-700 το ρισκάρεις; Και στην μεταπώληση θα πεις στον αγοραστή φιλαράκο πάρτο και καλή τύχη δεν έχει ούτε απόδειξη ούτε εγγύηση; Αν κάποιος όμως το παίρνει για να το κρατήσει σίγουρα 2 χρόνια και δεν πάθει και κάτι για να χρειαστεί service ας το πάρει απο κάπου που θα το βρει πιο φθηνά όσο γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Απο το eglobal αγορασα το G6 DS τον Ιουνιο. Κανενα τελωνειο. Η συσκευη ηταν στην πορτα μου σε 10 ημερες. Ξερω, τρελακιας που συνδιασα LG, μη ευρωπαϊκο και καταστημα εξωτερικου..! :lol: Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Χα χα χα όντως ✌ παίξε και κάνα τζόκερ ;) :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 (edited) Παιδιά πάρτε από κανένα UK κατάστημα και ας είναι το dual sim Εγγύηση seller έχεις για ένα χρόνο αντικατάσταση Και 30 μέρες money back satisfaction Τα oneplus το ίδιο είναι Εάν πάθουν κάτι τα στέλνεις εξωτερικό Σιγά Άπειρες φορές έχω πάρει από eglobal και γενικά ebay sellers Tο 64gb είναι το φτωχό V30.. δεν πιάνει μία μπροστά στο V30+/dual sim 128gb Edited January 29, 2018 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. January 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2018 Έχουμε κανένα νέο για το αν θα έρθει Ελλάδα επίσημα παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Δεν θα έρθει επίσημα όπως δεν έρχεται και κανένα lg κινητό επίσημα στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Ναι πάρτε ρε παιδιά, να δούμε αν έρχονται με προβλήματα στη οθόνη, να πάρουμε κι εμείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Σε αρχικές παρτίδες είχαν αναφερθεί προβλήματα στις οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Πάντως βλέπω στα Σκρουτζομάγαζα ότι κάποια την μια μέρα τα έχουν ετοιμοπαράδοτα και την επομένη ή την μεθεπομένη είναι πάλι κατόπιν παραγγελίας, άρα έχουν πουλήσει μερικά V30.... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Το έχω στα χέρια μου 2 ώρες. Άλλος κόσμος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλορίζικο! Πες μας λεπτομέρειες!! Αγορά από που?Σύγκριση με άλλες συσκευές που τυχόν είχες? Και πάλι μεγειά! Το έχω στα χέρια μου 2 ώρες. Άλλος κόσμος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Καλορίζικο! Πες μας λεπτομέρειες!! Αγορά από που?Σύγκριση με άλλες συσκευές που τυχόν είχες? Και πάλι μεγειά! Ευχαριστώ φίλε. Αγορά από phonegallery, με ενδιέφερε πολύ η 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση. Είναι silver B&O edition. Πριν είχα και έχω ακόμη ένα G5. Σύγκριση; Αυτό που έγραψα, άλλος κόσμος... Είναι άλλωστε 3 μοντέλα μετά, V20 G6 V30. Πανέμορφο πολύ μαζεμένο πολύ λεπτό άλλη αισθητική εντελώς η oled οθόνη σε άλλο επίπεδο ήχο δεν έχω ακούσει ακόμα τα ακουστικά θα μείνουν σφραγισμένα γενικά είναι ακαριαίο. 7.1.2 φοράει αλλά βλέπω κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις στο μενού. Κάμερα έχει τα πάντα, radio fm, έχει ειδική εφαρμογή για HD εγγραφή ήχου με πολλές επιλογές τύπου εγγραφής και ρυθμίσεις του μικροφώνου. Δεν θα βάλω sim και δεν θα βγει έξω μέχρι να έρθει η θήκη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Εύγε! Να το χαρείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ευχαριστώ φίλε. Αγορά από phonegallery, με ενδιέφερε πολύ η 2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση. Είναι silver B&O edition. Πριν είχα και έχω ακόμη ένα G5. Σύγκριση; Αυτό που έγραψα, άλλος κόσμος... Είναι άλλωστε 3 μοντέλα μετά, V20 G6 V30. Πανέμορφο πολύ μαζεμένο πολύ λεπτό άλλη αισθητική εντελώς η oled οθόνη σε άλλο επίπεδο ήχο δεν έχω ακούσει ακόμα τα ακουστικά θα μείνουν σφραγισμένα γενικά είναι ακαριαίο. 7.1.2 φοράει αλλά βλέπω κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις στο μενού. Κάμερα έχει τα πάντα, radio fm, έχει ειδική εφαρμογή για HD εγγραφή ήχου με πολλές επιλογές τύπου εγγραφής και ρυθμίσεις του μικροφώνου. Δεν θα βάλω sim και δεν θα βγει έξω μέχρι να έρθει η θήκη του Καλορίζικο, να το χαρείς !! Πιο ωραίο το silver από το μπλε (που θα ήταν η επιλογή μου, χωρίς βέβαια να τα έχω δει από κοντά) ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλορίζικο, να το χαρείς !! Πιο ωραίο το silver από το μπλε (που θα ήταν η επιλογή μου, χωρίς βέβαια να τα έχω δει από κοντά) ? Δεν έχω δει το blue από κοντά, η ουσία όσον αφορά το V30 είναι ότι από μπροστά είναι όλα ίδια και μόνο στην πλάτη αλλάζουν. Θα είναι σε θήκη οπότε μόνο όταν το βγάζεις θα βλέπεις τι είναι. Ότι σου αρέσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ήρθε το θηρίο V30+ Εντάξει δεν έχω λόγια... Πολύ premium συσκευή ΟΘΟΝΑΡΑΑΑΑΑ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts