Jump to content

Κινητό ως 300 ευρώ

xalaros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σε αναζήτηση τηλεφώνου....έλεγα Xiaomi Mi5s....Xiaomi Mi Max 2......ταβάνι έχω τα 300 ευρώ με έμφαση στη καλύτερη οθόνη, camera, ήχο, gaming. Ποια καλύτερη συσκευή κι από άλλα μοντέλα μου προτείνεται να πάρω σε αυτά τα λεφτά; Edited by xalaros

Σε camera και gaming είναι σίγουρα καλύτερο το mi5s.

Βασικά το mi5s είναι 5.15 ιντσες και το Mi max 2 ειναι 6.44 ιντσες. Μιλάμε για τα 2 άκρα. Για μένα αποφάσισε πρώτα το μέγεθος της συσκευής που προτιμάς και μετά βλέπουμε τα ύπολοιπα.

Edited by Antretng

Το ήξερα για την διαφορά μεγέθους και δεν έχω πρόβλημα. Οι άλλες προυποθέσεις που ανέφερα με ενδιαφέρουν.

Οι 6.44 ίντσες για πολύ κόσμο είναι πολλές και αν όντως τους αρέσουν τόσο μεγάλα κινητά αποκλείεται να ικανοποιηθούν από τις 5.15 ινσες του mi5s. Προσωπικά όταν πήγα από 5,5αρη στο mi5s μου κακοφάνηκε. Ποσο μάλλον όταν μιλάμε για ακόμα πιο ακραία διαφορά. Ας πούμε εγώ έχω όριο τις 5.7 ίντσες. Τα μεγαλύτερα δεν μπορώ να τα δουλέψω, με κουράζουν.

Περί κάμερας και gaming σου απάντησα. Κατά τα άλλα απάντησε αν θες αυτό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 μην τυχόν έχει κάτι που να σου διαφεύγει.

1) Χρηματικό ποσό που διαθέτω.....300 ευρώ

2) Δεν έχω θέμα σαν μέγεθος οθόνης που προτιμώ

3) Το θέλω από Ελλάδα με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας

4) Δεν χρειάζομαι 800αρα μπάντα

5) Δεν με νοιάζει για το αν είναι dual, αν δεν έχει ir ή nfc.... ραδιόφωνο καλό να έχει όχι όμως κι απαραίτητο

6) Δεν με πειράζει αν χρειαστεί φλασάρισμα

7) Με ενδιαφέρει ο δυνατός stereo ήχος και η καλή οθόνη (όχι amoled).

8) Κατά προτεραιότητα να έχει σαν δυνατότητες τα εξής: ταχύτητα, gaming, κάμερα, αυτονομία.

9) Η τωρινή μου συσκευή είναι η Sony Z1 Compact.

Ούτε το mi5s ούτε το mi max 2 έρχονται επίσημα από infoquest. Άρα δεν έχουν επίσημη εγγύηση παρα μόνο καταστήματος. ;)

S6 edge με 350 ευρώ λίγο παραπάνω από τα 300

Δεν αξίζει. Πολλά λεφτά για προπέρσινη ναυαρχίδα. Ειδικά αν σκεφτείς ότι στα ίδια λεφτά παίζουν τα p9/honor 8. Επίσης, με gaming θα θέλει φόρτιση 2 φορές τη μέρα ;)

@xalaros με εγγύηση αντιπροσωπείας δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αν τη θυσιάσεις όμως, υπάρχουν αρκετές.

@xalaros με εγγύηση αντιπροσωπείας δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αν τη θυσιάσεις όμως, υπάρχουν αρκετές.

Τι επιλογές έχω χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας;

Τι επιλογές έχω χωρίς εγγύηση αντιπροσωπείας;

Δυο επιλογές είναι αυτές που έχεις ήδη αναφέρει. ;)