bd0718 Δημοσιεύτηκε August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2017 Τι λετε για αυτό το κινητο? https://m.gearbest.com//cell-phones/pp_647665.html Ειμαι αναμεσα σε αυτο, στο redmi note 4 και στο leeco le S3 x626! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Το Leeco δεν έχει 800ρα μπάντα, έχει μικρότερη μπαταρία, έχει EUI που είναι χειρότερη από τη Miui, αλλά θα βγάζει (λίγο μεν, αλλά αισθητά) καλύτερες φωτογραφίες. Για το MAZE και μόνο από τα specs του, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι αρκετά ογκώδες! Edited August 27, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Εννοείς σε διαστάσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Είσαι σίγουρος ότι έχει καλύτερη κάμερα το le s3? Edited August 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καταρχάς, δεν μας έχεις πει τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις. Οπότε, αν θέλεις μπορείς να συμπληρώσεις αυτή την λίστα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Εχεις δικαιο. 1). Το ποσο ειναι max 200 ευρω. 2α) Οθόνη 5 με 6 ίντσες. 2β) 3-4 ram 3) Είτε απο Ελλαδα ειτε απο Κινα/ Ευρωπη 4) Θα ηθελα 800 μπάντα γιατι ειμαι οδηγός νταλικας οπότε ειμαι συνεχεια στο δρομο. 5). Το dual sim δεν εχω πρόβλημα. 6). Θελω να εχει Ελληνικο μενου 7) Με αλλαγη rom ή flash δεν το κατέχω οποτε δεν με ενδιαφέρει. Οτι κανει σε αναβάθμιση να το κανει μονο του. 8) Οσο για ταχύτητα, ειμαι ενας μέσος χρήστης ή και κατω απο μεσο χρήστη. Απλα δεν θέλω να κολλάει. Παιχνιδια δεν παιζω πολυ, κανενα σταυρόλεξο ή angry birds. 9) Θελω να το δουλευω και σαν GPS. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχετε να μου προτείνεται καποιο αλλο παρακαλώ. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορω να παω και σε μεταχειρισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα. Η κάμερα δηλαδή και η αυτονομία δεν σε ενδιαφέρουν. Βαλτα καλύτερα σε μια σειρά με πρώτο το πιο σημαντικό και τελευταίο το λιγότερο σημαντικό όπως γράφω και στον οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημερα. Πρωταρχικό μου θέμα είναι να μην κολλάει. Προέρχομαι απο meizu mx4.Δεν με ενοχλεί και τοσο η κάμερα. Με τα χρηματα που διαθέτω πιστευω ολες οι κάμερες πάνω-κάτω ειναι κοντα. Με μια μπαταρία κοντα στα 3500mAh ειμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλως μου αρεσε το maze alpha γιατι εχει μικρα κενά, εχει 4giga ram και πιστευω για 6 ίντσες δεν ειναι πολυ μεγαλο. Πια ειναι η γνωμη σου? ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλως μου αρεσε το maze alpha γιατι εχει μικρα κενά, εχει 4giga ram ωραια χρώματα και πιστευω για 6 ίντσες δεν ειναι πολυ μεγαλο. Πια ειναι η γνωμη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καμια βοηθεια κάποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ποιά συσκεύη έχεις αυτό το καιρό. Εφόσον δεν το κατέχεις και πολύ το άθλημα με φλασαρίσματα, θα έλεγα να αποφύγεις τις πολύ κινεζιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Εχω ενα meizu mx4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Αν το αλλάζεις για λόγους ταχύτητας μονο κανένα le max 2 ή le pro 3 ή mi5s μεταχειρισμένο μπορώ να σκεφτώ. Αν πάλι το αλλάζεις για λόγους αυτονομίας μπορείς να δεις το redmi note 4 global που ήδη κοιτας ακόμη και καινούργιο από Ελλάδα (155 ευρω έχει σκρουτζ) Παρεμπιπτόντως, το mi5s έχει εξαιρετική κάμερα. Edited August 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Εχω ενα meizu mx4 Αφού προέρχεσε από meizu, δες και το m6 note, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν βιάζεσαι γιατί παρουσιάστηκε μόλις πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts