Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν μάγκες χθες το βράδυ πήγα σε Πάμπλικ με καλό φωτισμό να δω το note 8 και να τα συγκρίνω με το s7 edge με τους τηλεφακους μου samsung που έχω. Είμαι φαν της σειράς note. Λοιπόν με τα δικά μου τεστ. είχε καλό φωτισμό σχετικά. Έβαλα φώτο με πρόγραμμα δίπλα δίπλα αφού τις έστειλα πρώτα με Bluetooth στο δικό μου. Με φλας φώτο σε ένα ξύλινο ανθρωπάκι δεν φαίνεται ΚΑΜΊΑ διαφορά! Με bokeh και κοντινή απόσταση εκτός απτό περισαοτερο θόλωμα του note 8 το s7 edge είχα τη λειτουργία επιλεκτική εστίαση δεν είχαν καμία ΆΛΛΗ διαφορά! Έβγαλα και την κοπελιά κ με τα δύο, πορτραίτα με ζουμ φαίνεται λίγο πιο κίτρινος ο φωτισμός με το s7 edge ίσως ήταν έτσι όμως ο φωτισμός. ήταν βαμμένη οπότε και στα δύο δεν ξεχωρίζουν ρυτίδες κτλ φαίνονται κάπως παστέλ κ στα δύο.. Στο s7 edge βλέπω καλύτερη ανάλυση στα βλέφαρά. Δεν τραβήχτηκαν ακριβώς κ στην ίδια μεριά. Περίμενα πιο πολλά πράγματα απτό note όπως είχε πει κ ένας φίλος εδώ μέσα αλλά την μεγάλη διαφορά δεν την είδα αν κ στην μεγαλύτερη οθόνη ψάρωσα στην αρχή ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά. Οπότε έχουμε κ λέμε πενάκι μεγαλύτερη οθόνη χωρίς κουμπί κ δεύτερη κάμερα με bokeh μας κάνουν τις βασικές διαφορές που σε κάποιον με τηλεφακους ΔΕΝ υπάρχει τελικά τρελή διαφορά! Χωρίς ζουμ σε μια που έβγαλα την κοπέλα κ χωρίς τον τηλεφακό εκεί είδα κάποια διαφορά. Παρατήρησα ότι άνοιγαν όλα αστραπιαία καντράν κτλ το πενάκι πολύ λίγο το έπιασα στα χέρια μου. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει σαν κέρσορας ποντίκι και να αλλάζω σελίδες στο ίντερνετ από ελάχιστη απόσταση; σελφοκαμερα έχει ψιλότραγική το s7 οπότε εκεί υπάρχει διαφορά. Στο ίδιο βίντεο στις οθόνες δεν είδα καμιά τρελή διαφορά υπέρ του Note 8. Αν δεν πάω σε s9 θα ήθελα να γυρίσω μετά το note 2 .3. 4 στο 8. ελπίζω να βοήθησα έστω μια σταλιτσα όσους ψάχνονται για μετάβαση
Φίλε tresor jim το έγραψα και παραπάνω όσον αφορά τη διαφορά των δύο καμερών. Προφανώς δεν τα είδες οπότε τα ξαναβάλω μια εδώ. Σε χαμηλό φωτισμό υπάρχει αισθητή διαφορά υπέρ του note, δε ξέρω τι τεστ έκανες κι αν δούλευες στο auto. Auto δεν δουλεύει κανένα σε χαμηλό φωτισμό ικανοποιητικά. Επίσης μην λέμε πάλι τα ίδια για τους τηλεφακους.

Για το πενάκι θα συμφωνήσω αλλά για την κάμερα και επειδή γενικά ασχολούμαι αρκετά με φωτογραφία αλλά και επειδη έχω κάνει και συγκριτικά τεστ, θα διαφωνήσω κάθετα.

Πρώτον οι τηλεφακοι είναι απλά teleconverters με μεγάλες επιπτώσεις στην τελική ποιότητα εικόνας οποτε δεν τους λαμβανω υποψην(αφου αν θελεις βαζεις σε οτι κινητο θελεις) αλλά δεύτερον και κυριότερον το δικαμερο σύστημα του note8 με τον 55αρη φακο και το live focus δεν μπορείς να το πετύχεις με τους προκατόχους του με κανέναν τρόπο. Βέβαια αυτό για κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα πορτραίτα και γενικά το ξεφονταρισμα τυπου "φωτεινου prime" μιας dslr. Από κει και πέρα υπάρχουν και αισθητές διάφορες με τον ευρυγωνιο όσον αφορά την απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Τώρα αν αυτά αξιζουν να κάνει κάποιος τη μετάβαση είναι εντελώς σχετικό για τον καθενα. Για μένα πχ άξιζαν μόνο και μόνο για αυτούς τους λόγους που ανέφερα + τη μεγάλη και χορταστική οθόνη.

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και να μην λέμε τα ίδια. Η κάμερα του N8 είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε Samsung (και προσωπικά η καλύτερη σε smartphone). Έχει αισθητή διαφορά σε όλες τις συνθήκες από τους προκατόχους του.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα και να μην λέμε τα ίδια. Η κάμερα του N8 είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε Samsung (και προσωπικά η καλύτερη σε smartphone). Έχει αισθητή διαφορά σε όλες τις συνθήκες από τους προκατόχους του.

Όταν υπάρχει κάτι πιο καινούργιο είναι και λογικό να είναι καλύτερο.. Το θέμα είναι αν αξίζει κάποιος να αλλάξει με το παλιό μικρόβιο που έχουμε της αλλαγής γιατί τα λεφτά άρχισαν να αυξάνονται όπως και η χασούρα αλλά για μια αρρώστια ζούμε τα γούστα μας..

Edited by Running_Rabbit
σεξιστικό σχόλιο

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Τα περί κάμερας 77cc6c2c0b021307c143bc141d6c1208.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει, καλά παίξαμε με τους κινεζους (Mate 10 pro, oneplus 5t), αλλα ήρθε η ώρα η επιστροφή στην κινηταρα...

Αντικειμενικά η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι το mate 10 pro, αλλά δυστυχώς χωρίς αυτή την οθοναρα της σαμμυ και τη γραφίδα εγώ δε μπορώ.

Από σήμερα πάλι πίσω στο λιμανι μου :lol:

Εντάξει, καλά παίξαμε με τους κινεζους (Mate 10 pro, oneplus 5t), αλλα ήρθε η ώρα η επιστροφή στην κινηταρα...

Αντικειμενικά η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι το mate 10 pro, αλλά δυστυχώς χωρίς αυτή την οθοναρα της σαμμυ και τη γραφίδα εγώ δε μπορώ.

Καλα λεω δεν ειμαστε ντιπ...καλα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εγώ παρατηρώ κάποια πτώση στην μπαταρία όχι κάτι τραγικό αλλά καλύτερη από πριν δεν είναι....
Αυτό που καταναλώνει τεράστια μπαταρία μετά την αναβάθμιση είναι το aod απ'οτι έχω παρατηρήσει εγω στην δική μου συσκευή και προς το παρόν το απενεργοποιησα.

Τώρα βλέπουμε πως θα πάει

Ήμουν σίγουρος.... Σε περίμενα κάνα 2 εβδομάδες αργότερα...εχει πέσει πολύ μουρμούρα στο θέμα του Mate....

Βαγγέλη όπως τα είπαμε χθες... Όλα τα τηλέφωνα σε αυτή την κατηγορία είναι πάρα πολύ καλά.... Εμείς δεν είμαστε καθόλου καλά... Κάτσε τώρα εδώ στο NOTEΛΙ την βάση της τεχνολογίας και έχει ο θεός... Χαχαχαχαχα

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αυτό που καταναλώνει τεράστια μπαταρία μετά την αναβάθμιση είναι το aod απ'οτι έχω παρατηρήσει εγω στην δική μου συσκευή και προς το παρόν το απενεργοποιησα.

Το aod λογο οτι συνεργαζεται με το samsung push service για ολες τις ειδοποιησεις της συσκευης εχει αρκετη καταναλωση .Η sammy πρεπει να το βελτιωσει κιαλλο αν και default εφαρμογη θεωρω οτι ακομα beta ειναι. Γνωμη μου παντα ειναι να το χρησιμοποιει καποιος για συγκεκριμενες στιγμες που θελει και οχι ολη την ημερα.

Edited by s_wind

Μπα εγώ δεν το λειτουργό καν (έχω glimpse notification) αλλά μια διαφορά στην μπαταρία την είδα.... Εκτός και αν θέλει επαναφορά εργοστασιακων η συσκευή στο στάδιο που είμαστε...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αν μετα τα 2 updates που εκανα, θελησω να κανω hard reset θα επανελθει στην αρχικο software? Το ρωτω γιατι με το τελευταιο update η μπαταρια καταναλωνει πολυ.

Αν μετα τα 2 updates που εκανα, θελησω να κανω hard reset θα επανελθει στην αρχικο software? Το ρωτω γιατι με το τελευταιο update η μπαταρια καταναλωνει πολυ.

OXI..................

:)

Όχι θα παραμείνει στην τελευταία έκδοση που έχεις τώρα αλλά με καθαρό software μιας και θα το στήσεις απ την αρχή...

Ήμουν σίγουρος.... Σε περίμενα κάνα 2 εβδομάδες αργότερα...εχει πέσει πολύ μουρμούρα στο θέμα του Mate....

Βαγγέλη όπως τα είπαμε χθες... Όλα τα τηλέφωνα σε αυτή την κατηγορία είναι πάρα πολύ καλά.... Εμείς δεν είμαστε καθόλου καλά... Κάτσε τώρα εδώ στο NOTEΛΙ την βάση της τεχνολογίας και έχει ο θεός... Χαχαχαχαχα

Δυστυχως παλι θα είμαι με powerbank φιλε Κωστα...

Αλλα τι να κανω.

Αυτή η οθοναρα από άλλο πλανητη, η γραφιδα και το οικοσυστημα της σαμμυ (καμερες gear 360, dex, gear sport κλπ κλπ) με εφεραν παλι στο μαντρι...:lol:

Και δε βλεπω να κουναω τουλάχιστον μεχρι την ελευση του σ9...

Για να κατεβασεις το λειτουργικο χωρις τα update καθαρο οπως ηταν πρεπει να πας στο sammobile και να το βρεις με την συγκεκριμενη ημερομηνια εκδοσης (την παλια που ειχε οταν βγηκε) να το φλασαρεις με odin και μετα αφου το εγκαταστησεις να απενεργοποιησεις τα αυτοματα update.Δεν εχω ενεργοποιησει τα αυτοματα update ποτε εγω:lol:

Edited by s_wind

Και ήθελα να σε ρωτήσω γιατί εβαλες την αγγελία του mate 10 pro.:lol:

Εγώ έχω σκαλώσει να μεταπηδήσω στο ios με το X για αντικατασταση του πολύ καλού Note 4 C αλλά κάτι με τρώει να μείνω στο android και Note 8.

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Και ήθελα να σε ρωτήσω γιατί εβαλες την αγγελία του mate 10 pro.:lol:

Εγώ έχω σκαλώσει να μεταπηδήσω στο ios με το X για αντικατασταση του πολύ καλού Note 4 C αλλά κάτι με τρώει να μείνω στο android και Note 8.

Καλό το Χ, αλλά με λιγότερα χρήματα παίρνεις το απόλυτο εργαλείο note 8.

Καλά κάνει και σε τρώει.... :lol:

Παίδες το έστησα χωρίς να κάνω το απαραίτητο Hard reset κι έμεινε με το πορτογαλικό csc

Να δω τώρα πότε θα παιρνω αναβαθμίσεις...

Καλό το Χ, αλλά με λιγότερα χρήματα παίρνεις το απόλυτο εργαλείο note 8.

Καλά κάνει και σε τρώει.... :lol:

Νομίζω ότι με υπερκάλυψες....εδώ που τα λέμε αυτό ήθελα να ακούσω. :p

Αν θυμάμαι καλά είσαι υπέρ της liquid air spigen;

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Νομίζω ότι με υπερκάλυψες....εδώ που τα λέμε αυτό ήθελα να ακούσω. :p

Αν θυμάμαι καλά είσαι υπέρ της liquid air spigen;

Μην κουνήσεις.

Πέρα από το ότι θα ξεβολευτεις από γραφίδα, λογισμικο κλπ, παίρνεις και χειρότερη κάμερα και γενικά μια συσκευή που είναι ιδανική για τους fans του ios

Liquid Air, nilkin Hard case (η λεπτή), spigen rugged armor...

3 από τις καλύτερες...

Εχω το Χ και καθεται στο συρταρι αφου το Note δε με "αφηνει" να το αφησω...

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Μην κουνήσεις.

Πέρα από το ότι θα ξεβολευτεις από γραφίδα, λογισμικο κλπ, παίρνεις και χειρότερη κάμερα και γενικά μια συσκευή που είναι ιδανική για τους fans του ios

Liquid Air, nilkin Hard case (η λεπτή), spigen rugged armor...

3 από τις καλύτερες...

Η αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ όσο θα έπρεπε με την γραφίδα αλλά για γρήγορες σημειώσεις κτλ είναι το απόλυτο εργαλείο.

Δε μου δίνεις το X να μην κάθεται το καημένο να δω αν μου κάνει κιόλας; :lol:

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Μην γράφεις τέτοια γιατι και εγώ άρχισα να βαριέμαι τοnote και έλεγα να το βαλω αγγελία να πάρω iPhonex για αλλαγή.αν και δεν έχω πάρει ποτέ iOS

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μην γράφεις τέτοια γιατι και εγώ άρχισα να βαριέμαι τοnote και έλεγα να το βαλω αγγελία να πάρω iPhonex για αλλαγή.αν και δεν έχω πάρει ποτέ iOS

Μπορεις να πας σε ενα καταστημα να παιξεις μαζι του ετσι για να σου φυγει η καψα:p

Ο λογος που μενει το Χ στο συρταρι ειναι γιατι ειναι εξαιρετικα ΒΑΡΕΤΟ λειτουργικο.

Κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικη συσκευη. Καμερα ισοδυναμη με note, ηχειαρες και μπαταρια παρομοια με note.

Επισης οθονη εκπληκτικη.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8