Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν είμαι 3-4 μέρες με τη συσκευή...

1)Δεν μου έχει κάνει κολλήματα..

2)Η οθόνη απίστευτη...Του 7 plus που ακόμα το έχω φαίνεται υποδιαιστερη αρκετά.

3)Όλη η ελευθερία του android...

4)Η μπαταρία ψιλοχαλια αλλά βοηθάει η γρήγορη φόρτιση.

5)Το μέγεθος δε βολεύει τόσο αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα...Και να είναι απόλαυση αλλά να μην είναι μεγάλη.

6)Το ηχείο θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τα τόσα χρήματα.

Εν κατακλείδι είναι φοβερή συσκευή ακόμα και εγώ που έχω στήσει τα πάντα γύρω απ το iPhone σκέφτομαι σοβαρά φέτος να μείνω με το note...

Καλησπέρα μια βδομάδα με την συσκευή.... Πολύ τέλεια δεν κολλάει μ'αρέσει. Την αγαπάω... απορία έχω όμως που με ξενίζει.... Μετά που την έφτιαξα και έβαλα τα πάντα.... είχα 6 ώρες... οθόνη... το θέμα είναι μετά από εκείνη την μέρα... Και έπειτα ποτέ ξανά δεν έπιασα πάνω από 4 και χωρίς διαφορετική χρήση με Wi-Fi Μόνο

4 ώρες με μόνο wifi είναι λίγες (μήπως κάποια εφαρμογή το πατώνει;) . Εγώ βλέπω καθημερινά περίπου 6 με Wi-Fi . Το καλό είναι ότι όταν δουλεύω και δεδομένα δεν έχει μεγάλη απόκλιση (όπως είχε το mate9) και βλέπω κάπου στις 5ωρες.

4 ώρες με μόνο wifi είναι λίγες (μήπως κάποια εφαρμογή το πατώνει;) . Εγώ βλέπω καθημερινά περίπου 6 με Wi-Fi . Το καλό είναι ότι όταν δουλεύω και δεδομένα δεν έχει μεγάλη απόκλιση (όπως είχε το mate9) και βλέπω κάπου στις 5ωρες.

Ακριβώς στα ίδια επίπεδα είμαι κι εγώ.

Στάλθηκε από το Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Από την Δευτέρα που το έχω και εγώ,απόλυτα ικανοποιημένος από το εργαλείο. Το μέγεθος δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Την μπαταρία φοβόμουν λίγο (έρχομαι από s7 Edge) αλλά με την ίδια χρήση (εκτός κάνα 2ωρο μουσική μέσω Bluetooth,επειδή δεν συνδέεται στο φορτηγό) μου βγάζει άνετα μέρα. Ευτυχώς βρήκα και κάτι ζελατίνες που αν και φτηνές έκατσαν κατά 95% τέλεια στο κινητό και απλά το απολαμβάνω!!

Εγώ έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.homebutton

Έχω βάλει 3 λειτουργίες στο κουμπί της Bixby. Δουλεύει άψογα αν και όταν ανοίγω την Bixby πρέπει να πατήσω στο εικονίδιο στο pop up σύννεφο για να δεχτεί ομιλία.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έχει δουλέψει κάνεις και αν ναι πως.

Μήπως δεν είναι ασφαλές;

Δεν ξέρω τι να κάνω εδώ και δεν δουλεύει.

74ed1996d2a352caf234d6b6e5169ced.jpg

Το έχει δουλέψει κάνεις και αν ναι πως.

Μήπως δεν είναι ασφαλές;

Δεν ξέρω τι να κάνω εδώ και δεν δουλεύει.

74ed1996d2a352caf234d6b6e5169ced.jpg

Εντοπισμός usb/Μετά την εφαρμογή/σύνδεση pc /μέσω προγράμματος δίνεις εντολή.

Δεν το έχω βάλει αλλά σου γράφω τον τρόπο.

Καλή επιτυχία και καλορίζικο το εργαλείο. 03204156c2ed5fcbdaa41e0fe97f3c5b.jpgb49b7e49d88e6c295442ebd70bb2d9db.jpgafe9ed0bb7104cdcc1f0706860c89a29.jpg

Ρε παίδες τελικά η μπαταρία είναι καλή ή όχι ? Το έχω βάλει παραγγελία και μου φαίνεται θα ρίξω άκυρο, τώρα βλέπω απανωτά ποστ για μέτρια αυτονομία και ακούγαμε για καλύτερη από S8 plus..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρε παίδες τελικά η μπαταρία είναι καλή ή όχι ? Το έχω βάλει παραγγελία και μου φαίνεται θα ρίξω άκυρο, τώρα βλέπω απανωτά ποστ για μέτρια αυτονομία και ακούγαμε για καλύτερη από S8 plus..

Καθένας έχει άλλες απαιτήσεις και βλέπει αλλιώς αν του αρκεί η όχι η μπαταρία. Εμείς ότι και να πούμε δεν αλλάζει κάτι. Πριν το πάρω και εγώ διάβαζα από πολλούς να λένε είναι καλή ή είναι μέτρια. (Σε διάφορα site). Οπότε λέω ας το αγοράσω και ας κρίνω μόνος μου αν είναι ή όχι καλή η μπαταρία. Μέχρι τώρα όλα καλά πάντως

Καθένας έχει άλλες απαιτήσεις και βλέπει αλλιώς αν του αρκεί η όχι η μπαταρία. Εμείς ότι και να πούμε δεν αλλάζει κάτι. Πριν το πάρω και εγώ διάβαζα από πολλούς να λένε είναι καλή ή είναι μέτρια. (Σε διάφορα site). Οπότε λέω ας το αγοράσω και ας κρίνω μόνος μου αν είναι ή όχι καλή η μπαταρία. Μέχρι τώρα όλα καλά πάντως

συνηθως συγκρινουμε με ο,τι ειχαμε πριν φανταζομαι αλλα και γενικα. Οταν λοιπον λεμε οτι εχει τρομερα καλη αυτονομια (αυτο καταλαβα λεγοντας οτι ειναι καλυτερη απο σ8+) θεωρω οτι για να λεει μετα καποιος μετρια ή δεν εχει ικανοποιηθει σχεδον ποτε με καμια συσκευη ή ειχε αυτες τις 1-2 καλυτερες οπως κανα mate 8 ισως.. που δε νομιζω ομως.

Τελος παντων, θα κανω μια σταση σε u11 τελικα και θα περιμενω να πεσει λιγο ακομα η τιμη του για να το παρω γιατι ολα ειναι σχετικα, αλλα σε αυτη την τιμη ειναι ακριβο για να απογοητευτω και να ψαχνω να το πουλησω.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

συνηθως συγκρινουμε με ο,τι ειχαμε πριν φανταζομαι αλλα και γενικα. Οταν λοιπον λεμε οτι εχει τρομερα καλη αυτονομια (αυτο καταλαβα λεγοντας οτι ειναι καλυτερη απο σ8+) θεωρω οτι για να λεει μετα καποιος μετρια ή δεν εχει ικανοποιηθει σχεδον ποτε με καμια συσκευη ή ειχε αυτες τις 1-2 καλυτερες οπως κανα mate 8 ισως.. που δε νομιζω ομως.

Τελος παντων, θα κανω μια σταση σε u11 τελικα και θα περιμενω να πεσει λιγο ακομα η τιμη του για να το παρω γιατι ολα ειναι σχετικα, αλλα σε αυτη την τιμη ειναι ακριβο για να απογοητευτω και να ψαχνω να το πουλησω.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα είναι ακριβή η συσκευή για να σου φύγει η περιέργεια για την μπαταρία και αν σε καλύψει. Βέβαια είχα έκπτωση 150€ και θα πουλήσω και το s7 edge,για αυτό και το πήρα. Μπορούσα να μείνω με το edge μέχρι τον Μάιο που έχω ανανέωση συμβολαίου. Αλλά το μικρόβιο της αλλαγής δεν με άφησε :lol:

Πχ τώρα έχω 46% με 3:30 sot. Μια ώρα Google Maps, 60 40 WiFi 4g, aod off, YouTube,Facebook,2Mail και αρκετό σερφάρισμα. Κλήσεις δεν είχα σήμερα. Φωτεινότητα την ορίζω εγώ όπου θέλω

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα είναι ακριβή η συσκευή για να σου φύγει η περιέργεια για την μπαταρία και αν σε καλύψει. Βέβαια είχα έκπτωση 150€ και θα πουλήσω και το s7 edge,για αυτό και το πήρα. Μπορούσα να μείνω με το edge μέχρι τον Μάιο που έχω ανανέωση συμβολαίου. Αλλά το μικρόβιο της αλλαγής δεν με άφησε :lol:

Πχ τώρα έχω 46% με 3:30 sot. Μια ώρα Google Maps, 60 40 WiFi 4g, aod off, YouTube,Facebook,2Mail και αρκετό σερφάρισμα. Κλήσεις δεν είχα σήμερα. Φωτεινότητα την ορίζω εγώ όπου θέλω

Μωρέ και εγώ έχω το μικρόβιο και με τρώει αλλά δε με ψήνει να βάζω μεγάλες διαφορές όπως τώρα που από σ8+ είναι μεγάλη. Αλλιως θα το είχα δοκιμάσει.

Αν πάλι η μπαταρία ήταν 300mah μεγαλύτερη θα πήγαινα με κλειστά μάτια.

Εγώ με S8 plus έβγαλα 2 μέρες με 6 ώρες οθόνη 2 ώρες ομιλία και όλα τα social σε χρήση και δεδομένα κτλ μικτά και ρολόι πάνω. Αυτό νομίζω δεν το φτάνει το note με αυτά που βλέπω

Εντοπισμός usb/Μετά την εφαρμογή/σύνδεση pc /μέσω προγράμματος δίνεις εντολή.

Δεν το έχω βάλει αλλά σου γράφω τον τρόπο.

Καλή επιτυχία και καλορίζικο το εργαλείο. 03204156c2ed5fcbdaa41e0fe97f3c5b.jpgb49b7e49d88e6c295442ebd70bb2d9db.jpgafe9ed0bb7104cdcc1f0706860c89a29.jpg

Σε ευχαριστώ ρε φίλε είσαι το δεύτερο πράγμα που μου περνάει όταν σκέφτομαι την λέξη ρουτ. Το πρώτο είναι το αγαπημένο Νοτε3 χαχαχα.

Θα προσπαθήσω να δω αν τα καταφέρω αλλά μπέρδεμα βλέπω.

Θέλει δλδ και εφαρμογή στο pc και στο κινητό αν κατάλαβα σωστά.

Edit.

Τα κατάφερα και είναι πραγματικά πολύ καλή εφαρμογή και βολεύει αφάνταστα.

Έβαλα να κάνει πίσω παρόντα μια φορά το κουμπί και τώρα δουλεύω σχετικά εύκολα την συσκευή με μόνο το αριστερό χέρι.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Edited by araditsas

Βρε παιδια μια βοηθεια

Αν πατησεις το κουμπι τηλεφωνο --> ρυθμισεις σου βγαινει αυτο το menu. Η ρυθμιση Caller ID and Spam Protection μου ειναι απενεργοποιημενη και δεν μπορω να την ενεργοποιησω. Ξερω οτι αυτη η επιλογη μπορει να την κλειδωσει ο παροχος σου ή αν εισαι σε καποιες χωρες δεν ανοιγει. Το κινητο ομως ειναι unlocked. Επειδη στο S7 με ειχε βολεψει μπορει να μου πειτε οι κατοχοι του Note 8 αν ειναι και σε εσας ετσι ή αν ξερετε πως μπορω να το ενεργοποιησω.

Ευχαριστω.

Screenshot

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Το μονόκαρτο σε σύγκριση με το δίκαρτο θα παρουν τις ιδιες αναβαθμισεις?

Γιατί οχι;

Στάλθηκε από το Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ρε παιδια μου βγαζει συχνα ενα εικονίδιο

Επάνω αριστερά τετράγωνο με τέσσερις τελείες.οταν κατεβάζω την μπάρα μου γράφει (Σύνδεση με των διακομιστή..) τι ειναι αυτο ? Κραταει δευτερόλεπτα και χάνεται..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Sorry βρε παιδιά, προφανώς θα έχει ξαναειπωθεί αλλά έχω μπερδευτεί: Τα Ελληνικά Note 8 που πουλιούνται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Πλαίσιο, Public) είναι μονόκαρτα ή δίκαρτα? Και αν είναι δίκαρτα παίρνουν κανονικά 2 Sim active?

Sorry βρε παιδιά, προφανώς θα έχει ξαναειπωθεί αλλά έχω μπερδευτεί: Τα Ελληνικά Note 8 που πουλιούνται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Πλαίσιο, Public) είναι μονόκαρτα ή δίκαρτα? Και αν είναι δίκαρτα παίρνουν κανονικά 2 Sim active?

Είναι 2καρτσ αλλά όχι active αλλά standby....

Από το Huawei Mate 8 και μετά δεν υπάρχει συσκευή dual SIM active παρά μόνο dual SIM standby....Βαλε στο Google να δείς την διαφορά

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Βρε παιδια μια βοηθεια

Αν πατησεις το κουμπι τηλεφωνο --> ρυθμισεις σου βγαινει αυτο το menu. Η ρυθμιση Caller ID and Spam Protection μου ειναι απενεργοποιημενη και δεν μπορω να την ενεργοποιησω. Ξερω οτι αυτη η επιλογη μπορει να την κλειδωσει ο παροχος σου ή αν εισαι σε καποιες χωρες δεν ανοιγει. Το κινητο ομως ειναι unlocked. Επειδη στο S7 με ειχε βολεψει μπορει να μου πειτε οι κατοχοι του Note 8 αν ειναι και σε εσας ετσι ή αν ξερετε πως μπορω να το ενεργοποιησω.

Ευχαριστω.

Screenshot

Είμαι με Ελληνική γλώσσα οπότε οι επιλογές δεν είναι ακριβώς ίδιες.

Στο δικό μου φαίνεται ενεργοποιημένη η επιλογή που αναφέρεις αν και η μετάφραση είναι κάπως "Αποκλεισμος Αριθμών" υποθέτω ότι πρόκειται για την ίδια λειτουργία.

Screenshot_20171016-090950.jpg

Είναι 2καρτσ αλλά όχι active αλλά standby....

Από το Huawei Mate 8 και μετά δεν υπάρχει συσκευή dual SIM active παρά μόνο dual SIM standby....Βαλε στο Google να δείς την διαφορά

Ο.Κ. Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να μεταβώ από το S8+ λόγω της προσφοράς που τρέχει με το 20% Επιστροφή με κάρτες Eurobank. Το ερώτημα είναι αν μπορώ να κόψω τιμολόγιο στην εταιρία για να γλυτώσω το Φ.Π.Α. και ταυτόχρονα να πληρώσω με την προσωπική μου πιστωτική της Eurobank για να κερδίσω και το 20% για μελλοντικές αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις...

Ο.Κ. Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι να μεταβώ από το S8+ λόγω της προσφοράς που τρέχει με το 20% Επιστροφή με κάρτες Eurobank. Το ερώτημα είναι αν μπορώ να κόψω τιμολόγιο στην εταιρία για να γλυτώσω το Φ.Π.Α. και ταυτόχρονα να πληρώσω με την προσωπική μου πιστωτική της Eurobank για να κερδίσω και το 20% για μελλοντικές αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις...

AN εχεις ατομικη επιχειρηση μπορεις να πληρωσεις με την καρτα σου, αν ειναι εταιρεια (οε,αε κτλ) τοτε πρεπει να εχεις καρτα στο ονομα της εταιρειας για να δικαιολογηθει η εξοφληση. Βεβαια αν πληρωσεις με την καρτα σου και η εταιρεια σου πληρωσει την καρτα απο δικο της λογαριασμο, θεωρω πως εισαι εν μερει καλυμμενος καθως εχεις το εξοδο και την ταμειακη κινηση με την πληρωμη της καρτας μονο στο ποσο του τιμολογιου....(μην με ρωτησεις αν ειναι 100% σωστο...)

AN εχεις ατομικη επιχειρηση μπορεις να πληρωσεις με την καρτα σου, αν ειναι εταιρεια (οε,αε κτλ) τοτε πρεπει να εχεις καρτα στο ονομα της εταιρειας για να δικαιολογηθει η εξοφληση. Βεβαια αν πληρωσεις με την καρτα σου και η εταιρεια σου πληρωσει την καρτα απο δικο της λογαριασμο, θεωρω πως εισαι εν μερει καλυμμενος καθως εχεις το εξοδο και την ταμειακη κινηση με την πληρωμη της καρτας μονο στο ποσο του τιμολογιου....(μην με ρωτησεις αν ειναι 100% σωστο...)

Εγώ στο παρελθόν το έχω κάνει και δεν είχα πρόβλημα, πέρναγε μαζί με αλλά μηνιαία έξοδα Π.χ. διατροφή εκτός έδρας, καύσιμα, έξοδα μετακίνησης εκτός έδρας κλπ. Στο τέλος του μήνα κατέθεταν εξοδολόγιο και μου απέδιδαν τα δέοντα, πάντα κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης/έγκρισης.

Πιστεύω να μην έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα τα τελευταία 1-2 χρόνια.

Πάντως παίζει ρόλο και ποσό ευδιάθετος και ευέλικτο είναι το λογιστήριο της κάθε εταιρείας!

Γεια σας παιδια.

Πως μπορω να το ρυθμισω ωστε οτι pdf ή doc κατεβαζω να το αποθηκευει απευθειας στην sd?

Kαι επισης, υπαρχει καποια εφαρμογη να κανει remap την bixby χωρις να χρειαζεται συνδεση σε υπολογιστη?

Ευχαριστω!

Εγώ στο παρελθόν το έχω κάνει και δεν είχα πρόβλημα, πέρναγε μαζί με αλλά μηνιαία έξοδα Π.χ. διατροφή εκτός έδρας, καύσιμα, έξοδα μετακίνησης εκτός έδρας κλπ. Στο τέλος του μήνα κατέθεταν εξοδολόγιο και μου απέδιδαν τα δέοντα, πάντα κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης/έγκρισης.

Πιστεύω να μην έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα τα τελευταία 1-2 χρόνια.

Πάντως παίζει ρόλο και ποσό ευδιάθετος και ευέλικτο είναι το λογιστήριο της κάθε εταιρείας!

βασικα το οτι στο εκαναν δε σημαινει οτι ειναι απολυτως σωστο. Γιαυτο και αν εχεις φαει ελεγχο και εχεις καει, δεν τα κανεις. Αν εχεις φαει ελεγχο και δεν σου εχουν πει τιποτα, τα κανεις...ειναι ολα σχετικα, καθως η δικαιολογηση δαπανων ειναι λιγο σχετικη. Θα πρεπει καταρχας να αποδειξεις οτι η δαπανη εγινε προς το συμφερον της επιχειρησης, αν κολλησουν εκει τα υπολοιπα ειναι περιττα. Αν το δεχθουν, μετα μπορει να σου πουν οτι το πληρωσες με προσωπικη καρτα γιατι ειναι προσωπικο εξοδο, μην το ψαχνεις, αν θελουν να γραψουν εχουν τροπους, το θεμα ειναι να μην σου τυχει..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8