Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει ρύθμιση να διαλέγεις εφαρμογές και να μην τρέχουν όταν το τηλέφωνο είναι με σβηστή οθόνη;

Για παράδειγμα να μην τρέχει το Facebook στο παρασκήνιο;

Το AOD τοσο τρώει, σύμφωνα με την εταιρεία είναι στο 0,8% ανά ώρα αρα καλα εισαι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αν δεν το χρειάζεσαι το βράδυ Βαλτο να κλείνει με πρόγραμμα η βαλε το edge ρολόι που καίει περίπου τα μισα.

Στο S8+ δεν μου έτρωγε ποτέ τόσο πολύ μπαταρία μέσα σε ένα βράδυ.

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Στο S8+ δεν μου έτρωγε ποτέ τόσο πολύ μπαταρία μέσα σε ένα βράδυ.

Σε γενικές γραμμές τοσο τρώει πάντως και σε 7 edge που είχα και τώρα με 8+.

Τοσο λέει και η εταιρεία επίσης.

Έχει ρύθμιση να διαλέγεις εφαρμογές και να μην τρέχουν όταν το τηλέφωνο είναι με σβηστή οθόνη;

Για παράδειγμα να μην τρέχει το Facebook στο παρασκήνιο;

Ρυθμισεις-διαχειριση συσκευης-μπαταρια-παντα αδρανεις εφαρμογες (κατω-κατω στη σελιδα).

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Ρυθμισεις-διαχειριση συσκευης-μπαταρια-παντα αδρανεις εφαρμογες (κατω-κατω στη σελιδα).

Σε ευχαριστώ φίλε δεν το έχω το κινητό απλά ήθελα να δω αν το έχει.

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ.

Γιατί δεν έχει ανοίξει το ΕΠΙΣΗΜΟ thread?
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Τσίμπησα και ένα dome glass, για να δούμε...

7610e43921e2b9869c10a07222fc14d8.jpg

Περιμένουμε φωτογραφίες κι εντυπώσεις όταν με το καλό το βάλεις. Από άμαζον το πήρες;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Τσίμπησα και ένα dome glass, για να δούμε...

7610e43921e2b9869c10a07222fc14d8.jpg

Περιμένουμε φωτογραφίες κι εντυπώσεις όταν με το καλό το βάλεις. Από άμαζον το πήρες;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως κάθετε ειδικά το τζαμί αυτό.

Nikos

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Από αμαζον, ναι. Το ΣΚ θα το δοκιμάσω, θέλω να τσεκάρω κατά πόσο είναι συμβατό και με τις δύο spigen που έχω προτού το βάλω μόνιμα.

Πως μέσα σε λίγες ώρες,βρέθηκα με note 8...δε το κατάλαβα...

Μάλλον γρήγορη η απόφασή.

Σαφώς τα χρήματά του δε βλέπω να τα αξίζει.

Τα 2 παραπάνω gb ram το κάνουν πιο σπιρτοζικο,σε σχέση με το s8 πού επίσης εχω.οχι όμως κάτι τρελό σαν διαφορά.

Πιο γρήγορο στο άνοιγμα εφαρμογών,μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου βέβαια.

Για την κάμερα δεν εχω ακόμα γνώμη.πιο κορεσμένα χρώματα εχει το s8,στο note είναι πιο φυσικά.

Στο χέρι βολικό αν και μακρύ.

Η οθόνη πολύ καλή στην απόκριση,κλασσική samsung,top δηλαδή.

Ομορφα χρώματα επίσης,στα μάτια μου ίδια με του s8,κορυφή.

Ηχείο πιο δυνατό στο note.

Και το ερώτημά....

Τελικά αν εχεις s8+,αξίζει η μετάβασή;

Οχι.εκτός κι αν η τιμή ήταν 3 πράσινα πιο χαμηλά....

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

@ταξιδιωτης22

Γιάννη ξεχνάς την γραφίδα. Από όσο φαίνεται δεν ασχολήθηκες καθόλου με αυτήν. Είναι άλλης κατηγορίας συσκευή το νοτε.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Όντος αν δεν σου αρέσει και δεν χρησιμοποιείς την γραφίδα τότες όντος σου φαίνεται σαν ένα s8 plus

Καλημέρα. :)

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χτες πρωτη φορα το επιασα και εγω στα χερια μου στο Media ,λιγο απογοητευτικα το 8+ μου φαινεται πολυ πιο ομορφο και πιο βολικο,αν δεν ηταν η γραφιδα και η διπλη καμερα σιγουρα στο + θα πηγαινα ,τωρα με μιση καρδια θα παω στο note αλλα μαχ στα 800 ε +100(ηδη η τιμη πηγε στα 930 ) το dex,επισης δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πως διορθωνεις την εικονα στην δευτερη καμερα Edited by slk200gr

με μιση καρδια θα παω στο note αλλα μαχ στα 800 ε +100 το dex,

+1 αλλα €800 μαζι με το DeX.

επισης δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πως διορθωνεις την εικονα στην δευτερη καμερα

Τι προβλημα εχει η 2η καμερα?

+1 αλλα €800 μαζι με το DeX.

Τι προβλημα εχει η 2η καμερα?

οχι 800+90 ε συνολο 890(τελικα η αναμονη απο τα 0130 ισως και να μην αξιζε τοσο ) ,κανενα προβλημα με την καμερα απλα ηθελα να φλουταρω το backround αλλα δεν μπορεσα,καλα το ειχα κανενα 20 λεπτο στα χερια μου (ευτυχος που θελαν να το δουν και αλλοι αλλιως εκει θα ημουν ακομα :) )

Παίδες καλημέρα, το dex το παραλάβατε όλοι όσοι το πήρατε από κωτσοβολο? γιατί ήταν να το πάρω σήμερα και μου είπανε σήμερα για την άλλη Παρασκευή... :(

Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι βαζετε tempered glass ,screen protector στο τηλεφωνο αφου η οθονη δεν χαραζεται? το εχω απορια :O Δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα τηλεφωνο μου και δεν εχει χαραχτει ποτε κανενα Edited by Yiorgos
I'm not driving fast...just flying slow

Καλημέρα παίδες, υπάρχει ρύθμιση να αναβει η οθονη όταν ερχεται mail η sms

Όχι φίλε δεν γίνεται θα πρέπει να βάλεις από playstore την εφαρμογή glimpse notifications. Πολύ καλή εφαρμογή χωρίς καθόλου καταναλώση μπαταρίας αλλά δεν δουλεύει μαζί με την AOD

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι βαζετε tempered glass ,screen protector στο τηλεφωνο αφου η οθονη δεν χαραζεται? το εχω απορια :O Δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα τηλεφωνο μου και δεν εχει χαραχτει ποτε κανενα

Μια απορία την έχω και εγώ.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι βαζετε tempered glass ,screen protector στο τηλεφωνο αφου η οθονη δεν χαραζεται? το εχω απορια :O Δεν εχω βαλει ποτε σε κανενα τηλεφωνο μου και δεν εχει χαραχτει ποτε κανενα
Εγώ το έβαλα σε θήκη τύπου wallet όπως κάνω σε κάθε κινητό που παίρνω και είναι μια χαρά.

Παιδες μην βαρεσετε αμα ειναι ηλιθια η ερωτηση :p Στο δικαρτο αμα θελεις αντι για δευτερη σιμ μπορεις να βαλεις καρτα μνημης; Edited by ioma

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Παιδες μην βαρεσεται αμα ειναι ηλιθια η ερωτηση :p Στο δικαρτο αμα θελεις αντι για δευτερη σιμ μπορεις να βαλεις καρτα μνημης;

Μπορείς ναι. Αλλά στο δεύτερο tray δεν γίνεται 2 sim μαζί με sd. Δεν πρέπει να έχει 2 υποδοχές sim και μια sd.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Παιδες μην βαρεσεται αμα ειναι ηλιθια η ερωτηση :p Στο δικαρτο αμα θελεις αντι για δευτερη σιμ μπορεις να βαλεις καρτα μνημης;

Φυσικα.ετσι το λειτουργω και γω

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8