Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε καμια περιπτωση δε σερνεται ουτε το S ουτε το Note. Η Samsung εχει κανει αλματα στη λειτουργια του Touchwiz, μετα απο 4 μηνες χρηση ειναι το πρωτο της κινητο που δεν εχω παρατηρησει προσωπικα καμια πτωση αποδοσης σε σχεση με την πρωτη εβδομαδα. :)

Εγώ είμαι κοντά στους 6 μήνες και δεν έχω δει καμία πτώση στην ταχύτητα ή τυχαία lags...

Αυτό όμως από μονο του δεν έχει να λέει κάτι γιατί ας πούμε το Mate 9 δείχνει-ήταν, είναι και

θα είναι πιο γρηγορο η τουλάχιστον έτσι νομίζεις κατά την καθημερινή χρήση... Οπότε δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο ένας χρήστης ios να νομίζει ότι το S8+ σέρνετε....Υπόψη δεν είχα ούτε θα έχω ποτέ iPhone γιατί είμαι λάτρεις του Android

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγώ είμαι κοντά στους 6 μήνες και δεν έχω δει καμία πτώση στην ταχύτητα ή τυχαία lags...

Αυτό όμως από μονο του δεν έχει να λέει κάτι γιατί ας πούμε το Mate 9 δείχνει-ήταν, είναι και

θα είναι πιο γρηγορο η τουλάχιστον έτσι νομίζεις κατά την καθημερινή χρήση... Οπότε δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο ένας χρήστης ios να νομίζει ότι το S8+ σέρνετε....

Τα demo που εχουν στα καταστηματα ειναι σε συνδεση με το wifi του καταστηματος .Αυτο εχει ως αποτελεσμα περα απο το ξεσκισμα που το κανουν οι υποψηφιοι αγοραστες οταν πανε και το βλεπουν να πατανε πολλες φορες να κανει ενημερωση λογισμικου χωρις να κανουν reboot την συσκευη.Πηγα και διορθωσα ενα S8 το μκρο στη στουρναρη σε γνωστο καταστημα .Ειπα μαλιστα στον υπαλληλο να τα κανει rebοοt οταν γινεται ενημερωση λογισμικου και τοτε με ......κοιταξε στα ματια...Ρε τι χαβαλε εχουμε:lol::lol::lol:

Edited by s_wind

Έχει καταφέρει κανείς να ξεκλειδώσει το face scanner με μια φωτογραφία; Εγώ πάντως όχι όσο και αν προσπάθησα. Όποιος το καταφέρει θέλω βίντεο!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα...Ας πω και εγώ την εμπειρία μου απ το note 8.

Παρέλαβα χθες απ το πλαίσιο το gold εννοειται duos.

Με το που το πήρα το έβαλα να κάνει επαναφορά από το s8 που είχα επίσης για λίγες μέρες και με το smart switch να μεταφέρει απ το 7 plus που χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο...

Όλα οκ αν εξαιρέσεις πως επειδή έχω το 7plus 256gb χώρεσε οριακά τις φωτό.Στη θέση της sd έβαλα δεύτερη κάρτα για δεδομένα.

Αφού φορτώθηκαν και αυτά και μπήκαν καμμία 40ρια βασικές εφαρμογές για αρχή πήγα να συγχρόνισω το garmin vivosmart που έχω...Δεν το έβλεπε με τίποτα ενώ το iPhone μια χαρά...Μια ώρα παιδευτηκα και τίποτα..,Έφταιγε το bt έφταιγε η εφαρμογή;;Δε ξέρω... ---πρώτο ξενέρωμα...

Πάω να δω λίγο τις φωτό που είχε στο άλμπουμ ξενέρωσα απ τον τρόπο που τις απεικονίζει και που δεν παίζει τις live photo...--δεύτερο ξενέρωμα.

Του έβαλα πάνω τη θήκη τη γνήσια που αγόρασα 40€ την protective standing δυστυχώς και γλιστράει αλλά το κάνει ακόμα μεγαλύτερο από ότι είναι ήδη...--τρίτο ξενέρωμα.

Έχω την αίσθηση πως δεν πιάνει τόσο καλά wifi αλλά μπορεί αυτό να είναι θέμα ένδειξης και όχι ουσίας αφού δεν αποσυνδέθηκε...

Στη χρήση καίει πολύ μπαταρία αλλά φορτίζει και γρήγορα...

Το gold πολύ όμορφο...

Γενικά το τηλ δε με βόλεψε και Γι αυτό σήμερα κιόλας το έδωσα σε φίλο που το ήθελε μαζί με το dex που δε το άνοιξα καν...

Πλέον με στενοχωρει αλλά βλέπω μου είναι δύσκολο να φύγω από iPhone όσο και να το θέλω και να το προσπαθώ...Είναι η συνήθεια;Η εμπειρία χρήσης;Η ταχύτητα;Η ευκολία;Δε ξέρω πάντως αν και το προσπαθώ βλέπω ότι το πολύ μετά από 1-2 μέρες χρήσης θέλω να επιστρέψω στο iPhone...

Αυτά!

http://i66.tinypic.com/wimzx1.jpg

Πραγματικά πιστευω πως το πρόβλημά σου ήταν καθαρά το οτι εχεις συνηθισει τοσο στο iPhone που σε ξενισε και μονο που το επιασες. Αν παρατηρήσεις, ολα τα προβλήματα που αναφερεις δεν εχουν να κανουν τοσο με την συσκευη, οσο με το γεγονος πως "αλλιως έχεις μάθει". Παραδειγμα. Oι Live photos, ειναι λειτουργια του iPhone. Με εξαιρεση το Tumblr, μπορεις να τις δεις μονο στο iOS (και υποθετω στο Mac μεσω ιCloud). Οποτε λογικο να ξενερώσεις αν εχεις 500 τετοιες και δεν μπορεις να τις δεις, αλλα δεν ειναι θεμα της συσκευης αυτο.

Οπως εχω πει πολλές φορες. Οταν εισαι χρονια σε ενα οικοσύστημα, ειναι παρα πολυ δύσκολο να αλλάξεις. Μικρό παράδειγμα; Στο Samsung Account μου, έχω περισσότερες απο 3000 σημειώσεις (κειμενο, ηχο ή εικονα) απο τα χρονια που εχω Samsung. Βαλε και τα περισσοτερα απο 300 Ευρω που εχω ξοδεψει σε εφαρμογές και παιχνιδια στο Play Store και καταλαβαίνεις πως το να πάω σε iOS απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα. Πιστευω ακριβώς το ίδιο έπαθες και εσυ και προτείνω να μην επιχειρήσεις να φυγεις απο το iPhone εκτος πια και αν η Apple καταστρέψει οσα σου αρέσουν

Guys για πειτε και σε μας που ετοιμαζομαστε να προβουμε σε αγορα οσονουπω. Απο root τι παιζει? Μεσω custom kernel κλασικα?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Guys για πειτε και σε μας που ετοιμαζομαστε να προβουμε σε αγορα οσονουπω. Απο root τι παιζει? Μεσω custom kernel κλασικα?

Σήμερα βγήκε η συσκευη ρε φίλε chill

Ακομα δεν στησατε τη συσκευη αμεσως root και custom kernel θα μας πεθανετε εδω μεσα:lol::lol::lol:

Ακομα δεν στησατε τη συσκευη αμεσως root και custom kernel θα μας πεθανετε εδω μεσα:lol::lol::lol:

η συσκευη στηνεται σωστα μονο με Titanium Backup!!!!!

Πραγματικά πιστευω πως το πρόβλημά σου ήταν καθαρά το οτι εχεις συνηθισει τοσο στο iPhone που σε ξενισε και μονο που το επιασες. Αν παρατηρήσεις, ολα τα προβλήματα που αναφερεις δεν εχουν να κανουν τοσο με την συσκευη, οσο με το γεγονος πως "αλλιως έχεις μάθει". Παραδειγμα. Oι Live photos, ειναι λειτουργια του iPhone. Με εξαιρεση το Tumblr, μπορεις να τις δεις μονο στο iOS (και υποθετω στο Mac μεσω ιCloud). Οποτε λογικο να ξενερώσεις αν εχεις 500 τετοιες και δεν μπορεις να τις δεις, αλλα δεν ειναι θεμα της συσκευης αυτο.

Οπως εχω πει πολλές φορες. Οταν εισαι χρονια σε ενα οικοσύστημα, ειναι παρα πολυ δύσκολο να αλλάξεις. Μικρό παράδειγμα; Στο Samsung Account μου, έχω περισσότερες απο 3000 σημειώσεις (κειμενο, ηχο ή εικονα) απο τα χρονια που εχω Samsung. Βαλε και τα περισσοτερα απο 300 Ευρω που εχω ξοδεψει σε εφαρμογές και παιχνιδια στο Play Store και καταλαβαίνεις πως το να πάω σε iOS απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα. Πιστευω ακριβώς το ίδιο έπαθες και εσυ και προτείνω να μην επιχειρήσεις να φυγεις απο το iPhone εκτος πια και αν η Apple καταστρέψει οσα σου αρέσουν

Εντελώς ενημερωτικά εγώ τις live photos μπορώ και τις βλέπω στο Sony XA1 πάντως αλλά χωρίς Ήχο. Προέρχομαι κι εγώ από iPhone 7plus.

Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σήμερα βγήκε η συσκευη ρε φίλε chill

True, αλλα συνηθως βγαινει καπακι το root :lol:

Χαχαχα ενα δικιο το χεις, αν και προσωπικα παντα rootαρω τη συσκευη στο τελος της 7ης μερας :lol: :lol:

Aλλα ναι, Titanium ftw.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

True, αλλα συνηθως βγαινει καπακι το root :lol:

Χαχαχα ενα δικιο το χεις, αν και προσωπικα παντα rootαρω τη συσκευη στο τελος της 7ης μερας :lol: :lol:

Aλλα ναι, Titanium ftw.

Και τελος η εγγύηση?

Και τελος η εγγύηση?

Κοιτα αυτο χωραει μεγαλη συζητηση και θα βγουμε offtopic, αλλα ναι, καπου κερδιζεις καπου χανεις. Προσωπικα δεν μπορω να εχω συσκευη διχως root, αρα διαφημισεις και να μην εχω αλλα καλουδια που χρειαζονται root.

Οποτε περιμενω 7 μερες για το DOA και μετα rootαρω. Δεν προτεινω σε καποιον να το κανει γιατι οπως ειπες, τελος η εγγυηση, απλα λεω πως το χειριζομαι εγω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Και τελος η εγγύηση?

κανεις ασφαλεια τηλεφωνου... κανονικα η samsung ειναι παρανομο που δεν δεχεται τα rooted τηλεφωνα μιας και θα πρεπει να αποδειξει οτι το rooting προκαλει προβηλατα στο hardware, ωστε να στο πεταξει εκτος εγγυησης, το οτι θα εχει ενα καμενο πιξελ ειναι προβλημα κατασκευης και οχι προβλημα που δημιουργήθηκε απο το root...αλλες εταιριες οπως πχ η OnePlus δεν χανεις την εγγυηση αν ειναι rooted.

Γενικα ομως αν φλασαρεις official rom και το πας για service δεν βλεπουν παντα αν εχει τριπαρει ο knox, εμενα το s7e rooted μου το πηραν για service με tripped knox και γενικα online που βλεπω σε ολη την ευρωπη τα περνουν αν δεν πεις τιποτα κανουν τα στραβα ματια καμια φορα...

Edited by gmaister22

Οπότε δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο ένας χρήστης ios να νομίζει ότι το S8+ σέρνετε....Υπόψη δεν είχα ούτε

<<off topic mode ΟΝ>>

Οτιδήποτε καινούργιο τρομάζει...κάποιος που είναι αποκλειστικά χρήστης ios είναι λογικό να μην είναι εξοικειωμένος με την λειτουργία των android και να του φταίνε όλα. Το αντίθετο είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί γιατί απλά η παραμετροποίηση στο ios είναι σημαντικά μικρότερη. Προσωπικά σαν χρήστης και των δύο λειτουργικών -εδώ και πολλά χρόνια-, θα έλεγα ότι σαν πρώτη εντύπωση το ios μου φαίνεται πάντα πολύ πιο αργό. Θες τα υπερβολικά αργά animations και το αργό scrolling=έξυπνο tip για να μην επηρεάζεται η smoothness λειτουργία, θες η έλλειψη κάποιων στοιχειωδών επιλογών που θα βοηθούσαν την καθημερινότητα μου....γενικά τα πάντα τα κάνω σωστά, άψογα αλλά πολύ πιο αργά και πολύπλοκα (συνήθως μέσω 3rd part application).

Εκεί που πραγματικά το ios κάνει την διαφορά είναι ότι κρατάει την απόδοση του κινητού σταθερή στον χρόνο, ανεξάρτητα από τις ικανότητες και τις γνώσεις του χρήστη. Αν πας σε ένα κατάστημα (π.χ. ΠΛΑΙΣΙΟ) και αφήσεις για μια βδομάδα ένα iphone 7s και ένα S8+ για demo χρήση, έτσι ώστε να "ασελγεί" ο καθένας πάνω τους, το πιθανότερο είναι το iphone να λειτουργεί σε απόδοση όπως day1 και το s8+ να έχει χάσει το 30% της λειτουργικότητας του, πιθανό να λαγκάρει, από τα διάφορα πειράματα που επιχείρησε πάνω του ο κάθε περίεργος, καθώς το android απλά τα επιτρέπει.

Καλώς ή κακώς ένα κινητό android, πόσο μάλλον επιπέδου Note 8, είναι ένας mini-υπολογιστής με ότι αυτό συνεπάγεται. Στο ios και τα iphone δε συμβαίνει ακριβώς κάτι τέτοιο.

<<off topic mode OFF>>

Edited by panosf

Πολυ πιθανό...Έξω από αυτό όμως επειδή το χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο καθημερινά την ευκολία και την ταχύτητα του iPhone δεν την έχουν τα αλλά...Απ την άλλη θα ήθελα πολύ στο iPhone το caller Id που θα με βόλευε πολύ στη δουλειά όπως και την ηχογράφηση κλήσεων που επίσης με βολεύει και δεν τα έχω...

Αν μη τι άλλο το παλεύω πάντως και η αίσθηση δέσμευσης με μια εταιρία με εκνευρίζει...θέλω να αλλάζω...

Υ.Γ.Για μια 3τια χρησιμοποιούσα galaxy s--galaxy s3---Galaxy s4 και note 3 που και τον nova έβαζα πάντα και μάλιστα είχα αγοράσει το glass theme γιατί μου άρεσε και root έκανα και γενικότερα τα είχα λιώσει...Έχω αρκετή εμπειρία στο θέμα.

Edited by eddiedimitris

Καλημέρα, ενημερωτικά να σας πώ ότι εγώ αγόρασα τη συσκευή από κατάστημα Γερμανού και το μοντέλο που μου έδωσαν δεν είναι το Dual SIM variant (/DS) αλλά το απλό...

Καλημέρα, ενημερωτικά να σας πώ ότι εγώ αγόρασα τη συσκευή από κατάστημα Γερμανού και το μοντέλο που μου έδωσαν δεν είναι το Dual SIM variant (/DS) αλλά το απλό...

Άλλο πάλι τούτο... Για πες μας...

Ήταν προπαραγγελια με το dex?

Ρώτησες αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας? Γιατί ο Γερμανός θα έπρεπε να πουλάει μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας το οποίο θα ήταν το DUOS

Περίεργα πράγματα....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μηπως ειναι Cosmote; Τα branded τηλεφωνα νομιζω οτι διαβασα οτι ειναι μονοκαρτα...
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Εγώ δεν την αγόρασα ως κάτοχος σύνδεσης Cosmote (που είμαι, παρεπιπτόντως), αλλά ως απλός ιδιώτης που μπήκα μέσα και την πλήρωσα κανονικά με την κάρτα μου. Ναι, ήταν προπαραγγελία με το Dex. Εκείνοι προφανώς μου έδωσαν συσκευή Cosmote, γιατί έχει και τις εφαρμογές της Cosmote μέσα προεγκατεστημένες. Διάλεξα να την προπαραγγείλω από εκεί για να μπορώ, αν τη χρειαστώ, να αξιοποιήσω την καινούργια υπηρεσία της Cosmote WiFi Calling, στην ενημερωτική σελίδα της οποίας οι όροι αναφέρουν ότι για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει το κινητό να είναι αγορασμένο από Cosmote ή Γερμανο ή αν είναι από άλλο κατάστημα να περάσει κάποιος από έναν Γερμανό για να του κάνουν ένα "firmware update".

Screenshot_20170917-152210

https://www.flickr.com/gp/100374075@N05/45b91h

Edited by gorbeast

Παιδιά όσον αφορά το δικαρτο εγώ που παρέλαβα Παρασκευή από πλαίσιο το χρυσό μου είπαν πως αν θέλω μαύρο θα έχουν από Δευτέρα αλλά ΔΕΝ θα είναι δικαρτο!!

Άρα μήπως έφεραν για λίγο τα δικαρτα;;Δε γνωρίζω.

Το κάποιοι να αγοράσουν dual και καποιοι απλο με την ιδια τιμη είναι τραγικο.. Απορώ πως τα καταφεραν ετσι. Ποσο μαλλον να ειναι branded και να ειναι και μονοκαρτο (ολα τα μειον μαζι) και να εχει και ιδια τιμη. Το αντίστροφο θα ειχε λογικη. Να ηταν dual μονο τα branded για να σου δώσει κινητρο να πας εκει..

Προσωπικά θα το γυρναγα πίσω για να πάρω dual. Ακομα και να το πουλήσεις αλλη τιμη θα εχει σαν dual και αλλη μονοκαρτο και μαλιστα branded..

Πρόκειται για καθαρη κορόιδια και απορώ πως το ανεχεστε κάποιοι.

Το κάποιοι να αγοράσουν dual και καποιοι απλο με την ιδια τιμη είναι τραγικο.. Απορώ πως τα καταφεραν ετσι. Ποσο μαλλον να ειναι branded και να ειναι και μονοκαρτο (ολα τα μειον μαζι) και να εχει και ιδια τιμη. Το αντίστροφο θα ειχε λογικη. Να ηταν dual μονο τα branded για να σου δώσει κινητρο να πας εκει..

Προσωπικά θα το γυρναγα πίσω για να πάρω dual. Ακομα και να το πουλήσεις αλλη τιμη θα εχει σαν dual και αλλη μονοκαρτο και μαλιστα branded..

Πρόκειται για καθαρη κορόιδια και απορώ πως το ανεχεστε κάποιοι.

Ακριβώς έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ αυτό συζητούσα πριν με έναν φίλο... Τραγικό και απαράδεκτο...

Αυτά να μην έκανε η Σάμη και να μην έβγαζε ναυαρχίδες κάθε 6 μήνες θα ήταν αγαπημένη μου.

Αλλά το έχει κάνει σύστημα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8