athanasios1112 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Κοίταξα τώρα, δεν έχει ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Αυτο το ξερω γιατι ειναι και λογικο ,αλλα ποιος ο λογος να παει στο σερβις για να αλλαχτει το καπακι και ποιος ξερει ποσες μερες θα παρει ,τεσπα θα παω δευτερα να δω γιατι κριμα καινουργιο κινητο με το unboxing να χει σημαδι ,αυτο που ρωταω ειναι μπορουν να εξακριβωσουν αν εχει υποστει καποια πτωση η συσκευη για να επιβεβαιωσουν οτι τους λεω και να αποδειξεις οτι δεν εισαι με λιγα λογια ελεφαντας Sent from my SM-G965F using Tapatalk Το πρωτο που θα σε ρωτησουν θα ειναι πως εγινε η γρατζουνια; δεν ειχε ζελατινα επανω στην καμερα; μηπως τελικα η γρατζουνια ειναι της ζελατινας και δεν την εβγαλες;; η στην προσπαθεια σου να την βγαλεις εγινε;;ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Υγ : προετοιμασου καλα για ολες τις πιθανες ερωτησεις οπως πχ αυτες που σου εθεσα.και παλι καλη σου επιτυχια. Edited April 1, 2018 by deltaplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Παιδες καλησπερα στην παρεα :)θελω λιγο τα φωτα σας κατοχος απο χτες ενος s9 plus μονο καλυτερα μπορω να πω ερωτας η συσκευη ,παμε στο θεμα μου :η συσκευη ειναι αγορασμενη στις 28/3 απο τα κεντρικα της wind στο μαρουσι ,εγω την αγορασα χτες το βραδυ σφραγισμενη με την αποδειξη της και σημερα το πρωι παρατηρησα ενα πολυ μικρο σημαδακι στο frame της καμερας (να φανταστειτε ειχα παρει ηδη θηκη spigen rugged armor δεν εχει ακουμπησει γυμνη )σημερα δυστυχως ειναι κλειστα ανοιγουν απο δευτερα για να το παω για αντικατασταση μεσω doa ,θα μπορεσουν να δουν οτι δεν εχει χτυπησει πεσει κατω ,γιατι αντε να το αποδειξεις οτι ετσι εινσι αππ το unboxing . Sent from my SM-G965F using Tapatalk https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463537 Αυτο επαθα εγω πριν 3 μηνες. Ηταν ευρωπαϊκη συσκευη παραεισαγωγης. Το καταστημα προς τιμην του (παρα το οτι ειναι Θεσσαλονικη ενω εγω βρισκομαι Αθηνα) δεχτηκε οτι δεν ευθυνομουν εγω. Ο υπευθυνος μου εξηγησε οτι θα μου εδινε αλλη συσκευη αλλα του ειχε τελειωσει η παρτιδα στην πολυ χαμηλη τιμη που το ειχα αγορασει, κι η επομενη παρτιδα θα ειχε την κανονικη (ακριβη) τιμη. Επικοινωνησε λοιπον με την Σαμσουνγκ ελλας, η οποια ομως δεν δεχτηκε το doa!!! Και απαιτησε κανονικη χρεωση για την επισκευη. Δεν το δεχτηκα και τελικα το μαγαζι μου εκανε πληρες refund, ακομα και τα μεταφορικα εξοδα μου επεστρεψε. Συμπερασμα: Δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις (σπανιες μεν, αλλα ειναι να μη σου τυχει) εξαρτασαι απο την καλη θεληση του μαγαζιου. Ή κανεις καριερα ως unboxer ανοιγοντας τα παντα μπροστα σε μια καμερα για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. :) :) :) Εγω παντως οχι μονο ξαναγορασα τη συσκευη απο εκεινο το μαγαζι μολις ξαναβγηκε σε προσφορα, αλλα πλεον ειναι και το πρωτο που τσεκαρω για ο,τιδηποτε ηλεκτρονικο θελω να αγορασω. Τσεκαρω στο site του μαγαζιου ομως, οχι στο σκρουτζ. Γιατι οπως μου ειπε ο υπευθυνος του μαγαζιου, παρολο που ειναι στο σκρουτζ και πληρωνει κανονικα την (ακριβη) συνδρομη του, το σκρουτζ δεν εμφανιζει (οπως και σε πολλα αλλα sites βεβαια) τον πληρη καταλογο προϊοντων. Αρχικα δεν τον πιστεψα αλλα μετα απο τσεκαρισμα ειδα οτι ειναι ετσι Edited April 1, 2018 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463537 Αυτο επαθα εγω πριν 3 μηνες. Ηταν ευρωπαϊκη συσκευη παραεισαγωγης. Το καταστημα προς τιμην του (παρα το οτι ειναι Θεσσαλονικη ενω εγω βρισκομαι Αθηνα) δεχτηκε οτι δεν ευθυνομουν εγω. Ο υπευθυνος μου εξηγησε οτι θα μου εδινε αλλη συσκευη αλλα του ειχε τελειωσει η παρτιδα στην πολυ χαμηλη τιμη που το ειχα αγορασει, κι η επομενη παρτιδα θα ειχε την κανονικη (ακριβη) τιμη. Επικοινωνησε λοιπον με την Σαμσουνγκ ελλας, η οποια ομως δεν δεχτηκε το doa!!! Και απαιτησε κανονικη χρεωση για την επισκευη. Δεν το δεχτηκα και τελικα το μαγαζι μου εκανε πληρες refund, ακομα και τα μεταφορικα εξοδα μου επεστρεψε. Συμπερασμα: Δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις (σπανιες μεν, αλλα ειναι να μη σου τυχει) εξαρτασαι απο την καλη θεληση του μαγαζιου. Ή κανεις καριερα ως unboxer ανοιγοντας τα παντα μπροστα σε μια καμερα για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. :) :) :) Εγω παντως οχι μονο ξαναγορασα τη συσκευη απο εκεινο το μαγαζι μολις ξαναβγηκε σε προσφορα, αλλα πλεον ειναι και το πρωτο που τσεκαρω για ο,τιδηποτε ηλεκτρονικο θελω να αγορασω. Τσεκαρω στο site του μαγαζιου ομως, οχι στο σκρουτζ. Γιατι οπως μου ειπε ο υπευθυνος του μαγαζιου, παρολο που ειναι στο σκρουτζ και πληρωνει κανονικα την (ακριβη) συνδρομη του, το σκρουτζ δεν εμφανιζει (οπως και σε πολλα αλλα sites βεβαια) τον πληρη καταλογο προϊοντων. Αρχικα δεν τον πιστεψα αλλα μετα απο τσεκαρισμα ειδα οτι ειναι ετσι Πες μας το μαγαζί αφού είναι τόσο σωστό να το έχουμε υπόψιν Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Πες μας το μαγαζί αφού είναι τόσο σωστό να το έχουμε υπόψιν Χεχε, μαλλον δεν πηγες να δεις το ποστ οπου γραφω αναλυτικα την ιστορια μου, και στο τελος γραφω και το μαγαζι. Κανενα προβλημα παντως να το ξαναγραψω. Ειναι το bestdeals στην Ανω Τουμπα Θεσσαλονικης. Ο κ. Χρηστος που το "τρεχει" ειναι υποδειγμα επαγγελματισμου. Edited April 1, 2018 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463537 Αυτο επαθα εγω πριν 3 μηνες. Ηταν ευρωπαϊκη συσκευη παραεισαγωγης. Το καταστημα προς τιμην του (παρα το οτι ειναι Θεσσαλονικη ενω εγω βρισκομαι Αθηνα) δεχτηκε οτι δεν ευθυνομουν εγω. Ο υπευθυνος μου εξηγησε οτι θα μου εδινε αλλη συσκευη αλλα του ειχε τελειωσει η παρτιδα στην πολυ χαμηλη τιμη που το ειχα αγορασει, κι η επομενη παρτιδα θα ειχε την κανονικη (ακριβη) τιμη. Επικοινωνησε λοιπον με την Σαμσουνγκ ελλας, η οποια ομως δεν δεχτηκε το doa!!! Και απαιτησε κανονικη χρεωση για την επισκευη. Δεν το δεχτηκα και τελικα το μαγαζι μου εκανε πληρες refund, ακομα και τα μεταφορικα εξοδα μου επεστρεψε. Συμπερασμα: Δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις (σπανιες μεν, αλλα ειναι να μη σου τυχει) εξαρτασαι απο την καλη θεληση του μαγαζιου. Ή κανεις καριερα ως unboxer ανοιγοντας τα παντα μπροστα σε μια καμερα για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. :) :) :) Εγω παντως οχι μονο ξαναγορασα τη συσκευη απο εκεινο το μαγαζι μολις ξαναβγηκε σε προσφορα, αλλα πλεον ειναι και το πρωτο που τσεκαρω για ο,τιδηποτε ηλεκτρονικο θελω να αγορασω. Τσεκαρω στο site του μαγαζιου ομως, οχι στο σκρουτζ. Γιατι οπως μου ειπε ο υπευθυνος του μαγαζιου, παρολο που ειναι στο σκρουτζ και πληρωνει κανονικα την (ακριβη) συνδρομη του, το σκρουτζ δεν εμφανιζει (οπως και σε πολλα αλλα sites βεβαια) τον πληρη καταλογο προϊοντων. Αρχικα δεν τον πιστεψα αλλα μετα απο τσεκαρισμα ειδα οτι ειναι ετσιορισμένα πράγματα σε αποκατάσταση της αληθειας (Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω καποιον) - το έχω ξαναγράψει σε άλλο thread... στο skroutz δεν υπάρχει ακριβή μηνιαία συνδρομή...Αλλά αρχικό πάγιο εγγραφής (350€) και μετά κόστος με κλικ ( 7 με 11 cents ) το ότι δεν εμφανίζονται όλα τα προϊόντα του καταστήματος...Είναι επιλογή του ιδίου αφου Αυτός επιλέγει ποιους κωδικούς θα ανεβάσει... end of topic.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το σκρουτζ, και δεν με πολυνοιαζει. Αλλα μου φαινεται παραλογο να πληρωνεις καπου ωστε να προβαλεσαι και να ανεβαζεις μονο μερικα απ τα προϊοντα που εχεις. Εκτος και παιζει και εξτρα χρεωση μετα απο καποιο αριθμο κωδικων που ανεβαζει καποιο καταστημα. Εγκυκλοπαιδικα, θα ηθελα μια διευκρινηση Anergos13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το σκρουτζ, και δεν με πολυνοιαζει. Αλλα μου φαινεται παραλογο να πληρωνεις καπου ωστε να προβαλεσαι και να ανεβαζεις μονο μερικα απ τα προϊοντα που εχεις. Εκτος και παιζει και εξτρα χρεωση μετα απο καποιο αριθμο κωδικων που ανεβαζει καποιο καταστημα. Εγκυκλοπαιδικα, θα ηθελα μια διευκρινηση Anergos13.Έχω πολύ φίλο μου ο όποιος έχει e shop και έχουμε μιλήσει αναλυτικά.. Δεν υπάρχει περιορισμός ούτε έξτρα χρέωση για περισσότερα προϊόντα..Αφού κατόπιν η χρέωση γίνεται με το click...Περισσότερα προϊόντα στον αερα...Περισσότερα click.. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Οι πληροφοριες του rom info ειναι ακριβης?μπηκα να δω την χωρα προελευσης και παρατηρησα στην μπαταρια με 19 κυκλους φορτισης ειναι στα 3042 mah απο 3300;;;;ακυρος τελειως ειμαι αλλα αλλο μπηκα να δω και αλλο μου εκανε εντυπωση... Προς το παρον και γω στο 7.1.1 ειμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtatty Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Οι πληροφοριες του rom info ειναι ακριβης?μπηκα να δω την χωρα προελευσης και παρατηρησα στην μπαταρια με 19 κυκλους φορτισης ειναι στα 3042 mah απο 3300;;;;ακυρος τελειως ειμαι αλλα αλλο μπηκα να δω και αλλο μου εκανε εντυπωση... Προς το παρον και γω στο 7.1.1 ειμαι...Εγώ έχω 50 κύκλους φόρτισης και είμαι στα 3155mAh, 95,61% health Send from Tapatalk (SM-N950F) Edited April 1, 2018 by xtatty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Οι πληροφοριες του rom info ειναι ακριβης?μπηκα να δω την χωρα προελευσης και παρατηρησα στην μπαταρια με 19 κυκλους φορτισης ειναι στα 3042 mah απο 3300;;;;ακυρος τελειως ειμαι αλλα αλλο μπηκα να δω και αλλο μου εκανε εντυπωση... Προς το παρον και γω στο 7.1.1 ειμαι... Phone info εννοείς? Εμενα με 73 κύκλους δείχνει 98.27% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ναι phone info ηθελα να γραψω......ειναι ακριβης αυτα τα στοιχεια?μου φανηκε παραξενο.....19 κυκλους....92.24% και 3044mah...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Μιας βδομάδας συσκευή παιδιά είναι έτσι Ασύρματη φόρτιση (αργή). Edited April 1, 2018 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) Εγώ το φορτίζω με καλώδιο αργής φόρτισης και δείχνει να του κάνει καλό...... 95 κύκλους και είναι στο 97,82% (3228/3300) Edited April 1, 2018 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Να κάνω εγώ μια χαζή ερώτηση? Πως ξέρουμε ότι αυτές οι μετρήσεις είναι σωστές? Υπάρχει κάποιος αισθητήρας κάτι πάνω στο τηλέφωνο και το πρόγραμμα αντλεί πληροφορίες? Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Εγώ το φορτίζω με καλώδιο αργής φόρτισης και δείχνει να του κάνει καλό...... 95 κύκλους και είναι στο 97,82% Και ποσο κανεις το 0-100? (% ε, οχι km/h :) :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Με την υγεία της μπαταρίας νομίζω πρέπει να ασχολείται κάποιος αν έχει σκοπό να κρατήσει το τηλέφωνο πάνω από 2 χρόνια...Ελάχιστοι το κάνουν... Τώρα αν κάποιος το κρατήσει πάνω από τόσο και δει εμφανή φθορά στην μπαταρία δίνει κανα 30 ευρώ και την αλλάζει... Όποτε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Να και αυτο που σας λεω....1.5 μηνα το εχω.....να πω οτι το φορτιζω μονο στο αργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ενημερωτικά εγώ σε ένα μήνα έχω 22 κύκλους και 98,40% πάντα με γρήγορη φόρτιση και το καρφώνω ανεξαρτήτως ποσοστού ειδικά στο γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Και εγώ μια από τα ίδια. Quick charging Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 το τηλέφωνο μου είναι unbranded θα έχω πρόβλημα αν το φλασάρω με την ROM 8.0 της Cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Όταν λέει discharge cycle τι εννοεί? Ένας κύκλος φόρτισης νοείται αυτός που θα δώσει 100% του όγκου που παίρνει η μπαταρία. Αν πχ πέσει στο 50% η μπαταρία κ βάλουμε το κινητό για φόρτιση και πάει πάλι στο 100% αυτό δεν είναι ένας κύκλος αλλά μίσος. Τη δεύτερη φορά που θα ξανά φορτίσουμε από το 50 στο 100% θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος φόρτισης. Περίπου δηλαδή ένας πλήρης κύκλος κάθε 2 φορτίσεις (ανάλογα σε τι ποσό φορτίζει ο καθένας μπορεί η κλίμακα να είναι διαφορετική). Τώρα αυτό τι μετράει δεν έχω καταλάβει, πόσες φορές συνδέουμε φορτιστή? Ούτε αυτό θα είχε νόημα. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 το τηλέφωνο μου είναι unbranded θα έχω πρόβλημα αν το φλασάρω με την ROM 8.0 της Cosmote? Και εγώ το αγόρασα από Κωτσόβολο. Δεν έχει ΟΤΑ ακόμα. Είναι σπαστικό, αλλά θα περιμένω μια βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Και εγώ το αγόρασα από Κωτσόβολο. Δεν έχει ΟΤΑ ακόμα. Είναι σπαστικό, αλλά θα περιμένω μια βδομάδα. αυτό τώρα τι σχέση έχει στο θέμα που ρώτησα; δεν έχω αγοράσει κάποιο τηλέφωνο από Κωτσόβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Με την υγεία της μπαταρίας νομίζω πρέπει να ασχολείται κάποιος αν έχει σκοπό να κρατήσει το τηλέφωνο πάνω από 2 χρόνια...Ελάχιστοι το κάνουν... Τώρα αν κάποιος το κρατήσει πάνω από τόσο και δει εμφανή φθορά στην μπαταρία δίνει κανα 30 ευρώ και την αλλάζει... Όποτε :p Δεν είναι έτσι. Αν και αλλάζω τις συσκευές σχεδόν στον χρόνο (ή και νωρίτερα), αν πάει η μπαταρία όπως του φίλου πιο πάνω, σε ένα 6μηνο θα έχει χάσει 35%.... Για την ούτως ή άλλως μικρή μας μπαταρία, αυτό θα ήταν καταστροφικό. Θα έχεις στους 6 μήνες μια μπαταρία 2200mAh!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ποσο κανεις το 0-100? (% ε, οχι km/h :) :) ) Το βάζω κάθε βράδυ στη πρίζα και το βγάζω το πρωί οπότε δεν ξέρω πόση ώρα χρειάζεται για να φορτίσει. Απλά μου βγάζει μήνυμα "αργή φόρτιση". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts