Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως μετα απο μια εβδομάδα με το note 8 έχω να πω οτι ειναι κινητάρα-εργαλείο.Η γραφίδα ειναι σαν να γράφεις σε χαρτί και η αναγνώριση χαρακτήρων σου λύνει τα χέρια.
Sent neither from iphone nor android phone

Θα παραλάβω σύντομα το 256 gb N9500 από Γαλλία και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που έχω την εντύπωση ότι αναφέρθηκε σε προηγούμενο port. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχω fm radio στο συγκεκριμένο μοντέλο που θα παραλάβω?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ραδιόφωνο υποστηρίζουν μόνο τα Snapdragon μοντέλα....

Σκέφτομαι για μετάβαση σε note 8 η s9 plus..

Ειμαι με g cam για το πορτραίτο κ το αυτόματο θόλωμα στο s8 plus. Να ρωτήσω επειδή πιο πολύ για την διπλή κάμερα θα πάω έχει κανένας δοκιμάσει κ με το mode στο note 8 vs mode g cam να μου πει εντυπώσεις κ διαφορές . ;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

@TheGuru

Πώς γίνεται αναγνώριση χαρακτήρων?

Εννοώ το να γράφεις με την γραφίδα χαρακτήρες στο πλαίσιο κάτω από τον browser και να "καταλαβαίνει" τί γράφεις και να τα περνάει για παράδειγμα στην address bar.

Λογικά αυτά εκτός Ευρώπης έχουν ραδιόφωνο κ. Όχι από Γαλλία αυτό θυμάμαι τουλάχιστον

Μην μπερδεύετε την χώρας αγοράς με την χώρα-ες που προορίζεται το μοντέλο. Το Ν9500 θα έχει κανονικά ραδιόφωνο ακόμη και αν αγοραστεί από κατάστημα στο Κωλόνακι.

Και μάλιστα θα έχει κανονικά Ραδιοφωνο με εργοστασιακή εφαρμογή χωρίς να χρειαστείτε να κάνετε κάποια πατέντα όπως παλαιότερα.

Θα παραλάβω σύντομα το 256 gb N9500 από Γαλλία και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που έχω την εντύπωση ότι αναφέρθηκε σε προηγούμενο port. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχω fm radio στο συγκεκριμένο μοντέλο που θα παραλάβω?

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείται ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να έχεις ράδιο αλλά σίγουρο δεδομένο ότι δεν θα έχεις εδώ εγγύηση και με επιφύλαξη σου λέω ότι το 4g μπορεί και να το βλέπεις με δυσκολία (μου είχε προκύψει μεs6plus και με s7 που είχα φέρει από Κίνα).

Κατά τα άλλα όλα μία χαρά.

Για να διαβάζετε QR codes χρησιμοποιείτε του samsung browser το plugin, ή κατεβάζετε εφαρμογή; Μήπως έχει κάτι native και δε το βρίσκω;

Ανοίγεις την κάμερα και επιλέγεις bixby vision. ;)

Μη μπερδεύεστε με τα μοντέλα. Κοιτάξτε ποιο soc εχουν. Οσα εχουν snapdragon εχουν ή δέχονται εφαρμογή ραδιόφωνου, τα υπόλοιπα οχι, ανεξαρτήτως χώρας.

Ερώτηση αν και φοβάμαι ότι δεν θα μου αρέσει η απάντηση:

Έχω δημιουργήσει πολλές σημαντικές σημειώσεις στο samsung note, τις οποίες έχω επιλέξει να τις κάνει backup στο samsung cloud (ούτως ή άλλως δεν έχει επιλογή για dropbox/googledrive/onedrive).

Μια μέρα είτε μου κλέβουν το κινητό και αγοράζω άλλο μη samsung ή επειδή το βαρέθηκα αγοράζω ένα άλλο Huawei. Υπάρχει περίπτωση να βλέπω τις σημειώσεις μου χωρίς να αγοράσω πάλι samsung;

Edited by TheGuru

Έχω δημιουργήσει πολλές σημαντικές σημειώσεις στο samsung note, τις οποίες έχω επιλέξει να τις κάνει backup στο samsung cloud (ούτως ή άλλως δεν έχει επιλογή για dropbox/googledrive/onedrive).

Μια μέρα είτε μου κλέβουν το κινητό και αγοράζω άλλο μη samsung ή επειδή το βαρέθηκα αγοράζω ένα άλλο Huawei. Υπάρχει περίπτωση να βλέπω τις σημειώσεις μου χωρίς να αγοράσω πάλι samsung;

Μόνο με Samsung θα τις βλέπεις. Κάνε μεταφορά στο google keep να τις βλέπεις ακόμα και σε iPhone

Με διαμοιρασμο παντως τις ανεβαζω στο onedrive.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Κατεβαζεις το S Note στον υπολογιστη και τις βλεπεις απο κει.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Βάλε το Evernote και κάνε τες αντιγραφή. Μετά τις βλέπεις και στο pc καθώς έχει εφαρμογή που συγχρονίζει και βλέπεις από άλλα κινητά, tablet ή pc.

Μακράν η καλύτερη εφαρμογή για να τέτοια περίπτωση

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Βάλε το Evernote και κάνε τες αντιγραφή. Μετά τις βλέπεις και στο pc καθώς έχει εφαρμογή που συγχρονίζει και βλέπεις από άλλα κινητά, tablet ή pc.

Μακράν η καλύτερη εφαρμογή για να τέτοια περίπτωση

Έτσι. Evernote, η καλύτερη λύση...

Το πήρα κι εγώ χθες,ανταλλάσσοντας το με το S8+ και είμαι στα στησίματα!

Επειδή χρησιμοποιώ πολύ Google keep,δεν μπορεί να γίνει το ίδιο δηλαδή αντιγραφή, από το Samsumg notes, τι περισσότερο προσφέρει το evernote?

Το πήρα κι εγώ χθες,ανταλλάσσοντας το με το S8+ και είμαι στα στησίματα!

Επειδή χρησιμοποιώ πολύ Google keep,δεν μπορεί να γίνει το ίδιο δηλαδή αντιγραφή, από το Samsumg notes, τι περισσότερο προσφέρει το evernote?

Ακριβώς και γω το ίδιο. Το βλέπω λίγο πιο smooth απ το s8 plus και η απόχρωση της οθόνης πιο λευκή.

Ήχος από ακουστικά πολύ καλός και ποιότητα συνομιλίας πολύ καλή.

Ελπίζω να το κρατήσω γιατί βαρέθηκα ν αλλάζω κινητά κάθε τρεις και λίγο.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Ακριβώς και γω το ίδιο. Το βλέπω λίγο πιο smooth απ το s8 plus και η απόχρωση της οθόνης πιο λευκή.

Ήχος από ακουστικά πολύ καλός και ποιότητα συνομιλίας πολύ καλή.

Ελπίζω να το κρατήσω γιατί βαρέθηκα ν αλλάζω κινητά κάθε τρεις και λίγο.

Και εγώ βαρέθηκα να αλλάζω συνεχώς κινητά. Η οθόνη και η κάμερα του με έχουν εντυπωσιάσει, αλλά η μπαταρία του και η διαχείριση αυτής με έχει απογοητεύσει. Αν το κρατήσω δε θα αλλάξω σύντομα συσκευή.

Και εγώ βαρέθηκα να αλλάζω συνεχώς κινητά. Η οθόνη και η κάμερα του με έχουν εντυπωσιάσει, αλλά η μπαταρία του και η διαχείριση αυτής με έχει απογοητεύσει. Αν το κρατήσω δε θα αλλάξω σύντομα συσκευή.

Να του δώσουμε λίγες μέρες να δούμε πως πάει από μπαταρία.

Τέλος πάντων εγώ κάνω σύντομες φορτίσεις όταν μπορώ για να μην έχω το άγχος της αυτονομίας.

Ποτέ δεν αφήνω τηλέφωνο αφόρτιστο δεύτερη μέρα.

Εδώ και στο mate 10 pro που έχει άψογη αυτονομία του έχωνα τον φορτιστή στο ενδιάμεσο.

Θα προσπαθήσω να το κρατήσω γιατί έχω παιδευτεί και οικονομικά με αυτή την ιστορία

Gilles smiles!

Να του δώσουμε λίγες μέρες να δούμε πως πάει από μπαταρία.

Τέλος πάντων εγώ κάνω σύντομες φορτίσεις όταν μπορώ για να μην έχω το άγχος της αυτονομίας.

Ποτέ δεν αφήνω τηλέφωνο αφόρτιστο δεύτερη μέρα.

Εδώ και στο mate 10 pro που έχει άψογη αυτονομία του έχωνα τον φορτιστή στο ενδιάμεσο.

Θα προσπαθήσω να το κρατήσω γιατί έχω παιδευτεί και οικονομικά με αυτή την ιστορία

Με αυτο το σκεπτικο το εδωσα νωρις το νοτε, περιμεντοντας οτι το s9+ θα ειναι οπως πρεπει, δηλαδη ενα βελτιωμενο s8+ και note 8, με την ελλειψη του S pen μονο. Οποτε θεωρω οτι αν πατε εκει θα ειστε οκ, εφοσον το πενακι δεν ειναι παραγοντας σημαντικος.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Με αυτο το σκεπτικο το εδωσα νωρις το νοτε, περιμεντοντας οτι το s9+ θα ειναι οπως πρεπει, δηλαδη ενα βελτιωμενο s8+ και note 8, με την ελλειψη του S pen μονο. Οποτε θεωρω οτι αν πατε εκει θα ειστε οκ, εφοσον το πενακι δεν ειναι παραγοντας σημαντικος.

Η τιμή του είναι απαγορευτική αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι το πενάκι με έχει βολέψει απίστευτα. Πραγματικά είναι απίστευτη η συσκευή με μοναδικό μειονέκτημα την μπαταρία.

Η τιμή του είναι απαγορευτική αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι το πενάκι με έχει βολέψει απίστευτα. Πραγματικά είναι απίστευτη η συσκευή με μοναδικό μειονέκτημα την μπαταρία.

Έτσι ακριβώς. Εγώ το πενακι μόνο ζωγραφική το δούλευα, πχ στην εφαρμογή retouch που εκεί βόλευε πολύ, αλλά μόνο για αυτό προτιμώ μπαταρία και ματ σασί μιας και δε μου αρέσει από σ8 όπως το έκαναν

Το πήρα day 1 το κράτησα μέχρι τον Ιανουάριο αλλά με την τρέλα που με (μας) δέρνει το έδωσα και πήρα ένα Χ το οποίο το έδωσα και εκείνο πήρα ένα one plus 5t Red lava μετά ένα huawei αλλά τελικά πάλι εδώ.

Τελικά ήταν λάθος που το έδωσα γιατί έχουν κάνει τρομερή δουλειά.

Note8 απλά respect. ☺.

Το πήρα day 1 το κράτησα μέχρι τον Ιανουάριο αλλά με την τρέλα που με (μας) δέρνει το έδωσα και πήρα ένα Χ το οποίο το έδωσα και εκείνο πήρα ένα one plus 5t Red lava μετά ένα huawei αλλά τελικά πάλι εδώ.

Τελικά ήταν λάθος που το έδωσα γιατί έχουν κάνει τρομερή δουλειά.

Note8 απλά respect. ☺.

Ταπεινή μου γνώμη πηγές απτό καλύτερο προς το χειρότερο..

Αν το είχες πάρει αντίστροφα για δοκιμη θα σου έλεγα οκ.. Πρέπει να μας γίνει πάθημα να το ψάχνουμε λίγο και Ναμη σκοροσμε τα λεφτά μας με. Μια αντε δύο συσκευές κ να μένουμε σε αυτήν... Δύσκολο μάλλον ε;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8