johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 256gb ειναι οχι 64 Ααα σωστός! Δεν το πρόσεξα! Εγώ πάντως και με το 64αρι μια χάρα είμαι , οπότε δε θα το προτιμούσα..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Για εμάς που είμαστε επαρχία κυρίως, η εκτίμηση της ειλικρινιας μας είναι μονόδρομος, όσοι είναι σε μεγάλες πόλεις έχουν επιλογές για ραντεβού.. Τέλος, τι έγινε στο insomnia ρε παίδες ? Δεν κατάλαβα γιατί δούλευα και έχασα επαφή. Έγινε μπέρδεμα λόγω αναβάθμισης ή απάτη και πως ? Έτυχε περίπτωση γνωστού που το χάκαραν πρόσφατα το λογαριασμό του insomnia και έβαλαν αγγελία για λογαριασμό του. Βέβαια αν είσαι έστω και λίγο υποψιασμένος θα καταλάβεις έναν απατεώνα. Το συνηθισμένο είναι ότι δεχονται μόνο κατάθεση και κανένα άλλο τρόπο συναλλαγής (ούτε καν μετρητά με εντολή αγοράς απο ACS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ααα σωστός! Δεν το πρόσεξα! Εγώ πάντως και με το 64αρι μια χάρα είμαι , οπότε δε θα το προτιμούσα..:happy:Έχει και ραδιόφωνο χα χα χα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έχει και ραδιόφωνο χα χα χα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά του λείπει και κάτι βασικό...η εγγύηση. Επίσης σε όλα τα συγκριτικά που είδα, αναφέρουν λίγο μεγαλύτερες θερμοκρασίες και μικρότερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ναι αλλά του λείπει και κάτι βασικό...η εγγύηση. Επίσης σε όλα τα συγκριτικά που είδα, αναφέρουν λίγο μεγαλύτερες θερμοκρασίες και μικρότερη αυτονομία. Πόσο λιγότερη αυτονομία?? :worry: Θεωρώ πως ήδη έχει μικρη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Πόσο λιγότερη αυτονομία?? :worry: Θεωρώ πως ήδη έχει μικρη :(Παιδιά αυτό δεν ισχύει το μοντέλο με τον snapdragon είναι μακράν καλύτερο σε όλα.εχω το νοτε ταυτόχρονα με το s8 plus g9550 με τα 6gb ram και το s8 είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα το μόνο που με κρατάει στο νοτε είναι η απίστευτη οθόνη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Χαιρετώ την παρέα . Ζητώ συγνώμη αν έχει προαναφερθεί . Θα ήθελα την γνώμη σας αν θα ήταν συνετό να το παραγγείλω από αυτόν τον πωλητή που βρίσκεται Ευρώπη . https://www.ebay.com/itm/Unlocked-Samsung-Galaxy-Note-8-N9500-Dual-Sim-6GB-RAM-256GB-Black/322899515027?epid=239156358&hash=item4b2e4f9693:g:ueMAAOSwZ3BaT1n3 Έχει κάποιος καμιά πληροφορία για τον συγκεκριμένο ? Έξοδα τελωνείου για Ευρώπη γράφει ότι είναι εκτός . Παλιότερα είχα αγοράσει με τον ίδιο τρόπο και το νοτε 4 , από Κίνα όμως. Ευχαριστώ . Καλημέρα, ίσως και αυτό είναι μια πρόταση; https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-8-n9500-256gb-dual-sim-deepsea-blue.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλημέρα, ίσως και αυτό είναι μια πρόταση; https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-8-n9500-256gb-dual-sim-deepsea-blue.html Όντως νομίζω φαίνεται καλό ! Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν έχει κάνει κάποια αγορά απο εκει κι έχει εμπειρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά για κάποιον που χρησιμοποιεί δύο SIM όταν έχει εισερχόμενη κλήση του δείχνει τη στιγμή που καλεί το τηλέφωνο απο ποια sim είναι? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά για κάποιον που χρησιμοποιεί δύο SIM όταν έχει εισερχόμενη κλήση του δείχνει τη στιγμή που καλεί το τηλέφωνο απο ποια sim είναι? Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το γράφει αλλα όχι σε εμφανές σημείο. Πάνω στη μπάρα δίπλα απ το σηματάκι του wifi και του 4g , εκει που σου έχει μόνιμα το 1 (όταν έχεις σα προεπιλεγμένη για κλήσεις την sim 1) , αν σε καλέσουν στη 2 , αλλάζει σε 2 αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Καλημέρα, ίσως και αυτό είναι μια πρόταση; https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-note-8-n9500-256gb-dual-sim-deepsea-blue.html Όντως νομίζω φαίνεται καλό ! Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν έχει κάνει κάποια αγορά απο εκει κι έχει εμπειρία! Δεν έχει και κορυφαίες κριτικές το εν λόγω κατάστημα πάντως: https://uk.trustpilot.com/review/eglobalcentral.co.uk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά αυτό δεν ισχύει το μοντέλο με τον snapdragon είναι μακράν καλύτερο σε όλα.εχω το νοτε ταυτόχρονα με το s8 plus g9550 με τα 6gb ram και το s8 είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα το μόνο που με κρατάει στο νοτε είναι η απίστευτη οθόνη. Θα το πάρω σε λίγες μέρες και θα ενημέρωσω τί ισχύει τελικά και τι όχι. Σίγουρα σε γραφικά o snap835 θα είναι καλύτερος, αλλά δεν ξέρω τι θα ισχύει με θερμοκρασίες και καταναλωση. Το FM radio ως επιπλέον feature δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Για όποιον πάντως θέλει dual sim και άφθονο χώρο (256GB) ,η έκδοση με snapdragon ούτως ή αλλως είναι μονόδρομος. Edited January 17, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 256gb ειναι οχι 64 Χωρίς εγγύηση όμως. Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα. Δεν μιλάμε για συσκευή των 100€. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το γράφει αλλα όχι σε εμφανές σημείο. Πάνω στη μπάρα δίπλα απ το σηματάκι του wifi και του 4g , εκει που σου έχει μόνιμα το 1 (όταν έχεις σα προεπιλεγμένη για κλήσεις την sim 1) , αν σε καλέσουν στη 2 , αλλάζει σε 2 αυτο Έχει και διαφορετικό ήχο κλήσης το δικό μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έχει και διαφορετικό ήχο κλήσης το δικό μου.... Ναι σωστά , εκτός αν βάλεις και για τις 2 τον ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Χωρίς εγγύηση όμως. Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα. Δεν μιλάμε για συσκευή των 100€. Οποιος σκοπεύει να ρουταρει παντως, δεν τον ενδιαφέρει οτι δεν εχει εγγύηση αφου θα τη χάσει ετσι και άλλιως.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Οποιος σκοπεύει να ρουταρει παντως, δεν τον ενδιαφέρει οτι δεν εχει εγγύηση αφου θα τη χάσει ετσι και άλλιως.. ;) Παντως εγω δε βρισκω το λογο να ρουταρεις τετοια συσκευη..! Δεν εχω ασχοληθει ποτε με ρουτ βεβαια , αλλα πλεον νομιζω οι ναυαρχιδες καλυπτουν και τους πιο απαιτητικους χρηστες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Πως καταλαβατε βρε παιδια τις διαφορες με την εκδοση 256 ; Ενας πελατης που περασε προσφατα το ειχε και ασχοληθηκα κανα τεταρτο μαζι του .Ελαχιστος χρονος βεβαια δεν καταλαβαινεις και πολλα Εγω παντως δεν ειδα διαφορες καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Πως καταλαβατε βρε παιδια τις διαφορες με την εκδοση 256 ; Ενας πελατης που περασε προσφατα το ειχε και ασχοληθηκα κανα τεταρτο μαζι του .Ελαχιστος χρονος βεβαια δεν καταλαβαινεις και πολλα Εγω παντως δεν ειδα διαφορες καθολου. Καλα εννοειται πως οι οποιες διαφορες υπαρχουν (αν) , ειναι να χαμε να λεγαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλα εννοειται πως οι οποιες διαφορες υπαρχουν (αν) , ειναι να χαμε να λεγαμεΘεωρητικά η 256 gb μνήμη θα έχει καλύτερα read write από την 64. Όποιος έχει τη μία έκδοση και όποιος την άλλη, ας κάνει έναν κόπο να ανεβάσει ένα screenshot με τις ταχύτητες (εφαρμογή androbench στο playstore). Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μια απαντηση σχετικα με τα ανταλλακτικα γισ το πενακι..? Τι ρολο βαρανε? Φθειροντε με τη χρηση και θελουν αλλαγη η αλλαζει το μεγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μια απαντηση σχετικα με τα ανταλλακτικα γισ το πενακι..? Τι ρολο βαρανε? Φθειροντε με τη χρηση και θελουν αλλαγη η αλλαζει το μεγεθος?Με τον χρόνο και την χρήση φθείρονται οποτε καποια στιγμη ίσως χρειαστεί να το αλλαξεις... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το Ν9500 (snapdragon) είναι για την αγορά της Κίνας, οπότε πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον πωλητή τι γίνεται με την εγγύηση. Σε μία στραβή θα το στείλεις στην Κίνα? Θα το αναλάβει αυτός? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Δηλαδή ποιο μοντέλο έρχεται στην Ελλάδα ή καλύτερα στην ΕΕ ? στα 256gb ? Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Θεωρητικά η 256 gb μνήμη θα έχει καλύτερα read write από την 64. Όποιος έχει τη μία έκδοση και όποιος την άλλη, ας κάνει έναν κόπο Και στα γραφικά ο snapdragon είναι καλύτερος για όσους ασχολούνται με gaming. Το βασικότερο όμως πλέονεκτημα είναι ότι δεν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε Microsd ή 2η Sim. Απο εκεί και πέρα υπάρχει ρίσκο στην αγορά αφού για εγγύηση θα πρέπει να φύγει η συσκευή για Hong Kong. Απο την άλλη ομως έχεις το αβαντάζ ότι αγοράζεις την top έκδοση των 256gb σε τιμή χαμηλότερη από αυτή που πουλάει το 64αρι το φτηνότερο σκρουτζομαγαζο. Τα ζυγίζει και αποφασίζει ο καθένας. Πάντως πέρα από LG (LG g4 bootloop) ποτέ δεν μου έχει χαλάσει στην πορεια άλλη συσκευή, σε οποιαδήποτε μάρκα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Και στα γραφικά ο snapdragon είναι καλύτερος για όσους ασχολούνται με gaming. Το βασικότερο όμως πλέονεκτημα είναι ότι δεν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε Microsd ή 2η Sim. Απο εκεί και πέρα υπάρχει ρίσκο στην αγορά αφού για εγγύηση θα πρέπει να φύγει η συσκευή για Hong Kong. Απο την άλλη ομως έχεις το αβαντάζ ότι αγοράζεις την top έκδοση των 256gb σε τιμή χαμηλότερη από αυτή που πουλάει το 64αρι το φτηνότερο σκρουτζομαγαζο. Τα ζυγίζει και αποφασίζει ο καθένας. Πάντως πέρα από LG (LG g4 bootloop) ποτέ δεν μου έχει χαλάσει στην πορεια άλλη συσκευή, σε οποιαδήποτε μάρκα . Και για μένα το δέλεαρ των 256gb είναι μεγάλο μιας και χρειάζομαι αυτόν τον αποθηκευτικό χώρο. Όμως μέρα την πλακέτα που χάλασε στο 3 μηνών s7 edge δεν διαπραγματευομαι την εγγύηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παλιότερα είχαμε αγοράσει μεταχειρισμένο από Αμερική ένα TOYOTA PREVIA το οποίο μοντέλο δεν εισαγόταν στην ΕΕ. Ναυτικός ο μπαμπάς πριν συνταξιοδοτηθεί και το φόρτωσε σε πλοίο της εταιρίας και το έφερε. Στον 1ο μήνα και με 48000 μίλια , έσπασε η αλυσίδα χρονισμού . Πήγα για εγγύηση στην TOYOTA και μου πετάξανε το παραμύθι . Τότε το κόστος ήταν γύρω στα 400000 δρχ. Με ένα απλό γράμμα και μια επικοινωνία στην προστασία καταναλωτή το θέμα λύθηκε σε 5 μέρες . Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts