Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα τα note 8 υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση;Πως το βλέπουμε;

Ολα την υποστηριζουν ναι. Για να το δεις απλα βαλε το σε εναν ασυρματο φορτιστη. Μην το ψαχνεις ιδιαιτερα, αν ειναι αυθεντικο, εχει και ασυρματη φορτιση, δεν υπαρχει εναλλακτικη :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ολα την υποστηριζουν ναι. Για να το δεις απλα βαλε το σε εναν ασυρματο φορτιστη. Μην το ψαχνεις ιδιαιτερα, αν ειναι αυθεντικο, εχει και ασυρματη φορτιση, δεν υπαρχει εναλλακτικη :)

Ευχαριστώ.Εγκυκλοπαιδικά,πως ελέγχεται η αυθεντικότητα;

When the going gets tough,the tough get going...

Καλημέρα σε όλους

Έχει κάποιος λύση στο ότι δεν εμφανίζει ειδοποίηση στο εικονίδιο για νεο-α email η stock εφαρμογή; Μόνο όταν την ανοίξω εμφανίζονται. Έχω κάνει ότι έχω βρει στο διαδίκτυο κ νομίζω ότι ενεργοποίησα τα πάντα

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου...η Wind είναι 1000 χρόνια πίσω...ιδίως από σήμα και κάλυψη....απλά τυχαίνει να είναι η πιο φτηνή....

Ξέρει κανείς γιατί εξαφανίστηκε η ρύθμιση "wifi calling" ????

Εγώ έχω ένα νούμερο Wind κ;ι ένα Vodafone, μένω Άνδρο και μπορώ να σου πω ότι σε πολλά σημεία που η Vodafone δεν έχει σήμα ή Wind έχει ακόμα και 4G...Και λίγο δουλειάς γυρίζω όλο το νησί από άκρη σε άκρη κάθε μήνα... Οι δυο αυτές εταιρίες εδώ είναι περίπου ίδιες...

Καλησπερα παιδια.

Εδω και 1 μερα ο browser της samsung δεν μου αναπαραγει τα βιντεο.

Παταω δηλαδη το 'play button' και δεν κανει τιποτα.

Ειναι σαν να παταω σε εικονα αντι για βιντεο.

Τι να κανω?

Εχω δοκιμασει καθαρισμα της cache αλλα δεν βοηθησε.

Καλησπερα παιδια.

Εδω και 1 μερα ο browser της samsung δεν μου αναπαραγει τα βιντεο.

Παταω δηλαδη το 'play button' και δεν κανει τιποτα.

Ειναι σαν να παταω σε εικονα αντι για βιντεο.

Τι να κανω?

Εχω δοκιμασει καθαρισμα της cache αλλα δεν βοηθησε.

απενεργοποιηση /επαναφορα στην προεγκατεστημενη εκδοση ξανα ενημερωση απο το store και βλεπεις,ετσι χανεις κωδικους σελ/κτες να ξερεις.

απενεργοποιηση /επαναφορα στην προεγκατεστημενη εκδοση ξανα ενημερωση απο το store και βλεπεις,ετσι χανεις κωδικους σελ/κτες να ξερεις.

Ωραιος!

Επανηλθε.

Καλημέρα. Γιατί μετά από restart μου λέει ότι η κάρτα sim άλλαξε και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να χρησιμοποιηθεί; Το τηλ δουλεύει κανονικά απλά δεν δείχνει τον πάρ οχο...

When the going gets tough,the tough get going...

Έχω κανονικά την AOD, και όποτε πατάω το on/off και μου δείχνει την οθόνη κλειδώματος, το ρολόι δεν είναι απόλυτος άσπρο, αλλά ψιλοκοκκινιζει... Σίγουρα υπάρχει κάποια ρύθμιση κάπου, απλά δεν την έχω βρει... Κάποια βοήθεια;;;

Στο μενού

Ρυθμίσεις

Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια

Ρολόι και FaceWidget

Εγώ εκεί έκανα την ρύθμιση.

Στο μενού

Ρυθμίσεις

Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια

Ρολόι και FaceWidget

Εγώ εκεί έκανα την ρύθμιση.

Ευχαριστώ πολύ, βασικά έχω δει και εκεί, μάλλον εγώ κάνω κάτι λάθος... Και κάτι άλλο... Από το Ρυθμισεις-Εφαρμογες επειδή έχω αρκετές εφαρμογές που δεν χρειάζονται, αν πατήσω απενεργοποίηση, θα υπάρχει θέμα;;; όχι εφαρμογές συστήματος π.χ εφαρμογές στιλ briefing και μερικές της google ,Samsung...

Βασικά διαβάζω γύρω από το Sabs αλλά ακόμα δεν το έχω βάλει....

Καλησπερα σας. Εχω γραψει και πιο πανω αν λύθηκε το προβλημα με την υγρασια στη θυρα USB και πως. Ειναι η τρίτη φορα που μου κάνει επανεκκίνηση και συγκεκριμένα σήμερα δυο φορές. Ευχαριστώ

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

From N9

Εγώ το έπλυνα προχτές για 1η φορά προσεκτικά, ούτε μήνυμα, ούτε επανεκκίνηση..Σαν να μη τρέχει τίποτα!

Τελευταία έκδοση, χωρίς να ξέρω τι έπαιζε στις προηγούμενες.

Καλησπερα...θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που παρατηρησα υστερα απ την τελευταια αναναθμιση που εγινε στο κινητο μου.

Παρατηρω πως με την ιδια χρηση που κανω και εκανα....ενω πρωτα στην "χρηση μπαταριας" μου εμφανιζε αναλυτικα ολη την χρηση που εκανα...οπως...χρηση καμερας....ιντερνετ....ενεργη οθονη..youtube..αναμονη...κλησεις....μπλα μπλα...πλεον δεν μου εμφανιζει τιποτε αλλο παρα μονο το οθονη....αδρανεια συσκευης και αναμονη οτι χρηση και να κανω.Τι φταιει και συμβαινει αυτο?το εχω κανει κανα 2 επανακκινησεις αλλα τπτ....

Καλησπερα...θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που παρατηρησα υστερα απ την τελευταια αναναθμιση που εγινε στο κινητο μου.

Παρατηρω πως με την ιδια χρηση που κανω και εκανα....ενω πρωτα στην "χρηση μπαταριας" μου εμφανιζε αναλυτικα ολη την χρηση που εκανα...οπως...χρηση καμερας....ιντερνετ....ενεργη οθονη..youtube..αναμονη...κλησεις....μπλα μπλα...πλεον δεν μου εμφανιζει τιποτε αλλο παρα μονο το οθονη....αδρανεια συσκευης και αναμονη οτι χρηση και να κανω.Τι φταιει και συμβαινει αυτο?το εχω κανει κανα 2 επανακκινησεις αλλα τπτ....

Μόλις έριξα μια ματιά στο δικό μου, έχει αναλυτικά την χρήση της μπαταρίας, οθόνη, σύστημα, always on display, αναμονή, κάμερα, κλπ κλπ...

Παιδιά χρησιμοποιεί κάποιος gcam με το note? Αξίζει σε σχέση με την stock και ποιές οι διαφορές;

Εγώ το έπλυνα προχτές για 1η φορά προσεκτικά, ούτε μήνυμα, ούτε επανεκκίνηση..Σαν να μη τρέχει τίποτα!

Τελευταία έκδοση, χωρίς να ξέρω τι έπαιζε στις προηγούμενες.

Καλημερα. Το παράξενο είναι οτι ουτε σταγόνα δεν εχει παει πανω του. Ισως αυτο φταει λες θα θέλει κανενα μπανακι :)

From N9

Να ρωτήσω ρε παιδιά, γιατί το πλένετε το κινητό?
Για να μην τους μείνει ούτε για πλάκα η ολεοφοβικη επίστρωση στην οθόνη και να γρατζουνιεται.

Αν ήμουνα σαμσουνγκ θα έβγαζα και ενα σαμπουανάκι με κερί 100€ για 20 πλύσεις και θα μάζευα όλο το χρήμα.

Αν ήμουνα σαμσουνγκ θα έβγαζα και ενα σαμπουανάκι με κερί 100€ για 20 πλύσεις και θα μάζευα όλο το χρήμα.

Τώρα αυτό γιατί το λες;;;; Για να δώσεις ιδέες;;; :lol:

Το s7 edge που εχω 2 χρονια το εχω πλυνει 150 φορες και δεν εχει παθει τιποτα.επισης το note 8 απο τον Νοεμβριο οσες φορες το επλυνα παλι δεν εχει παθει τιποτα.τωρα αν η ελαιοφοβικη επιστρωση αρχισει να φθειρεται μετα απο 4 με 5 χρονια οκ,νωριτερα δεν νομιζω.ποιος κραταει 5 χρονια το τηλεφωνο;

Όταν το πλένεις, μετά όταν πας να το φορτίσεις, δε σου βγάζει ένδειξη υγρασίας στον κοννέκτορα;

Sent from my SM-G930F

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8