samih Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 samih την oreo εχεις; Ναι το ορεο εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω τι φταίει με αυτά που αναφέρονται. Μήπως επειδή είναι πιο πρόσφατα αγορασμένο να έχουν αλλάξει κάποιες αισθητήρες? Αν έφταιγε το ορεο θα είχα θέμα και εγώ με τις επανεκκίνησεις. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή είμαι στο τρέξιμο δεν θα σχολιάσω,το μόνο που θα πω είναι ότι αν χρειαστείτε ποτέ εγγύηση την έχετε ήδη χάσει όσοι το βουτάτε συνεχώς. Επίσης ελπίζω το πενάκι να μην ήταν το δικό του και να ήταν στην θέση του γιατί και το πενάκι είναι μια τάπα στην ουσία για το σημείο που μπαίνει οπότε 100000000% εγγύηση τελος. Αυτά από εμένα και ποτέ να μην χρειαστεί η εγγύηση για εσάς. Δηλαδή έβγαλε η σαμσουνγκ κινητό και το διαφημισε με το πενάκι ενώ ήταν βρεγμένο για να δείξει ότι είναι αδιάβροχο αλλά δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) http://i67.tinypic.com/2uolvef.png Aπο την επισημη σελιδα της samsung και ναι το πενακι ειναι αυτο που εχω με το κινητο και δεν παιρνει μεσα νερο. https://www.youtube.com/watch?v=FFv-3sZePYk Edited May 9, 2018 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Βαθμός προστασίας στερεών σωματιδίων Η αντοχή σε στερεά σωματίδια μπερδεύει αρκετούς. Δεν είναι όμως τίποτε παραπάνω, από την αντοχή στη σκόνη και τα λοιπά σωματίδια, που ακούμε ότι έχουν κάποια κινητά. 0 Μηδενική προστασία από σωματίδια 1 Προστασία από σωματίδια μεγαλύτερα από 50 mm 2 Προστασία από σωματίδια μεγαλύτερα από 12.5 mm (αυτό είναι και το ελάχιστο επίπεδο προστασίας που προσφέρουμε, αν κλείσουμε κάτι με το δάχτυλό μας) 3 Προστασία από σωματίδια μεγαλύτερα από 2,5 mm 4 Προστασία από σωματίδια μεγαλύτερα από 1 mm 5 Προστασία από τη σκόνη (μεγάλη ποσότητα σκόνης θα επηρεάσει τη σωστή λειτουργία της προστασίας) 6 Απόλυτη προστασία από τη σκόνη (η σκόνη δεν μπορεί να εισέλθει, ακόμη κι από τις θύρες) Βαθμός προστασίας υγρών στοιχείων Είδαμε ότι τα επίπεδα προστασίας από τη σκόνη είναι αρκετά. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τα υγρά. Η διαφορά εδώ είναι πως υπάρχουν περισσότερες βαθμίδες, με ιδιαίτερα, και πιο λεπτομερή χαρακτηριστικά. 0 Μηδενική προστασία από υγρά 1 Προστασία από σταγόνες νερού 2 Προστασία από σταγόνες νερού, που πέφτουν με κλίση έως 15 μοιρών 3 Προστασία ενάντια σε ψεκασμό νερού σε γωνία έως 60 μοίρες 4 Προστασία από πιτσίλισμα νερού, υπό οποιαδήποτε γωνία 5 Προστασία ενάντια σε ψεκασμό νερού, μέσω ακροφύσιου 6,3 mm, ροής 12,5 λίτρα/λεπτό, πίεση 30 kPa, από απόσταση τρία μέτρα, για τρία λεπτα 6 Προστασία ενάντια σε ψεκασμό νερού, μέσω ακροφύσιου 12,5 mm, ροής 100 λίτρα/λεπτό, πίεση 100 kPa, από απόσταση τρία μέτρα, για τρία λεπτα 6K Προστασία ενάντια σε ψεκασμό νερού, μέσω ακροφύσιου 6,3 mm, ροής 75 λίτρα/λεπτό, πίεση 1000 kPa, από απόσταση τρία μέτρα, για τρία λεπτα (1000 kPa είναι η τυπική πίεση με την οποία πετά το νερό ένας πυροσβεστικός κρουνός) 7 Προστασία κατά τη βύθιση σε νερό μέχρι ένα μέτρο βάθος, σε κανονική πίεση, έως 30 λεπτά 8 Προστασία κατά τη βύθιση σε νερό με βάθος μεγαλύτερο του ενός μέτρου, λεπτομέρειες δίνονται από τον κατασκευαστή 9X Προστασία ενάντια σε ψεκασμό νερού, μέσω πίδακα υψηλής ροής, μεγάλης πίεσης, και υψηλής θερμοκρασίας Η ροή του νερού, ορίζεται στα 14 με 16 λίτρα/λεπτό Η πίεση του νερού, είναι από 80 έως 100 bar Η θερμοκρασία του νερού είναι 80°C Η απόσταση από την οποία γίνεται ο ψεκασμός είναι μεταξύ των 10 και 15 εκατοστών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν ψεκάζαμε νερό σε άνθρωπο, υπό τέτοια πίεση, από αυτή την απόσταση, θα τον σκοτώναμε. pcsteps.gr Edited May 9, 2018 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Παιδια, ψαχνω τη ρυθμιση για εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες. Μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Επειδή είμαι στο τρέξιμο δεν θα σχολιάσω,το μόνο που θα πω είναι ότι αν χρειαστείτε ποτέ εγγύηση την έχετε ήδη χάσει όσοι το βουτάτε συνεχώς. Επίσης ελπίζω το πενάκι να μην ήταν το δικό του και να ήταν στην θέση του γιατί και το πενάκι είναι μια τάπα στην ουσία για το σημείο που μπαίνει οπότε 100000000% εγγύηση τελος. Αυτά από εμένα και ποτέ να μην χρειαστεί η εγγύηση για εσάς. Φίλε μου συγγνώμη που θα στο πω ωμα αλλά λες βλακειες και πράγματα που ούτε στέκουν ούτε καν τα αποδεικνύεις. Την έχουμε κάνει άπειρες φορές την κουβέντα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Παιδια, ψαχνω τη ρυθμιση για εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες. Μπορει να βοηθησει κανεις? Στο Α5 2017 που έχω είναι στο Lock Screen and Security-> Unknown sources. Λογικά κάπου εκεί πρέπει να είναι και στο Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Φίλε μου συγγνώμη που θα στο πω ωμα αλλά λες βλακειες και πράγματα που ούτε στέκουν ούτε καν τα αποδεικνύεις. Την έχουμε κάνει άπειρες φορές την κουβέντα Μην μου το λες, δες μόνο το σχετικό βίντεο από Jerry rig everything με την ταινία ανίχνευσης νερού στην θύρα φόρτισης. Καλό βράδυ. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Μην μου το λες, δες μόνο το σχετικό βίντεο από Jerry rig everything με την ταινία ανίχνευσης νερού στην θύρα φόρτισης. Καλό βράδυ. Δε μου λέει απολύτως τίποτα. Συνεχίζεις να λες λάθος πληροφορίες, ούτε καν πληροφορίες, παραπληροφορηση σκέτη Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Στο Α5 2017 που έχω είναι στο Lock Screen and Security-> Unknown sources. Λογικά κάπου εκεί πρέπει να είναι και στο NoteΕκει θα περιμενα και εγω να ειναι, αλλα δεν ειναι. Πφφφφ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Εκει θα περιμενα και εγω να ειναι, αλλα δεν ειναι. Πφφφφ Νομίζω αν πάς να κατεβάσεις μια εφαρμογή εκτος play store θα σε πετάξει αυτόματα στο υπομενού που πρέπει Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Edited May 10, 2018 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Δεν υπαρχει πλεον η λειτουργια να επιτρεπεται απο αγνωστες πηγες στο μενου με την oreo.οταν κατεβασεις απο αγνωστη πηγη απλα θα σου ζητηθει η αδεια απο το chrome http://i68.tinypic.com/2u9ofwg.jpg http://i67.tinypic.com/28vvqk7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Νομίζω αν πάς να κατεβάσεις μια εφαρμογή εκτος play store θα σε πετάξει αυτόματα στο υπομενού που πρέπει Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Ακριβώς... ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπαρχει πλεον η λειτουργια να επιτρεπεται απο αγνωστες πηγες στο μενου με την oreo.οταν κατεβασεις απο αγνωστη πηγη απλα θα σου ζητηθει η αδεια απο το chrome http://i68.tinypic.com/2u9ofwg.jpg http://i67.tinypic.com/28vvqk7.jpg Δεν είναι θέμα chrome. Εγώ έχω άλλον browser και μια χαρά μου πετάει την ερώτηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Εχει τυχει σε κανεναν αυτο μετα τις ενημερωσεις? Χτες πηγα να βαλω το κινητο σε ultra εξοικονόμηση και δεν λειτουργει.....αργει να φοτωσει και υστερα εμφανιζει ενα φορτωση αndroid με μια μπαρα....κολαει και οταν τελος παντων το απενεργοποιησω με τς χιλια δυο ζορια μου αλλαζει το θεμα και τα widget αργουν να εμφανιστουν.....μικαμε για ταλαιπωρια....το εκανα επανεκινηση και παλι τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 στο δικο μου μια χαρα λειτουργει σε 20 δευτερολεπτα μπαινει στην ultra και σε 5 δευτερολεπτα βγαινει χωρις τιποτα το περιεργο ,οπως πριν δηλαδη με την 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Εχει τυχει σε κανεναν αυτο μετα τις ενημερωσεις? Χτες πηγα να βαλω το κινητο σε ultra εξοικονόμηση και δεν λειτουργει.....αργει να φοτωσει και υστερα εμφανιζει ενα φορτωση αndroid με μια μπαρα....κολαει και οταν τελος παντων το απενεργοποιησω με τς χιλια δυο ζορια μου αλλαζει το θεμα και τα widget αργουν να εμφανιστουν.....μικαμε για ταλαιπωρια....το εκανα επανεκινηση και παλι τα ιδια... Εγω το δοκιμασα πριν λιγο , λειτουργει μια χαρα. Μηπως χρειαζεσαι ενα hard reset Μετα την ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) Έχει μήπως κανένας το τηλέφωνο σε συνδυασμό με το Huawei Color Band A2? Εγώ το έχω και έχω αρκετές αποσυνδέσεις ενώ πριν δεν είχα ποτέ με καμιά συσκευή μου Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Edited May 12, 2018 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Έχει μήπως κανένας το τηλέφωνο σε συνδυασμό με το Huawei Color Band A2? Εγώ το έχω και έχω αρκετές αποσυνδέσεις ενώ πριν δεν είχα ποτέ με καμιά συσκευή μου Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8Με ποια εφαρμογή συνδέονται;; Πήγαινε και βάλε την εφαρμογή εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Δεν υπαρχει πλεον η λειτουργια να επιτρεπεται απο αγνωστες πηγες στο μενου με την oreo.οταν κατεβασεις απο αγνωστη πηγη απλα θα σου ζητηθει η αδεια απο το chrome http://i68.tinypic.com/2u9ofwg.jpg http://i67.tinypic.com/28vvqk7.jpg Οκ παιδια, ευχαριστω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Έχει μήπως κανένας το τηλέφωνο σε συνδυασμό με το Huawei Color Band A2? Εγώ το έχω και έχω αρκετές αποσυνδέσεις ενώ πριν δεν είχα ποτέ με καμιά συσκευή μου Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8Έχω ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό και έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ παράλληλα και Plantronics Bluetooth ακουστικό, συγκεκριμένα το m70. Με όποιο άλλο Bluetooth ακουστικο δεν έχω πρόβλημα. Επειδή έχω δοκιμάσει τον συνδυασμό Huawei color band a2 και ακουστικό Plantronics και σε άλλες συσκευές πάντα δημιουργεί πρόβλημα αλλά όχι αποσύνδεσεων αλλά πχ, κόλλημα της δόνησης όταν δέχεται κλήση. Με ένα Samsung s8 που το είχα δοκιμάσει, όπως και με το note, αποσυνδέεται συνεχώς. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Με ποια εφαρμογή συνδέονται;; Πήγαινε και βάλε την εφαρμογή εδώ. Τις προσέθεσα μόλις φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ Έχω ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό και έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ παράλληλα και Plantronics Bluetooth ακουστικό, συγκεκριμένα το m70. Με όποιο άλλο Bluetooth ακουστικο δεν έχω πρόβλημα. Επειδή έχω δοκιμάσει τον συνδυασμό Huawei color band a2 και ακουστικό Plantronics και σε άλλες συσκευές πάντα δημιουργεί πρόβλημα αλλά όχι αποσύνδεσεων αλλά πχ, κόλλημα της δόνησης όταν δέχεται κλήση. Με ένα Samsung s8 που το είχα δοκιμάσει, όπως και με το note, αποσυνδέεται συνεχώς. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ όταν έχω ταυτόχρονα τα plantronics explorer 50 το παθαίνω πιο πολύ. Στο xiaomi mi max 2 με τον ίδιο συνδυασμό δεν είχα θέμα. Ούτε με xiaomi mi band 2 - plantronics explorer 50 - note 8 έχω. Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Γι αυτό και γω έδωσα σήμερα το Huawei band σε έναν φίλο και θα πάρω το xiaomi Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Γι αυτό και γω έδωσα σήμερα το Huawei band σε έναν φίλο και θα πάρω το xiaomi Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα σε όλους!ήθελα να κάνω μια ερώτηση.απο το4ε που έβαλα την oreo με clean install όταν έρχεται κάποιο ειδοποίηση δεν βγάζει πάνω στο εικονίδιο αριθμό.υπαρχει καμία ιδέα γι αυτό? Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Πατησε παρατεταμενα στην αρχικη ,ρυθμισεις αρχικης και εκει εχει το αντιστοιχο μενου http://i64.tinypic.com/1zxy0y1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ενεργοποιημενο είναι κ όμως δεν βγάζει αριθμους Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Εχεις κανει επανεκκινηση η soft reset? Δοκιμασε το δευτερο ισως κολλησε καπου η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts